Naha anjeun tiasa nyusuan nalika hamil?

laktasi-tandemSeueur awéwé naros ka kami naha aranjeunna tiasa hamil nalika nyusuan sareng urang ngajawab SI. Upami anjeun tiasa hamil salami periode ieu, éta sababna anjeun kedah jaga-jaga kumargi éta henteu disarankeun pisan pikeun kajadian ieu.

Ngan sakumaha urang ngabela éta karantina Sareng kami parantos nyarios yén penting pikeun ngantepkeun waktos éta saatos saatos pangiriman sahingga awak dipugar kana normalitasna saatos seueur parobihan anu lumangsung salami 9 bulan sateuacanna. Spesialis mamatahan yén pasangan jaga diri nalika karantina sareng ogé nyarankeun yén aranjeunna tumaros dugi nyapih. Saran ieu dilakukeun kusabab ngabahayakeun awak sareng sabab éta henteu acan diadaptasi pikeun nyésakeun kakandungan anu kedah adaptasi deui ka anu sanés. Henteu aya résiko masalah aborsi atanapi kaséhatan pikeun indung atanapi orok upami indung janten hamil nalika karantina atanapi waktos nyusu.

Anu tiasa janten nyaéta hormon kakandungan tiasa nyababkeun turunna produksi susu atanapi ngarobih rasa na ti saprak 5 bulan kakandungan susu mimiti dihasilkeun. kolostrum. Kusabab kitu, orok anu disusuan tiasa kaleungitan resep ngarawat sareng mundur sacara mundur tina nyusu, nyababkeun gangguan hormon dina awéwé.

Upami anjeun hamil nalika nyusuan budak anjeun anu sanés, cita-citana nyaéta mimiti masihan jinis-jinis sanés, sapertos susu formula atanapi tuangeun anu munggaran (gumantung kana umur orok anu munggaran) sareng saatos orok anu kadua lahir, tiasa janten parantos di lakemasi tandem (nyusuan sakaligus dua atanapi langkung murangkalih). Konsultasi kasus khusus anjeun sareng dokter kandungan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

15 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Narana cenahna

    Halo, kuring hariwang ngeunaan masalah éta, sanaos orok abdi parantos ageung, anjeunna yuswa sataun, anjeunna masih nyusu sareng sigana anjeunna hamil deui. Kuring sieun sareng nyalira, di kota anu kuring henteu terang saha waé sareng mimiti damel. Naon anu anjeun mamatahan ka kuring?

  2.   Abril cenahna

    Hé Rosana, tong hariwang, kuring parantos maca dina seueur forum, yén anjeun tiasa nyusuan nalika nuju hamil, kajantenan nalika dikontékeun ku dokter kandungan, kusabab sababaraha kaayaan khusus nalika kakandungan anjeun.
    Kuring ogé terang yén ti bulan ka-5 kakandungan, awak anjeun bakal mimiti ngasilkeun kolostrum, nyaéta kadaharan anu bakal ngaladénan anak énggal anjeun sareng kuring mikir yén ngan ukur dina waktos éta diperyogikeun pikeun meunteun kumaha teraskeun.
    Orok umur anjeun sataun henteu ageung, kanggo disusuan, numutkeun ka WHO dugi ka dua taun, saé pisan pikeun nyusuan aranjeunna.
    Kuring miharep éta parantos ngabantosan anjeun.
    Abril

  3.   hal sakedik cenahna

    Kuring ogé ngagaduhan masalah éta nembe kuring nyandak tes sareng kaluar positip, masalahna nyaéta kuring henteu ngaraos gejala sareng kusabab kuring masih nyusu sareng nyingsieunan kuring saeutik, tapi aranjeunna parantos ngawartosan yén lamun anjeunna hamil. jaman ieu orok anu nyusuan janten gering kana beuteung Abdi hoyong jawaban anu bakal ngantep kuring rada tenang ... hatur nuhun

  4.   Angelica cenahna

    Halo, kuring hamil, kuring yuswa 5 bulan sareng kuring masih henteu terangeun éta sareng kuring ngagaduhan orok umur 14 bulan sareng kuring prématur sieun nalika kuring ngagaduhan aranjeunna dua taun

  5.   Angelica cenahna

    Halo, orok abdi yuswa 3 bulan sareng saur kuring kuring hamil. Kuring hariwang yén kuring henteu tiasa deui ngajieun anjeunna sareng susu ibu. Naon anu kuring tiasa laksanakeun?

  6.   carola cenahna

    Halo, nami abdi Carolina Abdi gaduh budak awéwé sareng sabulan saatos kuring hamil, kuring teraskeun nyusuan sareng kuring ngalaman keguguran nyaéta
    Gun dokter ngawartosan yén nalika nyusu, oxytosine dihasilkeun anu nyababkeun cacah, anu nyababkeun aborsi.

  7.   elisabet cenahna

    Halo, kuring indung anu ngagaduhan orok umur sapuluh bulan sareng kuring terang yén kuring hamil, masalah anu kuring nyusu sareng naha kuring terang yén éta nyababkeun anjeunna nyusu? Hatur nuhun pisan.

  8.   veronika cenahna

    Hai, abdi ti La Plata ... Abdi ngagaduhan orok umur 11 bulan sareng kuring hamil deui sareng orok abdi henteu tiasa ngantunkeun nyusu .. Éta bakal janten masalah ageung pikeun ngalaksanakeunana ??? Naon akibatna? pikeun anjeunna sareng orok énggal kuring ... kuring resep pisan kana masalah ieu.

  9.   Nadia cenahna

    Abdi hoyong terang upami orok umur 2 taun nuju nyusuan sareng indungna hamil 3 bulan, naha éta bakal nyababkeun anjeunna raos parna atanapi naon?

  10.   Brenda cenahna

    Hai, abdi brenda de moron, abdi hoyong naros anjeun naon anu anjeun mamatahan ka kuring, kuring sigana hamil, tapi kuring gaduh putra umur kuring sataun anu henteu kersa ngantunkeun naon-naon anu teu dicekel tit sapuluh botol abdi. Abdi henteu terang naon anu kedah dilakukeun? anjeun mamatahan kuring hatur nuhun!

  11.   Rosa cenahna

    Kuring pikir yén kalayan diet anu saé sareng perawatan ti dokter kandungan anjeun tiasa nyusuan kadua orok

  12.   norélkys cenahna

    syukur kuring nyingkirkeun seueur mamang. ucapan salamet ka ahlina.
    Punten pasihan waleran ka ibu-ibu anu masih keneh gaduh mamang sareng kasieun pikeun murangkalihna.

  13.   marthu cenahna

    Halo, kuring ngagaduhan orok umur 2 taun anu masih nyusu sareng abdi milarian murangkalih ka 2 sareng kuring hoyong terang naha kuring tiasa hamil sareng terus nyusuan orok abdi ayeuna kumargi kuring henteu hoyong nyandak. peureum ... tapi abdi milarian anu sanés !! sareng patarosan ka-2 abdi naha perlu ngan ukur nganggo dinten anu subur atanapi tiasa atuh dina unggal bulan éta !! Ti parantos hatur nuhun pisan

  14.   jovana marcela cenahna

    Kuring boga kacurigaan hamil sareng kuring ngagaduhan orok umur 8 bulan sareng kuring sieun pisan kusabab kuring nyoco anjeunna sareng aranjeunna parantos ngawartosan yén éta goréng tapi tulisan anjeun nyéépkeun kuring langkung tenang tapi kuring hoyong terang langkung seueur ngeunaan poko kusabab kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun, sababaraha nyarios upami éta goréng dugi ka nyababkeun aborsi sareng anu sanés nyarios henteu goréng kuring rada lieur

  15.   Mariana cenahna

    Halo, kumaha damang .. Abdi hariwang pisan, kuring ngagaduhan orok umur 11 bulan sareng dokter kandungan kuring negeskeun yén kuring hamil deui! Tapi kuring hariwang ngeunaan orok kuring anu henteu hoyong ngantepkeun tit ... anjeunna nangis kalayan seueur perasaan ... sareng éta nganyenyeri kuring, ningali anjeunna sangsara ... Abdi hoyong terang naha éta nyeri orok leutik kuring Kuring ngarepkeun, sabab kuring ogé henteu hayang nyababkeun salah sahiji ti dua anjeun! sababaraha saran punten hatur nuhun! Allah ngaberkahan anjeun!