Minggu ka-39 kakandungan

minggu 39

Upami cai anjeun peupeus, anjeun kedah langsung ka rumah sakit, sabab orok moal ditangtayungan dina rohangan anu steril sareng tiasa katépaan ku inféksi. Upami anjeun gaduh nyeri kontraksi sareng biasa (unggal 5-10 menit) sareng beuteung anjeun atos, tanpa diragukeun, buburuh parantos dimimitian. Upami aranjeunna henteu nyeri sareng rutin éta bakal a alarem palsu. Upami anjeun henteu ngaraos gerak orok atanapi anjeunna ngalih pisan, anjeun kedah angkat ka rumah sakit.

Pondokna, anjeun kedah langsung ka rumah sakit upami:

  • Anjeun meupeuskeun cai.
  • Anjeun gaduh kontraksi nyeri anu biasa.
  • Anjeun teu tiasa ngaraos gerak orok.

Orok anjeun siap kaluar, tanaga gawé bakal diwangun ku tilu fase:

Dilebar

Orok anjeun bakal ngadorong arah kana cervix, otot di daérah éta ngontrak sareng ngalibatkeun orok dina pelvis. Tekanan anu dikaluarkeun ku sirah orok dina cervix bakal ngamungkinkeun ngalegaan.

Diusir

Dimimitian nalika beuheung lengkep dilated, prosés ieu tiasa waktos sakitar 20-30 menit. Orok anjeun bakal mimiti nyorong ku sampéanna pikeun kaluar, tapi anjeun ogé kedah nyurung ngagampangkeun kalahiran. Sakali sirahna katingali, diusir dimimitian, maka taktak na bakal muncul sareng tungtungna sésa awakna.

Selamat, anjeun parantos ngagaduhan orok!

Pangiriman

Sakitar 15-20 menit saatos orok dilahirkeun, giliran anjeun ngusir plasénta. Ieu tiasa nyababkeun langkung kontraksi, bidan bakal ngabantosan anjeun ngusirna ku mencét kana rahim.

Inpormasi lengkep - Kontraksi kuli Nalika badé ka rumah sakit?

Sumber - Famille actuelle

Poto - Puseur orok


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)