Tips pikeun damel di bumi sareng murangkalih anu alit

indung damel

Aya ibu sareng bapak anu unggal waktos angkat énjing-énjing ngarepkeun aranjeunna tiasa cicing di bumi sareng nyéépkeun waktos langkung seueur sareng kulawarga. Henteu kedah sabar sareng patalimarga atanapi angkutan umum dina waktos anu sami unggal dinten, atanapi kedah nyéépkeun waktos pisan dina padamelanna ... Aranjeunna hoyong tiasa damel ti bumi. Jalma sanésna, di sisi anu sanésna, cukup tuah pikeun tiasa damel ti bumi sareng sacara efektif ngagabungkeun kahirupan padamelan na sareng kahirupan kulawarga. Tapi henteu sadaya jelema cukup saé damel ti bumi.

Damel ti bumi peryogi seueur disiplin diri, katekunan sareng anu utami, organisasi anu saé pikeun digawe. Gawe ti bumi masihan kolotna kanikmatan anu paling penting tina dua dunya: salawasna sayogi pikeun murangkalih sareng nampi artos bulanan kanggo padamelan anu parantos leres.

Tapi bumi anjeun janten kantor anjeun tiasa nyababkeun masalah, utamina upami anak anjeun di bumi sareng anjeun salami jam damel. Nyatana, nyobaan sayogi kanggo padamelan nalika murangkalihna aya sakitar tiasa langkung sesah tibatan di panggung anu sanés - budak leutik anjeun kedah diperhatoskeun sacara tetep, tapi henteu sapertos orok, murangkalih anjeun nuju ngalih. Tapi ngan kusabab sesah sanés hartosna éta mustahil. Kalayan tips ieu, anjeun tiasa damel ti bumi sareng murangkalih alit sareng henteu kaleungitan waras anjeun sapanjang jalan.

Bangun pisan mimiti

Sanaos panginten sanés anu anjeun paling resep damel ti bumi, sareng panginten anjeun panginten tiasa bangun iraha waé anu anjeun pikahoyong ... Nyatana, upami anjeun badé ngalaksanakeun leres, anjeun kedah hudang jauh pisan ti payun saha waé anu damel di Kantor. Cara anu paling saé dianggo nalika anjeun ngagaduhan murangkalih alit di bumi nyaéta ngalaksanakeunana nalika aranjeunna bobo.

Indung damel

Ieu ngandung harti yén anjeun kedah hudang sahenteuna dua jam sateuacan budak leutik anjeun hudang. Anjeun bakal tiasa damel langkung saé, tanpa gangguan dina waktos éta. Sanaon sesah ningali manpaatna ayeuna, nalika anjeun mimiti bangun tiheula anjeun bakal sadar kumaha produktipna. Upami anjeun sanés gugah awal, bangun isuk masih tiasa nguntungkeun. Anjeun tiasa ngagaduhan sacangkir kopi sareng ngamangpaatkeun waktos ieu pikeun teratur, ngaréspon surélék sareng ngatur kumaha dinten anjeun.

Ajak maén mandiri

Main mandiri penting pikeun pamekaran barudak ngora sareng didorong. Pikeun kolot anu digawé, maén mandiri di barudak mangrupikeun kasempetan pikeun maju dina damel sareng produktif. Hiji kotak cocooan mangrupikeun cara anu saé pikeun ngadorong budak leutik pikeun ngahasilkeun rasa panasaran sareng tilas éksplorasi sareng tiasa tetep sibuk sakedap waktos ... anu bakal janten emas pikeun anjeun!

Nyewa babysitter atanapi pembantu bumi

Upami nyandak murangkalih anjeun ka tempat asuhan budak henteu nyauran anjeun dugi ka anjeunna langkung sepuh atanapi anjeun henteu hoyong nyandak anjeunna dugi sakola binih dimimitian, maka anjeun tiasa mertimbangkeun ngiringan emban atanapi pembantu bumi. Kadang-kadang supados anjeun damel anjeun peryogi bantosan jalma sanés.

Sanaos éta bakal gumantung kana kaayaan anjeun, aya solusi pikeun tiasa damel sareng murangkalih anjeun di bumi. Anjeun tiasa mikir ngeunaan nyéwa babysitter nalika siang, asistén anu sumping sababaraha jam sapoé sababaraha kali saminggu, jst. Idéalna, netepkeun rutinitas rutin sareng emban pikeun ngatur waktos damel anjeun kalayan langkung saé sareng murangkalih anjeun ogé terang naon anu bakal kajadian unggal dinten, janten anjeunna ogé bakal langkung tenang.

Ngobrol sareng ibu-ibu sanés anu damel ti bumi

Upami anjeun terang jalma sanés anu damel ti bumi caket anjeun, anjeun tiasa nyandak kasapukan. Salaku conto, hiji indung tiasa nyandak murangkalih ka taman supados indung anu sanés tiasa damel teras, dina waktos anu sanés siang, indung anu sanés ngurus barudakna pikeun masihan aranjeunna camilan atanapi ulin di kebon, contona. Salaku conto, sahingga indung anu sanés ogé tiasa damel (ibu atanapi bapak ... saha waé kolot anu meryogikeun waktos kanggo tiasa damel ti bumi sareng sateuacanna). Salian ti gaduh waktos damel, murangkalih anjeun gaduh waktos anu saé sareng barudak sanés atanapi ninggali panggung: 'Abdi di bumi bari indung (atanapi bapak) bérés damel.'

Waktos nap nyaéta emas

Nalika anjeun kolot damel-ti-bumi, waktos tidur siang janten emas dina panangan anjeun. Ngagaduhan murangkalih unggal dinten anu saé pikeun kaséhatan sareng pamekaranana, tapi ogé penting pikeun anjeun sareng kaséhatan méntal anjeun.

Ajak barudak anjeun unggal dinten, bahkan salami sababaraha jam (tanpa nyéépkeun atanapi nalika wengi sumping aranjeunna moal bobo pisan). Jaga waktos sare waktu tidur tetep dina rutinitas sadidinten anjeun sareng saliwatan, mangpaatkeun waktos éta pikeun tiasa dianggo jeung meunang mangpaat pangseueurna ti éta. Ideu ieu khusus kanggo bapak sareng ibu anu teu resep hudang isuk-isuk, sabab upami anjeun bobo pisan isuk-isuk, nalika wanci sareureuh datang, anjeun moal hoyong damel sabab anjeun kedah beristirahat.

indung damel

Budak anjeun ogé kedah merhatoskeun

Damel ti bumi ngagaduhan manpaat ageung pikeun kolot, salami anjeun hoyong ngalaksanakeunana sareng anjeun terang kumaha ngalaksanakeunana ku disiplin sareng organisasi anu saé. Ninggalkeun padamelan di kantor henteu mungkin dimungkinkeun, sareng anjeun panginten henteu ogé hoyong ngalakukeun éta. Éta mangrupikeun kaputusan anu kedah dilakukeun ku anjeun kalayan ati-ati.

Upami anak anjeun narik perhatian anjeun nalika anjeun di bumi, éta normal, anjeunna henteu ngartos yén upami anjeun di bumi anjeun ogé damel, janten langkung kamungkinan anjeunna henteu bakal liren kalakuanana dugi ka anjeunna parantos berhasil. perhatian Anjeun.

Anak anjeun peryogi anjeun ogé, janten dina organisasi damel sadidinten anjeun, anjeun ogé kedah merhatoskeun anak anjeun anu pantes. Nyetél watesan waktos sareng ngimbangan jam damel kalayan istirahat gratis, janten anjeun tiasa bakti ka diri sareng kulawarga ogé. Kauntungan pangbadagna damel ti bumi nyaéta tiasa nyéépkeun waktos anu berkualitas sareng kulawarga, janten pastikeun anjeun ogé ngamangpaatkeun éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.