Alesan naha orok ceurik sareng kumaha nenangkeun anjeunna

ceurik orok

Ceurik orok anu teu tiasa dirawat tiasa nyiptakeun seueur setrés pikeun kolot anu henteu terang naon anu tiasa kajantenan ka aranjeunna. Hanjakalna teu aya sakola pikeun kolot pikeun ngabantosan kami pikeun narjamahkeun naon ceurik orok urang, tapi aya sababaraha alesan naha éta ngalakukeun. Hayu urang tingali naon na alesan utama kunaon orok ceurik sareng kumaha nenangkeun anjeunna.

Ceurik dina orok

Ceurik téh ngan ukur cara orok pikeun nyaritakeun kabutuhna ka inohong utama na jaga. Éta sababna penting pisan anjeun diajar nafsirkeun tangisna sareng tiasa nyumponan kabutuhanana.

Alesan utama orok ngangluh nyaéta nyuhungkeun bantosan, pikeun ngawadul ngeunaan hal atanapi curhat. Éta orok anjeun sering nangis sanés hartosna anjeun ngarawat anjeunna parah, atanapi yén anjeunna leres-leres dirawat. Dina sasih munggaran, orok anjeun bakal nangis pisan pikeun nyaluyukeun sareng kahirupan di luar beuteung ibu sareng bakal nyayogikeun kolot bari ngagentos narjamahkeun ceurik. Prakték langkung gampang tibatan tiori, tapi kami ngantepkeun anjeun alesan utama naha orok ceurik sareng kumaha nenangkeunana.

alesan kuring ceurik orok

Alesan naha orok ceurik sareng kumaha nenangkeunana

  • Lapar. Biasana mangrupikeun alesan utama, janten urang kedah ngaluarkeun heula, sanaos waktos anu pondok parantos kaliwat ti saprak nembak pamungkas. Anjeun tiasa ogé teu lapar tapi kedah nguseup pikeun kasalametan sareng katenangan haté. Anjeun tiasa nyobian pacifier.
  • Ngimpi. Capé tiasa ngajerit. Matak anjeunna bobo pikeun nengtremkeun ati anjeunna. Anjeun tiasa ngagugulung atanapi ngoyagkeun hipu pikeun bersantai.
  • Ngarareunah. un popok kotor atanapi baseuh ogé mangrupikeun gejala ceurik orok. Anjeunna nyuhungkeun anjeun ngarobih anjeunna, kalayan popok bersih anjeunna langkung saé. Anjeun tiasa ogé teu raoseun ku a sikep goréng, sabab ngaganggu baju aya naon atanapi naha éta nyeri hal. Masing-masing kedah ditetepkeun terang naon sababna.
  • Tiis atanapi panas. Sapertos anu urang tingali sateuacanna, orok henteu ngagaduhan cara komunikasi sareng anjeun salain nangis. Upami anjeunna henteu raoseun kusabab anjeunna teuing tiris atanapi panas teuing, anjeunna bakal nangis pikeun narik perhatian anjeun.
  • Bosen. Upami anjeunna henteu ngagaduhan rangsangan, normal pikeun anjeunna bosen sareng hoyong nelepon anjeun. Bawa anjeunna ka rohangan anu aya rangsangan sareng jalma, janten anjeunna bakal ngahibur. Ulin sareng anjeunna kalayan cocooan yuswa na pikeun ngarangsang anjeunna.
  • Soledad. Upami anjeunna kasepian, anjeunna ogé bakal ceurik. Anjeun tiasa ngarangkul anjeunna sareng nyium anjeunna yén anjeun ngarasa dijagaan sareng dipikacinta.
  • Ribut. Sababaraha sora anu bangor ka orok sareng ogé tiasa nyingsieunanana, janten aranjeunna bakal nangis kanggo ngabéjaan. Coba lindungi anjeunna tina sora-sora éta sareng upami éta henteu tiasa dicegah nangkeup anjeunna pikeun nenangkeun anjeunna. Nyarios lemes ka anjeunna atanapi nyanyi lagu lullaby supados anjeunna tiasa bersantai deui.
  • Ngaleungitkeun. Seueur ketegangan akumulasi kedah kaluar dimana-mana, sareng panginten janten alesan tina orok anjeun nangis. Entong gugup atanapi anjeun bakal ngambek deui anjeunna.

Masing ceurik pesen

Tingali pisan kana tandana, aranjeunna bakal nyaritakeun alesan pikeun ngarareunah anak anjeun. Entong sieun "ngarusak" budak anjeun ku rangkulan "seueur teuing". Budak anu bogoh teuing moal pernah janten anak manja. Rangkul anak anjeun sadayana anu anjeun pikahoyong sareng diperyogikeun, bejakeun yén anjeun bogoh ka anjeunna, yén anjeun bakal aya, yén anjeun bakal ngajagaan anjeunna. Anjeun sumber kaamanan utama aranjeunna, anjeunna kedah terang yén anjeun bogoh ka anjeunna dina raraga ngembangkeun émosional.

Lila-lila kolot diajar ngaidentipikasi unggal ceurik sareng anjeun henteu kedah ngaleungitkeun alesan anu mungkin. Anjeun bakal terang naon anu kajantenan orok anjeun ngan ku ngadangukeun. Pikeun waktos éta antara anjeun perlu. Anjeun ogé tiasa nyungkeun bantosan ti jalma anu caket sareng anjeun anu gaduh pangalaman sareng ngajarkeun anjeun maca tangisan atanapi naros ka pediatrik anjeun.

Kusabab émut ... sareng murangkalih anjeun kedah sabar, antukna urang bakal langkung ngartos naon anu diperyogikeun sareng urang tiasa tenang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.