Janten panutan pikeun nonoman anjeun kalayan olahraga

olahraga rumaja

Mangsa-mangsa rumaja tiasa janten waktos anu paling teu raoseun dina kahirupan hiji jalma, Sareng nonoman anjeun tiasa ngalaman teu aman fisik. Parobihan biologis sareng awal baligh tiasa ngajantenkeun rumaja sadar diri sareng ngantunkeun anjeunna nyingkahan naon waé anu tiasa ngajantenkeun anjeunna menonjol.

Éta tiasa sesah difokuskeun tetep aktip nalika anjeun hoyong janten teu katingali! Tekanan peer dina umur ieu ogé tiasa brutal, Sareng nonoman anjeun tiasa waé kaayaan tekanan sosial di sakola pikeun nyaluyukeun sareng anu ayeuna dianggap "asik."

Anjeun panginten kedah ngabantosan budak anjeun milari kagiatan anu anjeunna raoseun aman. Pertimbangkeun kaunggulan anjeun sareng ngawangun dina aranjeunna. Tetep buka garis komunikasi supados anjeunna tiasa ngabantosan anjeunna ngabéréskeun masalah naon waé ku kamungkinan kapercayaan dirina anu handap. Tawarkeun dukungan anjeun nalika anjeunna meryogikeunana, sareng pastikeun yén anjeunna sanggup hasil.

Sakali anak anjeun mutuskeun kagiatan, anjeun kedah pastikeun anjeun ngarencanakeun payun sareng nyayogikeun waktos kanggo éta. Nonoman sering kabebanan ku padamelan, kagiatan sosial, jst. Upami anjeun ngalakukeun upaya ngajantenkeun latihan merenah pikeun nonoman anjeun, aranjeunna langkung gampang ningali éta salaku bagian tina rutinitas sapopoéna.

Barudak alit condong percanten yén langkung hésé aranjeunna nyobian, bakal langkung saé aranjeunna. Tapi nalika murangkalih janten nonoman, pamikiranana robih; Aranjeunna mimiti percanten yén keterampilan parantos ditangtoskeun yén kedah nyobian langkung seueur hartosna aranjeunna kirang sanggup ngalakukeunana.

Jelas, sudut pandang ieu tiasa ngahalangan motivasi. Barina ogé, naha milarian tambahan upami anjeun henteu ngajamin yén anjeun bakal leres? Émut pikeun ngingetan anak anjeun yén aranjeunna henteu kedah janten atlit bintang, atanapi khususna luar biasa dina kagiatan anu anjeun pilih. Anu penting nyaéta usaha sareng senang-senang.

Janten panutan aranjeunna

Luhureun sadaya, émut janten panutan rumaja anjeun. Kolot mangrupikeun panutan anu paling penting pikeun murangkalihna, anu condong niron kalakuan kolotna. Kalayan ngalaksanakeun paripolah anu séhat sareng nganut kakuatan anjeun nyalira, anjeun janten conto pikeun nuturkeun anak, mudah-mudahan salami hirup.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.