Orok kuring moal eureun dahar, naon anu kudu dilakukeun?

Orok kuring moal eureun dahar

Éta kanyahoan hébat nalika aya kasus dimana Orok moal eureun dahar. Kanyataanana, unggal budak lalaki atanapi awéwé ngagaduhan kabutuhan khusus masing-masing, ku kituna nalika aranjeunna kamajuan dina kamekaranana, sistem pencernaanna janten teratur. Sanajan kitu, sagala rupa tanda kudu dititénan, naha anak tumuwuh sarta gaining beurat normal.

Hiji anak cageur geus salawasna geus pakait sareng dahar loba atawa kalawan aturanana hébat. Sanajan teu sagemblengna kanyataan, sabab aya ogé barudak ceking, anu dahar ngan cukup tur cageur sagemblengna. Tapi aya loba perhatian lamun budak atawa awéwé teu hayang dahar, sabab ngabalukarkeun loba kahariwang di kolotna. Dina kasus sabalikna, Naon anu tiasa dilakukeun nalika orok sok lapar?

Naon kajadian nalika orok teu eureun dahar?

Orok dilahirkeun ku napsu bawaan, dimana maranéhna kudu dahar ampir on demand. Sacara umum, aranjeunna biasana ngadagoan nembak maranéhanana, kira-kira unggal dua nepi ka tilu jam, tapi batur kudu nyokot shot maranéhanana unggal jadi mindeng.

Nalika orok nyéépkeun waktos langkung seueur dina payudara, Éta nyerep sadaya gizi kalayan kaamanan anu langkung saé. Kanyataan yén anjeun ngalakukeun éta langkung sering sanés mangrupikeun hal anu goréng, sabab anjeun bakal nampi gizi sareng antibodi anu langkung saé nguatkeun sistim imun Anjeun.

  • kudu Perhatikeun sagala jinis kaayaan anu lumangsung di sabudeureun anjeun, Kusabab sagala parobahan dina kahirupan kulawarga anjeun bisa nyieun anjeun leuwih kahariwang ngeunaan dahar. Alesan anu sanés nyaéta aranjeunna terus-terusan lapar nalika aranjeunna henteu cekap nyoco dina nyoco.
  • anjeun kudu marios lamun cara lumangsungna breastfeeding bener, lamun cekelan pentil jeung cara nguseupna bener. Ieu bisa jadi salah sahiji alesan kunaon orok teu ngarasa pinuh sarta hayang méakkeun lila napel na payudara. Atanapi anjeun nungtut langkung sering ti biasana.

Orok kuring moal eureun dahar

Lamun orok geus well fed

Sakumaha anu parantos dijelaskeun, nalika orok nyéépkeun seueur waktos dina payudara, éta tiasa janten sabab tacan sugema. Alesan sejen anu bisa lumangsung nyaéta nalika anjeun nyieun nyeuseup dina dada euy ku lampiran, sabab ngarasa leuwih tenang jeung aman. Dina hal ieu, nyiptakeun total paménta, boh beurang boh peuting. Dina hal ieu, lamun anak teu eureun nungtut, utamana peuting, ngobrol pediatrician pikeun solusi mungkin.

Dina salah sahiji kasus ieu, anjeun kedah pastikeun anak geus well fed yén maranéhna mangtaun beurat bener, sarta buka leuwih, sarta yén diapers baseuh aranjeunna kalayan total normalitas. Éta mangrupikeun indikasi anu pangsaéna pikeun ningali orok tumbuh bahagia.

Orok anu nyandak botol atanapi tuang tambahan

Lamun barudak nginum botol atawa susu formula leuwih hadé uninga sabaraha dahareun aranjeunna nyandak Éta salawasna hadé pikeun nambahkeun jumlah leutik leuwih susu uninga lamun bener pinuh ku jumlah nu diperlukeun. Dina hal ieu, urang bakal bisa nyaho iraha manéhna hayang eureun dahar.

Orok kuring moal eureun dahar

Orok nalika aranjeunna ngamimitian nyoco pelengkap Aranjeunna biasana ngamimitian lalaunan. saprak bubuka pangan padet biasana leuwih mahal. Orok téh leuwih gampang nungtut leuwih ti suplai susu, saprak Ieu masih kadaharan utama maranéhanana.

Tumuwuhna orok sok digolongkeun kana période ieu: 3 minggu, 6 minggu, 3 bulan atanapi 6 bulan. Dina unggal fase dijelaskeun gampang pikeun niténan kumaha orok ngaliwat a momen suplai, ku kituna anjeun nungtut dahareun anjeun kalawan leuwih kabutuhan. Dina kasus ieu, biasana dititénan kumaha éta dina periode tumuwuhna babarengan jeung nu disebut "spurts".

Henteu aya masalah nalika orok terus-terusan nungtut tuangeunana, Ieu meureun kusabab anjeun peryogi eta. Anjeun kudu evaluate nu nembak anjeun keur dipigawé leres. Lamun orok téh gampang ambek, cries terus, stains nu diapers saeutik tur teu mangtaun beurat, éta mangrupa indikasi yén dahareun teu ngeusian anjeunna cukup.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.