Henteu ngritik ka ibu-ibu sanés

gosip awéwé

Waktos dina kahirupan awéwé nalika anjeunna peryogi dukungan langkung ti kantos nalika anjeunna ngagaduhan murangkalih. Parobihan hirup sareng tantangan anu teu aya tungtungna. Hanjakalna, ieu ogé waktos nalika urang karaos paling dinilai, sareng éta ampir-ampiran ti, anjeun panginten, awéwé sanés.

Ibu-ibu sanés nangtoskeun anjeun pikeun tuangeun botol, ku naon pakéan barudak anjeun atanapi naha anjeun masihan aranjeunna dahareun organik. Teras aranjeunna nangtoskeun anjeunna pikeun balik damel, atanapi henteu badé angkat damel deui, atanapi ngagaduhan ngan hiji anak tibatan tiluanana anu ngagaduhan.

Awéwé anu teu ngagaduhan budak nangtoskeun anjeun pikeun damel jam-waktos paruh, nonton ningali sabaraha anjeun pamaén tim, sareng ngantosan kasempetan pikeun bungah upami anjeun bajoang nyaimbangkeun. padamelanna ngabina kulawarga.

Kiamat asalna ti mana waé, sareng hiji-hijina tujuan anu disayogikeun nyaéta ngabahayakeun. Éta henteu ngajantenkeun urang langkung saé atanapi pikaresepeun, sareng éta pasti henteu nyababkeun kahirupan anu langkung bagja, langkung mandiri, sareng minuhan. Janten, awéwé, kuring nyungkeun anjeun: kaluar, cinta sareng hormat ka awéwé séjén. Bagikeun perjuangan umum, seuri kana usaha anu gagal pikeun caang, sareng nikmati kasuksésan masing-masing salaku urang sadayana awéwéSareng urang sadayana henteu pantes janten anu pangsaéna?

Muhun kantenan! Awéwé sareng indung saling silih sareng urang silih butuhkeun pikeun beuki caang. Janten nalika anjeun ningali awéwé sanésna sareng ningali kumaha geulisna, bejakeun ka anjeunna! Upami anjeun pikir anjeunna panginten peryogi bantosan ku alesan naon waé, bantosan anjeunna! Ngahontal tibatan miceun topi. Émut yén urang sadayana ngalaman masalah anu sami, takwa anu sami sareng masalah anu sami. Diajar cinta ka awéwé sareng ibu sanésna sareng ku hormat pikeun anjeun sareng aranjeunna, urang sadayana menang!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.