Kumaha terang upami kuring disiksa di budak

katiisan

sakapeung Anjeun ngadangukeun perkawis nyiksa budak sareng anjeun henteu terang kunaon matak hariwang anjeunIeu mangrupikeun hal anu anjeun henteu terang atanapi henteu tiasa ngajelaskeun, anjeun ngan ukur terang yén perasaan tiis bakal turun tina punggung anjeun sareng sieun éta nyirnakeun rasa anjeun. Anjeun nyobian nyingkahan masalah éta, supados ngaleungit tina kahirupan anjeun, pura-pura éta mangrupikeun hal anu teu aya, yén éta mangrupikeun hal-hal anu henteu leres-leres kajadian.

Nanging, sadaya sensasi ieu tiasa nunjukkeun persis yén éta mangrupikeun masalah anu nyata, hal anu henteu ngan ukur kajantenan, tapi ogé Éta tiasa kajantenan ka anjeun sareng éta hésé pisan pikeun anjeun, nyaéta mémori anjeun parantos ngahalangan mémori anjeun.

Upami éta leres-leres kajantenan, naha kuring henteu émut deui?

Henteu anéh di jalma anu ngalaman sangsara kaayaan traumatisSalain ti ngembangkeun jinis paripolah antisosial tangtu, blok kenangan éta. Mangrupikeun sistem pertahanan anu awak urang kedah salamet tina kaleuwihan setrés anu disababkeun ku bahaya anu nyata.

padlock

Pelanggaran atanapi perkosaan, tanpa diragukeun, kajadian anu nyeri pisan anu sakapeung ingetan maksa nyumput, naha nganggo sela mémori tinangtu, atanapi ku ngaleungitkeunana lengkep. Sahenteuna dina penampilan, kumargi, Detil menit naon waé tiasa ngaktipkeun kenangan éta sareng memicu krisis anu urang henteu tiasa ngartos ti mana asalna. Éta tiasa janten parfum, kecap, sora, detail menit waé sareng anjeun tiasa ngaraos sirah anjeun badé ngabeledug kumargi kaleuleuwihan inpormasi anu panginten anjeun bahkan henteu hoyong terang.

Abdi émut kana hal-hal tapi, kuring henteu terang naha éta bener-bener nyiksa seksual

La watesan umum tina nyiksa séks nutupan asumsi ieu:

  • Nembus kalayan organ séks atanapi objék.
  • Noél atanapi ngahasut keuna ngamangpaatkeun kurangna élmu minoritas.
  • Milarian cabak ka budak leutik, maksa anjeunna pikeun nyaksian prakték séksual atanapi ningali eusi anu henteu pantes sapertos pilem, gambar porno, ogé ngagaduhan paguneman anu sipatna séksual.
  • Sareng dina naon waé kalakuan naon waé anu ngajadikeun budak leutik ngarasa teu nyaman atanapi mereun nyaéta panyiksa.

Kumaha kuring pastikeun kuring disiksa tanpa émut?

Aya lolongkrang dina émutan anjeun, tapi anjeun tiasa émut naon anu kajantenan sateuacan sareng naon anu lumangsung saatos, naroskeun sareng nempatkeun tatarucingan babarengan, anjeun bakal mendakan jawaban na. Anjeun tiasa teras milari kasaksian ti kulawarga sareng réréncangan atanapi ngamimitian terapi régrési.

kumpulkeun tatarucingan

Upami anjeun leres-leres ngalaman panyiksa ti budak leutik, dina sababaraha sudut pikiran anjeun émut éta sareng ku pitulung lingkungan anjeun, anjeun bakal cageur naon anu anjeun kakurangan pikeun teraskeun penyembuhan. Anu nyiksa nyésakeun tanda, tapak tatu pikeun dudung, éta sanés hal anu anjeun tiasa nyandak normal kalayan gampang.

Naha kuring kedah émut pikeun cageur?

Walerna nya éta henteu, kanyataanna aya korban anu teu kaitung nyiksa seksual anu bakal rada teu émut nanaon pisan. Leres éta langkung sesah pikeun ngasimilasi sareng nampi naon anu leres-leres kajadian, tapi upami anjeun parantos ngaléngkah éta, prosés penyembuhan dimimitian sapertos korban anu sanés.

Pamulihan tangguh, tapi tiasa langkung gampil ku pangrojong anu leres. Penting pisan yén kulawarga sareng sadaya lingkungan sacara umum ngadukung prosés supados épéktip. Buku anu ogé tiasa ngabantosan anjeun nyaéta "Wani pikeun Ngubaran", ku Laura Davis sareng Ellen Bass, patokan pikeun ngabantosan korban nyiksa séks.

Diary kakandungan

Nulis tiasa ngabantosan anjeun milah émutan anjeun.

Éta pisan kamungkinan éta upami anjeun parantos teu émut nanaon mangtaun-taun, prosés anjeun dimimitian nalika déwasa sareng ieu tiasa nyababkeun masalah di lingkungan anu béda sareng anu anjeun kantos nalika panyiksa lumangsung. Ieu tiasa nyababkeun setrés tambihan, kumargi anjeun panginten ngagaduhan kasieunan anyar yén kasaimbangan anjeun ayeuna bakal rusak ku kaayaan ti jaman baheula. Tong hariwang, sadaya parobihan bakal langkung saé, kasaimbangan anu anjeun ngahontal éta henteu nyata, anu anjeun hasilkeun ti ayeuna, éta bakal..

Kumaha parasaan anjeun upami anjeun disiksa nalika budak?

Normal yén mimitina anjeun ngaraos kasalahan, ambek, sieun sareng sedih teu aya watesna sareng teu mampuh.

ngalangkungan jurang

Tapi hiji-hijina kanyataanna nyaéta anjeun kedah ngaraos kuat, Kusabab anjeun salamet, sabab anjeun tiasa nyaritakeun ngeunaan éta, sabab anjeun tiasa ngabantosan batur sareng anu paling penting kusabab anjeun Anjeun pantes kabagjaan éta anu ngan ukur jalma anu rusak dina jero anu sanggup menikmati. Ayeuna anjeun aya di luhur jurang anjeun sareng anjeun tiasa ningali ti luhur.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

72 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Paula cenahna

    Memang bener yén pelanggaran tetep diblokir dugi aya anu ngajantenkeun aranjeunna luncat deui. Pikiran urang ngagaduhan mékanisme pertahanan sahingga urang tiasa salamet tina kanyeri éta. Hatur nuhun, Maria, parantos masihan sora.

    1.    Gambar placeholder Maria Madroñal cenahna

      Maksud kuring sareng tulisan ieu nyaéta jalma-jalma anu tiasa ngaraos dikenalkeun, terang ayana mékanisme ieu sareng terang yén aranjeunna tiasa dilebetkeun kana tangan para spesialis pikeun ngabantosan aranjeunna kanggo penyembuhan. Hatur nuhun kana cariosan anjeun, pikeun kakuatan anjeun sareng pikeun wani anjeun.

      1.    henteu aya namina cenahna

        Akhir-akhir ieu kuring ngaraos yén kuring henteu aya artos, yén kuring éra, yén kuring kotor sareng kuring henteu pantes nanaon anu saé kusabab kuring leutik pisan. Kuring salawasna ngagaduhan kenangan kaliru ngeunaan janten budak awéwé sareng dinten ayeuna kuring ngagaduhan kawani pikeun nyaritakeun kabogoh kuring, sadayana nunjukkeun kanyataan yén kuring disiksa, sareng kuring henteu émut salaku hal anu telenges, éta kaulinan, sadayana lambat pisan Sigana kuring henteu sadar bahkan éta.
        Janten akrab nyaéta sensasi noél kana awak kuring, kuring henteu ngaraos nanaon dina waktos-waktos éta, nalika anjeunna nyium kuring sareng némpél kuring, kuring ngan ukur aya. hubungan kuring anu goréng sareng awak kuring, cara kuring nyamar diri salaku budak, gambar-gambar éta, gim sareng sisindiran dinten ayeuna ngabalikkeun kuring sareng ngajantenkeun kuring ngaraos parah, pas nalika sadayana lancar sareng kuring ngahontal naon anu kuring hoyong pisan ...
        Kuring biasa pisan ngusapan, nyium, sieun éta lalaki sareng tempat-tempat anu rada cahayana, kuring henteu ngartos asal usulna sareng ayeuna kuring ningali yén sadayana raoseun sapertos jaman harita. Kuring ngan ukur ngagaduhan adegan dina sirah, adegan anu ngajantenkeun kuring gering sareng ngajadikeun kuring benci diri sareng benci.
        Poe éta kuring angkat ka nagara sareng si éta nyarios sareng kuring, kuring henteu raoseun, hal-hal anu anjeunna nyarios sareng khususna kumaha anjeunna hoyong nangkeup kuring ... kuring terang anjeunna hoyong ngaraos kuring, perasaan éta dalit.
        Kunaon sadayana hoyong awak kotor ieu?
        hatena ti saprak budak, sieun ku lalaki, éta ngan ukur awéwé anu kuring raoseun, éta ngan sareng kabogoh kuring gaduh lamunan anu lembut, yén kuring ningali sadayana salaku perogol sareng seueur deui ... sadayana pas ayeuna, kuring yakin kuring disiksa sareng Abdi henteu tiasa émut sadayana.

      2.    Laura cenahna

        Kusabab 3 taun ka tukang kuring mimiti ngarasa teu nyaman di sabudeureun bapa kuring, kuring mimiti boga kacurigaan yén anjeunna geus abused kuring bari kuring bobo (tapi kuring teu bisa mastikeun aranjeunna sabab kuring henteu weruh), Kuring ieu struck ku kanyataan yén ngabogaan paguneman Tina sipat seksual, bisa jadi nyiksa (lamun minor karasaeun uncomfortable) sarta kuring sadar yen bapa kuring geus dikaitkeun hal ieu sareng abdi sapanjang hirup abdi (aranjeunna teu acan relevan sabab aya salawasna kapercayaan dina ngawangkong ngeunaan eta masalah malah. mun teu genah mah anggap mah biasa), aing teu nyaho kumaha carana ngagambarkeun perasaan aing, tapi aing teu nyaho asa alus teu nyaho nanaon, indung aing nyaho aing boga curiga yen manehna geus nyiksa kuring ( Urang duaan terang yén anjeunna gaduh pikiran anu kotor, tapi teu aya anu ngalakukeun nanaon) Masalahna nyaéta anjeunna nyarioskeun ka kuring yén éta praktis lepat kuring sareng yén kuring kedah ngalepatkeun pikeun "provokasi" éta, numutkeun anjeunna anjeunna henteu kantos ngalakukeun nanaon ka kuring nalika Abdi alit tapi anjeunna leres-leres henteu terang, anjeunna damel sareng bapa kuring ngurus kuring, éta langkung sieun kuring Anjeunna henteu hoyong nyandak kuring ka psikolog atanapidasarna teu aya anu hoyong kuring mopohokeun tapi kuring henteu tiasa upami kuring ngarasa kitu unggal dinten, sajaba ti bapa kuring nalika anjeunna calik dina telepon sélulérna sakapeung kuring kedah nyandak barang sareng anjeunna sok ningali porno, anjeunna terang urang sadayana terang, malah sigana manehna ngahaja, kuring ngarasa jadi disgusted, kotor, kuring teu hayang aya di imah ieu deui, kuring teu yakin, éta bisa disada exaggerated tapi aya loba celah dina memori kuring nu eta. pikasieuneun, méré kuring rarasaan pisan goréng jeung kuring ngarasa uncomfortable sabudeureun éta.

    2.    . cenahna

      Abdi peryogi bantosan, di bumi abdi cicing sareng dulur-dulur sareng indung kuring, akina sareng paman kuring, kuring kantos gaduh hubungan anu anéh sareng pamanna, anjeunna masihan kuring tuang goreng, kuéh, sareng sajabana.
      Ngan kadang-kadang anéh sareng kuring anjeunna némpél suku kuring sakali anjeunna ngajak kuring ningali hal-hal pikeun jalma déwasa tapi kuring henteu hoyong sareng kuring angkat, sareng ayeuna anjeunna némpél cangkéng kuring sareng anéh pisan, kuring henteu émut panyiksa anjeunna ngan éta. Meureun nalika kuring ngora, anjeunna bakal ngalakukeun hal-hal pikeun kuring, anu kuring émut umur 6, 7 atanapi 8 taun, sadaya anu kuring tulis tapi teu aya anu sanés, kedah diémutan yén anjeunna nyéépkeun hal-hal sareng gélo, punten, kuring peryogi bantosan anjeun , Abdi henteu terang naha anjeunna nyiksa kuring atanapi naon atanapi naon anu anjeunna lakukeun ka kuring salah punten

      1.    sapatu kuda cenahna

        sataun parantos kalangkung koméntar anjeun sareng kuring miharep anjeun henteu kunanaon, upami tiasa, jauhkeun ka lalaki éta sabisa-bisa

    3.    Eliza cenahna

      Ola nami abdi eliza sareng kuring henteu terang naha kuring disiksa, kuring ngan ukur terang yén kuring sieun hubungan kuring henteu kantos ngagaduhan pameget kuring ngarasa jauh pisan tina sagala hal, tapi sateuacanna kuring normal tapi kadang kuring ngageter nalika kuring émut sababaraha kajadian, sakali kuring bébéja ka kolot kuring sareng bapak Kuring bébéja yén kuring gélo anjeunna henteu kantos nyarioskeun perkawis deui, kuring ngan ukur terang yén kuring boga hate anu benci pikeun batur, éta malahan kuring seueul nalika ngadangu namina.

    4.    Maria cenahna

      Hello, Kami teu bisa apal a saméméh atawa sanggeus pikeun sensations pikaresepeun nu kuring ngarasa.Masalah pangbadagna abdi dinten ieu breasts kuring, touch basajan awakens kuring rarasaan kokotor.
      Sababaraha taun ka pengker, sagala kaayaan seksual éta pikaresepeun jeung nu rarasaan sarua kokotor, Jigana mah geus nungkulan eta, tapi nu ti breasts masih persists.
      Kuring ngan inget boga mumusuhan ka budak ti budak leutik saha kuring inget maén kuda, anjeun tiasa ngabayangkeun naon anu anjeunna laksanakeun kalayan kuring, ieu jeung baju-Na. The tampikan eta provoked di kuring geus saméméh memori ieu.
      Sareng kuring henteu terang naon anu kuring tiasa laksanakeun pikeun ngatasi perasaan ieu anu dirasakeun ku awak kuring, pikareueuseun.
      Abdi henteu paduli naon-naon lian ti ngeureunkeun perasaanana.
      Sésana direngsekeun.
      Upami anjeun tiasa ngabimbing kuring sakedik….
      Gracias!

      1.    ANONYMOUS cenahna

        Halo, kuring henteu terang upami kuring disiksa ku batur kuring henteu gaduh ingetan naon waé, tapi nalika aya hubungan seksual sareng pasangan kuring, sanaos kuring resep, kuring ngarasa rada teu nyaman sareng saatos bérés kuring ngarasa parah. nu ngajadikeun kuring hayang ceurik jeung kuring ngarasa loba kasalahan, kuring teu ngarti naha kuring ogé kadang boga pikiran intrusive yén batur bakal menyakiti kuring.

  2.   Sebastian cenahna

    Kuring henteu mendakan jawaban tina patarosan anu dikintunkeun ku tulisan, kacuali tilu garis ieu ku pendekatan anu saderhana pisan:

    «Dina émutan anjeun aya lolongkrang, tapi anjeun tiasa émut naon anu kajantenan sateuacan sareng naon anu lumangsung saatos, naroskeun sareng nempatkeun teka-teki éta, anjeun bakal mendakan jawaban na. Anjeun tiasa teras milarian kasaksian ti kulawarga sareng réréncangan atanapi ngamimitian terapi régrési. "

    singgetna, seueur kecap nyarios nanaon beton. Judulna naekeun hal anu sanés.

    1.    Gambar placeholder Maria Madroñal cenahna

      Hatur nuhun pisan kana cariosan anjeun, kritik konstruktif teras-terasan ditampi, sabab éta ngabantosan pikeun ningkatkeun, kuring bakal tumut kana tulisan-tulisan ti payun 😉

    2.    Juan cenahna

      Pz ami mangpaat pikeun kuring sareng ampir sadaya hal anu dirarancang dina tulisan éta kajantenan kuring sareng pz kuring ngalangkungan panyiksa anu kuring émut ti 5 taun dugi ka ampir 8 taun sareng kusabab naon anu anjeun carioskeun dina koméntar kuring saur. Éta anjeun nunka parantos ngalaman nyiksa séks

      1.    ilen cenahna

        Kuring disiksa ku dulur misan ti saprak kuring leutik, jijik ieu bisu pireu, indung kuring sanggeus mangtaun-taun cicing di imah kuring mecat anjeunna kusabab anjeunna mendakan anjeunna seueur bahan porno. Kuring ngan émut yén jalma ieu nelepon kuring sareng isyarat sareng ngarénghap kuring di kamar nini kuring ti alit pisan teras masihan kuring artos atanapi manisan sareng ngajantenkeun kuring cicingeun. Kuring éta awéwé pisan séksual, kuring masturbasi ti saprak budak, ayeuna kuring awéwé déwasa, kuring sok sieun pisan sareng agrésip, hésé pikeun kuring gaduh babaturan, hubungan cinta kuring sok gagal, Abdi henteu pernah ngagaduhan murangkalih sareng kuring yakin yén éta ti saprak hirup kuring salaku budak, kuring henteu émut ampir nanaon ngeunaan budak leutik kuring, teu jalma, ogé kaayaan sareng kadang aya hal anu kuring émut yén kuring henteu terang upami aranjeunna leres atanapi kuring nyiptakeunana, kuring ngan émut yén kuring ngadamel gambar cabul saolah-olah nelepon perhatian kolot kuring, dina yuswa 20 kuring nyanghareupan kolot kuring, kuring hoyong bunuh diri, kuring ngalaman déprési anu pikasieuneun sareng gangguan anorexic, dina 23 kuring angkat ka luar negeri , nikah sareng hirup 14 taun di luar nagara kuring, perkawinan kuring gagal sareng kuring balik ka kolot kuring, kuring masih jalma anu depresi sareng sieun, teu aman pisan, kuring kantos ka sosiolog, psikiatris, sareng sajabana tapi kuring ngarasa teu aya anu ngartos kuring sareng yén tanpa saurang ogé kuring tiasa leres-leres jujur, kuring benci sareng sadayana basa isyarat ieu, éta nolak kuring unggal ningali jalma ngalakukeun éta. Kaleresan abdi gaduh kahirupan anu sangsara.

  3.   araceli cenahna

    Chapo! Jelas yén teu aya rumus anu pasti pikeun ngémutan sareng terang upami panyiksa parantos ngalaman, bahkan upami pikiran urang ngahalangan. Éta sanés matématika, tapi sigana kuring mangrupikeun dasar anu langkung bener pikeun tiasa ngamimitian nalungtik, naon alam bawah sadar urang anu kadang ngagorowok ka kami….

    1.    Gambar placeholder Maria Madroñal cenahna

      Hatur nuhun, sakumaha anjeun nyarios, aranjeunna sanés matématika, teu aya rumus anu pasti anu muka kotak Pandora anu aya dina pingsan urang. Anjeun ngan ukur gaduh konci, kuring ngan ukur tiasa nunjukkeun dimana anjeun ngagantung 😉

      1.    Anonimo cenahna

        Abdi émut dina mangsa nonoman, diserang ku dua jalma. Kuring henteu terang naha éta normal tapi anjeun hoyong percanten atanapi pikir naon anu henteu kajantenan. Tapi akhir-akhir ieu kuring ngaraos gaduh séla, henteu bobo saé, kuring gaduh impian sareng impian atanapi siga awak kuring ngaréaksi éta. Atanapi kaayaan sapertos upami awak kuring émut, kuring hudang dina posisi anu ngingetan kuring. Ujug-ujug kuring ngarasa sedih sareng kuring henteu tiasa ngungkulanana, kuring gaduh émut kana naon anu kajantenan sareng éta nganyenyeri kuring. Henteu aya penetrasi tapi kuring émut kumaha aranjeunna nyandak leungeun, nutupan sungut sareng maksa suku. Sareng kuring panik naha kuring henteu terang kumaha ngendalikeun naon anu kuring rasakeun.

  4.   Anu salamet cenahna

    Aranjeunna nyiksa kuring nalika kuring ngora pisan. Bosen ngumbara antara psikolog, psikiatris sareng terapi alternatif sanés, kuring kantos gaduh perasaan yén aya hiji hal anu teu leres dina diri kuring. Budak awéwé sedih sareng gering, ti saprak kuring umur dua belas taun kaserang serangan kahariwang sareng dina 25 pangobatan antidepresan munggaran kuring dina Pél, kuring umur 45 taun. Akhirna kuring mendakan Carmen. Kuring henteu terang yén anjeunna khusus dina masalah éta. Anjeunna ningali éta kalayan jelas ku kuring saatos. Saatos éta kuring parantos ngawartosan ka diri kuring sareng sapertos konsékuansi kuring tina nyiksa budak, tapi teu gaduh kenangan éta kusabab umur ngora, sirah kuring kadang-kadang nolak percanten éta sareng kuring kedah yakin pisan pikeun ngalakukeunana prosés. Kumaha carana kuring tiasa ngalakukeun éta?

  5.   Anonim25 cenahna

    Éta matak kumaha awak urang ngaktipkeun mékanisme pertahanan sorangan. Dina kasus khusus kuring, kuring ngalaman kaserang insomnia mangtaun-taun, serangan déprési sareng kahariwang. Kuring parantos ngahadiran sababaraha psikolog anu parantos ngabantosan kuring pisan. Ti alit pisan kuring ngalaman kekerasan rumah tangga sareng dugi ka umur 21 taun kuring tiasa nyarios ngeunaan hal éta sareng nyandak tindakan hukum. Pokokna, urang sadayana anu ngalaman pangalaman traumatis, hayu atuh urang terang yén kami ngagaduhan tujuan dina kahirupan ieu. Entong nyerah, janten lembaga anu ngamotivasi pikeun parobihan sareng kakuatan. Urang sadayana ngagaduhan lampu anu nyirian urang, hayu urang ngantepkeun henteu pareum. Abdi resep pisan kana tulisan éta.

    1.    Carlos Gazzaniga cenahna

      Nalika henteu aya ingetan anu jelas, anjeun tiasa ngalih ka psikolog profesional khusus kana hipnosis.
      Pilihan anu sanés nyaéta konsultasi ka therapist kalayan rujukan positip anu nyata, kalayan pangalaman dina rasi kulawarga, bacaan tangan, interpretasi poto Kirlian, sareng anu sanésna. Sadaya ieu nunjukkeun indikasi anu ditambih babarengan ngabalukarkeun hasil anu anjeun tiasa nampi langkung gampang.
      Malah ku pastina nyiksa, anjeun kedah ngamimitian terapi pangakuan pikeun ngartos ti mana anjeun milih karep caket anjeun dina kahirupan anjeun.
      Normalna, déwasa anu disiksa parantos milih sareng masih milih karep dirina tina kaamanan anu aranjeunna pasihkeun, naha kusabab éta ngajantenkeun dirina langkung unggul dina sababaraha cara pikeun jalma anu dipilihna, atanapi kusabab sababaraha ciri fisik jalma éta . jalma ngarasa yén aranjeunna dina posisi kakuatan anu aya kaitannana, contona panyawat anu parantos aya ti jalma anu tiasa kaayaan kahirupan di masa hareup, atanapi kusabab fitur anu langkung saderhana anu aya hubunganana sareng tampilan fisik atanapi intelektual.
      Kamungkinan anu sanés nyaéta dina pilihan pasangan aya sarat pikeun kurangna komitmen cinta mutlak, contona nempatkeun watesan pikeun sering kontak sareng alesan "Kuring sapertos kieu" atanapi anu kawéntar "éta aya" sareng ditambahan tina "kanggo waktos ayeuna", janji anu jelas pikeun masa depan anu teu pasti yén tangtosna aranjeunna bakal jaga ngahalangan ku naon waé anu dipiboga ku aranjeunna sacara tepat waktos.
      Jalma anu disiksa kaancam ku perasaan yén aranjeunna leres-leres bogoh ka pasanganna atanapi dina jalan, sabab éta intim ngahasilkeun perasaan yén aranjeunna bakal langkung sangsara upami hubungan henteu jalan.
      Kusabab kitu, kurangna kumawula kalayan cinta aya hubunganana sareng panik pikeun ngalakukeunana, sabab tiheula aranjeunna parantos ngubaran anjeunna parah.
      Éta henteu sami upami disiksa sapertos budak, dimana sigana anjeun henteu ngagaduhan kakuatan pikeun nyingkahan panyiksa; yén janten langkung sepuh aranjeunna ngagaduhan hasil anu goréng salaku hasil tina pilihan nyalira.
      Nalika jalma éta tiasa ngartos sareng ngahijikeun frasa terakhir ieu, aranjeunna siap diajar kumaha milih tina naon anu aranjeunna leres-leres hoyongkeun salami hirupna.

  6.   Anonimo cenahna

    Kuring boga ragu upami aranjeunna nyiksa kuring atanapi henteu, kuring hirup seueur hal di jaman budak kuring ... anu matak pikahariwangeun kuring nyaéta kalayan bonéka kuring kuring maénkeun yén aranjeunna ngagaduhan hubungan (kuring henteu terang naha éta normal atanapi upami barudak sanés ngalakukeunana ) tapi anu matak ngaganggu nyaéta kuring maénkeun Kusabab aranjeunna perkosa barbie, abdi terang yén kuring émut yén nalika mojang ieu nangis sareng ngawartoskeun ka kuring yén kuring sanés jalma jahat sareng kuring ngadoa ka Gusti pikeun ngabantosan kuring maju. Kenangan budak leutik mah ampir teu aya, kuring émut pisan. Abdi henteu terang naha éta kajantenan atanapi henteu

  7.   Emily cenahna

    Nalika janten budak, kuring henteu émut sabaraha umur kuring, dulur misan kuring maksa kuring nonton anjeunna onani sareng anjeunna nyobaan kuring nunjukkeun bagian kuring tapi aya hiji hal dina diri kuring anu nyatakeun éta goréng sareng henteu ngalakukeun éta. Janten, kuring henteu, tapi kuring nembé émut éta sareng kuring hoyong ngobrolkeun éta kusabab ayeuna kuring mikirkeun éta kuring hirup budak leutik, kuring gaduh babaturan sareng kuring senang tapi ayeuna kusabab déprési anu kuring gaduh kenangan éta balik ka kuring.

  8.   Milloh cenahna

    Halo anonim, kanyataan yén budak leutik maénkeun cocooan na ngagaduhan hubungan séksual, gumantung kana kontéks anu pantes dijelaskeun, henteu nunjukkeun yén anjeunna disiksa, ku perkosa atanapi langkung saé upami. Tapi upami nunjukkeun yén murangkalihna seksual, naha kusabab anjeunna nyaksian kalakuan séksual, anjeunna ningali pilem sawawa teras-terasan sareng jelas pisan dina TV, anjeunna ngadangukeun paguneman sawawa anu érotis, anjeunna diperkosa ... Éta sadayana nyiksa séks. Janten anjeunna nganggo basa sanés lisan pikeun ngutarakeun dirina. Kontéks cara bonéka gaduh séks nyarios seueur, contona éta ngalakukeun séks lisan atanapi touch ieu, kontéks éta nyarioskeun kaayaan anu langkung hirup atanapi sigana kuring nyaksian adegan ieu. Janten cobi émut kontéksna. Entong nyiksa diri anjeun, tapi émut deui, panginten éta henteu kajantenan, sareng anjeun ngagaduhan gangguan psikologis anu nyobian milari penjelasan pikeun ngaraos yén éta salah sareng sajabana tingali naha budak leutik anjeun hoyong atanapi henteu ...

  9.   Anonim cenahna

    Halo, abdi henteu acan wani ngawartosan batur ngeunaan naon anu kuring rasakeun, sabab nyingsieunan kuring. Nalika kuring yuswa 5 taun, kuring ngagaduhan tatangga anu teu hormat ka kuring, anjeunna noél kuring, kuring henteu terang nanaon, aranjeunna sensasi aneh, hal anu henteu gampang dijelaskeun.
    Teras kuring ngalih bumi. Dimana kuring cicing aya dua kembar lalaki, kuring henteu émut pisan, tapi anu kuring émut anu pikareueuseun, aranjeunna duanana goréng, aranjeunna ngalaksanakeun hal anu goréng.
    Sareng nalika kuring 16 taun sobat kuring nyoba ngalakukeun anu sami ka kuring.

    Kuring henteu terang naha kuring ngalakukeunana teu sadar, tapi kuring henteu hoyong ieu kajantenan deui. Salaku konsekuensi kuring boga sieun hébat lalaki. Abdi henteu tiasa hirup sareng aranjeunna sabab aranjeunna nyingsieunan kuring, nganyenyeri kuring, éta ngajantenkeun kuring ambek sareng kuring ngaraos yén sadaya lalaki milari cilaka.

  10.   henteu aya namina cenahna

    Kuring sumping kana tulisan éta, kusabab dinten ieu kuring sareng kabogoh sareng anjeunna hoyong kuring ngalakukeun hubungan séks lisan ka anjeunna, kuring henteu hoyong tapi anjeunna keukeuh sareng ditampi tapi nalika ningali anggotana raket bau éta ngajantenkeun kuring perasaan yén ieu téh dalit sareng dipikanyaho ku kuring sareng dina dorongan kuring ampir ngajerit terus-terusan kuring henteu hoyong kuring henteu hoyong anjeunna henteu terang yén aya kajadian sareng anjeunna ngabantosan kuring tapi sadayana janten dikenal ngaganggu pikiran kuring sareng ngingetan kuring ngeunaan hal anu parantos hilap

  11.   Gabo cenahna

    Kuring kantos gaduh kenangan budak leutik kuring nalika umur 4 atanapi 5 taun, kuring angkat ka tatangga di blok anu sami, anjeunna yuswa 20 taun langkung ti kuring, kuring leres-leres pikir kuring bogoh ka anjeunna kuring henteu terang kunaon , Abdi émut yén sakali kuring nitah anjeunna angkat ka kabogohna sareng nikah ka kuring, mangtaun-taun lilana, sababaraha taun ka pengker kuring ningali film dokumenter Ninggalkeun Neverland sareng ujug-ujug kenangan sareng mamang mimiti muncul, éta dimana kuring mimiti heran ngeunaan panyiksa éta tapi kuring teu tiasa émut deui, kuring parantos diblokir, tapi kuring terang yén aya kajadian di ditu anu teu kedah kajantenan, yén kuring henteu kedah nyaritakeun paméntana, kuring teras-terasan ngagandekeun pakarang sakumaha anu kuring tiasa, sanaos sok aya patarosan. .

  12.   Kuring indit cenahna

    Kumaha carana terang upami pertandingan antara duduluran nyaéta nyiksa? Abdi gaduh kenangan samar-samar, tapi kuring terang aya kajadian, ngusap, séks oral, kuring yuswa sakitar 9/10 taun, lanceuk kuring umurna 3 taun (13/14 taun). Abdi ageung nganggap yén éta mangrupikeun hal anu normal, "penemuan seksualitas"? kumaha umumna? atanapi henteu umum sareng saleresna nyiksa? naha bédana umur ngirangan? . Kuring ogé émut samar ngeunaan putra sobat kolot kuring, anu nyingkabkeun dirina ka kuring, tapi kuring henteu pati émut. Dinten ayeuna kuring yuswa 34 taun, sareng kuring sangsara ku kahariwang umum, kuring ngalaman serangan panik, kuring biasana déprési, sareng kuring hirup sareng masalah beuteung (peujit gampang ngambek), anu kuring bébéja mungkin aya hubunganana sareng kahariwang (kuring maca dina sababaraha téks, yén burih nyaéta uteuk kadua). Anu paling pikahariwangeun kuring nyaéta kuring henteu gaduh kenangan budak leutik kuring, atanapi sakedik pisan, sareng nalika kuring hoyong émut, kuring henteu tiasa, sareng nalika anékdot atanapi carita dicarioskeun, hésé pisan pikeun kuring nempatkeun diri dina kaayaan éta , sareng kuring henteu émut lengkep. Google sadaya gejala ieu, sareng éta sababna kuring dugi ka dieu….

  13.   Renata cenahna

    Hatur nuhun pikeun tulisan ieu.
    Abdi hoyong naroskeun upami ieu mangrupikeun kalakuan nyiksa seksual: Abdi émut yén nalika umur kuring 8 taun kuring angkat ka imah bapak kuring (dipisahkeun sareng indung kuring) pikeun nganjang anjeunna sareng kuring ngagaduhan gambar ngabandungan puting na salaku kaulinan. Anjeunna nahan kuring dina panangan siga anu kuring indung kuring sareng kuring nguseup puting na siga anu masihan kuring susu. Ieu dina kontéks gim.
    Kuring henteu terang naha éta mangrupikeun pangaruh tina seueur keluhan anu parantos dilakukeun pikeun panyiksa seksual anu panginten "ogé, kuring ogé kedah janten korban kumargi ampir sadayana parantos", atanapi kanyataan yén milarian jaman baheula pikeun sababaraha carita traumatis dimana teu aya anu pikeun sabotase anu parantos saimbang sacara émosional. Pokokna, nalika kuring émut sareng usaha, kuring ngan ukur mendakan gambar anu nembé dijelaskeun. Kolot kuring mangrupikeun jinis hippie anu leumpang ngurilingan bumi taranjang.

  14.   Valentina cenahna

    Henteu lami ka tukang éta kaluar dina radio yén saurang lalaki nyiksa putrina anu ngora sareng kuring asa parah pisan ngupingna, kuring nyolok ceuli sareng kaluar ti kamar. Sanaos éta mangrupikeun topik anu dibahas di kulawarga kuring, anu ngajantenkeun kuring naroskeun alesan réaksi kuring (jaman baheula kuring henteu réaksi sapertos kitu). Kuring nyéépkeun waktos dugi ka kuring pikir pikeun terang naha aya kajadian sapertos kieu di kulawarga kuring, indung kuring ngaku ka kuring yén nalika kuring alit pisan (4 atanapi 5 taun) aya waktos nalika kuring polah anéh ngadamelna curiga yén aranjeunna disiksa ku kuring, tapi kuring henteu ngartos saha éta, sabab hiji-hijina anu kuring pernah babarengan nyaéta bapa sareng lanceuk awéwé, tapi kuring henteu nolak bapak kuring anu matak anjeunna anéh, sareng saderek tiri kuring Kuring henteu kantos akur janten normal pikeun kuring pikeun jauh ti anjeunna.
    Waktos anjeunna ngaku ieu ka kuring, kuring mimiti teu tenang deui. Kuring bébéja ka anjeunna ngeunaan ieu sareng anjeunna mutuskeun pikeun milarian bantosan pikeun terang naha kacurigaan anjeunna leres sareng psikolog, dina sababaraha sési kuring tiasa émut pisan tina naon anu kajantenan, kuring émut yén adi tiri kuring maksa kuring nyium anjeunna sareng noél daérah intim na (ku baju), tapi kuring teu tiasa émut deui sabab dada mimiti nyeri sareng kuring napas.
    Naha aya cara séjén pikeun nginget naon anu lumangsung tanpa réaksi éta? Atanapi mungkin yén aranjeunna nyandak keluhan ku naon anu kuring émut? Nuhun sateuacana pikeun tulisan, éta parantos manpaat pisan.

    1.    Nayeli cenahna

      Kuring boga kenangan goréng nalika kuring masih awéwé umur kuring 6 taun saur kuring, bapa tiri kuring némpél bagian swasta kuring sareng hiji dinten nalika kuring bobo anjeunna nyobian nyiksa kuring, tapi kuring berhasil hudang sareng anjeunna lumpat ka kamar indung kuring , énjingna kuring nyaritakeun ka Ibu naon anu kajantenan sareng anjeunna henteu paduli sareng angkat damel, alhamdulillah nini-nini kuring sareng kuring sareng seuseueurna dinten kuring sareng aranjeunna, nini-nini kuring henteu terang nanaon tentang ieu, kuring ngan ukur anak sareng di imah kuring urang nyalira Katiluna kuring, indung kuring, bapa tiri kuring sareng kuring, kuring henteu mampuh teu tiasa ngarobih kanyataan kuring sareng jauh ti anjeunna, sesah pikeun kuring hirup dinten-dinten sareng anjeunna sareng rupana na ngajieun. Dina karantina anu langkung parah ieu kuring aya di bumi sadidinten, di sakola kuring kantos lieur, nalika ieu aya émutan
      kenangan kuring janten gering, kuring henteu nganggo baju anu kuring resep kusabab anjeunna nyiksa kuring ku penampilanana, kuring henteu nyarioskeun hal ieu sareng anu sanés waktos éta sareng indung kuring, sababaraha kali kuring nyobian bunuh diri tapi kuring mikir ngeunaan indung sareng nini-nini kuring

  15.   Anonim cenahna

    Kuring sumping kana tulisan ieu kusabab unggal ningali pilem anu awéwé dirogahala, kamungkinan aya kajadian anu kajantenan, tapi kuring henteu terang naon éta. Carita-carita ieu ngajantenkeun kuring parah pisan sareng kuring sering nangis nalika ningali éta sabab kuring karaos dikenalkeun, tapi kuring henteu terang naon. Abdi wanoja umur 33 taun, nikah 3 taun ka pengker, kuring teu ngagaduhan murangkalih sareng kuring henteu kantos hoyong gaduhna, atanapi henteu kantos kantos hamil. Kuring nikah, tapi salaku sarat masarakat, sareng sanaos kuring resep ka salaki sareng hubungan kuring sareng anjeunna saé, kuring henteu pernah hoyong nikah. Kuring resep pisan jinis, teuing sareng éta pisan keuna kuring. Sawaktos janten murangkalih, ti saprak umur 5 taun, kuring émut némpél ka diri kuring, kuring henteu gaduh karep jinis, sabalikna, éta teuing narik perhatian kuring. Nalika kuring janten budak, kuring maénkeun sareng réréncangan sareng kuring émut nyium biwir sareng maénkeun saling némpél, kumargi yuswa 5 taun, salian ti éta, kuring maénkeun sareng Barbies yén aranjeunna cinta, tapi nyatana kuring henteu terang nanaon tentang kalakuan seksual, kuring ngan ukur terang yén kuring ngaraos sensasi séks ti alit pisan. Dina umur 9, 10, 11, 12 taun… Kuring ngagaduhan hubungan pribadi anu séhat sareng réréncangan, tanpa némpél saha waé, tanpa nyium saha waé, tapi salami kuring émut, kuring némpél sorangan. Kuring kaleungitan parawan kuring dina 18 taun ka babaturan, sareng éta séhat. Nanging, nalika kuring ningali topik ieu, éta ngabalukarkeun kuring teuing hariwang. Kuring miharep kuring tiasa émut sadayana pikeun miceun ideu yén meureun aya anu némpél kuring sateuacan umur 5 taun.

  16.   Haté cenahna

    Wilujeng sonten…

    Kuring disiksa sakali, kuring émut sabab umur 11 atanapi 12 taun. Bapa babaturan anu disensor dihareupeun kuring. Kuring ngahianat anjeunna sareng putri sareng bapak kuring. Kuring ngarasa ambek sabab bapak kuring nyarios yén anjeunna ngalakukeun éta supados kuring moal angkat ka imahna deui. Abdi nyanghareupan lalaki sataun katukang. Ti saprak éta sagalana jelas. Masih, saur kuring aya kajadian di budak leutik kuring 3 dugi ka 5 taun. Kusabab kuring émut ka lalaki éta, éta sanés nganjang ka bumi anjeun. Abdi émut sateuacanna (kuring aya dina ranjangna, ngagolér sareng suku nyebar) sareng saatos (nini kuring nyarios sareng jalma sanés anu anjeunna nyangka aya kajadian kusabab kuring ngagaduhan anu bodas di sisi kuring). Kuring émut ka diri kuring polos pisan sareng kuring henteu tiasa nyimpulkeun upami éta leres atanapi produk tina imajinasi kuring, anu kuring ragu sabab salaku anak kuring henteu kakeunaan gambar naon anu nyababkeun kuring ngabayangkeun adegan éta. Éta ngurilingan sirah kuring, sareng kuring sieun éta leres sareng mangaruhan kuring engké. Kuring teu percanten pisan ka jalma sareng poko ngusir kuring. Sakali, nalika kuring yuswa 6 taun, dina rapat sareng dulur misan kuring, kuring ningali lalaki éta leumpang di jalan, kuring neuteup anjeunna sareng ngawartoskeun ka misan kuring, anu umurna langkung sepuh ti kuring, dina cara santai anu kuring kantos diperkosa. Saatos sababaraha lami, anjeunna ngawartosan yén indung kuring ngutus kuring. Nalika kuring indit, manehna ngahukum kuring kusabab hal-hal sapertos kitu henteu didugikeun. Ti dinya, hubungan kuring sareng dulur misan kuring robih sareng indung kuring sanaos yuswa abdi 24 taun ... nalika kuring ngajawab kuring ngaku anjeunna siga anu ngaraos dendam kana sesuatu. Abdi hoyong ngantepkeun sadayana, abdi hoyong anu kajantenan henteu janten beban, kuring henteu hoyong éta mangaruhan kuring atanapi pasangan anu ngagaduhan, atanapi murangkalih anu kuring pikahoyong hiji dinten. Abdi hoyong stabil, ngaraos hal-hal pikeun naon anu lumangsung sanés pikeun naon anu kajantenan. Kumaha saur anjeun, dokter? Kumaha anjeun nyarankeun ngamimitian prosés? Nuhun sateuacana sareng kuring ngahargaan naon anu anjeun laksanakeun.

  17.   María cenahna

    Kuring panulis tulisan sareng kadang anjeun ngantepkeun kuring teu tiasa nyarios sareng koméntar anjeun. Hiji-hijina hal anu kuring hoyong nyaéta ngabantosan anjeun, éta mangrupikeun titik balik pikeun terapi, sabab éta dimana anjeun tiasa méréskeun keraguan. Seueur dorongan sareng kakuatan pikeun sadayana sareng hatur nuhun parantos maca kuring.

    1.    kacapi cenahna

      Naha anjeun pikir kami tiasa nyarios? Kuring gaduh mamang naha kuring diperkosa atanapi henteu.

  18.   G cenahna

    Halo, kuring hoyong nyaritakeun carita kuring, kuring henteu terang naha kuring diperkosa atanapi henteu, tapi kuring gaduh sababaraha kenangan, nalika kuring 9 taun, kolot kuring cerai, kami angkat cicing sareng nini kuring, imah nini kuring pisan ageung, janten bagéan éta disewa, éta pasangan. Lalaki éta yuswa 34 taun sakali kuring maén sareng misan kuring sareng kuring ngagaduhan sisi éta sareng kuring gaduh kenangan yén anjeunna linggih dina ranjang anjeunna anjeunna nyiksa tapi kuring henteu Abdi henteu terang kumaha kuring baralik sareng kumaha parasaan kuring di anjeunna ayeuna kuring 14 taun ka pengker Sababaraha taun kuring henteu émut ngan ukur lalaki éta nalika kuring ningali anjeunna kusabab anjeunna masih tatangga kuring ayeuna anjeunna cicing 5 imah anjeunna nyerat ka kuring dina fb sareng kuring henteu ngémutan anjeunna tapi kuring mendakan anjeunna nyandak anjing kuring sareng anjeunna nyambut kuring sareng ngawartoskeun upami kuring émut anjeunna kuring buru-buru sareng kuring pisan gugup tapi kuring henteu terang naha éta kajantenan atanapi sadayana aya dina sirah kuring tapi Kuring ngarasa éta nganyenyeri kuring kusabab kuring angkat ka lantai tilu pikeun ngagantung baju sareng anjeunna henteu lirén ningali kuring kuring sieun pisan kuring kedah ngawartosan lanceuk kuring balanja sareng ngeluk tungkul sareng mendakan paguneman kuring ngobrol sareng indung kuring tapi anjeunna Kuring ngubaran anjeunna sacara normal tapi katingalina anjeunna hoyong anu sanés, anjeunna ngagaduhan pasangan anu sanés kumargi indung kuring ningalikeun poto-poto éta sareng seuri kuring henteu terang kumaha réaksi sakali indung kuring bercanda nanyakeun ka kuring naha aranjeunna perkosa, kuring henteu terang naon anu kudu dijawab kuring tetep jempé Anjeunna teras-terasan seuri, abdi henteu terang naha nyariosna atanapi henteu, kuring ngan ukur nyarios ka sababaraha babaturan anu kuring percanten, kuring henteu terang yén ngajantenkeun kahirupan kuring mangrupikeun musibah, hiji-hijina hal anu kuring lakukeun nyaéta bobo sareng tuang, kami aya di karantina sareng kuring rumaos badé ambruk, punten bantosan abdi.

    1.    AAA cenahna

      Anjeun kedah ngadorong diri sareng nyobian ngobrol sareng indung anjeun atanapi saha waé anu tanggung jawab ka anjeun, upami tiasa milari bantosan profesional (psikolog) sareng ningali kumaha ngubaran kasus ieu, kusabab upami janten pelecehan naon anu anjeun tampi ti lalaki anu anjeun carioskeun, anjeun tiasa laporkeun. Coba ngobrolkeun hal éta sareng jalma dewasa anu dipercaya atanapi anu tiasa ngartos sareng ngabantosan anjeun, naha éta anggota kulawarga, sobat atanapi propésional. Mugi sing séhat, salam

  19.   Cata cenahna

    Nya, kuring ngagaduhan gangguan karesahan, krisis panik sareng kuring ngalaman déprési nembé nalika kuring aya di méja sareng kulawarga, mémori nyerbu pikiran kuring, hal éta ngajantenkeun kuring nangis sareng dada kuring langkung ketat kuring hoyong terang naon anu lumangsung pikeun nyageurkeun abdi Abdi émut éta jalan-jalan di taman dimana kuring angkat sareng bapak kuring sareng lanceuk kuring ngajak kuring tuang daging sababaraha réréncangan dina kulawarga éta aya budak lalaki anu langkung kolot ti kuring, kuring yuswa sakitar 8 atanapi 9 taun Kuring ngan ukur awéwé anu kuring rasakeun yén aya celah di antawisna, kuring henteu émut kumaha éta lamun éta panyiksa seksual, kaleresan, sesah pikeun kuring émut, kuring ngan ukur émut sateuacan sareng sakedap di saatosna kuring masih kasieunan tapi kuring terang yén kuring bakal maju, kulawarga sareng kuring.

  20.   Maria cenahna

    Kuring disiksa ku bapak nalika umur kuring 6 taun sareng anjeunna sok nyarios yén ieu mangrupikeun rusiah sareng kami moal tiasa nyarios ka indung kuring kunaon anjeunna bakal ambek tapi anjeunna teras nyarios di payuneun dulur-dulur kuring yén kuring manja na jadi kuring pikir éta, tapi kuring henteu sadar ieu dugi ka yuswa 25 taun, nalika saatos rumaja loba takwa, pikasieuneun wengi, kahariwang sareng kasusah, kuring mimiti ngahadiran psikolog sareng dirina kuring mimiti raos langkung hadé unggal dinten, sanaos kuring awéwé anu érotis pisan. Sareng tilas salaki kuring kuring sadar yén anjeunna homo sahingga hubungan henteu jalan maka kuring teraskeun sareng psikologi kuring sareng hiji dinten kuring gaduh ingetan sadaya tina ti budak kuring éta hal anu pohara pohara kuat sabab sababaraha bulan ka pengker kuring mimiti ningali rupa bapak kuring dina sadaya anjing anu anjeunna tingali di jalan sareng kuring pikir kuring bakal gélo ku dinten éta kuring nyarios dina telepon sareng psikolog kuring sareng kuring ngawartosan anjeunna naon anu lumangsung sareng didinya sadayana ingetan éta sumping ka kuring kuring mimiti utah sareng nangis saolah-olah dua jam sareng anjeun Kuring sieun pisan kana naon anu tiasa kajantenan kuring sareng ti dinten éta kuring mimiti langkung saé maka kuring nikah deui sareng ngagaduhan anak anu sanés, tapi di dinya henteu sadayana kuring salawasna cicing di propinsi sareng ayeuna kami sadar yén anjeunna henteu ngan ukur nyiksa ka dieu abdi ka seueur dulur misan sareng dulur misan na bahkan incu na sadayana ieu gélo tapi kuring bersyukur parantos ngahadiran psikolog sareng henteu saé upami anjeun maca koméntar ieu sareng sepuhna jaga salawasna ti putra sareng putri anjeun henteu kéngingkeun aranjeunna di bumi Anu teu aya atanapi bahkan éta kulawarga kusabab hal-hal ieu anu paling kajantenan aya di kulawarga paman, dulur misan, babaturan kulawarga sareng sajabana. Jaga TEMSSSSSS

  21.   deranged cenahna

    Kuring ngarasa yén aya anu lepat sareng kuring kuring 35 sareng teu tiasa gaduh kahirupan séks anu nyugemakeun Kuring ngarasa aya kajadian di jaman budak kuring, anu matak pikahariwangeun kuring nyaéta condong kuring nonton pilem porno dimana adegan perkosa atanapi jinis paksaan katingali sareng sanaos henteu Sigana lumrah pikeun kuring, éta mangrupikeun hal anu ngagumbirakeun kuring, kuring yakin yén ieu ogé nunjukkeun yén aya kajadian anu kajantenan nalika kuring alit

  22.   Samantha cenahna

    Hapunten, kuring hoyong terang langkung seueur inpormasi
    aguilarsantiagobiancasarahi@gmail.com

    Kuring gaduh seueur hal anu kedah dipikaterang ngeunaan jaman kapungkur anu kuring hoyong anjeun ngabantosan kuring, kuring leres-leres hoyong anjeun ngajawab kuring
    hatur nuhun kanggo inpo na

  23.   Lulu cenahna

    Kuring henteu terang naha kuring disiksa, kuring émut yén nalika umur kuring 9 taun indung kuring indit-inditan jeung kuring cicing sareng bapak sareng lanceuk kuring, bapa nelepon kuring subuh sareng kuring henteu terang naha kuring indit , anjeunna ngajantenkeun kuring nincak sareng kuring ngaraos merhatoskeun bagian abdi sareng kuring mimiti nangis sareng naros ka bapak kuring yén nalika indung kuring badé sumping, kuring ogé émut yén anjeunna némpél kuring sacara teu leres, kuring benci ka bapak kuring, ayeuna kuring umur 19 sareng kuring teu nyarios sareng ieu ka saha, kuring sok sieun émut naon anu Anjeunna maot. Kuring teraskeun sareng kahirupan normal kuring, teu aya anu terang sareng kuring terang yén mangtaun-taun parantos kalangkung sareng panginten kuring henteu tiasa ngalakukeun ayeuna, kuring sieun yén aranjeunna moal percanten ka kuring, kuring henteu terang kumaha carana ngatasi ieu tapi kuring terang yén kuring bakal salawasna hate bapa kuring

  24.   Anonimo cenahna

    Halo, kuring gaduh adi awéwé umur 17 taun anu parantos nampilkeun cara akting ieu salami 4 taun:
    Mimiti, anjeunna mimiti leumpang gigir payuneun lalaki sapertos keuyeup, teras anjeunna ogé ngulang kecap sababaraha kali atanapi maksa urang ngawalon patarosan sababaraha kali, anjeunna ogé ngintip di lantai kamar mandi, henteu di jamban, sareng anjeunna ogé ngagorowok, anjeunna henteu hoyong ngadeukeutan aranjeunna. lalaki sareng kuring ogé nyarios sareng bapak kuring sareng kuring di awal saatosna éta robih sakedik salaku cara aktingna dirobih maka engkéna anjeunna mimiti nempatkeun sabun deterjen atanapi bubuk dina bagian pribadi na nalika anjeunna ngawartoskeun kami saatos waktos anjeunna ogé ngawartosan yén anjeunna émut yén nalika anjeunna di kelas 6 babaturan sakelas nempatkeun panangan na handapeun suku na tanpa idin na nyarios yén anjeunna parantos ngalakukeun hal anu sami ka batur sakelas na engké anjeunna nyarios yén sakali di SMA di hiji seuneu budak lalaki ngadukungna ti tukangeun sareng tmb nyarios yén hal anu sami kajadian di anjeunna dina beus maka anjeunna nyarios yén anjeunna muji tatangga x anu gendut sareng kotor x anu nganggap goréng anjeunna ogé sami sareng supir anu selalu nyandak kami ka sakola sareng jalmi sanés maka anjeunna nyarios yén sakali dina mobil nalika anjeunna parantos gering dina yuswa 13, bapak kuring ngantunkeun anjeunna ka sakola, sareng dina waktos éta anjeunna nganggo baju baseuh pisan sareng ngumbah kalayan deterjen. sadayana sadayana waktos éta, sareng anjeunna nyarios yén anjeunna nyarios ka bapak kuring upami anjeunna tiasa mariksa naha calana na baseuh dina tonggong maka anjeunna nyarios yén bapak kuring narik anjeunna tina pingping sakedik kanggo ningali yén anjeunna aya di tukang sareng anjeunna aya di payun , Sareng anjeunna nyarios yén anjeunna ngahaja nyikat bokongna sareng ngawartoskeun yén calana na baseuh pisan janten anjeunna turun sareng badé robih tapi anjeunna teras nganggo baju baseuh baseuh dina waktos éta, kusabab dina waktos éta anjeunna parantos sapertos éta ti sateuacan éta anjeunna ogé nyarios yén sakali jam 14 nalika bapak kuring ngahukum anjeunna kusabab anjeunna salah lakuon kuring aya di dinya waktos éta kusabab anjeunna nangtang kuring, maka kusabab adi kuring parantos mimiti jijik anjeunna atanapi anu sapertos kitu ka lalaki bapak kuring goréng pisan anjeunna hoyong ngaduruk anjeunna saatos casting Igar anjeunna sareng anjeunna teras ngajerit sareng nangis (sapertos éta kuring henteu émut ogé) dina awal sagala anu anjeunna pikasebeleun ka kuring, anjeunna jauh pisan sareng henteu nyarios ka kuring tapi teras anjeunna ngamimitian kalayan deukeut atanapi aneh lalaki, ogé patarosanna nyaéta kuring henteu terang kunaon Ieu kumaha kuring hoyong terang upami éta aya naon dina sirahna atanapi aya kajadian anu kajantenan anjeunna kuring henteu terang tapi kolot kuring parantos nyandak waktosna kuring sareng psikolog sareng pediatrik tapi éta tetep sami aranjeunna ngan masihan pil na anjeunna bobo dugi ka 1 soré

  25.   henteu aya namina cenahna

    Kuring sok "anak anu béda" kuring henteu lumpat, kuring henteu resep olahraga, hésé pisan pikeun kuring bersosialisasi sareng barudak sanés, kuring ampir-ampiran sok nyalira, sieun ditolak, teras sedih sareng teu isin. Kuring henteu émut sabaraha yuswa kuring, tapi yuswa éta kirang ti 5 taun, kuring saleresna teu émut sareng nalika kuring nyobian ngahalangan diri, kuring naroskeun saatosna sareng kuring jelas ngeunaan ieu: Abdi hoyong maénkeun SpongeBob sareng misan kuring, polos, sareng salah sahijina naros - Naon jinis SpongeBob? Spongebob dina TV, atanapi nalika kuring maén sareng "pitty alit" anjeun?. Ngarujuk kana kanyataan yén anjeunna parantos ngalaksanakeunnana sateuacanna, tapi kuring henteu émut nalika anjeunna ngalakukeun éta. Anjeunna langkung sepuh 6 taun tibatan kuring. Engké, nalika kuring yuswa 6 taun, tatangga bibi kuring maksa kuring nonton pornografi, sareng anjeunna ngawartosan yén kuring kedah latihan éta sareng anjeunna atanapi sareng adi awéwéna anu orok, kuring nolak duanana kusabab sieun, teras kuring gaduh sela mental, tapi ujug-ujug kuring pikir kuring émut yén anjeunna ogé nyepeng sirit kuring. Nalika kuring yuswa 10 taun, saur kuring kuring nuju ngodok sabuk sareng babaturan sakelas ti sakola, tapi henteu pikaresepeun pikeun kuring, panginten kusabab traumas éta teu dihaja. Kuring kantos ngagaduhan kabiasaan anu anéh, sakapeung kuring ngarasa yén kuring kaleungitan kendali diri. Kuring henteu terang kumaha cara ngungkulanana, jaman ayeuna kuring teu aman pisan, akhir-akhir ieu kuring kaserang insomnia. Kuring éra pikeun miluan awéwé sareng lalaki saderhana, tapi kuring ngagaduhan hubungan anu goréng pisan, tétéla kuring ngan resep lamun aranjeunna ngubaran kuring parah.

  26.   Juan cenahna

    Halo, nami abdi Juan sareng kuring yuswa 26 taun. Kuring ngahargaan yén aya jalma anu nyebarkeun tulisan sapertos kieu kusabab aya rébuan kasus jenis ieu sareng hanjakalna kuring ngalaman masalah anu hébat ieu kusabab sababaraha kaayaan kuring murag ka narkoba nganggo sareng pencét handapeun batu tanpa terang Alesanna dugi ka hiji dinten kuring ngagaduhan émutan nalika aranjeunna nyiksa kuring sareng kuring murag kana déprési anu kuat sareng kecanduan narkoba anu aranjeunna hoyong pamajikan sareng murangkalih tetep ngajauhan kuring sareng bapak kuring henteu percanten ka kuring nalika kuring ngawartosan anjeunna naon anu kajantenan kuring. Dina budak leutik kuring salami 3 taun atanapi langkung ampir unggal dinten tapi saé sareng. Kalayan bantosan indung kuring sareng lanceuk kuring sareng dua dulur pameget kuring kuring tiasa kaluar. Sakedik ngambang sareng ti saprak éta kuring parantos ngabaktikeun diri pikeun nalungtik kumaha nungkulan trauma éta sareng kecanduan kuring langkung ti naon waé kusabab jalma anu nyiksa kuring cicing di kota anu sami sareng kuring sareng dina waktos anu teu disangka-sangka di jalan kuring mendakan anjeunna sareng sadayana Kenangan ngabahekeun sirah kuring sacara serius hatur nuhun sareng Gusti ngaberkahan jalma anu nyebarkeun tulisan pikeun ngabantosan atanapi nyayogikeun alat pikeun jalma sapertos kuring sareng kuring bakal mésér buku sareng nyarankeun pisan.

  27.   Nasarena cenahna

    Kuring disiksa nalika umur antara 3 sareng 4 taun ayeuna sareng kuring yuswa 10 taun sareng kuring henteu terang kumaha nyarios ka kolot kuring sareng éta sababna kuring milari bantosan sareng kuring sieun yén aranjeunna moal percanten ka abdi sareng ngintun kuring ka pasantrén sareng kuring sieun

  28.   Luz Maria cenahna

    Kuring naamas émut yén hiji dulur misan kuring ngalakukeun hal-hal sapertos kuring nalika anjeunna ka kamar mandi anjeunna némpél ku ramo ti tukangeun sareng kuring yuswa 4 taun, kuring émut yén anjeunna ngajelaskeun ka kuring yén éta dada sareng nempatkeun ramo na dina dada kuring, kuring henteu émut ogé kuring hoyong terang naha éta parantos nyiksa atanapi henteu ayeuna kuring yuswa 11 taun sareng kuring ngagaduhan masalah ku sieun yén kuring gaduh lalaki sareng kuring henteu terang naha kuring miharep batur bisa ngajawab pananya kuring

    1.    mane cenahna

      Halo. Wartoskeun ka sepuh anjeun atanapi wali anu sah, sareng sajauh-jauhna jauh tina familaires éta tanpa kedah kontak sareng aranjeunna.

  29.   Dominic cenahna

    Halo, naha anjeun tiasa ngabantosan kuring pikeun méréskeun mamang ieu ngeunaan pangalaman séks mimiti kuring, éta kajadian nalika kuring yuswa 10 taun, kuring cicing bobo sareng sababaraha jalmi sareng misan kuring mimiti némpél kuring dina wengi sareng kuring masturbasi, kuring pura-pura saré, ieu diulang dina sababaraha Kadang dugi ka hiji dinten aya penetrasi, sadayana ieu pura-pura bobo sareng teras-terasan ngulang dugi urang parantos ngalakukeun éta sacara sadar sareng hudang dugi ka kuring henteu hoyong deui ngalakukeun éta kusabab kuring asa parah pisan pikeun ngalaksanakeunana , Kuring lirén nyarios sareng anjeunna bari teras kuring datang deui ngobrol sareng anjeunna tapi kuring henteu hoyong ngalakukeun éta sareng sadayana kapopohokeun tapi kuring ngarasa parah sareng diri kuring salami mangtaun-taun, kuring rumaos salah sareng éra kusabab parantos ngalaksanakeunana saderek dugi ka hiji dinten kuring teu tahan kalepatan sareng kuring bébéja ka indung kuring yén kuring hoyong ngaku yén dimana kuring bakal angkat, anjeunna nyarios ka kuring sareng kuring indit sareng nalika kuring ngaku ka ramana kuring ngarasa terhibur tapi ayeuna kuring mangrupikeun déwasa Abdi henteu tiasa ningali awéwé ku cara anu pikaresepeun iraha kuring nyobian mikir dina cara séksual saur kuring anu kuring pikir rsona tiasa janten dulur kuring, indung kuring atanapi adi kuring sareng kuring henteu ngaraos resep, aya anu tiasa nyarios kunaon ieu kajantenan

  30.   Addy cenahna

    Halo, kuring umur 4 taun sareng dugi ka 11 taun kuring émut baraya nyiksa kuring. Kuring salawasna terang éta, tapi kuring sering misahkeunana ti kuring, éta saolah-olah kuring terang rahasia budak awéwé anu ngalaman ieu. Salila sababaraha bulan kuring henteu terang kumaha kuring sadar yén kuring budak awéwé anu sami anu ngalaman ieu! Ieu nganyenyeri pisan kuring. Kuring gaduh sicatrises dina panangan kuring anu kuring terang yén kuring ningal aranjeunna, kuring parantos ngagaduhan perasaan menyakiti diri kuring unggal-unggal kuring ngarasa nyeri anu dialamkeun ku awéwé éta unggal dinten tina panyiksa.
    Nalika kuring yuswa 13 taun, kuring bébéja ka kolot kuring ngeunaan éta, aranjeunna henteu pernah merhatoskeun éta, aranjeunna nyandak éta ka imah deui maka kuring pikir, kuring henteu ngagaduhan pilihan sareng kuring misahkeun ieu ti diri kuring, kuring nikah dina 16 sareng dinten ayeuna abdi 23 taun, moal lami kuring bakal milari bantosan sabab kuring parantos merhatoskeun yén kuring henteu tiasa nganggo sadaya kenangan ieu anu kuring henteu kagungan sareng ayeuna aranjeunna aya di dieu ..

  31.   Andrea cenahna

    Abdi yuswa 13 taun sareng kuring gaduh pamikiran yén dina sababaraha waktos kuring disiksa kuring henteu terang kuring henteu émut nanaon tapi kuring terang yén kuring ngagaduhan hal anu ageung pisan sareng kuring henteu terang naha éta mangrupikeun hal ieu atanapi anu sanés sadayana. hirup Kuring ngalaman hirup kuring bakal sampurna kusabab kulawarga kuring pisan Saéna kuring gaduh bumi sareng sadayana henteu kunanaon tapi kuring kantos ngagaduhan kasieun anu kuat anu ngarahkeun kuring ngalakukeun hal-hal anu matak pikahariwangeun ayeuna kuring ngalaman déprési Abdi henteu ngagaduhan hirup bagja sareng sepuh lami pisan kuring ngaraos langkung saé langkung hadé tapi kamari kuring kaluar sareng saurang lalaki nuturkeun kuring Sareng ayeuna kuring jadi bingung éta ngajantenkeun kuring jijik kusabab kuring awéwé sareng sepuh anu njijina nganyenyeri kuring anu kuring resep pangpangna nyaéta leumpang nyalira atanapi nganggo sapédah atanapi sareng anjing kuring tapi ayeuna kuring sieun pisan sareng deuih kuring ngaraos parah pisan sareng nyalira kuring pikir yén kuring disiksa éta sapertos hunch sareng indung kuring ngawartosan yén sieun pangageungna nyaéta kuring ngalaman panyiksa, anu hartosna yén anjeunna ogé ngagaduhan indikasi yén kuring disiksa

  32.   Celia cenahna

    Halo, kuring nembé mimiti émut kana hal-hal anu kuring lakukeun nalika budak, sareng dina émutan anu rada anéh sumping ka kuring. Nalika kuring yuswa sakitar 5 atanapi 6 taun, kuring ningali pilem horor, kuring sieun pisan yén wengi éta kuring muriang sareng teu tiasa bobo, kuring henteu terang ngeunaan anjeun, tapi di kulawarga kuring, nini kuring ngalaman téhnik (kuring henteu terang naon anu disebatna) anu anjeunna lakukeun. Muga-muga sieun anjeun musna? Anjeunna bakal ngalirikeun endog ka saluruh awak urang nalika nyarios sababaraha do'a, sareng nalika éta réngsé kami ngaraos langkung saé, tah, dina éta waktos nini kuring cicing di kota anu sanés, janten anjeunna henteu tiasa masihan ubar éta? Janten kolot kuring malik ka pamanna pikeun ngabantosan kuring, numutkeun anjeunna anjeunna ogé terang kumaha carana ngalakukeun éta. Teras wengi anu sami, kuring ngonci dina rohangan, éta ngan urang duaan, kaleresan kuring teu émut pisan naon anu anjeunna ngawartoskeun ka kuring, tapi kuring sadar éta sareng anjeunna ngaletak dada sadayana, panginten éta mangrupikeun bagian tina pangubaran na atanapi sapertos kitu., saatos éta kuring henteu émut deui. Tapi kuring boga perasaan yén kuring ngalaman panyiksa saatos éta, kumargi numutkeun anjeunna anjeunna ngan ukur bakal ngalirkeun koran ku awak kuring sareng anjeunna henteu bakal ngaletak kuring, kuring masih gaduh kacurigaan, kuring sieun. Tulungan abdi

  33.   ... cenahna

    Saatos maca ieu kuring masih lieur, kuring masih henteu terang naha kuring ngalaman panyiksa seksual, kuring ngan ukur émut yén lalaki anu kuring anggap buyut, sakapeung kuring bakal linggih di antara suku na sareng karasa aya anu ngagerakeun atanapi angkat, dina waktos éta Abdi 6 taun janten kuring henteu ngartos naon éta, kuring henteu émut upami anjeunna ngalakukeun naon waé ogé ka kuring, salain ti éta kuring ngan ukur émut yén dina hiji waktos anjeunna hoyong kuring tetep nyalira sareng anjeunna, anu kabeneran henteu kajantenan sareng dina kasempetan anu sanés anjeunna maksa kuring nyium anjeunna, sateuacan éta kuring émut yén anjeunna nyarios ka kuring yén biwir kuring geulis pisan, éta beureum pisan sareng anjeunna nyarios yén kuring bau pisan, kuring henteu terang naha anjeunna ngalakukeun naon-naon ka kuring , Abdi henteu nyarios nanaon, kuring tetep jempé, ku alesan anu sami eh kuring nasibna goréng ningali anjeunna deui sareng éta mangaruhan kuring, nalika kuring ningali anjeunna deui kuring ngarasa jijik, sieun, ambek, aya seueur perasaan anu sami waktos kuring miharep hiji poé kuring tiasa ngartos sadayana sareng terang upami lalaki éta ngan ukur ngalakukeun éta sareng henteu anu langkung parah.

  34.   Izaguirre cenahna

    Abdi peryogi bantosan dina karantina ieu kuring parantos sadar yén bapak getih kuring anu nyababkeun kuring niténan kuring kalayan cara anu cabul sareng anu goréng sepanjang waktos atanapi anjeunna ningali butut abdi atanapi anjeunna ningali payudara kuring dina cara anu goréng, kuring nyobian nganggo baju leupas sareng awon tapi sanaos upami kuring nyeuseuh contona kuring ngarasa yén aya jalma di tukangeun kuring ningali bokong kuring kuring balik deui sareng bapak kuring aya sareng dina waktos éta anjeunna ngarobih paneuteupna tapi kuring ningali kumaha pandanganana robih tina pantun kuring ka anu sanés tempat x, janten kuring nyobian janten di kamar kuring sadidinten, sareng kuring ngan ukur kaluar upami anjeunna henteu aya ... Abdi parawan sareng kuring gaduh inféksi heunceut berulang, éta mangrupikeun perjuangan anu tetep, bahkan gynecologist kuring sorangan henteu terang kunaon kuring kaserang inféksi kumat, kuring kantos nguping yén sababaraha awéwé anu budak awéwé disiksa nalika aranjeunna déwasa atanapi nonoman aranjeunna ngembangkeun inféksi ieu salaku cara panyalindungan anu teu sadar ... dina hiji dinten sigana kuring yén bapak kuring noél adi kuring , nanging kuring henteu tiasa nguatkeun éta tapi katingalina anéh pikeun kuring éta anjeunna angkat bobo di ranjang adi kuring, sanaos anjeunna sareng indung kuring gaduh ranjang nyalira, alesan na nyaéta anjeunna panas ... sareng kadang nalika anjeunna bobo sareng adi kuring, anjeunna aya panangan dina cangkangna siga anjeunna nyalira nyalira, tapi waktos sanésna kuring henteu ningali panangan na aya dina sampéan sareng anjeunna bobo nangkeup lanceuk kuring, kumargi kuring ningali éta pikeun anu munggaran inféksi heunceut abdi mimiti jam 16 sareng kuring henteu terang lamun kuring masih budak lakonan hal anu sami ka kuring Ibu Kuring ngajelaskeun yén kuring henteu resep anjeunna bobo sareng lanceuk kuring, indung kuring ngawartosan yén kuring jelema bodo, sieun kuring anu paling ageung nyaéta ninggalkeun bumi sareng anjeunna mimiti némpél adi kuring anu kuring henteu terang lamun anjeunna ngalakukeun éta atanapi henteu tapi anjeunna henteu pikasieuneun pikeun ninggalkeun anjeunna nyalira.

  35.   asli cenahna

    Kumaha ngahubungan anjeun pikeun ngamimitian terapi?

  36.   Ruth cenahna

    Kuring hatur nuhun pikeun kecap anjeun Maria. Nya sakumaha anu anjeun carioskeun, kuring parantos hirup, unggal kaayaan. Dinten ayeuna kuring yuswa 44 taun sareng taun kamari kuring ngan émut sateuacan sareng saatos kaayaan anu ngarobah kuring salamina. Jam 38 kuring ngamimitian serangan panik, tapi ti saprak alit kuring sangsara panas wengi, tachycardia, sesak napas, ngimpina, jsb. Abdi didiagnosa kasedih. Kuring badé terang naon anu ngajantenkeun kuring sangsara nalika kuring kedah bersosialisasi sareng kenalan, tibatan sareng jalma asing. Kuring mimiti perhatoskeun yén dina impian kuring éta sok wengi, ngan ukur lampu jalan, kuring émut yén dina hiji mangsa budak leutik dugi ka ayeuna, kuring henteu tiasa ngagambar leungeun, kuring resep ngagambar, tapi kuring henteu tiasa ngadamel leungeun. Sadaya hal éta sareng seueur deui anu ngajantenkeun kuring janten mémori khusus. Bulan-bulan ngalangkung dugi ka cara anu paling henteu dipiharep kuring tiasa mastikeun yén "paman" sesat sapertos kitu. Anjeunna parantos maot sababaraha taun, tapi anjeunna maot nyalira sareng pegat. Abdi henteu terang pisan kumaha damel ieu. Tapi kuring ngartos anu nyababkeun trauma kuring. Mudah-mudahan urang sadayana émut, sareng nyageurkeun.

  37.   mujijat cenahna

    Sababaraha taun ka pengker kuring angkat ka terapi sareng psikolog naros ka kuring naha aranjeunna perkosa kuring, jelas kuring nyarios henteu tapi ti dinten éta kuring henteu pernah lirén mikirkeun masalah éta. Taun ka tukang kuring dirawat di rumah sakit sareng sareng budak lalaki kuring aya di sana, kuring siga budak awéwé teu berdaya sareng kuring ngarasa yén anjeunna ngingetan kuring ka jalma anu nganyenyeri kuring. Kuring kantos ngalaman tuang sareng masalah beuteung, hariwang, sareng taun kamari kuring didiagnosa kaserang BPD. Saur kuring kuring ngalaman anu mirip sareng nyiksa tapi kuring henteu émut, ngan aya sakedik hal anu ngajantenkeun kuring mikir ngeunaan éta, tapi kuring henteu ngagaduhan cara pikeun mendakan jalma anu kuring yakin éta anu dilakukeun ka kuring. Sareng unggal kuring ngobrol sareng terapis kuring anjeunna ngawartosan yén "waktos abdi bakal sumping" anjeunna pikir kuring resep ngalakukeun hubungan séks sareng naon anu anjeunna henteu terang nyaéta kuring pikir kuring disiksa sareng éta sabab kuring saha kuring.

  38.   Anonim cenahna

    Kuring kantos ngalaman déprési ti saprak alit, dina umur 10 taun kuring nginum obat-obatan anu dipiboga ku indung kuring, teras kuring ngaraos goréng pikeun anjeunna sareng utah aranjeunna, dina umur 15 taun kuring narik rambut kuring unggal-unggal bapa ngubaran kuring pisan Anjeunna ngawartosan hal-hal goréng sareng kuring émut yén anjeunna gering, sanaos saur anjeunna ngahalangan seueur hal, kuring yakin yén anjeunna keuna kuring sababaraha kali, kuring yuswa 10 taun sareng kuring meresihan kuring hoyong ngaraos hal-hal anu kuring anggap éta impian yén aya anu némpél ka kuring, Teras dina yuswa 17 taun kuring hoyong bunuh diri deui antara krisis anu parah kuring disiksa ku bapak kuring, nalika déwasa kuring kuring berjuang sareng déprési, kuring ngagaduhan impian pikeun lalaki anu lami gaduh séks, kuring ngimpi tina leungeun anu némpél budak awéwé kuring leutik sareng hiji poé kuring ngimpi bapa ngora kuring asup ka ranjang kuring sareng kuring salaku budak, éta kuat pikeun kuring. Nembe kuring tiasa ngawartosan ka jalma sanés éta sanés psikolog kuring sabab bapa kuring malahan mangtaun-taun ngaganggu kuring sareng nyarios hal-hal anu awon ngeunaan kuring, perkawinan kuring janten parah janten kuring henteu hoyong anjeunna némpél kuring atanapi gaduh hubungan. Unggal-unggal kuring deukeut ka bapak kuring, henteu pikaresepeun.

  39.   Carolina cenahna

    Halo ... abdi henteu terang naha kuring disiksa, kuring émut pisan sababaraha hal ti jaman budak, dinten ayeuna kuring umur 31 taun sareng ideu yén bapak kuring parantos nyiksa kuring ngaganggu kuring, kuring nolak anjeunna, kuring kantos ngaraoskeun sesuatu anéh anu ngajantenkeun kuring henteu hoyong atanapi ngupingkeun anjeunna sanaos anjeunna sigana jalma anu leres sacara sosial, anjeunna parantos nikah ka indung kuring salami 36 taun, henteu kantos aya masalah henteu satia, atanapi inuman, sateuacan anjeunna produktif, tapi pikeun sababaraha taun ayeuna (anjeunna ayeuna yuswa 58 taun) anjeunna henteu ngalakukeun nanaon sareng hirupna sareng pipikiran kuring nyaéta anjeunna jalma anu henteu kapake, éta sanés hal anu kuring sanggup nyarios ka pameunteu na kusabab teu merhatoskeun anjeunna sareng kusabab di salian ti hésé pisan, éta bakal mawa masalah pikeun kulawarga, kusabab anjeunna jalma anu nalika Anjeunna bertentangan sareng anjeunna, anjeunna janten agrésip sareng nyababkeun gelut jalma-jalma dimana aranjeunna ngupingkeun 2 blok jauhna. Lanceuk kuring 4 taun langkung lami tibatan kuring sareng kuring, anjeunna sering pencét kami nalika kami alit, bahkan dina awal 20an sareng urang milih ti bumi sababaraha kali. Dina istilah umum éta mangrupikeun ringkesan naon anu kuring tingali dina éta.
    Kuring ngarasa yén kuring disiksa kusabab énergi anu nyerang kuring nalika anjeunna aya, kuring bahkan ngarasa yén éta meakeun kuring, kuring tiasa ngaraos kirang aman ngeunaan nembongkeun kulit di jalan tibatan ngeunaan nyaman di sakitar anjeunna, janten kuring milih pakean leupas pakean.
    Sawaktos janten murangkalih kuring gaduh émutan ringkes nanjak dina tonggongna sareng ngalukis anjeunna nganggo pulpén atanapi spidol iraha anjeunna mulih ti padamelan, tapi éta mangrupikeun hiji-hijina pendekatan fisik anu kuring émut dina sapanjang kahirupan urang, bahkan henteu ngan rangkulan.
    Dina sababaraha gelut kami anjeunna parantos nyarios ka kuring yén kuring "ibu ibu ti saprak umur 5 taun" sareng milarian waleran sareng panginten ngajaga diri kuring naros ka diri sorangan "kumaha carana budak awéwé umur 5 taun tiasa janten cik ibu? » «Naon anu kuring tiasa laksanakeun sahingga 20-25 taun ka hareup kuring masih émut yén ti saprak umur 5 taun, anjeunna pikir kuring téh indung?».
    Tanpa terang alesan naha anjeunna ngalakukeun éta, anjeunna ogé parantos nyebatkeun yén anjeunna parantos nyobian bunuh diri 2 kali sareng nalika anjeunna nyebatkeun taun-taun di mana anjeunna nyobian, 1 nyaéta nalika kuring yuswa 5 taun, anéh sabab kuring parantos naros ka indung upami anjeunna terang alesanna sareng anjeunna ngawartosan yén sadayana henteu kunanaon, ngan adi kuring yuswa 2 taun nalika umur kuring 5, anu sanésna nalika anjeunna nonoman. Sakali dina argumen kuring naros ka anjeunna "naha anjeun nyobian bunuh diri?" sareng anjeunna janten histeris, anjeunna mimiti ceurik, tapi ku bangor sareng ngawartosan yén éta kosong, anjeunna henteu ngawalon kuring.
    Abdi émut maénkeun sato boneka parantos séks, kuring émut nyium sungut sareng misan, kuring émut nempatkeun krim dina tonggong adi kuring anu disumputkeun handapeun ranjang (naha kuring bakal nyumput upami sanés kusabab éta panginten éta lepat? ?) Kolot kuring teras-terasan ditangtoskeun sareng kahirupan intimna, kuring henteu tiasa nyarios yén kuring dituduhkeun kusabab ningali aranjeunna atanapi ningali pilem, ogé, numutkeun indung kuring anjeunna sok ngahaturanan waktosna pikeun janten ibu rumah tangga, tah éta sanés kuring ngantepkeun di jaga ku batur.
    Hal anu sanésna nyaéta kuring mimiti masturbasi sakitar umur 13 taun, sanaos pangalaman séks munggaran kuring sareng lalaki (anu kuring émut) yuswa 18 taun, kuring resep porno sareng jinis anu ngahurungkeun kuring nyaéta antara kolot sareng putri atanapi maksakeun, sakapeung kuring kantos ngabayangkeun diri sareng bapak.

    Sadaya ieu hésé pisan dibangkitkeun, sabab éta ngajantenkeun kuring nangtoskeun nyalira sareng kuring mimiti mikir upami kuring leres-leres gering sareng upami leres-leres aya panyiksa ku bapak kuring nalika kuring leutik, éta kusabab kuring nyababkeun éta. Sareng éta sababna anjeunna nyarios ka kuring "anjeun parantos janten indung ti saprak umur 5 taun" sareng yén saatos anjeunna ngalakukeun naon-naon ka kuring, anjeunna rumaos parah pisan anjeunna nyoba bunuh diri. Kuring henteu terang, kuring henteu yakin kana naon-naon, sabab kuring henteu émut hal anu spésifik nalika anjeunna nyium kuring atanapi némpél kuring atanapi ngajantenkeun anjeunna keuna, anu kuring gaduh ngan ukur hipotesis kalayan henteu langkung dukungan tibatan analisa kuring, hal-hal anu anjeunna parantos nyarios sareng naon anu kuring rasakeun ... tapi nyatana kuring hirup kaganggu ku éta sareng kuring hoyong émut upami aya kajadian, ngartos naha kuring resep pisan sareng ngablokir hal-hal anu henteu diragukeun mangaruhan hubungan kuring sapanjang hirup kuring.

  40.   henteu aya namina cenahna

    Kuring ngan émut mandi, gél rambut sareng misan kuring sareng kuring ngarangsang urang, nini kuring lebet sareng nyarios teu ngalakukeun éta tapi kuring henteu terang naha éta kajantenan sapertos kitu
    Kuring ogé émut yén ti saprak éta (kuring yuswa sakitar 3 taun) anjeunna ngarangsang kuring (kuring henteu hoyong ucapkeun masturbasi, kuring benci kana kecap éta sareng nganyenyeri pisan ka kuring). Kuring salawasna hate merangsang diri kuring, kuring hate éta, kuring hate éta, éta jijik kuring émut éta. Abdi émut yén salaku budak kuring ogé maénkeun bonéka taranjang ngalakukeun kalakuan séksual, nonton pidéo eusi déwasa babarengan sareng misan kuring sareng maénkeun séksual, ngarangsang urang, teras kuring ngalakukeun éta sareng rerencangan, kuring ngajar éta, tapi tanpa ngagaduhan niat goréng , Kuring kuciwa unggal dinten na kuring sangsara pisan. Kuring sareng misan kuring umur sami. Kuring ogé émut ngarangsang diri sareng korsi di TK atanapi SD mimiti, kuring henteu tiasa nahan, kuring sering pisan ngalakukeun éta.
    Kuring henteu terang naha éta mangrupikeun panyiksa, kuring henteu émut déwasa atanapi jalma anu langkung sepuh tibatan dulur misan kuring sareng kuring, hate henteu tiasa émut. Tapi kuring kantos sieun nyarioskeun ngeunaan seksualitas, kuring benci yén aranjeunna némpél awak kuring naha aranjeunna lalaki atanapi awéwé. Abdi henteu tahan nalika indung kuring nyentak kuring, kuring ngaraos sieun anu teu tiasa dijelaskeun sareng sensasi panangan tetep dina awak kuring anu nolak pisan ka kuring. Ganggu kuring leumpang di payuneun panon lalaki, kuring henteu resep mikir goréng ka saha waé tapi teu bisa dihindari rasa awak kuring keur dititénan. Aurat mah gampang dirangsang, sanaos teu aya pamikiran séksual, ngan ukur rangsangan anu muncul teu aya dimana-mana sareng salian SELALU ngaganggu kuring, éta ogé sakapeung nyeri kuring sacara fisik.
    Maca tulisan ieu kuring sering ceurik, ngaduruk sirah kusabab hoyong émut, kuring asa pisan.
    Kuring parantos mendakan bantosan anu ageung di Gusti, Gusti anu pangpayunna terang perkawis masalah kuring, bahkan sateuacan kuring, sareng anu pangpayunna ngabantosan kuring. Anjeunna parantos nyageurkeun seueur kuring, saleresna, kuring masih henteu acan cageur, tapi naon anu saleresna? Kalayan kecap séjén, naon anu kajadian?
    Ka sadaya jalma anu henteu sanggup kaluar bahkan sareng psikolog, pasrahkeun diri ka Gusti, Anjeunna tiasa SADAYANA, nyageurkeun SADAYANA, kuring mangrupikeun kasaksian ngeunaan ieu. Mikir Anjeunna yakin pisan kuring sareng kuring yakin Anjeunna bakal nempatkeun kuring ka jalma propésional pikeun tiasa lengkep tina ieu.
    Anjeun sanés jalma-jalma anu nyiksa, anjeun henteu jahat anu dilakukeun ka anjeun, anjeun PANGSA sareng anjeun pantes kaluar tina ieu. Aranjeunna dipikacinta, aranjeunna leres-leres aya, aranjeunna pisan dipikacinta sareng dipikacinta, sangat berharga sareng berharga. Abdi ngarep pisan urang tiasa ngungkulan ieu gancang-gancang sareng nyingkahan sagala biaya yén saurang deui budak lalaki atanapi awéwé bakal cilaka.
    Dumasar kana naon anu anjeun baca, saur anjeun anjeunna korban panyiksa budak?

  41.   henteu aya namina cenahna

    Nalika kuring yuswa 5 taun, kuring cicing di bumi bibi, salakina nyarios yén kuring kabogohna, cenah éta di payuneun sadayana sareng kuring ngarasa kasieun ka anjeunna, meureun anjeunna nyarios éta di payuneun sadayana supados kuring ngaraos yén éta henteu goréng. Kadang bibi kuring kaluar ngerjakeun tugas sareng kuring henteu terang naha pamamasan kuring parantos ngahalangan panyalahgunaan nyalira. Upami kuring émut yén anjeunna ngarangkul kuring sareng katingalina henteu raoseun, abdi nyungkeun bibi kuring pikeun ngajantenkeun kadaharan karesep abdi supados kuring tiasa tuang siang, sareng kuring keukeuh naros ka indung kuring tetep tapi kuring henteu terang naha anjeunna ngalakukeun éta sareng anu sanés niat. Nanging, kuring émut yén salah sahiji murangkalihna nonton tipi di kamarna sareng anjeunna nyauran kuring sareng ngawartosan yén anjeunna bakal nempatkeun kartun, anjeunna ngagolér sareng kuring aya dina korsi caket ranjangna. Abdi émut ngaraos teu nyaman sareng hoyong angkat sareng anjeunna nitah kuring cicing yén urang bakal ningali langkung seueur kartun, sareng kuring émut anjeunna nempatkeun leungeun-Na dina suku kuring. Kamarna poék, kuring ngan ukur émut tipi tapi teu aya anu sanés. Sareng sanaos kuring ngartos mangtaun-taun yén ieu lepat, kuring masih teu tiasa ngungkulanana, éta tetep nyababkeun kuring hariwang sareng déprési sareng kuring nahan halangan anu nunjukkeun amarah di dunya.

  42.   Osiris cenahna

    Kuring nembé terang yén kuring disiksa ku bapa tirina, hirup abdi masih karaos anéh sareng seueur hal anu kuring henteu émut ti jaman budak sareng upami émut éta siga kalayan sela, kuring mimiti émut ogé ti umur 10, ampir sadayana anu kuring terang kunaon indung kuring ngawartosan kuring sareng kenangan kabur anu sanés anu kuring gaduh, bapa tiri kuring ngarékam kuring nalika anjeunna keuna ka kuring atanapi ngalakukeun hiji hal ka kuring, kuring henteu émut éta tapi kuring émut yén anjeunna mayar kuring seueur sareng ayeuna yén kuring mikir ngeunaan indung kuring salawasna Anjeunna nyarios yén kuring tingkah laku anu hadé harita sabab anjeunna salawasna mayar kuring, sareng hiji-hijina hal anu kuring pikir nyaéta maka anjeunna henteu mayar kuring, anjeunna ngalakukeun hal-hal anu sanés sareng pikiran kuring émut sapertos kitu sareng éta masihan kuring seueur nyeri, sedih sareng amarah, sareng kuring pisan depresi sabab indung kuring terang naon anu anjeunna lakukeun ka kuring sareng henteu pernah ngalakukeun nanaon, henteu pernah ngeureunkeun anjeunna, henteu pernah ngalakukeun sareng ayeuna kuring terang ieu anjeunna nyarios yén aranjeunna bohong tapi Abdi ngartos sadayana sareng kuring milari bantosan sabab kuring henteu tiasa, kuring kantos nyobian kuat tapi ayeuna kuring ngan ukur resep hoyong maot

  43.   Anonimo cenahna

    Nalika kuring yuswa antara 4, 5 atanapi 6 taun (dinten ayeuna kuring umur 14 taun)
    Kuring disiksa, nalika umur 10 taun kuring nyaritakeun indung kuring sareng indung kuring ka nini kuring sareng kuring sareng kenalan sareng jalma asing dina Internét. Anjeunna henteu ngalaporkeun kumargi kuring teu gaduh buktos ngan ukur kabur ingetan.
    Punten entong laporkeun

  44.   Sola cenahna

    Halo, Punten kuring tapi carita anjeun mirip pisan sareng kuring, kuring yuswa 19 taun sareng salami kuring émut kuring lakonan hal anu sami sareng anjeun! Sareng kuring henteu terang naha éta ... Abdi resep cinta, éta sapertos kahoyong anu henteu pernah bérés, tapi aya kaayaan anu ngajantenkeun kuring mikir atanapi ngaraos yén kuring disiksa dina sababaraha cara sareng kuring henteu émut deui, kuring henteu terang kumaha kuring mimiti némpél sareng mikanyaah ngalakukeun éta! Kuring teuing paduli kana kaayaan ieu kusabab kuring antisosial pisan, kuring resep ngagaduhan hubungan sareng kuring sering depresi, parobihan parobihan abdi variabel sareng nembé aya anu nyebat kuring «Nympho» sareng kecap ieu ngajantenkeun kuring mikir pisan kunaon kuring siga kieu ... tapi Rarasaan yén kuring diperkosa kuring kantos ngababawa ....
    Abdi henteu kantos nyarios perkawis ieu sareng saha, kuring asa nyalira ...
    Abdi hoyong nampi waleran, hatur nuhun parantos maca ...

  45.   Sergio cenahna

    Abdi umur 17 taun sareng henteu kantos sateuacan hirup kuring pikir kuring disiksa, kuring nuju ngalaman episode anu déprési sareng ujug-ujug satengah ingetan teu dikonci. Ti saprak umur 6-7 taun kuring émut yén éta téh lulusan TK kuring sareng kuring aya di kamar nyalira sareng paman kuring, saatos éta kuring henteu émut naon anu lumangsung saatosna kuring ngan émut indung kuring gelut sareng anjeunna sareng miceun anjeunna kaluar ti imah ngagorowok anjeunna pedofil pedofil sareng kuring henteu ngartos nanaon tapi saur anjeunna anjeunna nangis. Kuring ragu sabab jalma éta terus datang ka imah kuring sareng kuring henteu benci anjeunna, ngan éta anjeunna sok ngaheureuykeun kuring, anjeunna teras-terasan nolak kuring, anjeunna melong ka kuring awon sareng ngalungkeun barang-barang leutik ka kuring, anjeunna ngeruk gambar kuring jsb , ayeuna anjeunna ngubaran kuring ogé sareng kuring henteu terang kunaon éta. Kulawarga abdi ngubaran éta lumrah, bahkan indung kuring, kuring henteu terang naha éta nyiksa atanapi henteu anu kuring sangsara, kuring ngan ukur terang yén kulawarga kuring biasana panon buta pikeun nyiksa sareng éta ngan ukur hariwangeun kuring, kuring henteu terang naon anu kuring bade tumaros, kuring jalma anu seksual pisan pikeun umur kuring sareng kuring sabotase sorangan dina sadaya hubungan kuring iraha kuring tiasa

  46.   Noelia Benitez cenahna

    Nalika kuring yuswa 6, atanapi 7 taun, kuring ditangkep ku sobat dalit akina sareng kanggo sababaraha waktos kuring angkat ka terapi, teras kuring henteu deui sareng engké nalika 8 taun, 2 rencang ngarénghap kuring deui, kuring henteu Henteu nyarios nanaon dugi ka kuring nyaritakeun ka indung kuring. Taun kamari salah sahiji babaturan sakelas kuring tinggaleun anu hiji deui dilanjutkeun di sakola sareng ayeuna kuring diajar kelas 6 sareng urang akur saolah-olah teu aya nanaon kuring ngawartoskeun ka 2 babaturan anu teu percanten éta kuring ngagaduhan sobat anu kuring béjakeun sadayana masalah kuring sareng anjeunna yén anjeunna leres-leres ngartos kuring sareng kuring terang hiji dinten tapi kuring henteu terang iraha indung-indung barudak éta bakal terang naon anu saleresna ...

  47.   henteu aya namina cenahna

    Sababaraha waktu ka tukang kuring indit kaluar pikeun inuman jeung kulawarga kuring, jeung sababaraha babaturan lamun soré datang kulawarga kuring indit jeung babaturan bapana jeung pamajikanana ngawartoskeun kuring neruskeun jeung bapa kuring ngabejaan ka kuring yen lamun kuring hayang jadi teu aya kajadian. Kuring ninggalkeun Anjeunna jeung pamajikanana indit ka disko jeung aranjeunna, anjeunna teu resep atawa atraksi kalimah atawa nanaon keur manehna, nalika urang ninggalkeun disko kuring nyaho yén kuring pisan mabok kuring sadar di kali tapi di kali euweuh, abdi terang yen. urang anjog ka imah maranéhanana Jeung awéwé indit ka ranjang pikeun saré, abdi hoyong balik ka imah, abdi menta hiji Uber tapi saprak kuring geus mobile abdi diundeur, Uber teu datang, kuring ngarasa yén anjeunna noel kuring sarta kuring ngabejaan manehna. yén anjeunna henteu ngawartosan kuring tenang, euweuh kajadian, hayu urang balik ka anjeun balik ka imah jeung indit ka ranjang isukan, kuring indit ka luhur nyoba nyingkirkeun saeutik sabab éta sorangan jeung kuring ngabejaan manehna yen kuring bisa sorangan, urang anjog. sareng kuring bobo sareng pamajikanana dina ranjang sareng anjeunna angkat kuring bobo tapi Teras kuring satengah hudang sareng anjeunna narik calana kuring ka handap kuring satengah ngalih supados anjeunna ngarasa Éta sabab kuring rada sadar tapi henteu seueur sabab kuring henteu gaduh kakuatan pikeun kaluar tina ranjang tapi upami kuring terang naon anu kajantenan, sadayana kajantenan kuring terang yén anjeunna sareng kuring tapi kuring henteu émut ogé kuring ngan ukur gaduh bagian. dina ingetan kuring jeung nalika kuring gugah kuring balik ka imah, tapi kuring ngarasa kaliru pikeun naon anu lumangsung sabab kuring kudu balik ka imah, sakumaha waktu indit kuring neruskeun hirup normal kuring, sarta kuring ngarasa yén ieu téh leuwih lepat kuring sabab kuring henteu. Ngarasakeun naon anu dirasakeun ku seueur jalma nalika aranjeunna disiksa kuring neraskeun kahirupan normal kuring tapi upami sababaraha dinten kuring mikirkeun éta sakedik sareng éta ngaganggu kuring sareng ngajantenkeun kuring ambek terang yén kuring satengah sadar sareng teu ngalakukeun nanaon.

  48.   Hiji deui cenahna

    Pesen ka María sareng Anonim di 2021. Abdi ngartos anjeun. Kuring dina kaayaan anu sarua ngan kuring geus dibéré kasempetan pikeun jadi pisan kaasih tur super akomodatif saolah-olah kuring henteu masalah jeung jalma séjén kudu masihan anjeunna 120 persén sayang, daging, cinta.

  49.   mojang cenahna

    Saminggu ayeuna kuring mikiran hal-hal anu aneh ngeunaan nyiksa seksual, nalika aranjeunna nyarioskeun ka kuring yén éta sok nyingsieunan kuring sareng kuring gugup kuring curiga yén kuring korban orok, ayeuna kuring sareng 15 taun. umur na kuring terang kuring mutuskeun pikeun ningali artikel ieu sareng hal-hal anu disebatkeun leres pisan, sigana aya anu kajantenan ka kuring nalika kuring di TK :( .. awéwé anu ngurus kami henteu salawasna aya, anjeunna ninggalkeun anjeunna. salaki anu tanggung jawab ka sadaya murangkalih Nalika anjeunna kedah ngalaksanakeun tugas .. Abdi émut kumaha lalaki éta nyandak kolam renang ka teras teras sadayana murangkalih bakal nempatkeun kami teras anjeunna bakal nyandak hiji sareng nyarioskeun ka anjeunna upami anjeunna hoyong. tete sareng anjeunna bakal nyandak éta ka anjeunna ... Abdi .. Abdi émut yén sakali Anjeunna ngusap kuring ku cara anu aneh pisan .. tapi kusabab éta henteu bahaya kuring henteu terang: <... Kuring henteu acan nguping nanaon ngeunaan lalaki éta tapi nalika indung kuring nyarios yén anjeunna bakal nempatkeun adina kuring di sakola pabinihan kuring ngarasa gugup pisan .. sabab kuring hoyong ngajagi anjeunna, kuring hoyong nyarios upami kuring leres-leres korban nyiksa nalika kuring alit ... atanapi henteu?

  50.   Eugenio cenahna

    Hatur nuhun kana artikelna, éta parantos masihan kuring kapercayaan pikeun nganyatakeun parasaan anu sok tetep disumputkeun. Kuring sok terang yén aya anu lepat, aya anu kajantenan, aya anu teu pikaresepeun sareng kuring ngan ukur émut detilna.

    Ngaitkeun titik-titik budak leutik kuring, épisode intermittent sareng paripolah anu henteu normal pikeun murangkalih umur 8 taun, ayeuna kuring ngartos naon anu kajantenan, sanaos kuring henteu émut sacara rinci (atanapi rada kuciwa), éta kajadian.

    Éta kajantenan sareng éta sanés lepat kuring, éta kajantenan sareng kuring parantos hirup mangtaun-taun dina cengkraman kahariwang sareng panik anu teu jelas, éta kajantenan sareng kuring sesah hubunganana sareng jalma-jalma, éta kajantenan sareng ayeuna sadayana parantos asup akal, kuring ngarasa dibébaskeun. terang yén kuring ayeuna gaduh panjelasan sareng yén kuring cukup kuat pikeun aya di dieu, pikeun nyageurkeun sareng dilahirkeun deui salaku jalma énggal, tanpa kasieun atanapi larangan.

    Hirup kuring sesah tanpa terang kunaon, tapi ayeuna kuring terang sareng terang alesanana masihan kuring lega, kuring ngarasa beurat diangkat tina taktak kuring.

    Anu goréng parantos réngsé, ayeuna kuring terang yén kuring aman, sareng teu aya anu sieun.

    hatur nuhun

  51.   Lucy cenahna

    Dinten ayeuna, nalika sawawa dina yuswa 40 taun, kuring mimiti ngarasa teu ngarareunah dina bagian pribadi kuring, sapertos kontraksi anu ngaganggu anu dina waktos anu sami nyababkeun kuring hariwang, saraf sareng amarah sareng kuring henteu ngartos kasedihan éta. ujug-ujug kuring mimiti inget sababaraha hal ti budak leutik kuring. Hal-hal anu pikasieuneun, tangtosna, dina waktosna, aranjeunna ngajantenkeun kuring ningali yén naon anu aranjeunna laksanakeun ka kuring mangrupikeun hal anu normal. Kacindekan, éta hésé nyanghareupan éta realitas hirup abdi, dina waktos anu sareng kuring manggihan alesan pikeun jadi loba masalah anu kuring kungsi dina kahirupan mah, utamana dina hubungan pribadi. Éta hésé. Prosés penyembuhan butuh waktu. Kuring narima jeung nempo kiwari, sanggeus jadi loba waktu nu jenis ieu jahat téh kawas demonic jeung aya, sakur anu ngalakukeun eta ka kuring teu nyieun kuring kasampak kawas éta dina poé-Na, manéhna ka kuring yén naon manéhna ngalakonan ieu hal normal. ngajadikeun urang bébas, yén panghampura mulih ka nu boga na naon nya jeung anjeun bébas diri dina waktos anu sareng eta teh ubar pangalusna, abdi ogé diajar yén cinta jeung kasabaran mangrupakeun bahan dasar pikeun penyembuhan, abdi diajar masihan sorangan sagala cinta jeung sayang. ka diri sorangan saloba kuring bisa dina unggal momen hirup kuring jeung jadi reborn

  52.   Aaa cenahna

    Halo Wilujeng wengi! Kalawan pasangan kuring urang ngalaman kaayaan rada awon. Sababaraha dinten kapengker, nalika kami dina ranjang, urang nempo laporan warta yén pulisi geus nyita botol popper; Kuring teu masihan teuing pentingna tapi warta ieu nyieun noise keur kabogoh kuring. Tadi peuting urang keur dinner jeung manéhna ngabejaan ka kuring yén nalika manéhna umur 14 taun manéhna ngumpul jeung sababaraha budak heubeul (19 approx) ngagunakeun narkoba (anjeunna bade ngaliwatan cerai kolotna sarta nyokot ngungsi dina crap nu) jeung manéhna émut yén salah sahiji Anjeunna ngajantenkeun anjeunna nyeuseup tina toples coklat, anjeunna henteu émut naon-naon anu sanés, ngan ukur anjeunna mimiti capé, saré, sareng hudang dina sababaraha jam, lumpat ka luar bumi dimana anjeunna aya sareng mimiti nyandak. kaluar kaos na (éta dina tengah usum). Anjeunna teu bisa meunang kaluar tina sirah na, anjeunna emut yén sababaraha marengan anjeunna ka pojok imahna sarta séjén 2 tetep, sarta yén sanggeus peuting éta maranéhna teu ngahijikeun anjeunna deui kana grup. Saprak harita urang maca warta eta, kawas serpihan nu datang dina sirah na, manéhna boga kacurigaan kuat yén manéhna bisa geus diperkosa jeung manéhna ancur. Tangtos kuring ogé, kuring nyobian tetep sakuat-kuatna tapi kuring henteu terang naon anu kudu dilakukeun pikeun ngabantosan anjeunna. Kami ngan ukur hoyong terang upami éta leres-leres kajantenan sareng pikiranna "typecast" anjeunna supados anjeunna henteu sangsara, atanapi upami éta mangrupikeun hasil imajinasina, tapi sigana anéh pisan pikeun urang yén saatos 15 taun serpihan ieu sumping ka anjeunna. sirah. Naon anu bisa urang pigawé? Saha anu urang tiasa angkat?

  53.   Valentina cenahna

    Abdi hoyong nyarios kumaha kuring sadar kana panyalahgunaan kuring, ayeuna kuring umurna 25 taun sareng sataun katukang sababaraha kenangan mimiti sumping ka kuring ngeunaan hiji lalaki anu teu pantes nyabak dada kuring, buntut kuring sareng bagian pribadi kuring, kuring kedah nyarios yén ieu. jalma éta henteu resep kuring, kuring sok nyobian kabur ti anjeunna sareng ngahindarkeun nyalira sareng anjeunna, indung kuring sok nyandak éta salaku sikep anu kurang ajar tapi kuring henteu ngartos naon anu kajantenan, nalika kuring ngamimitian hubungan seks kuring sadar yén kuring teu ngarasa emotionally nyaman jeung lalaki nepi ka titik ceurik dina hiji kasempetan, nya éta nalika kuring terang aya nu salah jeung kuring megatkeun pikeun méré sorangan waktu kuring... sakumaha kuring disebutkeun nepi ka sataun katukang kuring mimiti inget kajadian ieu jeung lalaki ieu anu disebut dirina paman kuring sok ngamangpaatkeun kuring nalika anjeunna nyalira kalayan kuring, ogé mom kuring dipercanten anjeunna, saprak kuring inget kabeh ieu sagalana asup akal, tapi kuring ngarasa kotor ngan mikir yén kuring kantos nyieun manehna mikir yén kuring hayang éta. , sanggeus terapi psikologi lila kuring wani ngobrol jeung mom kuring jeung manehna Kuring nyanghareupan éta sorangan

  54.   DIPUNGKEUN PIKEUN cenahna

    Nalika kuring alit, sateuacan lebet TK (3-4 taun), kuring émut yén kuring sering nganjang ka nini buyut kuring, salah sahiji putrina cicing di bumina sareng 3 murangkalih, kuring émut yén kuring resep nyéépkeun waktos sareng misan kuring heubeul, Kuring henteu weruh persis sabaraha heubeul anjeunna (Jigana antara 15 jeung 17), kami dipaké pikeun maénkeun kalayan boneka tina anime favorit kuring «Pokemon». Abdi henteu émut upami aya kajadian anu sami sareng anu badé dicarioskeun sateuacana.
    Abdi émut yén kuring ngarep-ngarep misan kuring maén, nalika anjeunna sumping anjeunna nyandak kuring digendong sapertos biasa, kuring nganggo rok pondok beige sareng kaos pokemon héjo, waktos éta kuring émut ngarasa aneh sareng waspada dina waktos anu sami tapi Kuring henteu weruh naha , sakumaha salawasna kuring diuk dina ujung ranjang jeung manéhna mimitian némbongkeun kuring boneka anyar manéhna meuli, diantarana aya 2 husus, nya éta hiji pokemon cai «Poliwag» jeung «poliwhirl», sanggeus. nunjukkeun aranjeunna anjeunna nyarios ka kuring, naha anjeun hoyong ningali anu sanés? Kuring anxiously ngawartoskeun anjeunna enya, anjeunna tos sabudeureun tur pindah pisan, nalika anjeunna tos ka kuring ... .anjeunna geus boga sagalana kaluar sarta anjeunna ngawartoskeun kuring yen lamun kuring resep kana pokemons jadi loba nu kuring kudu masihan anjeunna ciuman, abdi henteu. hoyong sareng anjeunna seuri nyarios yén teu aya anu kajantenan sareng anjeunna ngulang cium ka kuring deui, kuring leres-leres henteu terang naha kuring ngalakukeun éta upami kuring ngarasa teu nyaman…. Dina momen eta misan kuring mucunghul tur nyandak kuring ngajalankeun ka patio handap pikeun ngaganggu kuring jeung sato. Anu terakhir kuring ka imah nini buyut kuring, tapi kuring henteu kantos nyarios ka saha waé, ngan adina kuring nalika kuring terang yén kuring bakal biasa deui sareng anjeunna (kusabab rencana bapa kuring sareng adina, Dina naon anu ditugaskeun ku misan kuring ayeuna, dugi ka yuswa 20 taun kuring ningali anjeunna deui sareng kuring ngarasa rendah pisan, saolah-olah kuring janten budak awéwé umur 4 taun deui. Unggal kuring ningali anjeunna kuring émut yén pamandangan, teu ngarareunah dina ayana sarta sieun tetep nyalira kalayan anjeunna atanapi adina mah cicing jeung manehna, sakumaha kuring disebutkeun saméméhna, manéhna weruh éta sarta kuring nyaho yén Aisyah bakal nyandak ukuran pikeun mastikeun dirina. nyoba ngajak kuring ngobrol jadi tenang jeung mesem.

    Kuring masih ngalaman nyiksa ti lanceuk kuring, éta sanés getih kuring, tapi urang dewasa sareng ideu ... anjeunna umurna 5 taun sareng kuring umur tilu taun, anjeunna nyarios kuring nyabut baju kuring sareng nyentuh bagianna, anjeunna nyium. Kuring jeung nyabak kuring, Anjeunna terus-terusan ngambek ka kuring sabab kuring henteu ngalakukeun cara anu dipikahoyong, anjeunna nyarios ka kuring éta normal nalika jalma-jalma silih asih sareng urang salaku sadulur kedah silih cinta, indung kuring nyarios yén kami kudu silih pikanyaah jeung teu unggal waktu gelut, éta kuring nu gelut sabab dina waktu maén manéhna sok egois jeung kuring, komo dina kaulinan manéhna hayang nu sarua kissing jeung noel kajadian jeung kuring teu resep, di kanyataan dina hiji kasempetan nalika kami masih 3 jeung 5 taun, anjeunna ngajadikeun kuring nempatkeun diri dina posisi seksual na kuring nyobian nempatkeun dina bagian na mom kuring nempo éta sarta scolding anjeunna. Anjeun tiasa heran dimana kolot kuring, aranjeunna henteu aya, aranjeunna nuju damel babarengan di Amérika Serikat, anjeunna ngajarkeun bagianna, sanaos anjeunna parantos akil baligh, anjeunna ngajarkeun kuring hal-hal anu pikasieuneun sareng kuring henteu terang kumaha carana. eureun manéhna. Anjeunna sumping ngalungkeun calana kuring ujug-ujug ningali gelembung kuring, sareng sakapeung kuring nyangka anjeunna nawiskeun kuring sareng sobatna kusabab salah sahijina sok keukeuh yén kuring janten kabogohna, anjeunna ngirim pesen yén anjeunna hoyong nyium kuring, dina hiji waktos urang gaduh. sleepovers jeung katresna Urang angon sajaba ti barudak, nalika kuring hudang kuring nempo babaturan adi kuring gigireun kuring, manéhna saré jeung kuring gancang kaluar ti dinya jeung nyarita ka katresna, kuring teu ngomong nanaon ka maranehna, eta Éta ngan ukur pikeun ngaluarkeun aranjeunna, katingalina indung kuring ningali hiji hal sabab engké anjeunna nyentak kami, sabab kuring bobo sareng budak lalaki sareng kusabab kuring ngantepkeun anjeunna nyabak kuring, kuring henteu ngarasa nanaon, kuring ngan sieun ningali anjeunna salajengna. ka kuring isuk-isuk, tuluy manéhna cicing jeung adi kuring Jeung kuring henteu weruh naon deui kajadian. Nepi ka eureun tapi teu nyaho kumaha, numutkeun kaulinan, barudak sok hayang nyium kuring jeung ngaganggu pisan.

    Engké, nalika kuring yuswa 17 taun, kuring papanggih hiji batur sapagawean ti layanan sarta sutradara salawasna nempatkeun kuring jeung manehna pikeun mantuan manehna jeung paperwork na, manéhna mimitian kasampak di kuring pisan aneh jeung barudak SD rutin ngawartoskeun kuring mesem "lalo. eats anjeun kalawan panon na », éta ganggu kuring pisan sabab éta bieu saminggu anjeunna sasama serviceman, éta alerted kuring sarta kuring nyoba kabur ti anjeunna ku asup kana grup béda, ngarojong guru kalawan kelas atawa hal maranéhanana. aranjeunna diperlukeun, sutradara salawasna dikirim anjeunna dimana kuring éta, éta ngajadikeun manehna mimiti harassing kuring, sakali anjeunna snatched ponsel kuring jeung ngabejaan kuring yen manehna teu bade masihan ka kuring nepi ka kuring masihan anjeunna nomer abdi, ceuk eta kitu. serius yén kuring hudang sarta anjeunna sieun kuring waktu, kuring ngagagap nalika kuring ngagorowok ka anjeunna yén kuring moal masihan anjeunna nanaon sarta yén manéhna kudu balik deui ka kuring sabab kuring kudu indit urgently, anjeunna teu paduli ngeunaan éta. sarta diteundeun kuring keur lila, abdi masihan anjeunna angka palsu jeung pigura uninga lamun éta milik sarta ningali yén éta henteu, anjeunna lumpat nepi ka ngahontal. Bersenjata kuring masihan nomer kuring sareng panginten badé ngablokir engké, kuring damel teras kuring pura-pura kaleungitan telepon, ti harita anjeunna langkung jauh di tukangeun kuring, kuring henteu tiasa ningalkeun jasa, sabab éta parantos proses surat dinas abdi , tapi sutradara teu hoyong tanda tangan abdi, manehna ngan procrastinated sarta ngomong kuring ulah fool sabudeureun sabab jelas yén kuring sanggeus anjeunna, éta hukuman kuring keur bade nyieun kabogoh. , nalika éta henteu sapertos kitu.

    Dina hiji kasempetan anjeunna lumpat nyusul kuring sareng kuring henteu terang ka mana angkat, saha anu kedah dipilarian, sareng nalika anjeunna caket ka bumi kuring katingalina lirén nuturkeun kuring.

    Poé-poé di handap éta pelecehan éta langkung kuat, anjeunna nyeret kuring ka jalan-jalan sanés sareng nyium kuring kalayan seueur kakuatan anu nganyenyeri kuring, anjeunna nolak pukulan sareng jeritan kuring sareng anjeunna nabrak kuring kana témbok langkung-langkung dugi ka ancur dina awak kuring. , leungeun jeung dina sungut, sabudeureun biwir jeung pipi. Kabeneran kuring isin leumpang siga kitu, jalma-jalma bakal nganggap kuring kotor.

    Éta kumaha éta lumangsung sababaraha dinten kusabab "hukuman" sutradara, anjeunna nuturkeun kuring sareng sajauh anjeunna tiasa ngahontal kuring anjeunna narik kuring pikeun ngalakukeun éta, dina hiji waktos anjeunna narik kuring ka jalan anu sepi pisan. kabéh seemed imah ditinggalkeun. Untungna kuring bisa kaluar ti dinya sabab cenah telat balik ka imah…. sarta kuring bisa balik ka imah. sareng kuring henteu émut upami éta terakhir kali kuring ngahadiran layanan sosial.

    tapi sababaraha dinten saatos ngarengsekeun sadayana proses, aranjeunna parantos nyandak poto wisuda kuring, sareng hiji dinten, dinten Jumaah kaping tilu belas isuk-isuk, aranjeunna ngetok panto jalan sapertos indung kuring biasa ngetok (kode relatif terang saha éta) , Kuring muka panto ngantosan ningali manehna tapi kuring teu ningali saha wae di tempat manehna eureun, kuring nutup panto jeung ujug-ujug aya nu nyorong manehna telenges ngomong, euweuh hiji di imah anjeun, manehna meunang di na slams panto. , manéhna kasampak kawas sato galak, kawas lalaki ti novel anu datang ka imah ambek, sagala impulsif jeung telenges, éta kumaha kuring ngarasa eta, eta sieun kuring, kuring bener trembling sarta kuring mikir ngeunaan sagalana nu bisa lumangsung, éta lumangsung ka kuring. Pikeun nyandak péso tapi kuring henteu, kuring lumpat pikeun ngonci diri di kamar tapi kuring henteu tiasa nutup panto dina waktosna sareng samentawis anjeunna junun memperkosa kuring, ... aya anu kadéngé asup sareng anjeunna lumpat kaluar jeung luncat kaluar jandela lantai kadua, kuring teu bisa ngomong jeung emosi campur, sedih, ambek, kuciwa dina kuring, mikir naha kuring, naon anu kuring laksanakeun, naon anu kuring nyarios, naon anu bakal kajadian ka kuring, kuring hoyong nangkeup ieu, naon anu kuring laksanakeun, saha anu kuring wartosan, kamana kuring angkat…. Tina loba pikiran kuring teu nyaho naon-naon jeung kuring indit ka mandi sabab ngarasa disgusting jeung ceurik mikir ngeunaan naon anu kudu dipigawé, abdi teu ngarasa aman deui di imah sorangan. Abdi kagok sareng bodo dina sagala lampah kuring sareng ti saprak éta kuring ngagaduhan fobia sosial, kuring ngagaduhan setrés pasca traumatis, kuring ngimpi hal-hal pikareueus anu béda-béda lalaki anu rada kolot diperkosa kuring, kuring henteu tiasa bobo, éta mangtaun-taun sareng sadayana. nu geus nganyenyeri kuring masih nyeri.. keuna hirup, unggal waktu aya batur ceurik kuring mikir yén meureun aranjeunna nyiksa manehna atawa manehna.

    Kuring miharep kuring bisa boga terapi profésional, teu sakabéh urang boga hak husus éta. Abdi parantos berjuang nyalira sareng éta, ayeuna kuring gaduh kabogoh, anjeunna jauh ti kuring kusabab anjeunna cicing di nagara sanés, kami parantos hubungan 8 taun sareng anjeunna ngartos pisan sareng kuring, sareng anjeunna éta anu munggaran kuring. waktos tilu taun sanggeus dating , sarta masih Ieu geus hésé pikeun kuring pikeun ngajaga hubungan jeung manehna. Abdi ayeuna tos 25 taun.

    Abdi hoyong terang kunaon hal-hal ieu kajantenan ka kuring, aya deui anu kedah dicaritakeun tapi kuring parantos nyerat cekap

bool (leres)