Sabaraha biaya gaduh ultrasound 3D?

Sabaraha biaya gaduh ultrasound 3D?

3D ultrasound Ieu mangrupikeun salah sahiji kamajuan téknologi anu masihan urang gaduh mémori anu saé anu saé. Fungsi anu dilakukeun ku alat ieu nyaéta ngalaksanakeun pintonan multidimensional fétus sarta niténan naon kaayaan éta sarta naon rupa. Tanpa ragu, éta mangrupikeun salah sahiji kenangan anu pangsaéna sareng urang badé ngadamel penilaian sabaraha biaya ultrasound 3D.

Jenis ieu ultrasound bisa dipigawé iraha wae nalika kakandungan sanajan eta disarankeun pikeun ngalakukeunana antara minggu 24 jeung 30 gestation. Nya dina waktos ieu orok parantos ngahontal anatomi anu cekap pikeun dititénan. Engké langkung ti 30 minggu henteu disarankeun sabab ageung teuing sareng parantos aya sakedik rohangan antara fétus sareng témbok uterus.

Sabaraha biaya ultrasound 3D?

ultrasounds 3D aranjeunna pelengkap ti nurutan-up tina ultrasounds 2D. Éta biasana dilakukeun dina konsultasi pribadi, sabab kaséhatan henteu nutupan jenis ultrasound ieu upami aya alesan khusus. rundingan bakal gumantung kana puseur dimana anjeun ngalakukeun eta na Biasana sakitar € 150.

sanajan ngahontal nepi ka € 240 gumantung kana jasa tambahan nu bisa disadiakeun, kaasup percetakan gambar orok atawa laporan kalawan sababaraha rinci informatif. Dina puseur séjén aranjeunna nawiskeun harga husus anu datang per pak, dimana aranjeunna nawiskeun harga langkung mirah nalika ngalakukeun sababaraha ultrasounds sapanjang kakandungan.

Sabaraha biaya gaduh ultrasound 3D?

Naon anu lumangsung lamun orok teu bisa ditempo?

Sesi tiasa salami 30 dugi ka 40 menit.. Lamun salila ieu orok teu katempo, aya kamungkinan yén puseur bakal ngidinan Anjeun pikeun ngulang deui dina kasempetan séjén. Dina sési salajengna hargana bisa jadi teu sarua atawa bisa dipigawé haratis.

Naon anu ngamungkinkeun anjeun ningali ultrasound 3D?

Ultrasound 3D ayeuna mangrupikeun salah sahiji anu paling dipénta nalika ibu-ibu hoyong ujian prénatal. Ultrasound 2D tradisional atanapi ultrasound nawiskeun tempoan dina pesawat tunggal kalayan gambar anu poék sareng kirang lengkep dimana kadang panon bieu tiasa ningali nanaon.

Kalayan ultrasound 3D anjeun tiasa ningali gambar anu langkung rinci kalawan pintonan leuwih nyata atawa vivid orok. fétus ditémbongkeun dina tilu planes ortogonal spasi nu nganalisa beungeut na leuwih akurat néwak bagian awak anjeun dimana panalungtikan salajengna diijinkeun. Salaku tambahan, ngamungkinkeun gambar statik résolusi luhur dititénan sareng nyiptakeun visualisasi anu aya hubunganana sareng beungkeut émosional anu langkung ageung antara kolot sareng orok.

Téhnikna janten langkung menonjol, sabab ubar beuki seueur dianggo fungsina pikeun nyieun evaluasi rongga uterus, pikeun kamungkinan anomali, Inpormasi pikeun ngalaksanakeun transfer embrio dina téknik IVF, atanapi pikeun studi anu langkung rinci dina masalah aborsi anu diulang atanapi infertility.

Sabaraha biaya gaduh ultrasound 3D?

Beda jeung ultrasound 4D

Ayeuna, ibu-ibu tiasa angkat ka pusat swasta pikeun ngalaksanakeun ultrasound 4D, sareng dina kasus sanésna aya 5D. Beda sareng 3D, parangkat lunakna langkung saé dioptimalkeun sabab ngarebut gerakan fétus sacara real waktos.

4D ultrasound nyadiakeun gambar seukeut dimana realitas anu langkung ageung tiasa ditingali. Kalayan data anu ditawarkeunana, éta tiasa nyiptakeun nilai émosional pikeun kolot, sabab éta ngungkabkeun aspék anu langkung nyata tina fitur na sateuacan dilahirkeun.

Kaunggulan tina ultrasound

Salaku urang geus reviewed pungsionalitasna ngamungkinkeun ningali fétus dina tilu diménsi sarta assess sababaraha diagnoses penting. Eta mantuan pikeun mikawanoh kumaha ari umbilical jeung sagala bagian awak orok urang, kaasup extremities. Sareng éta mangrupikeun bagian anu paling deet, sabab ogé Hal ieu ngamungkinkeun pikeun niténan anomali thoracic atanapi dina organ fétus.

Leuwih kaunggulan? Sistim ieu ogé ngamungkinkeun pikeun ngukur septum uterus sareng tiasa ngajalanan tés anu langkung penting nalika kakandungan pikeun ngagentos anu invasif. Salaku histerosalpingografi atanapi histeroskopi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.