Média sosial tiasa dianggo sacara konstruktif ku nonoman

rumaja ngagunakeun média sosial

Upami rumaja anjeun resep média sosial, aranjeunna henteu kedah nyéépkeun waktos browsing aranjeunna tanpa ngalakukeun nanaon.s. Rumaja anjeun tiasa ngagunakeun média sosial pikeun ngamimitian ngawangun ayana Internét. Ieu tiasa ngabantosan anjeun kéngingkeun perhatian akademi sareng perusahaan pikahareupeun anu tiasa masihan anjeun padamelan.

Salaku conto, sababaraha nonoman ngadamel pidéo YouTube atanapi nyerat tulisan blog nganggo anu aranjeunna resep sakumaha téma pusat. Ku cara kieu aranjeunna tiasa nunjukkeun kamampuan anu pangsaéna.

Conto tiasa kalebet nonoman ngora anu gaduh karep maca sareng nyerat. Hasilna, anjeun tiasa nyerat ulasan buku atanapi pidéo pilem ku émutan, ideu, sareng koméntar. Nalika padamelan anjeun kéngingkeun daya tarik dina internét, anjeun bahkan tiasa ngembangkeun ieu anu ageung. Éta tiasa janten panulis, agén sastra, sareng penerbit.

Anjeun tiasa ngagaduhan kontak anu dipikaresep

Teras nalika anjeun badé kuliah, anjeun tiasa mariksa akun média sosial anjeun dina aplikasi anjeun atanapi bahkan gaduh kontak di antara pengikut anjeun. Janten engké anjeun tiasa gaduh kasempetan padamelan numutkeun kapentingan pribadi anjeun. Karya ieu anu anjeun lakukeun nyalira henteu ngan ukur nunjukkeun kreativitas sareng kematangan anjeun, Éta ogé nunjukkeun yén anjeun jalma anu boga inisiatif.

Ogé, nalika réngsé leres, ngawangun platform média sosial tiasa muka seueur panto pikeun nonoman. Ieu tiasa ngabantosan anjeun ngawangun reputasi online anu positip. Éta tiasa ngabantosan aranjeunna kéngingkeun beasiswa kuliah anu hadé, jejaring kuliah, bahkan karir anu suksés di masa depan.

Nalika kolot ngadorong jenis kagiatan konstruktif ieu, éta bakal ngarobah sudut pandang média sosial nonoman. Aranjeunna henteu deui ningali média sosial salaku tempat pikeun ngirim gambar konyol atanapi nonton drama digital. Janten alat anu tiasa aranjeunna anggo pikeun ngabagi karep sareng akhirna mendakan jalan karir.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.