maca ka barudak

Naha anjeun kedah maca carita barudak anjeun wengi-wengi?

Rasa resep maca mangrupikeun salah sahiji kado anu pangsaéna pikeun urang tiasa pasihkeun ka barudak urang. Sareng kumaha cara anu langkung saé tibatan ngalaksanakeunana dina waktos maca kulawarga? Pilarian kunaon anjeun kedah maca carita barudak anjeun dina wengi.

Ningkatkeun gizi anjeun sateuacan hamil

Upami anjeun hoyong reuneuh maka waktosna parantos atos ningkatkeun gizi anjeun, éta henteu kasép! Sareng langkung saé pikeun ngalakukeun éta sateuacan nyandung.

Dinten bumi

Nilai pikeun ditanamkeun ka barudak dina Poé Bumi

 Salah sahiji nilai paling penting anu urang kedah sisipkeun ka barudak urang nyaéta cinta sareng hormat ka planét anu urang hirup. Kusabab kitu, dina Bumi Bumi, kami masihan anjeun sababaraha ideu pikeun ngeunteung sareng barudak ngeunaan miara planét.

Jukut seger

Kenalkeun lahan salaku kulawarga

Bumi Bumi mangrupikeun dinten pikeun kasadaran dina ngurus planét. Milarian cara pikeun mere ilham ka barudak anjeun pikeun jaga pisan.

Kulawarga tunggang sapédah

Mangpaat siklus salaku kulawarga

Dina Poé Sapédah Internasional, urang mendakan manpaat bersepeda salaku kulawarga. Cara anu sampurna pikeun nyéépkeun waktos anu berkualitas sareng murangkalih anjeun.

Barudak ngalakukeun itungan matematika

Naon sababaraha kapinteran?

Numutkeun tiori sababaraha kapinteran psikolog Howard Gardner, kecerdasan unggal jalma mangrupikeun 8 kapinteran anu aya hubunganana sareng kamampuan sareng kapasitas anu béda. Terang anu mana 8 kapinteran ieu sareng akibat utama tiori ieu dina bidang pendidikan.

Maca carita nyaring

Pedagogi carita, pentingna kontéks

Carita parantos ngajarkeun pikeun ngajarkeun hiji hal, urang ngajelaskeun naha kontéks penting pikeun leres-leres pesen na. Carita anu pangsaéna nyaéta carita anu cocog sareng kulawarga anjeun.

téhnik pikeun Cope jeung agrésif

Téhnik pikeun nyegah panyerang budak

Agresi mangrupikeun tingkah laku anu diajar sareng untungna éta tiasa dimodifikasi. Pilarian anu nyababkeun agresi budak leutik sareng téhnik pikeun nyegah sareng ngarobihna.

Awéwé reuneuh di leuweung

Perawatan dasar pikeun kakandungan anu séhat sareng bahagia

Kakandungan mangrupikeun tahap anu sangat khusus pikeun awak awéwé, janten penting pisan anjeun tumut kana sababaraha serangkaian konci anu bakal ngabantosan anjeun pikeun ngurus diri sareng ngaraoskeun kakandungan anu séhat sareng bahagia.

beca baheula

Cocooan karesep na

Bisa jadi anak anjeun gaduh seueur cocooan, énggal sareng ngagurilap, tapi anjeunna ngan ukur hoyong ulin sato boneka, mobil atanapi beca anu parantos sepuh, kotor bahkan rusak. Dinten ieu kami ngajelaskeun naha cocooan ieu henteu tiasa diganti pikeun anak anjeun.

indung sareng putri anu bagja

Naha ciuman penting pisan pikeun murangkalih anjeun

Dinten mangrupikeun dinten internasional tina ciuman, éta sababna kami ngajelaskeun pentingna ciuman pikeun murangkalih anjeun sareng anu diperyogikeun nyaéta anjeun nunjukkeun aranjeunna ku conto anjeun, cara éndah ieu pikeun nganyatakeun cinta anjeun ka batur.

tips pikeun ngadorong maca di barudak

Tips pikeun ngadorong maca di barudak

Maca sareng barudak bungsu ngagaduhan sababaraha kaunggulan dina tingkat pendidikan, émosional sareng kulawarga. Diajar tips pikeun ngadorong maca pikeun barudak ti leuleutik.

mawa ergonomis

Mawa kasihatan sareng éta ogé trend

Kadang-kadang urang hariwang teuing ngeunaan ngangkut sabab hariwang yén teu ningali diri urang sorangan ogé, anu sanésna éta kusabab sieun nyababkeun karuksakan punggung atanapi orok urang. Kami ngabantosan anjeun pikeun méréskeun keraguan sareng ngaleungitkeun kasieunan anjeun.

Orok umur genep bulan ngarayap

Orok umur salapan bulan

Kumaha kamekaran fisik sareng méntal orok umur salapan bulan. Tanda peringatan anu nunjukkeun yén dukungan spesialis diperyogikeun.

Barudak sareng perawatan sato

Dinten ieu kami nganjang ka klinik Pangajaran sarta Palatihan Atikan Dokter Kaulinan pikeun nyandak anak anjing Nenuco, anu gering. Naon anu pikaresepeun pikeun video ieu Little Toys!

ngadidik tanpa ngagorowok

Tip pikeun ngadidik tanpa ngagorowok

Urang sadayana tiasa kaleungitan ambek urang dina hiji waktos, tapi urang henteu kedah ngalakukeun éta salaku bentuk pendidikan. Ngadidik tanpa ngagorowok langkung épéktip. Pilarian terang kumaha!

Waktos mandi sareng murangkalih

Kami diajar kumaha pentingna sareng pikaresepeun mandi sadidinten sareng boneka Nenuco kami, anu gaduh waktos anu saé pikeun ngempel sareng maénkeun cocooan dirina.

Ibu sareng orokna anu nembé lahir

Kumaha carana nyepetkeun tanaga gawé sacara alami

Upami anjeun aya dina 39 atanapi 40 minggu kehamilan, anjeun panginten bakal capé pisan sareng anjeun héran nalika waktuna waktuna. Kami masihan anjeun sababaraha trik anu alami anu tiasa ngabantosan anjeun nyepetkeun waktos pangiriman

ngajar ngahargaan barudak

Toleransi salaku conto pikeun ngadidik dina hormat

Dina dunya individualistis, dimana urang sadayana ngagaduhan hak pikeun cara hirup sareng pamikiran urang sorangan, penting pisan pikeun ngadidik barudak urang dina kasobaran. Pilarian terang kumaha sababna.

asal muasal easter bunny

Kunaon kelenci endog nalika Paska?

Dimana adat nyumputkeun endog nalika Paska? Sareng kumaha kelinci nyandak aranjeunna? Kami nyaritakeun asal muasal karuhun tina tradisi ieu.

doulas ngiringan indung

Doulas, ngiringan indung anjeun

Doula nyaéta awéwé anu latihan sareng pangalaman dina prosés indung anu béda-béda, anu ngiringan awéwé sanés, nyayogikeun dukungan émosional salami sadaya tahapan kaibuan. Kami bakal nyaritakeun kumaha aranjeunna tiasa dianggo sareng manpaatna pikeun ngagaduhan aranjeunna.

Émosi budak

Entong ngahibur kuring ku "Henteu kunanaon."

Kadang-kadang urang murag sareng muncul teu katatu, tapi dina waktos anu sanés, kulit urang rusak atanapi émosina urang garut. Angin puyuh diantarana ngalangkungan orok urang anu kedah disahkeun sareng dirangkul supados murangkalih urang tuwuh séhat sacara émosional.

peujit sareng bas

Indung dina profési khusus

Aya profési anu tangguh sareng nyetél jalan hirup seseorang. Kami ngabantosan anjeun pikeun nyanghareupan kaibuan dina kasus kagolong kana profesi khusus.

nalika aranjeunna ngawangun kenangan di murangkalih

Iraha barudak mimiti ngawangun kenangan

Otak barudak sapertos bolu, tapi ku sababaraha alesan urang teu gaduh kenangan nalika alit. Pilarian terang nalika kenangan barudak mimiti kabentuk sareng kunaon.

Indung negeskeun putrina

Korsi sareng juru pikir?

Korsi sareng sudut pamikiran mangrupikeun dua sumber anu seueur dianggo pikeun menerkeun tingkah laku anu teu dihoyongkeun dina murangkalih barudak. Naon waé diwangunna? Naha aranjeunna cocog pikeun sagala umur? Diajar ngeunaan stratégi alternatif pikeun dua padika ieu, dumasarkeun kana pendidikan émosional.

Nenuco gering sareng utah

Kami masihan dua Nenucos urang camilan, tapi saurang janten gering teras miceun botolna, janten urang kedah nyandakna ka dokter pikeun ngubaranana, pikaresepeun pisan!

bandéra ku balon

Putra abdi homo / transsexual, jadi naon?

Sanaos urang aya dina abad XXI, masih aya prasangka sareng kontropérsi sareng masalah ieu. Kami ngajelaskeun naha anjeun henteu kedah ngadamel drama dina kaayaan sapertos kieu.

premanisme

Putra abdi anu premanisme di kelas

Sakumaha éndahna panginten anak-anak urang, urang janten hiji dinten mendakan yén babaturan sakelas nuju dibuli. Pilarian terang didieu kumaha kaayaan kaayaan.

Kami ngadukung dilebetkeun nyiksa séks salaku bentuk Nyiksa Anak

Naha aya jalma jahat?

Éta mangrupikeun patarosan anu barudak urang tiasa naroskeun ka kami dina sagala umur, naha kusabab sababaraha karuksakan anu dilakukeun atanapi kusabab hal anu aranjeunna ningali atanapi nguping. Dinten ieu kami ngabantosan anjeun kéngingkeun katerangan anu saé.

Trimester kadua kakandungan

Tés glukosa atanapi tés O'Sullivan

Sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan Tés O'Sullivan atanapi tés intoleransi glukosa. Naon tés anu dilakukeun sareng kumaha cara éta dilakukeun? Ngabéréskeun mamang anjeun.

ngalahirkeun alami dina bak mandi

Kumaha anjeun terang upami anjeun nuju damel? Tanda yén momen caket

Kamungkinan yén dina manteng ahir kakandungan anjeun bakal ngaraos gugup tangtu sateuacan teu pasti teu terang naha anjeun bakal terang kumaha mikawanoh saatos anjeun damel. Bersantai, ti Ibu-ibu dinten ayeuna, kami bakal nyaritakeun naon tandana yén waktos anu hébat caket.

Dwibahasa sareng karagaman

Urang nyarioskeun ngeunaan bilingualism, naon éta, kumaha carana murangkalih orok anjeun janten dwibasa sareng pentingna ngawangun masarakat anu beragam.

nyegah kekerasan gender

Garis rupa antara ati-ati sareng overprotection

Kasusah anu paling ageung janten kolot nyaéta mendakan kasaimbangan antara ati-ati sareng overprotection. Kami ngobrol sareng anjeun ngeunaan konsékuansi sareng kami masihan anjeun pedoman pikeun ngahontal éta.

budak lalaki jeung budak awéwé intél

Salaku budak lalaki atanapi awéwé?

Naha penting pikeun ngadidik dina sasaruaan? Kami ngawartosan anjeun karusakan anu masihan peran jénder tiasa dilakukeun pikeun barudak anjeun sareng kamekaranana.

8m, awéwé hamil

Kakuatan awéwé dina keibuan

Indung ningkatkeun kakuatan awéwé. Kakuatan awéwé janten hébat ku kaibuan sabab ayeuna éta gaduh dua arah: ka arah putri urang, cinta sareng ngangkat aranjeunna, sareng ka diri urang sorangan, janten indungna, anu mikanyaah sareng paduli aranjeunna, awéwé anu ngagaduhan nilai sareng ideu yén anjeunna hirup sareng ngabela.

tutuwuhan antara batu

Kumaha ngajar murangkalih anjeun ngahargaan alam

Pikeun ngalestarikeun dunya tempat urang hirup, penting pisan urang ngadidik barudak sareng barudak urang pikeun ngahargaan alam. Kami masihan anjeun sababaraha ideu supados urang sadayana tiasa diajar ngajaga lingkungan urang.

alam

Kumaha cara ngasupan alam di bumi anjeun

Dina raraga ngeureunkeun sambungan tina lingkungan alam anu ngarugikeun pamekaran barudak di daérah perkotaan, kami nyarankeun sababaraha ideu pikeun kalebet alam di bumi anjeun.

lukisan orok

Rangsangan indrawi sareng manpaatna kana kamampuan orok

Naha anjeun kantos naros naon anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun ningkatkeun kamekaran sareng kamampuan orok anjeun? Kami ngajelaskeun prosés anu ngabandungan orok kana rangsangan indrawi, sahingga anjeun tiasa ngahontal kamekaran optimal kamampuanana.

Barudak sareng sato

Kami seneng-seneng maén dina Piaraan Parade ieu sareng sareng anak anjing kami anu gaduh waktos anu saé maén sareng mandi di pancuran na.

milarian kakandungan

7 tip anu manpaat upami anjeun milari hamil

Nyandung henteu janten tugas anu gampang! Sanaos sigana sanés. Di dieu anjeun bakal mendakan 7 tip anu kedah dipikaterang ku unggal awéwé anu keur kakandungan, pikeun nyandak éta kalayan kaséhatan fisik sareng méntal anu diperyogikeun.

duka kehamilan

Duka Gestasional: Kaleungitan orok anu dikandung

Duel keuneung mangrupikeun salah sahiji serangan paling brutal anu tiasa diraih, sareng anu paling tiiseun. Milarian tip kanggo sepuh pikeun nyanghareupan niup ieu, sareng kulawarga sareng réréncangan terang kumaha ngiringan aranjeunna dina waktos anu sesah.

Barudak sareng sato

Barudak sareng sato: Kabeungkeut pisan

Ngagaduhan piaraan nyayogikeun sababaraha kauntungan. Utamana nalika urang nyarioskeun murangkalih sareng sasatoan kumargi aranjeunna ngembangkeun beungkeut anu khusus. Panggihan naon kaunggulan nempatkeun sobat buluan dina kahirupan anjeun.

Urang pura-pura janten dokter gigi

Dina video lucu Little Toys ieu, urang maénkeun kalayan plastisin janten dokter gigi, urang gaduh waktos anu saé, urang ampir teu sieun angkat!

Kabébasan dina barudak

Peppa sareng George Babi resep luncat dina laangan, aranjeunna gaduh waktos anu saé! Sareng pikaresepeun pikeun maén sacara bébas sanaos anjeun kedah merhatoskeun Ibu sareng Pa Babi.

carita animasi

Carita hirup berkat kanyataan anu ditambih

Di Ibu-ibu Dinten, urang bakal ngébréhkeun dua carita anu hirup kusabab kanyataan anu ditambih. 'Babaturan' sareng 'Valentina!' Aranjeunna bakal kaget anjeun sareng murangkalih anjeun bakal ngaraos resep pisan.

ngobrol sareng murangkalih

Pilihan dina atikan barudak

Ngadidik murangkalih henteu gampang, tapi pikeun aranjeunna janten langkung kooperatif sareng teu aya perjoangan kakuatan, pilihan henteu tiasa kakurangan.

kasusah dina nyandung hamil awéwé hamil

Hésé hamil

Kasusah pikeun hamil nyaéta sagala rupa. Ti Madreshoy, urang ningali seueur diantarana caket sareng urang ngajelaskeun kumaha carana ngungkulan halangan éta.

depresi postpartum orok bobo

Déprési postpartum

Diajar naon anu anjeun kedah terang ngeunaan déprési postpartum. Anjeun henteu nyalira. Di Madreshoy, kami ngiringan anjeun mendakan naon salah anjeun sareng kumaha cara méréskeunana.

kumaha ngamimitian kabiasaan diajar buku

Kumaha ngamimitian kabiasaan diajar

Kumaha ngamimitian kabiasaan diajar, supados murangkalih di bumi tiasa ngerjakeun sagala mata pelajaran Panggihan téhnik anu béda sareng Madreshoy.

Kulawarga babi ngadatangan nini-nini

Kulawarga Babi ngadatangan kebon Embah Babi sareng sasarengan sareng aranjeunna mendakan sadaya sato. Peppa sareng George resep pisan mandi di kolam!

Gebeg ngalakukeun yoga

Persiapan ngalahirkeun: naon anu teu aya anu béjakeun ka anjeun

Naha aranjeunna parantos nyaritakeun ngeunaan émosina nalika ngalahirkeun, kumaha parasaan anjeun, atanapi kumaha pentingna pikeun nyiapkeun naon anu anjeun henteu ngarepkeun atanapi ngabayangkeun, atanapi anu nyusuan mangrupikeun inpormasi sareng sanés kasempetan?

Balik sakola sareng Peppa Babi

Peppa Babi deui sakola sareng mopohokeun ngalaksanakeun tugas anu dikirim ku Madame Gazelle. Naon bakal kajadian? Entong sono pidéo Little Toys ieu pikeun milarian terang ...

Wanoja hamil

Kabebasan indung

Naon kajadian lamun kuring mutuskeun nyusuan sareng bakti nyalira sacara éksklusif pikeun kolot? Sareng upami kuring henteu ngalakukeun éta? Naha réfléksi ngeunaan kabébasan ibu kedah?

Urang nuju liburan Natal sareng Peppa Babi

Dina video Toy Little Toy ieu, Peppa Babi sareng sakumna kelasna ngucapkeun wilujeng sumping pikeun Natal sareng ngawartosan ka Madame Gazelle naon anu aranjeunna parantos naros ka Three Wise Men.

Peppa Babi Natal khusus

Dina pidéo lucu ngeunaan Little Toys ieu urang tiasa ningali kumaha George maénkeun orok Yesus di portal di sakola urang Betlehema sareng sadaya réncang Peppa Babi angkat.

Saré orok tina 4 dugi 7 bulan

Saré mangrupikeun prosés épolusiér, éta bakal robih sakumaha waktosna lami. Sapertos trimester anu munggaran, impian orok parantos robih.

Urang pendak sareng gajah bola Playskool

Kami diajar warna ngalangkungan bal-bal anu dilempagkeun ku gajah ramah ieu ka kami. Éta ogé ngabantosan urang pikeun ngapalkeun sareng ningkatkeun katerampilan motor.

Ultrasound morfologis

Naha ultrasound morfologis aya gunana?

Ultrasound morfologis anu paling penting dina kakandungan. Naha anjeun hoyong terang konci anjeun?. Kami ngawartosan anjeun naon éta sareng naon éta pikeun.

Ngajalajah Pelangi Grimm

Kami terang cocooan anu luar biasa ieu anu dianggo ku Montessori Metodologi sareng kami diajar sababaraha kamungkinan maén anu dipibanda.

Kami terang robot Bee Bot

Kami diajar maén sareng robot barudak leutik ieu anu ngabantosan barudak leutik supaya langkung caket kana dunya robotik sareng program

Diajar nilai silaturahim ngalangkungan maén

Silaturahmi mangrupikeun nilai anu penting pisan pikeun urang tiasa ngajar murangkalih urang ngalangkungan kaulinan sareng karakter karesepna. Urang maénkeun Pinypon pikeun diajar!

Orok abdi hoyong némpél sadayana

Orok hoyong némpél sagala anu aranjeunna tingali. Naha kuring ngijinkeun? Naha kuring nitah aranjeunna henteu ngalakukeun éta? Naha aranjeunna henteu ngupingkeun kuring?

Orok nganggo waos

Kumaha upami orok ngegel payudara?

Orok anu disusuan tiasa ngegel dina dada indung. Ngartos cukang lantaranana bakal mempermudah resolusi masalah ieu anu tiasa timbul dina nyusu.

Kegel latihan

Naon latihan Kegel sareng kanggo naon?

Pasti anjeun kantos nguping latihan kegel anu terkenal, tapi kanggo naon sareng naon pikeun aranjeunna? Kami nyaritakeun manpaatna pikeun kaséhatan sareng seksualitas

Ngaleungitkeun rambut nalika kakandungan

Seueur awéwé gaduh masalah anu aya hubunganana sareng waxing dina kakandungan. Naha aman? Naha kuring kedah ngapungkeun pubis? Kalayan produk naon? Sadaya waleran

Bingah awéwé hamil

Jenis kakandungan

Kami ngawartosan anjeun jinis-jinis kakandungan anu tiasa berkembang dina waktos kehamilan sahingga anjeun tiasa ngaidentipikasi mana anu anjeun alami.

Pasangan rumaja

Nyegah kakandungan rumaja

Kakandungan rumaja mangrupikeun résiko kaséhatan pikeun indung sareng orok. Kakandungan rumaja ngagaduhan akibat psikososial anu serius.

rahim orok

Posisi orok kanggo kiriman, mana anu optimal?

Dina ahir kakandungan orok anjeun panginten aya dina posisi anu sanés. Pilarian terang anu optimal pikeun kalahiran sareng naon anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun pikaresepeun éta.

Puting peureup

Itchiness puting nalika kakandungan cukup umum. Gatal-gatal ieu tiasa ngaganggu, mendakan alesan na kumaha meringankeun masalah ieu.

Naon gejala anu anéh nalika kakandungan?

Nalika anjeun reuneuh anjeun mimiti ngaraos sababaraha gejala kakandungan anu anéh dina sababaraha dinten munggaran. Upami anjeun terang kami, anjeun tiasa sieun. Pilarian terang naon éta

Budak awéwé babarengan

Diajar ngabagi

Naha urang kedah ngajarkeun aranjeunna pikeun ngabagi? Upami urang henteu, naha anjeunna bakal égois? Naha urang hoyong kamurahan lahir ka anjeunna atanapi ngajantenkeun éta imposisi atikan?

Orok ulin leutak

Naha goréng maén sareng leutak?

Barudak resep maén sareng kotor dina leutak. Kami nyaritakeun sababaraha manpaat, sacara fisik boh sacara émosional, anu dimiliki ku kaulinan ieu.

Kakandungan dina karantina

Upami anjeun hoyong terang naha séhat hubungan séks atanapi kakandungan dina karantina, lebetkeun sareng mendakan résiko anu disababkeun pikeun awéwé éta

Nonton pilem sareng kulawarga

Pilem Barudak

Naha anjeun hoyong terang mana pilem barudak anu pangsaéna? Pendakan pilihan pilem urang pikeun barudak anu bakal aranjeunna resep. Naha anjeun parantos ningal sadayana?

Sindrom sayang

Naha Sindrom Sarang leres-leres aya?

Upami anjeun reuneuh sareng ngaraos dorongan tetep tetep bersih sareng rapih, anjeun ngalaman sindrom sayang. Naha anjeun hoyong terang naon diwangunna?

Orok tapak suku ngembangkeun suku langkung saé

Orok tataranjang suku, orok bagja!

Barudak tataranjang suku ngagaduhan manpaat anu teu aya tungtungna. Urang kedah ngantepkeun alas kaki aranjeunna salami mungkin pikeun ngamajukeun pangwangunanna.

Kaulinan mancing

Pakem Pancing Peppa Babi

Dina pidéo Little Toys ieu kami bakal diajar maén sareng alat mancing Peppa Babi sareng pancing anu pikaresepeun pisan.

reuneuh olahraga ku bal

Minggu ka-33 kakandungan

Minggu ka-33 kakandungan: ngobrol sareng bidan ngeunaan kadar beusi anjeun, sareng tingali kumaha payudara anjeun nuju siap nyusuan

pasangan hamil

Minggu ka-32 kakandungan

Minggu 32 kakandungan: orok anjeun parantos disimpen dina posisi cephalic anterior, sareng beuteung indung janten langkung voluminous.

Ngadidik ngalawan kekerasan gender mungkin sareng diperyogikeun

Jinis akibat pendidikan numutkeun umur

Perkara teu sabaraha umur barudak anjeun, anjeun sok dina waktosna pikeun ngadidik aranjeunna ngalangkungan akibat sareng sanés ngalantarankeun hukuman. Pilarian terang kumaha.

Video cocooan Playmobil

Aman ti Playmobil 1,2,3

Entong sono pidéo cocooan ieu dina basa Spanyol anu urang buka dina Safari sareng bonéka PLAYMOBIL.

orok nonton tv

Hindarkeun tipi ka orok di handapeun 18 bulan

Pilarian terang kunaon anjeun kedah nyegah anak anjeun dina 18 bulan ti nonton televisi. Naha henteu mangrupakeun ide anu hadé pikeun aranjeunna nyéépkeun waktos di payuneun layar?

Video Peppa Babi

Peppa Babi nuju boling

Gabung sareng Peppa Babi dina video kaulinan anyar ieu dimana urang angkat ka boling pikeun marios nomer sareng ngabina silaturahmi sareng babaturanana. Dupi anjeun sumping?

anak ku kasieun

Perawatan sénsitip sareng budak lalaki

Naha budak lalaki ngagaduhan pendidikan anu béda dina cara ngabina ngeunaan budak awéwé? Upami kitu, naha anjeun kedah gaduh perawatan tambahan anu langkung sénsitip?

barudak kreativitas bawaan

Naon sareng naon henteu maén gratis

Penting pisan pikeun ngabédakeun naon sareng naon anu henteu dimaénkeun gratis di murangkalih, ngan ku cara ieu tiasa tumuh imajinasi sareng kreativitasna dihormat.

awéwé hamil ku dokter

Minggu ka-31 kakandungan

Minggu ka-31 kakandungan: orok tetep kedah beurat awak sareng bayah na bakal asak sakedik. Anjeun tiasa ngalaman Sindrom Sarang

Peppa babi di kebon binatang

Peppa Babi angkat ka kebon binatang

Peppa Babi ngadatangan kebon binatang sareng ngajarkeun murangkalih urang ngeunaan paripolah anu kedah diturut nalika minuhan sadaya sato, tong sono!

breastfeeding

Krisis laktasi dina 2 taun

Aya seueur manpaat panyusuan anu berkepanjangan, janten penting pikeun diwartosan ngeunaan krisis anu dialamkeun dina éta