6 hal anu kedah anjeun laksanakeun nalika anjeun reuneuh

Awéwé hamil nginum téh di leuweung

Kakandungan mangrupikeun salah sahiji tahap anu paling istiméwa yén awéwé tiasa hirup, tapi ieu sanés hartosna janten hamil sok ngajentul sareng yén sadaya awéwé hirup dina cara anu sami. Unggal awak béda pisan, unggal awéwé béda pisan, anu mustahil pikeun digeneralisasi nalika nyarioskeun perkawis ibu hamil. Naon anu jelas sareng anu kedah dibagi nyaéta nalika kakandungan anjeun anjeun kedah jaga diri sareng ngamajukeun diri saloba mungkin.

Utamana upami anjeun pendatang, kumargi nalika anjeun ngagaduhan murangkalih di bumi, kakandungan dialaman ku cara anu lengkep. Ibu-ibu anu énggal hirup kalayan sieun normal tina kanyahoan, kateupastian, kahariwang sareng rurusuhan sabab waktos gancang gancang sareng pendak sareng orok na. Pikeun sadayana ieu, seueur awéwé hilap resep pisan kakandungan, sareng jaman anu unik sareng teu tiasa dibalibirkeun ieu ngalirkeun deui sapertos napas tanpa sadar.

Persiapan kadatangan orok

Hal anu biasana dibagikeun sadayana awéwé hamil nyaéta persiapan kadatangan orok. Kaseueuran awéwé nyéépkeun waktos pikeun meresihan kamar orok, nyiapkeun trousseau na, sareng ngalereskeun sareng meresihan lantai supados sadayana sampurna. Sareng sanaos ieu mangrupikeun bagian tina prosés kakandungan sareng mangrupikeun bagian tina ngantosan orok anjeun, anjeun teu kedah hilap ngalakukeun sababaraha hal pikeun nyalira.

Salaku tambahan pikeun ngurus diét sareng olahraga rutin, anjeun kedah bakalan waktos ka nyalira. Sakali orok anjeun sumping, kabiasaan sareng rutinitas anjeun bakal robih sacara lengkep sareng ku sabab kitu anjeun kedah ngararasakeun sagala rupa anu anjeun resep ayeuna yén anjeun masih gaduh waktos.

Upami anjeun nyandung, tong hilap ngalakukeun sagala hal ieu:

Awéwé reuneuh sareng babaturanana

Nyadangkeun sadidinten pikeun anjeun sareng ngan ukur pikeun anjeun

Saha anu nyarios hiji, saur hiji bulan atanapi saloba anu anjeun pikahoyong. Poho ngeunaan meresihan bumi sareng kawajiban sadidinten terasrasakeun sadidinten nyalira. Balanja, tuang di réstoran karesep anjeun, bérés kuku anjeun di salon atanapi buka pilem upami anjeun resep.

Méakkeun sapoé teu ngalakukeun nanaon

Eweuh tapi maca, istirahat, nonton séri atanapi pilem, crochet atanapi naon waé hobi karesep anjeun. Hilap beberesih sareng padamelan bumi sareng ngararasakeun sadidinten pikeun nganggur di bumi. Salian ti istirahat, anjeun bakal mendakan yén teu aya kajadian anu henteu sampurna, hal anu penting sabab moal lami ieu bakal janten kanyataan.

Kaluar sareng rerencangan anjeun

Sareng upami anjeun gaduh kamungkinan, atur sabtu minggu awéwé. Nalika orok anjeun sumping, éta bakal nyandak waktos lami pikeun anjeun gaduh waktos luang deui kanggo anjeun sareng réréncangan anjeun. Entong sono kasempetan pikeun ngaraosan tuangeun sareng réréncangan, angkat ka pilem atanapi jogét sareng senang.

Bobo sadayana anjeun tiasa

Anjeun panginten kantos nguping ieu sababaraha kali sareng kamungkinan anjeun panginten yén éta téh kaleuleuwihan. Nya sanés, sanaos anjeun cukup untung ngagaduhan orok anu ngantor, bobo anjeun sareng istirahat anjeun moal sami deui, sahenteuna salami waktos anu lami. Bobo sadayana anu anjeun pikahoyong sareng tiasa, kulem dina ranjang sareng hirup tanpa jam alarm, anjeun moal lami deui sono.

Ngarasakeun waktos sareng pasangan anjeun

Gebeg pasangan jalan-jalan

Hubungan pasangan biasana ngalaman parobihan saatos murangkalih sumping sareng kade ulah hilap ngurus bagian kahirupan anjeun ieu. Nyiapkeun tuangeun khusus sareng hérankeun pasangan anjeun sareng séri, nyandak kasempetan pikeun ngararasakeun momen kaakraban éta bakal pas balik kana latar tukang.

Ngarasakeun sadayana anjeun tiasa tina katiisan anjeun

Nalika orok anjeun dilahirkeun, katiisan anjeun bakal lirén ayana pikeun lila. Sanaos anjeun resep pisan sareng orok anjeun sareng anjeunna ngempelkeun anjeun sadayana dinten, kaleresan éta bakal gancang anjeun bakal mimiti sono kasepian sareng tiasa ngalakukeun naon anu anjeun pikahoyong iraha waé. Ngamangpaatkeun ayeuna sareng nikmati nyéépkeun waktos nyalira, maca buku, jalan-jalan atanapi kantun nyandak waktos unggal dinten janten sepi sareng nyalira sareng nyalira.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.