Adonan uyah warnaan

adonan uyah buatan sendiri

Saatos énjing ti Cole sadaya murangkalih gaduh waktosna pikeun jugar di bumi sareng mungkin pisan waktuna bakal datang nalika aranjeunna henteu terang naon anu kedah dipaenkeun. Seueur anu gaduh seueur juguetes anu seuseueurna henteu nganggo éta sareng upami aranjeunna nganggona éta geuwat capé, aranjeunna paling éléh dina pertandingan manual sareng éta naha urang masihan anjeun tulisan ieu.

Dinten ieu kami bakal ngajarkeun kumaha ngadamel a adonan uyah buatan sendiri, kalayan anu aranjeunna tiasa ngadamel seueur karajinan. Éta idéal pikeun barudak ngora sabab éta pisan gampil pikeun nyiapkeun, éta non-toksik sareng kaléng pikeun modél Aranjeunna gampang usaha pikeun ngamanipulasi ku panangan anjeun sareng sampurna pikeun ngadamel sagala rupa obyék. 

nu bahan yén urang kedah ngadamel adonan ieu sapertos kieu:

  • Jang ngalampahkeunana waktu uyah (tilu bagian tina tipung, salah sahiji kahayang jeung salah sejen agua)
  • Una bolsa tina palastik
  • meja tina kai
  • Un wadah pikeun nyieun campuran
  • Un bubuk pikeun bahan na
  • Sapasang Spoon
  • Warna tuangeun atanapi tempera kanggo masihan warna

Mimiti urang bakal gaul bahan-bahan dina wadah, tilu bagian tipung, hiji uyah sareng anu sanésna cai. Urang bakal gaul saé sareng bantosan séndok nambihan sakedik cai tiis kana nyampur tina tipung sareng uyah. Nalika adonan lirén nempel dina témbok wadah maka éta parantos siap. Urang bakal nempatkeun tipung dina papan kai pikeun knead adonan dina cara nu sami sareng urang ngadamel roti artisan. Kami bakal mereskeun sakitar sapuluh menit supados sampurna, elastis sareng lemes keuna. Sakali parantos siap urang bakal nempatkeun adonan dina jero kantong plastik sakitar sahenteuna sajam supados reureuh teras tiasa ngalih kana panggunaanana. Entong hilap yén sakali urang parantos ngadamel karajinan urang bakal nempatkeun kana hawu sakitar dua jam dina 100-120ºC kanggo tiasa ngecét engkéna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.