Nini-nini kaleuleuwih kritis atanapi teuing fléksibel

Janten kolot mangrupikeun padamelan anu keras, sareng murangkalih pantes disangga ku urang nalika aranjeunna ngupayakeun ngalakukeun anu pangsaéna unggal dinten dina kahirupan. Kolot anyar khususna rentan kana saran yén aranjeunna kedah ngalakukeun anu béda. Ogé, nini-nini henteu salawasna terang anu pangsaéna. Nini-nini anu paling jujur ​​umumna bakal ngaku yén sakapeung Nalika aranjeunna henteu satuju kana kaputusan kolotna, aranjeunna kadang salah.

Henteu kritis sacara teu langsung tiasa ngabahayakeun ogé. Pernyataan anu teu leres atanapi banyolan banyolan tiasa ngajantenkeun kolot anu rentan karasana goréng. Babandingan ogé tiasa nyeri pisan. Entong ngabandingkeun kinerja atanapi pamekaran incu sareng anak sanés.

Nalika nini-nini henteu kritik teuing sareng henteu tiasa nyarios henteu, éta ogé tiasa nyababkeun masalah dina hubungan. Hak pikeun nini-nini pikeun ngamajukeun anak incu na pageuh ka budaya urang, tapi jalma anu masuk akal terang yén aya watesan. A akina anu teu tiasa ucapkeun henteu ka incu na bakal ninggalkeun kolotna di tempat anu goréng.

Nini-nini kedah nyarios henteu nalika anak incu nyungkeun hal anu henteu diidinkeun ku kolotna, naha éta permén, kado, atanapi tipi tambahan sajam. Nini-nini kedah nyarios henteu nalika anak incu nyungkeun hal anu tiasa ngarugikeun kasihatan atanapi kasalametan. Nalika ngeunaan mésér kado anu dipénta, sakapeung nini-nini kedah nyarios henteu. Masih, bakal aya seueur waktos pikeun aranjeunna nyarios leres ka incu! Ngan ukur perlu dibahas heula sareng kolot supados aranjeunna teras-terasan nuturkeun garis pendidikan sareng fleksibilitas anu sami. Ogé, nini-nini tiasa rada fleksibel tibatan kolot dina kaayaan anu tangtu, salami aranjeunna parantos ngabahas hal éta sareng kolot sateuacanna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.