Kumaha knit booties orok

Knit booties orok

Nyulam baju orok anu paling ngahibur, sagigireun éta kagiatan pisan santai pinuh mangpaat. Éta garments jadi leutik nu aranjeunna dijieun dina waktu anu pohara pondok. Sarta hasilna salawasna, tanpa iwal, jadi geulis tur hipu nu ngajadikeun anjeun hayang nyieun beuki loba booties orok.

Baju pikeun orok leutik pisan sahingga aranjeunna ngeusi cinta sareng nyiptakeun di bumi sadayana barang-barangna, salah sahiji cara pangalusna pikeun liven up nungguan keur budak leutik Anjeun. Janten upami anjeun terang kumaha ngarajut, anjeun bakal resep nyiptakeun booties orok ieu. Sareng upami anjeun henteu acan diajar, ieu mangrupikeun waktos anu pas pikeun ngamimitian. Perhatikeun léngkah-léngkah ieu pikeun ngadamel sababaraha booties orok.

Kumaha knit booties orok

Ngajait

Sateuacan ngawitan ngadamel booties orok, hal anu penting pikeun méakkeun sababaraha waktos milih bahan jeung téhnik ogé. Kahiji, Anjeun bisa milih antara nyulam dua jarum atawa crocheting. Dina duanana kasus hasilna idéal, tapi ngalibatkeun téhnik pisan béda. Upami anjeun magang atanapi henteu gaduh seueur latihan nganggo jarum, Disarankeun mimitian ku crochet hook.

Pikeun nyieun booties orok crochet, anjeun bakal kudu sababaraha bahan. Anu mimiti, milih benang, dina kasus baju orok, hal anu paling cocog nyaéta wol anu lemes pisan khusus pikeun kulit hipu orok. Buka toko husus dina wol atawa haberdashery dipercaya, dimana aranjeunna bakal tiasa mamatahan anjeun dina bahan pangalusna pikeun pamakéan ieu.

Sakali anjeun tos milih benang, anjeun bakal kudu meunang hook crochet cocog pikeun ketebalan tina wol. Janten sababaraha booties orok, Anjeun bakal peryogi hook crochet cukup leutik, ngeunaan 3,5 mm. Kalayan jarum wol sareng sababaraha gunting leutik, dina soré anjeun bakal ngagaduhan anu éndah booties keur orok. Ieu mangrupikeun léngkah-léngkah anu anjeun kedah laksanakeun.

Léngkah crochet sababaraha booties

Sapatu orok

Pikeun crochet sababaraha booties, anjeun bakal kudu nanganan stitch ranté, crochet satengah ganda atawa crochet satengah ganda jeung stitch dieunakeun. Ieu mangrupikeun léngkah-léngkah anu anjeun kedah laksanakeun pikeun nyiptakeun booties leutik, dugi ka 6 bulan. Upami anjeun peryogi aranjeunna langkung alit, Anjeun ngan kudu ngurangan jahitan jeung rounds. Sareng upami anjeun peryogi anu langkung ageung, anjeun ngan ukur kedah nambihan sababaraha jahitan sareng bunderan sateuacan ngabéréskeun padamelan.

  1. Urang mimitian anyaman Ranté 25.
  2. Urang balikkeun karya jeung ngalakukeun 25 satengah titik tinggi, hiji di unggal titik dasar.
  3. Urang neruskeun anyaman dina satengah crochet ganda dugi completing 12 puteran.
  4. Dina puteran nomer 13, urang mimiti ngurangan titik dina duanana tungtung. Nepi ka urang ngahontal babak angka 18 nu urang bakal boga 13 satengah crochets ganda.
  5. Urang motong untaian sarta kami ninggalkeun tungtung alus anu bakal nulungan urang pikeun ngaput sapotong jeung nyieun bootie nu.
  6. Urang scowl tungtung na urang ngaput jahitan dugi kami ngahontal péngkolan dimana urang ngawitan ngurangan jahitan.
  7. Rék urang ngaput keuneung jaga ulah ninggalkeun kelim kandel teuing ku kituna teu ngarareunah pikeun orok.

Jeung voila, dina ngan sababaraha menit anjeun bakal boga sababaraha booties orok dijieun ku leungeun anjeun sorangan. Ieu mangrupikeun pola anu saderhana pisan anu ngadukung ratusan jinis. Nalika anjeun biasa, anjeun tiasa nyiptakeun pola anjeun nyalira, ngarobih jinis nyulam, péngkolan sareng bentuk bootie. Sarta di dieu eta resides magic nyieun garments ku leungeun, yén hiji bisa nyieun téhnik anyar jeung titik tina titik dasar.

Nalika anjeun gaduh booties orok munggaran anu diciptakeun ku anjeun nyalira, dunya kamungkinan bakal dibuka sateuacan anjeun. Sanaos anjeun tiasa nyiptakeun sagala jinis baju sareng asesoris pikeun orok Anjeun, ku kituna anjeun bisa nyandak eta sagemblengna ka liking Anjeun. Kalayan garments unik, hipu jeung handmade. Kusabab teu aya anu langkung istimewa tibatan tiasa nyiptakeun baju sareng asesoris anu ngahias orok.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.