Resep tuangeun jelly kanggo barudak

Budak dahar jelly

Pikeun niiskeun dina usum panas, teu aya anu sapertos jelly tiis anu saé. Utamana upami jelly buatan bumi, éta mangrupakeun tuangeun anu séhat sareng seger pisan. Jenis dessert ieu cocog pikeun didamel sareng murangkalih, kumargi henteu diperyogikeun ngagunakeun alat-alat dapur rumit atanapi bahaya. Salaku tambahan, tékstur na saé pisan pikeun barudak leutik di bumi.

Aya seueur pisan cara nyiapkeun gelatin, ampir sadayana saderhana pisan. Dinten ieu kami bakal ningali kumaha nyiapkeun cuci mulut gelatin anu langkung rumit, sahingga anjeun tiasa wilujeng waktos sareng murangkalih anjeun nyiapkeun amis ieu. Mangrupikeun waktos usum panas, usum panas sareng liburan, waktos anu sampurna pikeun nyéépkeun sababaraha menit ngalaksanakeun kagiatan sareng murangkalih.

Manisan gelatin: Kue gelatin dina tilu warna

Kueh jelly warna Tri

Bahan anu anjeun peryogikeun pikeun nyieun tuangeun ieu nyaéta:

  • 2 satengah gelas nganggo cai tiis, dina dua wadah
  • satengah gelas cai anu ngagolak, dipisahkeun kana dua wadah
  • 1 mangkok tina anggur, langkung saé héjo, tanpa kulit atanapi siki, potong dua
  • 1 mangkok tina strawberries potong lambaranana rada kandel
  • 2 bungkus tina jelly strawberry
  • 1 bungkus tina Jeruk nipis
  • 1 bungkus tina gelatin nétral
  • 1 cangkir leche
  • 1 cangkir krim cair pastry
  • hakekat tina vanili
  • satengah gelas gula

Urang badé mimitian ku persiapan gelatin, mimiti nyiapkeun wadah anu rada ageung sareng satengah gelas cai ngagolak sareng jeruk jeruk nipis. Aduk rata nepi ka gelatin tos leyur lengkep. Tambahkeun 3/4 cai tiis sareng aduk deui. Tungtungna, tambahkeun anggur héjo.

Nyiapkeun kapang anu anjeun pilih, supados henteu nempel, cet ku sakedik langkung saé minyak kalapa. Upami anjeun henteu gaduh, éta bakal nyayogikeun anjeun minyak zaitun tambahan. Anjeun ngan ukur peryogi sababaraha tetes, sumebar saé ku bantosan sikat dapur atanapi nganggo kertas nyerep. Tambihkeun campuran anu parantos anjeun damel teras lebetkeun kana kulkas salami satengah jam.

Ayeuna, siapkeun gelatin nétral dina cangkir kalayan 1/4 cai tiis sareng cadangan nalika beristirahat sakitar 10 menit. Samentawis éta, urang badé nyiapkeun lapisan krim. Tempatkeun panci sedeng dina seuneu kalayan susu, gula sareng gelatin nétral anu nembé disiapkeun. Aduk rata sareng panaskeun dina panas sedeng supados susu henteu nempel. Angkat tina panas sareng aduk dugi gula leyur lengkep, ngantep éta sésana sakitar 5 menit.

Saatos waktos ieu, lebetkeun krim sareng séndok téh sari vanili sareng campuran sadayana pisan sareng mixer. Tuang campuran sadayana kana lapisan gelatin lemon, saatos parantos diatur. Simpen deui dina kulkas sakitar satengah jam sahenteuna.

Dina wadah anu sanés, siapkeun sél strawberry ku cai ngagolak anu sésa. Aduk rata dugi ka leyur. Tambahkeun cai tiis sésana sareng irisan strawberry. Sakali dua lapisan jajan sateuacanna parantos disetél ogé, tambahkeun campuran strawberry sareng balik kana kulkas. Waktos ieu, sahenteuna 4 atanapi 5 jam dugi ka sadayana dessert parantos diatur.

Gelatin popsicles

Gelatin popsicles

Resep ieu sampurna dilakukeun sareng murangkalih, peryogi sababaraha menit sareng mangrupikeun panganan cuci mulut anu enak. Bahan anu anjeun peryogikeun nyaéta:

  • 1 amplop sél strawberry
  • 2 sachet gélatin teu karamas
  • 2 yogurt stroberi
  • satengah gelas susu pekat
  • agua

Mimiti ngaleyurkeun strawberry gelatin dina 1/4 cai anu ngagolak, aduk rata dugi ka leyur sareng tambahkeun satengah gelas cai tiis. Nyiapkeun wadah dimana anjeun badé ngadamel popsicle, sababaraha cangkir plastik tiasa dianggo. Ngagabungkeun séndok tina jelly stroberi dina unggal gelas. Simpen dina kulkas sakitar satengah jam.

Dina panci tambahkeun 100 ml cai sareng 1 sachet gelatin anu teu raos, panaskeun dina panas sedeng dugi ka leyur lengkep. Angkat panci tina panas, Tambahkeun yoghurt stroberi sareng gaul sadayana pisan. Hayu campuran tiis bari, dugi ka haneut. Teras, tambahkeun séndok tina persiapan ieu dina unggal gelas, teraskeun deui dina kulkas salami satengah jam deui.

Akhirna, tempatkeun sagelas cai dina panci sareng amplop gelatin sésana, panaskeun dina panas alit dugi ka leyur. Tambahkeun susu pekat sareng aduk rata, bijil dina suhu kamar, dugi ka haneut. Tempatkeun séndok tina campuran ieu dina unggal gelas sareng tempatkeun odol di tengah unggal wadah tina icecream. Ninggalkeun dina kulkas salami 3-4 jam dugi sadayana lapisan saleresna diatur.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.