Naon masihan gadis komuni

Naon masihan gadis komuni

Henteu terang naon anu kedah dipasihkeun ka awéwé komuni? Waktu éta geus datang nalika anjeun diondang kana salah sahiji celebrations pangpentingna sarta tangtu, urang hayang hirup nepi ka eta. Ku alatan éta, anjeun kudu mikir ngeunaan hadiah. Hal anu ambéh maranéhanana henteu méré urang loba teuing headaches, urang biasana nanya ka kolot lamun maranéhna butuh hiji hal.

Tapi upami anjeun parantos ngalaksanakeunana sareng éta henteu ngabantosan anjeun, maka anjeun kedah kabawa ku sababaraha ideu anu parantos kami siapkeun pikeun anjeun. Kusabab urang mikir dinten éta, protagonis sareng tanpa ragu, aya seueur detil anu tiasa urang laksanakeun sangkan eta momen leuwih husus. Naha anjeun hoyong terang naon anu urang rencanakeun?

Naon masihan gadis komuni: kaméra instan

Janten tiasa salawasna gaduh kenangan anu paling caket pisan mangrupikeun hal anu urang dipikacinta. Éta pisan sababna naha, salian mawa aranjeunna dina pikiran anjeun, aya nanaon kawas bisa ngarasakeun aranjeunna dina bentuk gambar. Naon hadé ti opting pikeun kaméra instan. Kusabab sanajan aranjeunna gaduh touch tina gaya retro, eta kudu ngomong yén maranéhna mawa sagala téhnologi anyar nu urang pantes. Lantaran kitu Salian nyandak poto sorangan, anjeun tiasa gaduh salinanana dina sababaraha detik. Pasti bakal janten salah sahiji ideu anu bakal suksés!

kado pangalusna pikeun katresna

Jam tangan pinter barudak

Téknologi mangrupikeun salah sahiji anu ditumpukeun dina kahirupan urang ku sababaraha cara. Salah sahijina tiasa ngalangkungan jam tangan pinter anu urang terang pisan. Tapi tangtosna, aya ogé versi barudak, upami anjeun hoyong janten salah sahijina hadiah unforgettable dina poé komuni. Aya seueur model anu anjeun bakal mendakan, tapi seuseueurna bakal nangtung pikeun kombinasi warna sareng gaya anu nyaman dimana aranjeunna aya. Salian kanyataan yén diantara fungsina urang tiasa mendakan yén aranjeunna gaduh kaulinan, Wifi sareng GPS sareng kaméra dina sababaraha kasus. Janten anjeun pasti bakal mendakan modél anu pas.

spiker bluetooth

Hal ieu dianggap sejen tina alat dasar na teu heran. Kusabab éta ngeunaan gagasan nirkabel sarta yén maranéhna bisa nyandak dimana wae aranjeunna hoyong. Salaku tambahan, anjeun ogé bakal mendakanana dina ukuran sareng warna anu béda-béda, naha éta bakal janten salah sahiji pilihan anu pangsaéna pikeun dipilih, kalayan nganggap rasa si alit. Ayeuna anjeun tiasa ngaraosan musik anu pangsaéna di kamar anjeun, tanpa peryogi kabel. Ieu mangrupikeun salah sahiji ide anu sering nalika mikirkeun naon anu bakal dipasihkeun ka awéwé komuni.

hadiah pikeun komuni

Hiji karaoke portabel

Upami urang nyebatkeun musik, ngalangkungan spiker, ayeuna aranjeunna ogé tiasa nikmati tapi janten sora nyanyi, sareng sacara harfiah. Sabab a karaoke portabel oge salah sahiji pilihan leuwih ti sampurna pikeun hiji soré tina kaulinan jeung babaturan atawa babaturan. Di antara pilihan anu anjeun tiasa pilih, anjeun gaduh hiji anu réngsé ku spiker portabel sareng mikropon na. Sanaos upami anjeun hoyong langkung kanyamanan, aya ogé mikropon portabel anu tiasa dihubungkeun liwat Bluetooth sareng éta ogé bakal gaduh épék sora supados kasenangan langkung ageung.

Konsol vidéo

Leres yén aranjeunna parantos populer pisan, tapi aranjeunna tetep penting pisan ayeuna. Panginten ku gaduh alat anu béda sapertos ponsel atanapi tablet, kaulinan geus mekar, Tapi tetep teu nyeri mun bisa ngarasakeun konsol a. Aya seueur gaya, sabab anjeun tiasa milih anu portabel sahingga, aranjeunna tiasa nyandak dimana waé anu dipikahoyong. Atanapi, kéngingkeun konsol anu paling umum, upami anjeun henteu acan gaduh. Kusabab éta sapertos kieu, éta ogé cara pikeun tiasa ngaraosan sareng kulawarga salami sabtu minggu soré. Teu nu disada kawas ide nu sae?

Hiji tablet

Tablet teu tiasa leungit ogé. Sanaos sélulér munggaran anjeun henteu sumping, henteu sapertos tablet kalawan nu Anjeun tiasa gaduh kaulinan Anjeun di leungeun tapi ogé ngarasakeun serial favorit Anjeun atawa pilem. Kusabab teu tiasa kirang, dina hal ieu anjeun ogé tiasa ngaraosan merek anu pangsaéna sareng bérés supados si alit bagja pisan. Ayeuna anjeun terang naon anu kedah dipasihkeun ka awéwé komuni!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.