Монте Арменгол

Горда мајка на момче во тинејџерски години. В Inубен во животот и природата. Myубител на литературата, фотографијата и танцот уште од моето детство. Самоук по природа и со бесконечен број на проекти со кои сонувам да се разбудам. Специјализирана за детска психологија, мојата професија е моја страст. Отсекогаш сум бил изненаден од curубопитноста на децата за откривање и нивниот креативен потенцијал.