Langkung saé pikeun ngumbara salaku kulawarga tibatan mésér bahan-bahan

angkat di tempat kaluarga kulawarga

Upami anjeun kantos ngumbara salaku kulawarga, nalika dugi ka bumi anjeun bakal ngaraos raoseun kosong. Sababaraha dinten libur sok raos pisan sareng ngabantosan pikeun ngahubungkeun antara anggota kulawarga. Naon anu kajantenan nyaéta dina sababaraha kasempetan, aya anu ngémutan yén kumargi éta mangrupikeun hal anu kajantenan sareng tetep aya dina ingetan, masih kénéh pantes nyéépkeun artos pikeun hal-hal material.

Hal-hal matérial mangrupikeun "hal-hal" anu panginten tiasa nyababkeun ilusi nalika dipésér tapi upami parantos dipibanda, émosi awal éta ngaleungit sareng urang biasa kana objék anu dimaksud. Naon waé éta. Di sisi anu sanésna, nalika kulawarga mutuskeun nyéépkeun langkung seueur artos dina perjalanan tibatan barang-barang material, aranjeunna bakal sadar éta aranjeunna ngadamel investasi pangsaéna pikeun jangka pondok sareng jangka panjang.

Nalika kulawarga ngumbara, saatos ngarencanakeun perjalanan sareng nyiapkeun sadaya, aya pikagumbiraeun pikeun mimiti perjalanan. Salaku tambahan, éta mawa pangalaman, pangalaman sareng kenangan anu teu aya objek material anu tiasa masihan anjeun. Barudak kedah ngumbara, aranjeunna kedah kontak sareng alam, terang tempat-tempat anyar ...

Iinditan ngabuka pikiran, ninggalkeun zona kanyamanan sareng pikiran ngalegaan ka tingkat anu luar biasa. Pikeun tiasa tumuh sacara pribadi penting pisan perjalanan, sareng ngalaksanakeunana sakulawargi. Émut yén ngumbara langkung seueur tibatan terang tempat anu teu dikenal ... éta hartosna hubungan kulawarga, cinta, kompléks, resolusi konflik ... Iinditan henteu diragukeun nyaéta cara anu paling pas pikeun mikaresep diri salaku kulawarga.

Henteu perlu ngalakukeun perjalanan panjang. Iinditan tiasa nyéépkeun sabtu minggu di kota anu sanés, badé didatangan baraya di kota sanés, badé angkat-angkatan ka tempat énggal caket bumi ... Aya seueur cara perjalanan komo deui pikeun dinikmati.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.