Ngaran awéwé Jepang

Ngaran orok paling fashionable di Jepang ampir sakabéhna rooted dina flora jeung fauna nu ngurilingan aranjeunna. Kolot Jepang gaduh seueur hal anu kedah dipertimbangkeun nalika milih nami pikeun putra atanapi putrina.. Henteu ngan kedah disada alus, tapi lamun ditulis dina karakter kanji, harti dasar tina ngaran jadi katempo. Ku alatan éta, ngaran Jepang keur katresna, kitu ogé pikeun lalaki, biasana nujul kana unsur alam.

Ti kastil bersejarah, kuil kuno, jeung kota leutik nepi ka karéta bullet, kota ultra-modern, jeung téhnologi unthinkable ngan sababaraha taun ka pengker, Jepang mangrupakeun trove harta karun photograph-sampurna keajaiban. Ieu mangrupakeun nagara nu dazzles jutaan jalma di sakuliah dunya. Sanajan kitu, éta kaéndahan alam nagara nu terus enchant tur captivating datang na. Wisatawan ngarambat ka Jepang ti sakumna penjuru dunya pikeun naék puncak gunung anu ditutupan leuweung, ngajalajah basisir anu spektakuler, ningali cai ethereal Shirogane Blue Ponga, leumpang di antara tangkal sakura, sareng seueur deui. 

Ngaran awéwé Jepang

gadis jeung kimono jeung parasol

Ti Sakura, anu ngarujuk kana kembang céri, nepi ka Ren, anu ngarujuk kana kembang teratai, urang Jepang mastikeun yén sakabéh ngaran maranéhanana geulis, nguntungkeun, sarta deeply bermakna. Tapi sigana salah sahiji hal anu narik perhatian langkung ti kolot di sakumna dunya nyaéta éta ngaran ieu teu husus gender, nyaeta, aranjeunna unisex, Aranjeunna cocog pikeun duanana katresna jeung budak..

Anjeun bisa jadi tempo Mayar ngajenan ka nagara favorit anjeun ku nelepon putri anjeun ngaran has nagara éta. Panginten anjeun milarian nami anu hartosna khusus pikeun anjeun. Atawa ogé bisa jadi nu Anjeun keur pilari ngaran aslina keur putri anjeun sabab nyangka yén éta bakal nyieun dirina leuwih husus. Éta pisan sababna naha urang bade ningali, lajeng, éta Ngaran Jepang gadis pang populerna di taun panganyarna:

geisha kalawan payung

  • himari (陽葵), anu hartina "hollyhock alus", tutuwuhan anu mekar dina usum panas sarta salah sahiji ciri na nyaeta tahan pisan.
  • Hina (陽菜), nu hartina "sayur alus".
  • Rin (凛), nu hartina "sopan".
  • uta (詩), anu ditulis ku kanji pikeun kecap "sajak".
  • Yuu (結愛), hartina "beungkeut asih jeung sayang," nyaéta ngaran nu ilaharna dipilih pikeun cikal.
  • Sakura (咲良), meureun salah sahiji nu kawentar di luar Jepang, hartina "kembang sakura".
  • Ichika (一千花), nu hartina "rébuan kembang".
  • Akari (丹梨), nu hartina "tangkal pir beureum".
  • Sara (冴咲), nu hartina "mekar kuat" atawa "kembang vivid".
  • Yui (佑泉), nu hartina "sumber mangpaat".
  • Aoi (亜桜依), anu hartina "percanten kana kembang sakura".
  • Teu aya sasaha (二湖), nu hartina "dua situ".
  • Ren (蓮), hartina "kembang teratai".
  • Hana (初凪), nu hartina "tenang dimimitian".
  • hinata (光永), nu hartina "sinar kalanggengan".

Hal-hal anu kedah diémutan ngeunaan nami Jepang

budak jepang

Éta Basa Jepang mangrupikeun basa anu rumit sanés énggal, tapi yén pilihan nami pikeun orok énggal mangrupikeun hal anu penting pikeun kulawarga Jepang, panginten éta. Di dieu kami geus dibere sababaraha ngaran jeung hartina dina hubungan jeung tulisan kanji dibere. Ieu ngandung harti yén kanji béda bisa dipilih pikeun ngucapkeun sarua. Pilihan kanji mangrupa pilihan pisan pribadi unggal bapa jeung indungna, gumantung kana naon maranéhna rék hartina ngaran putri atawa putra maranéhanana.

Untungna, upami anjeun henteu cicing di Jepang, komplikasi ieu gampang dileungitkeun sabab anjeun henteu kedah nyerat ngaran putri anjeun dina basa Jepang. Atawa bakal nanya ka anjeun kumaha carana nulis ngaran putri anjeun uninga hartina. Janten upami anjeun milih nami pikeun sonoritasna, sareng kusabab anjeun resep kana hartos anu dipasihkeun ku halaman wéb anjeun, maka éta langkung ti cukup. sabab biasana, Anjeun bakal salawasna nulis ngaranna kalawan alfabét roman urang, nu leuwih basajan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.