Nalika dicurigai meteng embrio?

anembrio-meteng

Kandhutan anembrionik minangka jinis meteng sing akeh wanita ora ngerti nganti kedadeyan kasebut. Mung wong-wong sing wis ngalami pengalaman ngrungokake wanita liya babagan jinis meteng iki, sing luwih kerep tinimbang sing dikira. Apa jenis meteng babagan lan nalika dicurigai meteng anembrionik?

Yen sampeyan mikir duwe bayi, sampeyan kudu ngerti yen alam nindakake sihir nalika sperma nyawiji karo endhog lan ngasilake embrio sing kuwat sing tuwuh sehat ing awak wanita. Iki minangka keajaiban sejati sing kedadeyan ing statistik sing ora ana upaya sing gagal. Lan meteng anembrionik, sayangé, ing antarane statistik meteng sing ora bisa ditindakake. Nanging ayo ndeleng apa iku lan kenapa kedadeyan kasebut.

Apa meteng anembrionik

Minangka tembung dhewe nerangake meteng anembrionik -uga dikenal minangka meteng anembryonic- ora kurang saka meteng tanpa embrio. Ya, sampeyan maca kanthi bener: bisa ngandhut nanging bisa uga ora ana embrio. Piye iki? Awak manungsa minangka mesin sing sampurna nanging ing alam, organisme kasebut uga dirancang kanggo ngilangi barang sing dijanjekake bakal rusak. Lan persis apa sing kedadeyan ing kasus kehamilan anembrionik.

anembrio-meteng

Saka akeh pembuahan sing bisa kedadeyan ing saindhenging urip, ora kabeh sing paling apik. Ana embrio sing, amarga prakara seleksi alam sing prasaja, duwe cacat asal. Awak banjur milih nyingkirake embrio iki sing ora bakal nyebabake kandhutan lengkap. Embrio sing ngalami owah-owahan cormosomal ora nerusake perkembangane. Sanajan ana nalika pembuahan lan sperma nyawiji karo endhog, banjur lan sajrone proses divisi sel sawise pembuahan, endhog sing dibuahi iki mati tanpa mateng. Meteng banjur setengah ...

Apa ana meteng?

Nanging yen mangkono, kenapa wong wadon kasebut ngandhut? Lan iki inti saka prakara. Disebutake yen ana meteng amarga awak wiwit proses organik lan hormonal sanalika pembuahan. Sanajan pembuahan iki ora berkembang, awak wis miwiti proses kanggo nampung embrio sing bakal teka, mula dianggep ana meteng. Nanging, iki minangka meteng palsu utawa, luwih apik, meteng sing ora ana embrio.

Revolusi hormonal wis diwiwiti lan uterus wiwit nyiapake dhewe kanggo nampung janin ... nanging amarga ora ana embrio, iku meteng palsu. Ing sawetara titik ing proses iki, awak bakal ndeteksi iki lan proses hormonal bakal mandheg, mung ana wektu tundha nganti kedadeyan kasebut. Sing nalika asil tes ngarep positif (amarga hormon sing dideteksi dening tes duwe tingkat dhuwur) sanajan ora duwe embrio sing kawangun kanthi apik.

Sithik-sithik, tingkat hormonal bakal mudhun lan ngarsane hormon sing dhuwur ora bakal dideteksi maneh, nanging sajrone kedadeyan kasebut, wanita kasebut dianggep ngandhut.

Carane sok dong mirsani

Iku angel kanggo sok dong mirsani a meteng anembrionik nganti gejala pisanan katon. Lan biasane cilik reregetan getih ora mesthi kudu kuwat lan wernane abang. Given indikasi iki, paling apik kanggo pindhah menyang dhokter kanggo nindakake ultrasonik. Mung banjur bisa nemtokake manawa ana janin ing kantung gestational utawa ora.

Ing kasus kehamilan anembrionik, amarga beban hormonal, tes lan tes getih positif, nanging ora ana bayi ing ultrasonik Umume, sanajan tes kasebut positif, beban hormonal luwih murah tinimbang biasane, iki tandha liyane yen ana sing salah. Langkah sabanjure yen embrio ora dideteksi yaiku nindakake ultrasonik kaping pindho saben minggu ing 10 dina. Kanthi cara iki, kemungkinan bisa diilangi amarga bisa uga ana kemungkinan janin durung dideteksi amarga isih cilik.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.