Téh héjo sareng nyusuan

Budak hamil nginum téh

Aya seueur awéwé anu resep téh héjo sareng ogé nginumana unggal dinten. Aya jalma anu nyarios yén éta langkung séhat tibatan kopi sareng éta ogé ngahudangkeun sareng raoseun pikeun awak.

Téh héjo dipuji ku seueur pikeun manpaat kaséhatanna sareng éta dianggap salah sahiji tèh paling séhat anu tiasa anjeun inuman ayeuna. Sanaos aman dina jumlah sakedik, aya pilihan sanésna pikeun tetep hidrasi nalika anjeun nyusuan orok anjeun.

Nyusut tina green tea sareng nyusu

Cai pastina mangrupikeun sumber hidrasi anu pangsaéna nalika anjeun nyusuan orok anjeun, normal yén ti jaman ka jaman anjeun hoyong bénten sakedik. Téh héjo panginten sigana alternatif anu séhat kumargi salian ti pinuh ku antioksidan anjeun tiasa ngaraosan éta panas sareng és krim, éta ogé ngagaduhan seueur manpaat pikeun kaséhatan anjeun sapertos: ngajaga tina kanker, ngabantosan anjeun ngontrol kadar koléstérol sareng ngatur pencernaan.

(Malahan, sajaba kafein, téh héjo tiasa ngandung bahan tambahan anu teu aman pikeun awéwé nalika nyusuan) Inpormasi anu diperbarui: wéb ilmiah kasaluyuan nyusuan / ubar e-lactancy.org, "Dosis langkung luhur tibatan 300 mg per dinten kaféin (aya dina inuman sapertos kopi, téh sareng sanésna) tiasa nyababkeun gugup sareng gampang ambek ka orok". Sasaruaanana kira-kira 3 gelas atanapi langkung sapoé, sanaos faktor sanésna sapertos satengah umur zat dina awak ogé kedah diperhatoskeun. Bisi wae, e-laktasi ngagolongkeun kafein salaku "kamungkinan résiko rendah."

Ngonsumsi téh héjo bari nyusuan

Budak awéwé nginum téh bari nyusuan

Inpormasi anu diénggalan: Henteu leres yén green green aya hubunganana sareng produksi susu ibu.

Sakumaha Seueur Téh Héjo Aman Nalika Nyusu?

Kami ningali inpormasi anu ditetepkeun di luhur, kumargi réspon ieu ti Komite Nyusu AEP:

Mémang, kafein anu aya dina kopi sareng inuman cola ngaliwat kana susu ibu, nanging ngan ukur dina dosis anu tinggi (upami indungna nyeuseup tilu gelas atanapi langkung kopi sadinten) insomnia atanapi gampang ngairitasi dina orok; sababaraha murangkalih langkung sénsitip, sareng kirang dosis aranjeunna parantos ngagaduhan gejala. Jumlah anu anjeun candak sigana henteu kaleuleuwihan mimitina.

Téh héjo dina laktatasi

Inuman téh héjo nalika nyusu

Sakumaha urang terang, nyusuan mangrupikeun bagian anu paling penting, boh pikeun urang boh pikeun orok urang. Anjeunna bakal tuang nutrisi dina susu urang. Ieu parantos nyaritakeun yén langkung séhat urang tuang, éta bakal langkung saé. Maka, kadang-kadang mamang pasti ngaganggu urang. Naha saé nginum téh héjo nalika nyusuan?. Sakumaha urang parantos masihan koméntar, téh héjo mangrupikeun inuman anu pangsaéna anu urang anggo. Langkung ti naon waé sabab pinuh ku antioksidan, éta ningkatkeun kaséhatan jantung ogé nyegah panyakit sanés. Tapi dina tahap ieu kahirupan urang henteu disarankan pisan.

Naha kuring henteu kedah nginum téh héjo nalika nyusuan?

Nyusuan

Atanapi teu aya anu matak hariwang. Upami anjeun ngagaduhan cangkir téh héjo, henteu aya kajadian. Masalahna ditampi upami dicandak dina jumlah anu langkung seueur. Sanaos kitu, pikeun nyegah éta, disarankeun pikeun milih inuman anu séhat anu sanés.

Alesan utama pikeun henteu nginum téh héjo nalika nyusu nyaéta téine. Sanaos ieu henteu datang nyalira kumargi éta ogé ngagaduhan bahan-bahan sanés anu tiasa henteu sapinuhna séhat kanggo budak leutik urang.

Nalika urang nginum inuman sareng kafein atanapi téine, ieu tiasa ngarangsang orok. Urang bakal perhatoskeun sabab bakal langkung guligah atanapi sigana mah, sabab kirang waktosna bobo. Tapi enya, salami dosis tinggi bahan ieu dicandak. Sanaos, sakumaha biasana nyarios, langkung saé janten aman.

Botol téh héjo

Tanpa diragukeun, dina tahap ieu kahirupan urang, langkung saé pikeun tetep tetep dihidrasi. Cai mangrupikeun jalan kaluar anu pangsaéna, tapi leres ogé kadang-kadang urang peryogi anu béda. Nalika urang nyarioskeun green tea, urang badé nyobian éta henteu dibotolan ogé.

Sedengkeun kami mairan éta langkung saé henteu milih éta, langkung-langkung dibotolan. Langkung ti naon waé kusabab dina kasus ieu, éta ogé bakal ngagaduhan bahan-bahan sanés sapertos dosis gula anu tinggi, sareng anu sanésna henteu cocog pisan sareng urang. Atanapi urang moal katipu ku versi anu langkung enteng éta, sabab tanpa ragu, éta ogé ngagaduhan bahan anu panginten henteu séhat sapertos anu urang pikirkeun.

Kafein dina laktat

Téh héjo sareng nyusuan  

Kudu disebatkeun, dina ngabélaan green tea, éta kurang kafein tibatan kopi biasa. Dicarios yén sacangkir téh tiasa ngagaduhan sakitar 30 mg kafein. Leres ieu mangrupikeun jumlah anu alit pisan. Tapi upami urang tiasa nyingkahanana, langkung saé pisan. Janten, sapertos anu urang tingali, sacangkir inuman ieu henteu ngagaduhan résiko anu ageung, tapi éta kedah dipertimbangkeun.

Inuman nalika nyusu

Kami hoyong ngurus diri sareng jaga orok urang sapinuhna. Janten, hal anu paling penting nyaéta tetep hidrasi. Aranjeunna nyarankeun nginum sakitar dua liter cai unggal dinten. Tapi enya, nyingkahan téh héjo, urang tiasa milih jus alami tanpa gula. Nya kitu ogé, inuman karbonat henteu disarankeun, tapi susu. Tangtosna, pikeun mastikeun naon anu saé pikeun anjeun, éta anu pangsaéna pikeun konsultasi sareng dokter anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

9 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   mirian cenahna

    Ieu mangrupikeun kahiji kalina kuring nyandak sareng kuring henteu terang naha éta bakal goréng, tapi kuring hoyong turun beurat tapi upami éta goréng kuring bakal lirén ngalakukeun éta

    1.    Maria Jose Roldan cenahna

      Hai Mirian, langkung saé henteu nginum téh héjo upami anjeun hamil atanapi nyusuan. Upami anjeun hoyong ngirangan beurat, nginum cai sareng tuang diet saimbang mangrupikeun pilihan anu pangsaéna. Salam!

  2.   Gabby cenahna

    Halo, anak kuring umurna 16 bulan sareng kuring masih nyusuan dina umur na, naha éta tiasa mangaruhan anjeunna upami kuring nginum green tea? Ngan ukur tuang 2 kali sapoé sareng kuring sareng 2-3 énjing sareng tuang sagala rupa kadaharan

  3.   peremen cenahna

    Orok abdi yuswa 3 minggu. 4 dinten kamari kuring mimiti nginum sacangkir téh héjo sapoé. Naha éta tiasa mangaruhan orok?

    1.    Karen cenahna

      Halo, kuring hoyong terang, kuring indung, sareng benang kuring yuswa 8 bulan, sareng kuring hoyong terang upami éta mangaruhan kuring nginum green green, punten waleran kuring

  4.   Lianis cenahna

    Halo, anak kuring yuswa 20 bulan sareng kuring masih nyusu, sanaos anjeunna parantos tuang sadayana, éta tiasa mangaruhan anjeunna upami kuring nginum green tea, punten waleran kuring, kuring kedah terang, hatur nuhun.

  5.   Carmen cenahna

    Dinten ieu kuring nyandak dua cangkir téh héjo sareng orok kuring masihan anjeunna insomnia, anjeunna bobo jam 122 sonten ku kasusah pisan, kuring moal inuman deui, orok abdi yuswa 8 bulan

  6.   Rose Giles cenahna

    Henteu !!!! Ibu-ibu, kuring gaduh umur 16 bulan. Kuring masih nyusuan anjeunna tapi henteu nyangka éta bakal menyakiti anjeunna upami anjeunna nyandak téh héjo sareng mimiti nyandak éta pikeun ngirangan beurat.
    Dina waktos éta kuring nuju mésér putra abdi sikat huntu sareng kuring panginten kuring menyakiti anjeunna, kusabab aranjeunna mimiti kaluar sapertos nyeri dina sungutna sareng dina létahna ... kuring nyandak anjeunna ka dokter anak sareng anjeunna mereskeun sababaraha tetes , tapi kuring kuring parantos lirén nginum téh héjo (Abdi ngagaduhan 4 dinten nginum tuang) sabab éta panyakit teu acan cageur sareng nalika kuring lirén nginum, éta parantos kirang ti 4 dinten, tapi kuring tetep mikir yén sikat éta anu janten sabab tina sagala hal, ... Janten saatos 15 dinten saatos panyakit diséhatkeun, kuring nyandak téh deui panginten yén kuring leres-leres teu aya hubunganana sareng éta.
    Bakal 3 dinten kuring nginum téh héjo dinten ayeuna di mñn kuring sadar yén putra abdi parantos nyeri dina létah sareng dina sungutna deui sareng pikeun naon-naon anu kuring baca ayeuna dina poko éta, éta henteu diragukeun. Kusabab tea ... JADI MAMMITAS, kuring TEU SARAN TEH HIJAAN nalika nyusu.

  7.   Melissa cenahna

    Halo, orok abdi umur 19 bulan. Abdi hoyong terang upami kanyataan yén kuring nginum sababaraha cangkir téh héjo tiasa mangaruhan anjeunna sanaos anjeunna henteu seueur teuing nyusuan.

bool (leres)