Kepiye cara mulang bocah siram

Kepiye cara mulang bocah siram

Yen sampeyan kepingin weruh, kepiye cara mulang bocah kanggo siram? ing artikel iki sampeyan bakal nemokake tombol kanggo nindakake kanthi gampang lan sukses

bocah sun

Cara mbantu bocah alergi srengenge

Salah sawijining alergi sing paling umum ing bocah yaiku srengenge. Aja lali babagan cara nyegah lan ngrawat kanthi cara sing paling apik.

Latihan napas kanggo bocah

Latihan napas kanggo bocah

Nafas sing apik ing bocah iku gampang banget lan migunani kanggo sinau mbesuk supaya bisa ditindakake kanthi bener. Iku mung ngetutake sawetara langkah-langkah sederhana.

Nyusoni vs botol bayi

Nyusoni vs botol, apa pilihan sing paling apik kanggo bayi sampeyan? Kita mbantu sampeyan ngrampungake pitakon umum iki ing antarane para ibu mbesuk.

Kutu nyokot ing bocah

Kutu nyokot ing bocah

Kutu minangka serangga cilik, mula kita rumangsa ora bisa mikir yen ana prekara sing cilik bisa nresep lan ngasilake gatel lan nyengat.

mangan bayi

Bayiku ora gelem mangan

Yen sampeyan wis ngerti yen bayi ora gelem mangan, sing pertama sampeyan ora meksa ... Banjur, kita menehi tips!

Pentinge sarapan kanggo bocah

Pentinge sarapan kanggo bocah

Pentinge sarapan ing bocah wis diiringi gaya urip sehat. Konsumsi rutin bisa mbantu nambah pangembangan intelektual sampeyan.

wanita postpartum

7 tips praktis kanggo postpartum

Yen sampeyan wis nglairake, sampeyan wis ing tahap postpartum ... sampeyan bakal nemoni wektu sing angel, nanging tips praktis kasebut bakal migunani sawise nglairake.

Bocah olahraga lan bursitis

Bursitis ing bocah

Apa anak sampeyan seneng olahraga? Coba waca kiriman iki supaya ati-ati lan aja nganti bursitis, pembengkakan sendi sing umum.

Balanitis ing bocah

Balanitis ing bocah

Balanitis minangka infeksi sing bisa diduweni bocah. Iki kalebu peradangan ing bagean pungkasan zakar kanthi rasa nyeri, rasa ora nyaman lan abang.

Blepharitis ing bocah-bocah

Blepharitis ing bocah-bocah

Iki minangka pembengkakan kelopak mata sing nyebabake akeh iritasi, gatel lan stinging. Penampilan kasebut diwujudake karo kulit putih ing bulu mata.

Talasemia ing bocah

Anemia ing Bayi

Akeh bayi sing anemik amarga kurang saka kadar zat besi ing getih. Iki aku ngerti…

Kutil nalika meteng

Warts nalika meteng

Sajrone meteng, kulit wanita bisa kena pengaruh lan polahe nyebabake katon kutil sing ora disenengi.

Cholelithiasis ing bocah

Cholelithiasis ing bocah

Nominasi batu empedu. Iki minangka alangan sing diasilake ing aliran empedu, yaiku tabung sing ngliwati empedu liwat ati lan godhong.

Superfood kanggo bocah

Superfood kanggo bocah

Superfood minangka bahan nutrisi penting sing dibutuhake kanggo bocah supaya sehat lan sehat

Pangembangan bayi umur rong wulan

Ibu sing anyar uga kudu dijaga

Nalika bayi lair, kabeh mripat bakal mandheg ing bayi, nanging ibu sing anyar uga butuh pitulung, dhukungan sosial lan utamane kanggo dijaga.

Metrorrhagia

Metrorrhagia: ana apa

Metrorrhagia yaiku perdarahan bawok sing ana ing njaba periode menstruasi, ing antarane periode sing beda. Umume, ...

anemia remaja

Anemia kanggo para remaja

Masa remaja minangka periode pangowahan, sing bisa nyebabake anemia. Kita pitunjuk babagan cara ndeteksi anemia ing remaja lan cara ngobati.

kukul bocah

Jerawat remaja: solusi

Kukul remaja umum banget, nanging isih penyakit kulit. Kita ngandhani apa sebab lan pangobatan.

bayi ngombe susu sapi

Susu sapi lan lendir, ana gandhengane?

Mungkin nalika anak sampeyan adhem, sampeyan ora menehi susu sapi amarga sampeyan mikir yen menehi, dheweke bakal entuk luwih akeh, nanging apa iki bener?

Campak minangka penyakit pernapasan sing ngasilake bintik-bintik abang.

Campak, penyakit sing kudu waspada

Apa sing bisa ditindakake kanggo nyegah campak? Temokake langkah-langkah apa sing kudu ditindakake supaya bocah-bocah ora kena penyakit pernafasan nular iki.

Lair kanthi irung angioma.

Angioma ing Bayi

Angioma, utawa tumor jinak ing bayi, umume lan ora serius, nanging kudu dikendhaleni, lan yen sampeyan duwe ragu utawa ganti, konsultasi karo dokter.

Talasemia ing bocah

Anemia ing bocah

Anemia asring mengaruhi bocah cilik, iku umum banget sing bisa disebabake amarga ...

Orchitis ing bocah

Orchitis ing bocah

Orchitis minangka pembengkakan siji utawa loro testis. Penyebabe bisa macem-macem, sanajan ing bocah biasane infeksi

Rasa percaya dhiri lan konsep mandhiri ing wong sing duwe bulimia.

Bulimia ing remaja

Para remaja bisa nandhang masalah mangan kayata bulimia, mula wong tuwa kudu ngupayakake pratandha sing bisa narik kawigaten.

bocah amandel

Tonsillitis nalika bocah

Tonsillitis ing bocah isih umum. Kita ngandhani apa sebab, gejala lan perawatan, lan ing kasus kasebut bisa dioperasikake.

Tumpukan ing bocah

Tumpukan ing bocah

Tumpukan minangka salah sawijining kahanan sing paling ngganggu lan pengaruh paling tumrap kualitas urip wong ...

Nomophobia ing remaja

Nomophobia ing remaja

Nomophobia nuduhake rasa wedi yen para nom-noman rumangsa bakal ninggalake omah tanpa ponsel utawa tanpa sambungan Internet kanthi terus-terusan

rambut bayi

Perawatan rambut bayi

Rambut bayi sing alus banget, lan amarga iku, sampeyan kudu ngerti cara ngrampungake supaya sehat.

Nyusoni susu

Pentinge kolostrum kanggo bayi

Apa sampeyan ngerti sebabe kolostrum penting banget kanggo kesehatan bayi sing nembe lahir? Bakal dakcritakake ing ngisor iki ... cairan emas!

kelainan bocah

Kelainan saraf ing bocah

Bocah-bocah uga ngalami kelainan mental kaya wong diwasa. Kita ngandhani kelainan gemeter sing paling umum ing bocah-bocah.

Suplemen sajrone meteng: tardyferon

Tardyferon lan meteng

Tardyferon minangka suplemen zat besi sing kudu ditindakake wanita nalika meteng, biasane nalika ngalami anemia.

masalah diksi bocah

Masalah ngucapake ing bocah

Dina iki kita ngobrol babagan masalah pelafalan ing bocah, cara ndeteksi lan kapan bisa dadi masalah kanggo nemokake solusi.

kulit bayi

Perawatan kulit bayi

Kulit bayi sing lagi lair alus, alus lan alus. Kita ngandhani kepiye perawatan kulit bayi sing bayi.

botol dipakani kanggo bayi

Rongga botol ora guyon

Rongga botol ora guyon lan bisa nyebabake kesehatan oral ing bayi, sanajan untune durung bisa njeblug!

Sereal beras kanggo bayi

Bubur iwak kanggo bayi

Bubur iwak dilebokake ing panganan bayi udakara 10 wulan, minangka panganan sing migunani banget, sing penting kanggo pangembangan

bathtub bayi

Bak mandi bayi: kepiye kudune

Ana sawetara model bathtub bayi ing pasar. Kita pitutur marang kowe babagan fitur sing kudu ana lan model utama sing bisa dipilih.

Bubur pertama bayi

Bubur nganggo susu ibu

Wis pirang-pirang kesempatan, kita wis ngomong babagan akeh mupangat sing ditawakake susu ibu kanggo bayi. Nyatane, dina iki ...

wektu adus bayi

Bathine bayi nalika pungkasan awan

Yen sampeyan salah sawijining wong sing adus bayi ing wayah awan, apa luwih becik sadurunge utawa sawise mangan? Sabanjure, sabanjure dakkandhani.

teknik reproduksi sing dibantu

Jinis teknik ternak sing ana

Saiki ana sawetara jinis teknik reproduksi sing ngidini akeh pasangan dadi wong tuwa. Kita ngandhani endi sing ana.

Urip dibantu lan ditawakake kanthi nyumbang getih.

Getih aman kanggo kabeh

Sumbangan getih sukarela lan kualitas perlu banget kanggo pasien lan donor, mula motone "Darah aman kanggo kabeh."

Ngipi elek ing Bayi

Bayi uga ngipi elek

Sanajan ngipi elek kaya sing wis diwasa, sejatine bayi uga bisa nandhang lara amarga ...

meteng tembakau

Udud nalika meteng

Kita kabeh ngerti efek mbebayani rokok. Dina iki bakal dicritakake babagan ngrokok nalika meteng ing awak lan bayi sampeyan.

Kandhutan karo lara sirah

Pingsan nalika meteng

Panyebab sing beda-beda bisa nyebabake pingsan nalika meteng, pangowahan hormonal minangka panyebab utama, nanging ana sebab liyane

nyusoni bayi

Posisi Bayi Sampeyan Kanggo Nyusoni

Nyusoni ora mesthi dadi tugas sing gampang. Pramila saiki, kita pitutur marang kowe babagan carane posisi bayi kanggo nyusoni supaya paling cocog.

pit warna-warni

Sepeda sepisan

Sepeda pisanan bisa menehi tandha babagan masa kanak-kanak. Sinau ing kene babagan mupangate mancal lan penting sepedha pisanan.

Bubur pertama bayi

Sereal bayi: cara milih sing bener

Apa sampeyan pengin ngerti sereal sing paling apik kanggo bayi? Sampeyan ora prelu tuku sing larang banget ing pasar, cara kanggo entuk luwih gampang

Apa parkinson nalika bocah?

Parkinson minangka penyakit sing biasane ana hubungane karo diwasa, nanging persentase cilik nuduhake bocah. Ing ngisor iki Parkinson isih cilik kalebu persentase cilik lan biasane disebabake sejarah kulawarga.

homeopati

Apa homeopati?

Kita nerangake apa sing kalebu homeopati, sapa sing nggawe, cara nggawe obat lan ngomong babagan keandalan.

Dipakani ing 12 wulan

Nyusoni bayi ing 12 wulan

Ing taun pisanan, pitepangan panganan wis rampung praktis. Bayi bakal miwiti mangan panganan sing padha karo kulawarga liyane

ngenali bocah autis

Cara ngenali bocah kanthi autisme

Isih akeh sing bisa nambah kesadaran babagan autisme. Pramila dina iki kita pengin ngobrol karo sampeyan babagan cara ngenali bocah sing duwe autisme.

Bocah-bocah wadon ngombe banyu murni ing tengah lapangan.

Pentinge banyu kanggo kesehatan kulawarga

Umume manungsa ngerti kebutuhan banyu ing planet iki lan kesehatane dhewe, apa wis dingerteni? Nilai-nilai urip sehat sing kalebu pentinge ngombe banyu kudu ana ing inti kulawarga.

Pangembangan bayi umur 3 wulan

Masalah turu ing bayi

Turu bocah dadi masalah sing kuwatir banget karo wong tuwa. Mula, saiki kita bakal ngomong babagan masalah turu ing bayi.

stres ibu

Kaku dadi ibu lan wanita

Buktine, wanita sing kerja ing njero omah njaba ngalami stres sing dhuwur. Ayo dideleng kaya apa stres dadi ibu lan wanita.

bocah diabetes

Kepiye Diabetes Ngganggu Anak

Diabetes uga mengaruhi bocah lan remaja. Iki minangka penyakit sing ora bisa diobati sing kudu diatasi. Ayo goleki apa pengaruh diabetes kanggo bocah.

Ibu ngangkat putra nalika olahraga yoga ing njobo.

Yoga kanggo ibu karo bayine

Sawise duwe anak, para ibu kudu pulih sethithik kanthi fisik lan emosional. Kabeh pangowahan sing kedadeyan mengaruhi negara kasebut. Yoga kanggo ibu kanthi bayine minangka cara paling apik kanggo njaga keterikatan lan ing wektu sing padha jaga awak kanthi fisik lan mental.

radhang paru-paru ing bocah

Pneumonia ing bocah-bocah

Pneumonia ing bocah biasane umum, utamane kanggo bocah sing umur kurang saka 5 taun. Kita ngandhani gejala, perawatan lan jinis radhang paru-paru.

panganan bayi

Bab sing ora bisa dijupuk bayi

Tanggung jawab saka wong tuwa yaiku ngerti yen anak duwe panganan sing cukup lan diwenehi nutrisi. Kita ngandhani apa sing ora kudu dijupuk bayi.

Bocah cilik ing kasur rumah sakit

Cara Nyiyapake Bocah

Nyiapake psikologis bocah sing bakal nemoni operasi iku ora gampang, luwih-luwih yen dheweke dhewe ...