Toñy Torres

Ngasuh minangka jagad sing nyenengake, kebak tantangan sing bisa ditindakake. Katresnan kanggo bocah iku tanpa wates, nanging ora mesthi cukup kanggo ngatasi masalah saben dinane. Nemokake ing kulitku dhewe, aku luwih akeh mriksa babagan ibu lan wong tuwa sing ngajeni. Nuduhake sinau, nambah semangat kanggo nulis, dadi cara uripku. Aku Toñy lan aku ngancani sampeyan ing jagad sing nyenengake sing diarani ibu. .