Rencana kanggo bocah-bocah nalika musim semi

rencana bocah spring

Musim semi pungkasane wis teka. Dina-dina sing luwih dawa, suhu saya dhuwur lan sampeyan pengin adoh saka omah. Yaiku a musim sing sampurna kanggo nggawe rencana karo bocah-bocah, kanggo ambegan hawa seger lan netepake hubungan kulawarga. Bocah-bocah seneng metu saka omah lan bosen karo udan musim salju lan cuaca sing ala. Yen sampeyan ora duwe akeh ide, mula bakal menehi inspirasi rencana apa karo bocah-bocah nalika musim semi.


Kita kudu njupuk nalika milih rencana musim semi yen bocah duwe alergi, wiwit wektu iki taun yaiku nalika ana tunas liyane. Yen kaya ngono karo bocah sampeyan, coba nggawa obat kanthi langsung. Faktor liyane nalika milih rencana yaiku umur bocah, amarga sawetara rencana bakal luwih apik kanggo dheweke. Dadi, saiki sampeyan wis ngerti, mateni ponsel, fokus karo anak lan rasakake wektu kulawarga iki. Ayo goleki apa rencana sing bisa ditindakake karo bocah-bocah nalika musim semi.

Rencana kanggo bocah-bocah nalika musim semi

  • Taman lan kebon. Ing Spanyol, ana atusan taman lan kebon sing apik banget, mula bocah-bocah bisa ndeleng kepiye wit lan tanduran wiwit mekar. Kanthi cuaca sing apik lan nambah awan, kita bisa nggunakake paling akeh jam lan nikmati setelan sing apik banget kanthi cahya lan warna.
  • Piknik ruangan. Ide sing apik banget kanggo mangan kabeh kulawarga ing njobo. Bareng sampeyan bisa nyiyapake sajian sing apik kanggo nikmati kulawarga. Pilih papan sing ana iyub-iyub, bocah bisa dolanan lan turu sethithik yen dikepengini.
  • Srengenge lan hawa. Sanajan durung wayahe lunga menyang pantai, kita bisa nggawe pendekatan sing sithik. Kita bisa mlaku bebarengan karo promenade, mlaku ing pasir pantai sanajan klambine, dolanan pasir, njupuk gambar karo kulawarga ... pantai ora mung kanggo andhuk lan baju renang, sampeyan uga bisa nggawe rencana sing nyenengake minangka kulawarga. Yen ora ana pantai ing papan sampeyan, sampeyan bisa nggawe rencana kali.

spring apa karo bocah-bocah

  • Taman kutha. Ora perlu lunga menyang kutha maneh kanggo ndeleng lan makarya ing kebon. Ing pirang-pirang kutha, ana papan sing ana kebon kutha lan mulang sampeyan cara nandur lan ngurus kebon sampeyan dhewe. Temokake manawa ana ing kutha sampeyan, iki minangka kegiatan pendidikan sing apik kanggo bocah-bocah lan dheweke bakal seneng banget.
  • Pilih wit. Kenangan sing apik banget kanggo nuduhake momen karo kulawarga ing sangisore wit. Waca crita babagan donya sing apik kanggo bocah-bocah, ing endi dheweke muter lan nemokake jagad iki. Ngendi dheweke takon babagan cara urip. Wit kasebut ora bakal dadi wit manehBakal dadi wit sampeyan lan bakal nuduhake kenangan kulawarga sampeyan.
  • Sinau numpak pit. Sapa sing ora kelingan kepiye carane sinau nitih sepedha? Kita kabeh wis mikir nalika kasebut. Musim semi minangka wektu sing pas kanggo mulang wong-wong sing penting banget kaya nunggang sepeda. Dina-dina iki luwih dawa lan kita duwe luwih akeh wektu kanggo mbuwang anak.
  • Dolanan salawase. Ajar anak-anak sampeyan game sing sampeyan seneng-seneng nalika isih bocah. Ajar dheweke main tali, karet, ndhelik, bal, kelereng, mancing ... game sing kalebu bagean saka bocah lan sampeyan uga pengin dadi bagean saka dolanan bocah-bocah. Wayahe kulawarga sing bakal sampeyan eling sajrone urip sampeyan.

Elinga nggawa apa sing dibutuhake kanggo saben acara. Sanajan ora bakal srengenge, kita kudu tetep nglindhungi sunar srengenge, bocah lan wong diwasa. Nggawa sandhangan sing pas lan sandhangan cadhangan kanggo bocah sing udan udan lan rereget. Lan sing utama, rasakake pengalaman kasebut karo sampeyan.
Amarga eling ... nandur modhal kenangan, wektu iku ora bali.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.