5 ideu DIY pikeun ngahias ulang taun barudak anjeun

Hiasan ulang taun barudak

Salami sababaraha taun ayeuna, éta hiasan khusus pikeun tiap acara. Kami parantos sohor ulang taun barudak ku sababaraha balon, piñata, sareng sandwich kanggo sadayana. Tapi dinten ieu parantos kadaluarsa.

Ayeuna kami hoyong gaduh pésta anu spektakuler, kalayan hiasan sareng motif khusus pikeun unggal murangkalih. Kami gaduh kamungkinan nyewa perusahaan khusus, Supados aranjeunna tanggel waler nyiapkeun acara.

Nyiapkeun hiasan ulang taun nyalira

Tapi upami anjeun teu kersa nyéépkeun artos mikro kanggo PR, anjeun tiasa nyéépkeun waktos nyiapkeun hiasan sorangan. Kalayan sababaraha bahan sareng saeutik imajinasi, anjeun tiasa nyiapkeun hiasan anu khusus sareng aslina.

Undangan ulang taun

Undangan ulang taun barudak

Anu mimiti bakal diciptakeun uleman pikeun ulang taun. Pikeun ngadamel kartu és krim anu pikaresepeun ieu. Anjeun kedah ngagambar dina karton bentuk és krim, dina bentuk tihang sapertos dina gambar, atanapi dina bentuk kornét. Dékorasina naon anu bakal ngabédakeun.

Kartuna kedah dua sisi. Bagian tukangna nyaéta tempat iteuk bakal napel, sareng di jero, éta dimana data partai bakal ditulis ulang taun. Anjeun tiasa nempelkeun manik hérang sareng warna kana és krim, janten aranjeunna ogé bakal raoseun.

Garland hiasan

Garland didamel kalayan doily kanggo jajan

Upami anjeun kéngingkeun sababaraha doily pikeun jajan warna, anjeun tiasa ngadamel sababaraha karangan bunga Dina sababaraha menit. Aranjeunna katingalina saé sareng bakal masihan sentuhan warna-warni sareng berharga pikeun pésta éta. Upami anjeun henteu tiasa kéngingkeun warna éta, henteu janten masalah.

Mésér seueur doily bodas, nyiapkeun sababaraha warna cai sareng sababaraha sikat ukuran anu bénten-bénten. Kalayan bantosan barudak anjeun, cet sareng ngahias unggal renda. Henteu kedah gambar-gambar rumit pikeun tetep.

Ku sikat anu sami anjeun tiasa ngadamel titik-titik polka, bintik-bintik anu benten bentukna, spiral atanapi saderhana nempatkeun sikat sareng pulas sakedik. Bentuk anu bakal tetep bakal unik sareng pikaresepeun pisan.

Jumlah anu ngahormat

Nomer 5 Diy

Kalayan kartu ukuran atanapi karton ukuran saé sareng sababaraha pelapis cupcake, anjeun tiasa ngajantenkeun nomer langkung saé sapertos ieu. Éta bakal geulis pisan dina hiasan pésta sareng ogé, anjeun tiasa nganggo éta salaku photocall.

Poto na bakal aslina pisan, salian ti gaduh nomer latar, tanggal hajatan éta moal hilap. Nalika mangtaun-taun ngaliwat, anjeun pasti bakal resep ningali angka-angka éta pikeun émut taun budak leutik anu ngancik.

Topi pikeun tamu

Topi Diy pikeun ulang taun

Mésér sababaraha bungkus topi pésta, upami éta warna béda langkung saé. Kalayan cellophane, damel sababaraha pompon sareng lem hiji dina ujung unggal topi. Teras nganggo sélopan anu sami, nyiapkeun dasar anu rada keriting, kalayan karton tiasa motong bunderan.

Gambar sajumlah taun anu bakal leutik, ngahiasna nganggo gambar, warna fosfor atanapi glitter. Nalika tamu sumping, pasihkeun hiji ka unggal murangkalihJanten sadayana bakal gaduh kenangan pésta éta.

Hiasan pikeun ngaladénan camilan

DIY jajan nangtung

Kusabab pésta éta katingali saé pisan, anjeun henteu kedah hilap ngahias méja ogé sareng parabot anu badé dianggo pikeun nyayogikeun éta jajanan.

Kalayan pelat kardus sareng kertas hiasan anu béda, anjeun tiasa ngajantenkeun jajan ieu jadi aslina. Sanaos langkung saé anjeun henteu nempatkeun jajan dina éta. Pangalusna anggo éta pikeun nempatkeun sandwich atanapi napsu anu badé dilayanan.

Sate permén

Anjeun tiasa ogé nyiapkeun kasenangan ieu sate permén pikeun barudak anu diulem. Anjeun ngan ukur peryogi sababaraha iteuk sate sareng kacang jelly anu béda. Buka nyelapkeun karesep anjeun, dina tungtung tusuk sate, anjeun tiasa ngahias ku busur sapertos dina gambar.

Atanapi upami anjeun hoyong masihan deui touch, anjeun tiasa ngahiasna ku manik warna, pita hiasan atanapi ngagulung bagian tina tusuk gigi nganggo pita wasi. Upami anjeun nganggo motif sareng warna anu anjeun parantos ngahias pésta éta, sadayana bakal langkung saé.

Pikaresepeun nyiapkeun pésta barudak nyaéta ngalakukeun éta salaku kulawarga. Mikir unggal jéntré na nyéépkeun waktos sasarengan nyiapkeunana, éta bakal ngajantenkeun pésta langkung khusus. Barudak bakal ningali deui jaman harita kalayan sumanget pisan. Ku cara kieu, aranjeunna nyalira bakal kolaborasi sareng pihak anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.