Latihan lanté panggul sareng bal pikeun ibu hamil

latihan lanté panggul

Kadang-kadang, nyeri pisan mun badé angkat ka gym atanapi ka ambulatasi pikeun ngalaksanakeun latihan lanté prenatal atanapi pelvis, sareng ogé, sareng usum tiis ieu. Nanging, ieu lanté panggul, rélaxasi, sareng latihan manjang Éta penting pisan pikeun kakandungan, janten anjeun moal sono.

Kusabab kitu ayeuna urang nampilkeun sababaraha latihan saderhana pisan sareng gampang, utamina ku bola, janten anjeun tiasa ngalaksanakeunnana di bumi. Latihan fitball ieu penting pikeun nguatkeun otot tonggong sareng beuteung, ogé tuur sareng pelvis.

Mimiti, anjeun kedah ngalakukeun sababaraha hal latihan manjang, duanana panangan sareng suku, sapertos sadayana latihan sateuacanna. Bagian tukangna paling sangsara nalika kakandungan, janten latihan prenatal ieu bakal ngabantosan anjeun pisan.

latihan lanté panggul

La bal Éta kedah ngagaduhan ukuran nyalira, diaméter antara 65 cm sareng 85 cm. Ngalakukeun ieu satengah jam sapoé, anjeun bakal ngaraos langkung kuat dina waktos pangiriman.

latihan lanté panggul

Pikeun ngarengsekeun latihan, tong hilap rélaxasi. Ku cara kieu, otot anjeun bakal langkung santai, sajaba ti éta, napas anu tenang anu saé bakal nguntungkeun anjeun nalika kalahiran.

Inpormasi lengkep - Yoga Prenatal, pikeun bersantai dina waktos pangiriman

Sumber - Pitunjuk barudak


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.