Racun PFAS tina susu

PFAS: racun dina ASI

Upami anjeun kantos nguping atanapi maca ngeunaan panilitian daérah Seattle panganyarna ngeunaan racun dina ASI (PFAS), anjeun pasti ...

sayuran pikeun orok

Sayuran pikeun orok umur 6 bulan

Sayuran anu pangsaéna pikeun orok umur 6 bulan nyaéta anu gampang dicerna sareng anu paling saeutik résiko alergi sareng intoleransi.

Iraha méré cai orok

Iraha orok tiasa nginum cai?

Iraha orok tiasa nginum cai mangrupikeun patarosan anu umum di antawis sepuh énggal, ogé patarosan sanés anu aya hubunganana sareng tuangeun.

Mangpaat cau pikeun barudak

Mangpaat cau pikeun barudak

Naha anjeun terang mangpaat cau pikeun murangkalih? Kami nyarioskeun ka anjeun ngeunaan kauntungan anu ageung buah sapertos kieu pikeun diet anjeun.

Naon tiasa tuang orok 5 bulan

Naon tiasa tuang orok 5 bulan

Panggihan naon anu tiasa tuang orok umur 5 bulan. Aranjeunna bakal mimitian ku buah sareng serealna sareng pikeun ieu anjeun bakal tiasa ngartos langkung saé kumaha nawiskeun ka aranjeunna.

Kumaha nyoco orok dina botol

Kumaha nyoco orok dina botol

Naha anjeun terang kumaha botol orok? Panggihan léngkah sareng tip anu pangsaéna pikeun ngaraosan salah sahiji momen anu pangsaéna

Pentingna sarapan

Naha sarapan penting pikeun barudak

Sarapan mangrupikeun salah sahiji tuangeun anu paling penting pikeun barudak, janten éta kedah ngeusian, séhat, lengkep sareng seueur ngandung gisi.

Dahar barudak dina usum panas

Dahar barudak dina usum panas

Tips ieu bakal ngabantosan anjeun pikeun ngajaga diét anu leres pikeun barudak nalika usum panas, waktos perobihan anu mangaruhan gizi.

resep anu bergizi

5 resep bergizi pikeun postpartum

Kami masihan anjeun 5 resep anu bergizi sareng beunghar anu bakal ngabantosan anjeun pikeun kéngingkeun sosok anjeun deui, nalika anjeun bakal tuang saé, sareng ogé praktis pisan!

Mangpaat pistachios pikeun barudak

Mangpaat pistachios pikeun barudak

Pistachios mangrupikeun salah sahiji kadaharan anu paling nguntungkeun pikeun diét saha waé sareng khususon barudak, mendakan kaunggulanana.

Dahar séhat dina trimester kadua kakandungan

Dianjurkeun diet nalika kakandungan

Tahap kakandungan sinonim sareng ngurus diri sareng ngajaga diét anu disarankeun. Anjeun kedah nempatkeun sagala cinta anjeun dina ngajaga pola dahar anu séhat sareng saimbang.

Puree kangkung

6 resep sareng kangkung

Kami masihan anjeun resep anu gampang pisan sareng teu tahan ku kangkung. Sababaraha kamuflase sayuran ieu sareng anu sanés ningkatkeun warna na. Candak perhatosan anu saé!

Resep puree pikeun orok ti 1 taun

Resep puree pikeun orok ti 1 taun

Ti taun umur orok, urang bakal neraskeun masak puree anu beunghar ieu supados aranjeunna tiasa ngarengsekeun tuangeunana, tapi nganggo bahan énggal.

orok tuang

Klasifikasi gangguan dahar nalika budak

Gangguan tuangeun murangkalih sareng murangkalih parantos diklasifikasikeun kana sababaraha kelas, sareng kelas leutik. Kami ngawartosan anjeun kira-kira naon ari aranjeunna.

bantosan barudak leutik tuang buah

Resep Natal pikeun didamel salaku kulawarga

Natal ieu sareng langkung seueur waktos di bumi, urang bakal gaduh langkung seueur waktos kanggo ngadamel resep Natal salaku kulawarga, sareng murangkalih bakal ngabantosan urang nyiapkeunana.

Gagasan pikeun tuang kulawarga anu séhat

Gagasan pikeun tuang kulawarga anu séhat

Sok aya ideu anu saé pikeun tuangeun kulawarga anu séhat. Naha anjeun hoyong terang sababaraha piring anu lezat sareng séhat? Kuring nyaritakeun ngeunaan aranjeunna.

Kumaha carana ngasakan susu susu

Nalika ngébréhkeun susu ibu, penting pisan pikeun nyingkahan metode anu tiasa ngarusak komposisi sareng nilai tina tuangeun khusus ieu.

Ajar barudak anjeun ngokolakeun kebon kahijina

Kalayan kasabaran sareng sumanget anjeun tiasa ngajar murangkalih anjeun ngokolakeun kebon kahijina. Upami pikeun anjeun éta dunya anu teu dikenal, kami bakal nyaritakeun naon anu paling penting.

Kumaha cara ngajar barudak tuang

Ngajar barudak tuang nyaéta ngajarkeun ngamajukeun otonomi, mandiri sareng supaya aranjeunna terang kumaha ngungkulan dina kaayaan naon waé.

Gagasan tuangeun séhat pikeun murangkalih

Pikeun tuangeun janten séhat, bergizi sareng pikaresepeun urang kedah terang naon anu didahar ku barudak dinten éta. Kami masihan anjeun ideu pikeun ngareuwaskeun aranjeunna.

cai dina orok

Iraha masihan cai orok

Cai mangrupikeun unsur anu penting pikeun kahirupan urang sareng asupan orok na tiasa ngagaduhan akibat anu serius upami urang henteu terang nepi ka sabaraha umur kanggo nyayogikeunana.

Nyusu vs botol orok

Nyusu vs botol, mana pilihan anu pangsaéna pikeun orok anjeun? Kami ngabantosan anjeun pikeun méréskeun patarosan umum ieu di antara ibu-ibu pikahareupeun.

orok tuang

Orok abdi henteu hoyong tuang

Upami anjeun parantos sadar yén orok anjeun henteu hoyong tuang, hal anu pangpayunna anjeun kedah maksakeun anjeunna ... Teras, kami masihan anjeun sababaraha tips!

Bubur heula orok

Bubur orok anjeun mimiti

Hidangan anu pangpayunna kanggo orok anjeun mangrupikeun waktos anu khusus, anu mangrupikeun awal tahapan énggal nalika ...

Séréal béas kanggo orok

Bubur lauk kanggo orok

Bubur lauk diwanohkeun kana diét orok sakitar 10 bulan, éta mangrupikeun katuangan anu seueur manpaatna, penting pisan pikeun kamekaranana

Bubur heula orok

Bubur ku susu indung

Dina sababaraha kasempetan kami parantos nyarioskeun seueur manpaat anu disayogikeun ku susu ibu pikeun orok. Nyatana, dinten ayeuna ...

Bubur heula orok

Séréal orok: kumaha milih anu leres

Naha anjeun hoyong terang mana séréal anu paling saé pikeun orok? Anjeun teu kedah mésér anu paling mahal di pasar, cara kéngingkeunana langkung saderhana

Dahar jam 12 bulan

Ngasuh orok dina 12 bulan

Ku taun munggaran, bubuka pikeun dahareun sacara praktis réngsé. Orok bakal mimiti tuang tuangeun anu sami sareng sésa kulawarga

tuangeun orok

Barang orok henteu kedah dicandak

Éta téh tanggung jawab kolot pikeun terang upami murangkalih urang tuang sareng asuh. Kami ngawartosan anjeun naon hal anu henteu kedah dicandak ku orok.

ngalirkeun dada kana botol

Kumaha jalan tina dada kana botol

Anjeun tiasa balik damel atanapi atos mutuskeun henteu nyusuan deui. Kami ngantepkeun anjeun sababaraha tips tentang kumaha cara milih tina dada kana botol.

Pancake dihias ku buah-buahan anu nyaruakeun rupa beurit.

Sarapan resep nyanghareupan dinten sakola

Sadaya sepuh paduli ngeunaan karaharjaan barudakna. Ngurus diét ku kituna anjeun henteu ngan sacara saé sacara fisik tapi ogé émosional mangrupikeun prioritas. A Anak kedah nyanghareupan dinten sakola kalayan sumanget sareng tanaga, janten nyiapkeun asakan sarapan anu pikaresepeun bakal ngajantenkeun langkung raos.

Gajih budak leutik

Saatos gizi orok goréng

Kabiasaan anu goréng dina tuangeun orok, upamana sauntuyan akibat dina jangka pondok sareng jangka panjang dina kaséhatan barudak

Pilihan kutub buah musiman anu séhat sareng bergizi.

9 ménu seger sareng gampang pikeun dibawa ka pantai

Nalika usum panas parantos sumping, jalan-jalan kulawarga ka tempat-tempat anu anjeun tiasa tiis sareng senang sareng murangkalih langkung umum. Kaluar piknik ka pantai nyaéta Kalayan usum panas sumping umum tuang sareng kulawarga di pantai, janten ménu anu nyegerkeun kedah disiapkeun sareng gampang disiapkeun pikeun murangkalih.

tuang sareng murangkalih

Pentingna tuang tuangeun di bumi

Kadaharan di bumi penting pisan pikeun ngabiasakeun murangkalih diét anu séhat sareng nyingkahan kaleuwihan beurat atanapi obesitas.

nyatakeun susu indung

Konci pikeun ngaluarkeun susu indung

Upami anjeun nyusuan, sigana bakal aya dina sababaraha waktos anjeun kedah ngedahkeun susu. Pendakan téknik anu béda anu tiasa anjeun anggo sareng kumaha cara ngalakukeun éta sacara optimal.

Budak nginum cai tina botol

Hidrasi dina murangkalih sareng murangkalih alit

Salaku indung anjeun pasti heran sabaraha cair anu kedah diinum anak anjeun, déhidrasi naon sareng kumaha anjeun tiasa nyingkahanana. Hayu urang tingali naon konci hidrasi dina orok sareng murangkalih alit sareng mamang anu paling sering dina hal ieu.

Motong buah

Buah potong: kumaha nyiapkeunana pikeun dibawa ka sakola

Kumaha nyiapkeun buah anu dipotong supados henteu ngoksidasi sareng murangkalih anjeun sasarap sasarap sareng camilan di reses sakola. Kami masihan anjeun tip anu praktis pisan pikeun nyingkahan oksidasi sareng buahna ngajaga tampilan anu pikaresepeun pikeun langkung lami.

Nonoman tuang hamburger

Konci tuangeun pikeun nonoman

Konci tuangeun pikeun nonoman. Sadayana anu anjeun kedah terang supados diet budak ngora anjeun séhat sareng saimbang. Peran dasar nutrisi, vitamin sareng mineral dina tahap ieu.

Orok BLW

BLW vs Purees

BLW atanapi mash? Waktuna parantos sumping pikeun ngenalkeun tuangeun kana tuangeun orok, urang sadayana terang kana pilihan naksir, tapi naha anjeun terang naon BLW (dahar pelengkap anu diatur sorangan) diwangun?

dahareun bébas gluten

Iraha sareng kumaha cara diet tanpa gluten

Sanaos anjeun kantos nguping yén diet bébas gluten langkung séhat kanggo sadayana, henteu leres urang ngajelaskeun iraha, kumaha sareng naha anjeun kedah atanapi henteu ngalaksanakeunana.

botol dahar pikeun orok

Hal-hal anu sanés nyarios ka indung anu tuangeun botol

Sanaos idéal sareng anu disarankeun ku WHO nyaéta nyusuan éksklusif salami 6 sasih munggaran hirup, aya kasus dimana ibu-ibu énggal milih laktasi artifisial. Ibu-ibu ieu kadang milih sareng kadang henteu, urang ngajelaskeun naon anu indung anu tuang nganggo botol teu kedah ngupingkeun sareng kunaon.

alternatif pikeun kendi susu susu sapi

Pilihan pikeun susu sapi

Pendakan alternatip pikeun susu sapi, sahingga anu alit di bumi tiasa ngaraosan gizi sareng manpaatna, tanpa ngarareunah.

Ngalawan olahraga obesitas budak leutik

Ngalawan obesitas budak leutik

Kumaha merangan obesitas budak leutik, dina cara anu gampang sareng séhat, henteu nganggo diet ekstrim atanapi latihan anu kaleuleuwihi. Kalayan Madreshoy, éta mungkin.

Lactation paménta

Naha aya rasa pikeun manjangkeun nembak?

Patarosan anu sering nyaéta upami orok parantos manjangan penyusuan tapi naha masuk akal pikeun aranjeunna pikeun ngalakukeunana atanapi kedah nyusui sok aya dipénta ku orok?

Susu payu sareng jarum suntik

Naon ari BFHI?

BFHI mangrupikeun Inisiatif pikeun Humanisasi Perawatan nalika Lahir sareng Laktasi di puskesmas anu disponsoran ku WHO sareng UNICEF.

Indung nyusuan

Nyusu nyusu hak

Orok ngagaduhan hak disusui iraha sareng dimana anjeunna meryogikeunana. Indungna ngagaduhan hak nyusuan orokna dimana sareng iraha diperyogikeun.