Kepiye milih ponsel kanggo bocah?

Bocah-bocah nganggo ponsel

Kita urip ing jaman teknologi, saiki kabeh duwe ponsel nganggo sambungan Internet ing kanthong. iku dadi luwih umum ndeleng bocah nggunakake ponsel. Lan sanajan bisa uga dianggep ora perlu, ana akeh kasus sing kudu nggawa ponsel sampeyan.

Sing pertama sampeyan kudu takon sadurunge tuku ponsel kanggo bocah yaiku apa wis cukup diwasa, ora preduli umure. Yen sampeyan wis menehi tugas tartamtu sing kalebu tanggung jawab, kayata mlaku ing segawon tanpa diwasa utawa golek roti. Sampeyan bisa uga wis wayahe duwe mobile dhewe.

Kabeh bocah ora duwe masalah sing padha, mula sampeyan kudu mikir babagan kepribadian bocah. Ana bocah lanang lan wadon sing kepengin banget ngerti jaringan sosial, lan liyane sing umure padha seneng seneng game karo game liyane.

Sadurunge miwiti tuku smartphone, sampeyan kudu nggatekake faktor penting tartamtu. Penting banget, sampeyan kudu sawetara wektu kanggo mbandhingake lan verifikasi manawa ponsel kasebut nduweni ciri sing dikarepake ing ponsel kanggo bocah.

Sambungan liwat wi-fi

Yen iki piranti seluler pisanan sing bakal digunakake, bisa uga pilihan sing paling apik yaiku yen mbutuhake telpon sambungan liwat wi-fi kanggo duwe Internet. Kanthi cara iki sampeyan bakal nggawe manawa dheweke ora bakal bisa ndownload lan panggunaan liyane sing ora cocog karo umure.

Meh kabeh wong duwe Internet ing omah, dadi yen bocah butuh koneksi amarga dheweke bakal mlebu omah sing dudu duweke, aja padha sumelang. Bocah cilik ora prelu duwe Internet ing dalan, dadi sing paling gampang yaiku ora duwe data seluler.

Aplikasi kontrol wong tuwa

Penting sampeyan bisa ngontrol apa sing bisa lan ora bisa digunakake bocah ing ponsel. Kanggo iki, panggunaan aplikasi kontrol parental migunani banget. Dheweke nawakake kamungkinan kanggo sampeyan ngawasi suwene dheweke wis nyambung utawa aplikasi sing biasane digunakake.

Sampeyan uga penting kanggo matesi panggunaan app store. Sanajan akeh sing bebas, wong liya ora lan bocah ora ngerti. Kanggo ngindhari tagihan sing ora dingerteni, ketik app store lan ing menu, pilih pilihan kanggo kalebu sandhi kanggo ndownload aplikasi apa wae.

Mobile kanggo bocah

Antarane akeh pilihan terminal seluler sing bisa ditemokake, sampeyan kudu ndeleng ing antarane sing langsung dirancang lan dianjurake kanggo bocah. Telpon kasebut luwih gampang digunakake, intuisi banget lan cocog kanggo bocah.

Kajaba iku, mobile kanggo bocah nggabungake mung app lan keperluan lan kemungkinan ngontrol panggunaan terminal. Bandhingake opsi sing ana ing pasar lan pilih opsi sing paling cocog karo kabutuhane bocah.

Nggawe ekonomi

Ponsel sing arep digunakake bocah biasane ora larang. Aja nandur modal akeh dhuwit ing telpon, amarga bakal cepet rusak utawa malah bakal ilang. Yen ana kemungkinan yen telpon minangka tangan liyane paling apik

Bocah kudu ngerti yen duwe telpon seluler dudu hadiah utawa hadiah. Kanggo wong-wong mau, minangka cara kontak karo wong tuwa utawa sedulur nalika ana kasus sing mbutuhake utawa darurat.

Utilitas dhasar

Aplikasi seluler

Fungsi sing kudu diduweni ponsel kanggo bocah iku sing paling utama. Nelpon lan nampa telpon, radio, kamera lan liya-liyane. Sing penting yaiku sing kalebu pilihan lokalisasi. Alat sing penting kanggo ngerti lokasi anak-anake.

Apa wae model sing sampeyan pilih, sing penting yaiku sampeyan ngobrol karo putra utawa putri dhisik. Dheweke kudu ngerti hp dudu dolanan dudu duweke. Dadi sampeyan aja nganti nuruti kekarepan.

Bocah wadon cilik nganggo ponsel

Duwe pacelathon babagan tanggung jawab duwe telpon mobile. Lan sing paling penting, dadi conto kanggo anak sampeyan. Yen sampeyan urip ing ponsel, kabeh bakal nindakake. Panganggone teknologi ora dadi sebab isolasi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.