Rencana nyingkahan konflik

sieun di murangkalih

Upami anjeun hoyong ngirangan tantrums di murangkalih alit (sareng henteu ngora teuing), maka Idéalna, anjeun kedah ngarencanakeun pikeun kabutuhan budak anjeun sahingga ngajauhan, sajauh mungkin, kaayaan anu tiasa nyiapkeun konflik. Upami anjeun ngagaduhan murangkalih anu gugup di pasar swalayan, langkung saé tibatan ulah balanja sareng anjeunna.

Upami nalika anjeunna lapar anjeunna janten kesel pisan, maka perlu pikeun anjeunna tuang sadayana tuangeun sadinten. Atanapi upami contona, anjeunna biasana rada kawin sore, anjeun kedah ngamimitian rutinitas wengi anjeun supados bobo langkung tiheula.

Saatos taun-taun mimiti kahirupan barudak anjeun, anjeun bakal terang iraha waé dina waktos suasana budak langkung gampang ngatur, teras anjeun tiasa nyusun dintenna saluyu. Enjing tiasa saé kanggo sepuh, nalika murangkalih sakola sareng tiasa ngagaduhan waktos kualitas déwasa.

Nuju akhir dinten, ieu biasana waktos ngarareunah, ti jam opat dugi ka dalapan soré, "jam senang" nalika orok biasana paling henteu tiasa dikokolakeun. Coba hindarkeun kagiatan anu ngaganggu dina waktos-waktos éta sareng pokus pikeun nyumponan kabutuhan barudak anjeun.

Upami anjeun hoyong kaluar sareng murangkalih anjeun, éta kedah direncanakeun, terang kumaha kalakuanana pikeun ngantisipasi kamungkinan masalah sareng ngungkulanana ku cara anu pangsaéna. Nalika anjeun diajar ngarencanakeun sapoé sakuriling kapribadian sareng minat barudak anjeun, anjeun bakal sadar sakumaha langkung gampang dinten na. Tapi tangtosna, ogé anjeun henteu kedah ngajauhan diri tina cakrawala anjeun ogé henteu kedah nyugemakeun sadaya kabutuhan atanapi karep barudak anjeun. Koncina nyaéta pikeun milarian kasaimbangan dina kahirupan kulawarga sahingga sadayana bagja dina unggal dinten.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.