Kumaha cara ngabersihkeun sato boneka barudak kanggo nyingkahan panyakit

Orok sareng sato boneka

Sasatoan boneka nyaéta bonéka anu mikanyaah, sareng penampilan anu lemes sareng bungkus, sampurna pikeun orok sareng murangkalih. Jenis bonéka ieu nyaéta idéal pikeun barudak leutik di bumi, kumargi aranjeunna henteu bahaya pisan (salami éta produk anu kualitas). Tapi dimana anu katingali teu katingali, aranjeunna nyumput mites jeung zat séjén anu tiasa ngajantenkeun cocooan ieu mangrupikeun unsur bahaya pikeun kaséhatan orok.

Ngajaga bonéka sampurna beresih sareng desinféksi tiasa sigana sapertos tugas anu rumit. Tapi tong asa-asa anjeun henteu kedah miceun sadaya cocooan barudak anjeun. Ku sababaraha trik saderhana, anjeun tiasa ngajauhkeun lebu sareng tungau tina cocooan barudak. Maka, anjeun bakal ngajagi aranjeunna dijaga tina alergi atanapi inféksi anu mungkin.

Pilihan anu pangsaéna: mesin cuci

Di sagigireun janten pilihan anu pangsaéna, éta mangrupikeun anu panggancangna sareng paling aman. Anjeun tiasa milih suhu anu pas pikeun ngabersihkeun bonéka ogé, éta bakal disarankeun milih suhu anu langkung luhur tibatan 60 derajat. Nyeuseuh mesin ogé ngamungkinkeun anjeun milih pilihan nyeuseuh anu béda-béda, janten upami anjeun hoyong ngajagi bonéka, anjeun tiasa ngaleungitkeun bagian puteran.

Salami pabrikna nyarankeun éta, pilihan anu pangsaéna nyaéta nyeuseuh mesin.

Sasatoan boneka dina mesin cuci

Tiis

Trik pikeun kasus anu mendesak, upami bonéka éta henteu tiasa diseuseuh dina suhu luhur atanapi anjeun kedah ngabersihkeunnana gancang, anjeun bakal ngagaduhan pilihan tina tiis. Lebetkeun bonéka dina kantong plastik anu ditutup pageuh teras lebet kana beku. Pasti anjeun mikir yén ieu gélo, tapi nyatana, éta mites maot dina suhu handapeun 18 derajat.

Sanaos mangrupikeun jalan kaluarna anu rada panasaran, tétéla praktis ogé mangpaat numutkeun kasus-kasus mana.

Beberesihan leungeun

Hésé pikeun sadaya indung sareng bapak pikeun milari waktos pikeun jenis kagiatan ieu. Tapi urang henteu kedah hilap yén aranjeunna penting pisan nyingkahan panyawat dugi ka anu pangageungna di bumi. Maka, penting pikeun ngajaga cocooan dina kaayaan kabersihan sareng kabersihan. Nempatkeun bonéka dina mesin cuci sanés pilihan di seueur kulawarga, utamina kusabab kurangna waktos sareng ruang.

Daripada nyeuseuh bonéka dina mesin cuci unggal sering, anjeun tiasa nyimpen sababaraha trik beberesih sareng mesin nyeuseuh sabulan sakali.

  • Vakum sato boneka unggal 2 atanapi 3 dinten
  • Anggo lawon beueus sareng usap permukaan anu plush, tinggalkeun garing di daérah anu berventilasi 
  • Upami sato boneka lemes sareng henteu tiasa dilebetkeun kana mesin cuci, nganggo kantong plastik sareng baking soda. Simpen bonéka sareng séndok bubuk, tutup sareng kocokkeun kantongna ogé. Antepkeun sahenteuna sahenteuna satengah jam teras ngusapna bersih ku kaén anu beueus.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.