Minggu ka-35 kakandungan

Orok anjeun badé dilahirkeun tanpa peryogi perawatan khusus dina waktos ngalahirkeun prématur. Anjeunna parantos orok sakitar 2 kilo. Bakal jangkungna 45 séntiméter sareng ukuranana tina kalapa ageung. Minggu ieu kamekaran otak rongkah. Kusabab ieu (sareng rohangan alit anu parantos nyésa dina rahim) orok bakal naps panjang dimana otak na bakal ngamangpaatkeun pikeun dianggo sambungan saraf

Lanugo bakal mimiti héd tina awak anjeun. Éta bakal janten bagian tina gerakan peujit orok munggaran anu disebut meconium. Salaku tambahan pikeun kamekaran otak anu saé, beurat orok bakal ningkat unggal minggu ti 200 janten 350 gram.Minggu-minggu pamungkas ieu diperyogikeun pikeun orok kanggo nambihan beurat sareng gajih, Anu bakalan janten panyalindungan saatos anjeunna ngalahir.

Kumaha carana abdi janten minggu ieu?

Anjeun panginten parantos capé pisan. Kakandunganana panjang tapi minggu-minggu terakhir salamina. Sigana saolah-olah waktos henteu pas tapi, percanten ka abdi, éta pas. Ngarareunah dina tonggong sareng cangkeng dina kulit bakal langkung sengit tibatan dina sababaraha minggu ka pengker. Keukeuh ngijih bakal ngajaga anjeun di kamar mandi langkung lami tibatan normal. Orok nempatkeun seueur tekanan kana kandung kemih. Éta panginten parantos nembus na yén ieu ngamotivasi penampilan kontraksi. Di kelas babaran anjeun bakal parantos diajar pikeun ngendalikeun napas anjeun nalika kontraksi. Sareng pastina anjeun parantos tiasa ngitung sabaraha kontraksi awét. Upami kontraksi henteu lirén saatos sababaraha jam, éta bakal teratur sareng aranjeunna ningkat dina intensitas, angkat ka rohangan darurat pikeun ngawaskeun anjeun. Upami cai anjeun rusak atanapi upami anjeun kaleungitan sakedik getih, anjeun ogé kedah angkat ka ruang gawat darurat bari gagal.

Dupi anjeun parantos siap koper pikeun rumah sakit? Gumantung kana naha orok anjeun dilahirkeun dina usum panas atanapi usum salju, anjeun kedah nyimpen baju anu béda-béda. Émut yén di bangsal bersalin éta panas pisan sareng bungkus orok anu kaleuleuwihi bahaya. Upami sadayana saé, éta bakal, anjeun bakal nampi sakitar 36 jam, sadinten satengah, janten ngitung baju salami 3 dinten upami leres. Tong hilap sorangan! Émut ka bungkus baju anu raoseun kanggo angkat ti rumah sakit, baju anu anjeun anggo dina bulan kalima kakandungan kapayun.

Naon tés anu anjeun badé laksanakeun?

Éta bakal gumantung kana naha anjeun nuturkeun kakandungan anjeun ngalangkungan Jaminan Sosial atanapi asuransi swasta. Dina pilihan kadua aranjeunna bakal ngalakukeun ultrasounds ampir mingguan. Dimana waé anjeun ngalakukeun éta émut pikeun nyandak sadaya tés anu aranjeunna kirimkeun ka anjeun pikeun kapentingan orok sareng anjeunSababaraha gynecologists bakal ngirim anjeun éléktrokardiogram pikeun ngaluarkeun kamungkinan masalah jantung anu bakal nyegah pangiriman alami.

Ngarasakeun kakandungan anjeun. Mangrupikeun waktos anu unik dimana anjeun bakal nyambung sareng awak anjeun sareng orok anjeun sapertos anu sateuacanna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)