Naha protéin oyag disarankeun nalika kakandungan?

Protéin oyag nalika kakandungan

Saatos diét anu saé nalika kakandungan penting pisan pikeun mastikeun yén fétus tiasa berkembang leres. Diét awéwé hamil kedah nutupan nutrisi penting sapertos protéin, mineral, vitamin atanapi asam amino, sanaos sadaya nutrisi dina tuangeun diperyogikeun.

Ku alatan éta, langkung saé nuturkeun diet anu beragam, saimbang, sedeng anu nyumponan kabutuhan gizi awéwé nalika période kehamilan. Anu paling merenah sok nuturkeun saran ti dokter saatos kakandungan atanapi bidan. Kusabab aranjeunna bakal janten jalma anu tiasa nyusun rencana nutrisi anu cukup numutkeun kabutuhan anjeun, sabab masing-masing awéwé, unggal awak sareng masing-masing kakandungan bénten pisan.

Protéin oyag nalika kakandungan

Naon anu kedah didahar nalika kakandungan

Ayeuna aya seueur pilihan pikeun nutupan kakurangan nutrisi anu tangtu. Sareng pola makan parantos robih dina cara anu adaptasi sareng sadaya kabutuhan. Dina pengertian ieu, kadaharan anu beunghar protéin mangrupikeun suplemén anu paling seueur dikonsumsi, saprak protéin mangrupikeun nutrisi penting dina pembentukan tulang sareng otot tina orok kahareup.

Kusabab kitu, dina seueur kasus konsumsi suplemen gizi disarankeun pikeun nutupan kakurangan anu tangtu. Upami éta hal anjeun na anjeun mikirkeun protéin oyagSateuacan aya anu sanés, anjeun kedah konsultasi sareng dokter upami anjeun leres-leres kedah ningkatkeun asupan gizi ieu. Upami teu kitu, kaleuleuwihanana ogé tiasa négatip pikeun ngembangkeun kakandungan.

Ayeuna, dina kaseueuran kasus, protéin oyag nalika kakandungan mangrupikeun pilihan anu saé pikeun pelengkap susukan awéwé hamil. Geter protéin nyayogikeun nutrisi anu kualitas, anu asalna tina turunan susu sareng saluareun sababaraha jinis pemanis, henteu ngandung zat anu tiasa bahaya pikeun saha waé jalma anu nyéépkeunnana.

Jadina teu kedah pasang aksi résiko nalika kakandungan, kacuali anjeun ngagaduhan patologi anu sateuacanna, dina kasus ieu, éta bakal janten dokter, bidan atanapi ahli anjeun anu bakal ngabéjaan pitunjuk ngeunaan cara diet anjeun salami periode ieu hirup anjeun.

Diét nalika kakandungan

Protéin oyag nalika kakandungan

Geter protéin (pikeun seuseueurna) produk anu séhat sareng henteu bahaya pikeun ibu hamil. Sareng sanaos henteu aya bukti anu konséntrasi, pangetahuan anu aya dina hal ieu cekap negeskeun yén éta mangrupikeun produk anu saé. Sanaos nyayogikeun nutrisi penting pikeun ngembangkeun janin sapertos protéin, anu dina seueur kasus tiasa hésé diinum kusabab teu ngarareunah kakandungan.

Hal anu paling pas dina unggal hal nyaéta nuturkeun diet anu saé. Kalayan tuangeun tina sadaya kelompok, nyandak sababaraha tuangeun sadinten sareng milih tuangeun anu dikonsumsi kalayan saé pisan. Tapi kanyataanna nyaéta fungsi burih sareng pencernaan pisan rumit nalika kakandungan Sareng antara seueul, panolakan kana tuangeun anu tangtu sareng pencernaan anu goréng, dimungkinkeun pikeun sangsara kakurangan anu kedah ditambahan suplemén sapertos protéin.

Kusabab kitu sareng singgetna, tiasa disebatkeun protéin oyag mangrupikeun pilihan anu saé. Ngan upami anjeun kedah ningkatkeun nilai nutrisi ieu nalika kakandungan. Tapi ogé upami anjeun kasusah nyandak tuangeun sanés, kumargi aya dina format goyang aranjeunna langkung gampang dicerna sareng anjeun tiasa nyandak éta dimana waé. Salaku tambahan, aranjeunna tiis sareng raos pisan iraha waé.

Cék ka dokter atanapi bidan anjeun pikeun mastikeun anjeun tiasa ngalebetkeun produk ieu dina diét. Sareng upami aranjeunna masihan anjeun payun, milari produk anu henteu ngandung pangamis atanapi zat sanés anu tiasa ngabahayakeun orok ka payun anjeun. Turutan diet anu séhat, lengkep sareng rupa-rupa. Pikeun mastikeun yén anjeun kéngingkeun sadaya nutrisi anu anjeun peryogikeun pikeun kaséhatan anjeun sareng orok anjeun. Kusabab kadaharan maénkeun peran penting dina ngembangkeun orok.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)