Tes meteng

Tes kehamilan positif

ing tes meteng Tes krasan bisa menehi positif, negatif, positif palsu utawa negatif salah, mula yen sampeyan nyoba positif, sampeyan kudu yakin manawa sampeyan pancen hamil amarga yen ora, sampeyan bisa mikir manawa ana garis tipis ing tes kehamilan iku salah positif

Gonadotropin Chorionic Human Hormone (hCG)

Supaya tes kehamilan positif, awak sampeyan kudu duwe level sing bisa dideteksi liwat urin hormon Human Chorionic Gonadotropin (hCG). Yen sampeyan nindakake tes getih ing rumah sakit, asil kasebut biasane bisa dipercaya, nanging ing kasus tes kehamilan ing omah, sampeyan kudu ngerti manawa ora kabeh tes kehamilan bisa ndeteksi jumlah hCG sing padha, mula aku menehi saran yen sampeyan kudu nindakake tes ing omah, tuku sing berkualitas lan andal.

Kepiye cara tes kehamilan?

Apa aku ngandut yen ana rong loreng?

Mulane, tes kehamilan ngukur jumlah hormon Human Chorionic Gonadotropin (hCG) lan disekresi dening sel apa sing bakal dadi plasenta. Hormon iki ora ditemokake ing wanita sing ora meteng lan bisa dideteksi 8 dina sawise dibuahi. Jumlah hCG sing ana ing awak wanita kaping pindho saben rong utawa telung dina, dadi yen sampeyan mbaleni tes mengko, sampeyan bakal oleh asil sing luwih dipercaya. Hormon kasebut tekan level paling dhuwur udakara minggu kaping 12 nalika ngandut lan banjur wiwit mudhun sanajan tetep bisa dideteksi ing cipratan lan getih sajrone meteng.

Kapan luwih becik njupuk tes kehamilan?

Kepiye ngerti yen aku ngandut karo tes kehamilan

Yen sampeyan ora pengin dites (kanthi stres sing nyebabake uga biaya sing ora perlu) saben dina, luwih becik sampeyan ngrungokake awak lan ngerti gejala kehamilan sing pisanan. Yen haid ditundha, sampeyan bakal ngelu, ilang kekuatan, sampeyan bakal ngrasakake jahitan ing weteng ngisor… Sampeyan bisa uga ngandut lan nggawe tes omah minangka pilihan sing paling apik kanggo ngerteni. Nanging sampeyan kudu ora nyoba tes banget lan sampeyan sabar ngenteni wektu sing pas supaya bisa ngasilake sing bisa dipercaya.

Kanggo asil sing andal, sampeyan kudu nindakake 10 nganti 12 dina sawise nindakake jinis tanpa proteksi utawa sawise paling ora 3 utawa 4 dina sawise periode sampeyan durung mudhun lan saiki wayahe kudu ditindakake (utamane kanggo aturan rutin).

Artikel sing gegandhengan:
Tandha manawa sampeyan meteng

Yen sampeyan entuk garis negatif utawa lemes, coba tes meteng liyane seminggu mengko. Tansah nyoba ditindakake ing wayah esuk amarga urin luwih konsentrasi lan bakal duwe hCG luwih akeh (yen durung wengi akeh banyu). Nanging uga bener yen tes kehamilan bisa ditindakake kapan wae, yen sampeyan durung ngalami cairan sing akeh.

Guguran salah

Sawise keguguran, tingkat hormon tetep dhuwur sanajan suwene sawetara minggu, mula tes kehamilan ing kahanan kasebut ora bisa dipercaya. Asil positif bisa disebabake dening meteng anyar utawa kanthi hormon hCG isih turah saka meteng sadurunge sadurunge aborsi.

Tes kehamilan sensitif

Tes sensitif yaiku tes sing menehi positif sanajan ana jumlah hormon iki sing sithik banget ing wektu sing tepat. Yen sampeyan nyoba tes kehamilan kanthi cepet, bisa uga menehi negatif negatif utawa yen sampeyan nindakake, nanging sampeyan njupuk, contone, obat sing ngowahi hormon iki, bisa uga menehi positif positif.

Tes sensitif bakal dadi sing paling larang ing apotek amarga duwe sensitivitas dhuwur kanggo ndeteksi hormon iki ing urin. Contone, kanthi tes kehamilan kanthi sensitivitas 20 IU / L (ewu unit per liter internasional), sampeyan bakal menehi katrangan yen sampeyan wis ngandhut sadurunge tes kanthi sensitivitas 50 IU / L. Biasane eing kothak tes meteng rinci babagan sensitivitas tes kasebut, supaya sampeyan bisa milih sing luwih milih yen sampeyan hamil utawa ora.

Kepiye cara nggunakake tes kehamilan?

Yen sampeyan ora pengin tes meteng nggambar garis sing samar sing mbingungake, sampeyan kudu nindakake kanthi bener. Tes kehamilan urin ing omah paling populer amarga didol ing apotek. Tes iki bakal ndeteksi hormon hCG ing urin nggunakake antibodi sing reaksi positif utawa negatif lan banjur nuduhake warna tartamtu (garis utawa salib tes urin omah).

Tes kehamilan iki yen digunakake kanthi apik, 99% bisa dipercaya. Jarang banget yen tes bakal positif yen sampeyan durung meteng. Kosok baline, yen sampeyan bisa nyoba negatif sanajan sampeyan lagi ngandut yen tes cepet banget utawa yen tes kasebut kadaluwarsa.

Artikel sing gegandhengan:
Tes kehamilan ing omah

Nggunakake tes kanthi bener sampeyan kudu nahan ing sangisore aliran urin sawetara detik saéngga sawetara tetes bisa mlaku menyang swab lan saéngga bisa njupuk conto urin, yaiku; "Basahi teken nganggo kencing."

Ing sawetara menit, sinyal bakal muncul ing tes sing bakal nuduhake manawa positif utawa negatif. Priksa manawa sampeyan wis maca pandhuan kanthi bener sadurunge miwiti nggunakake tes, wiwit saka siji merek liyane, panggunaan bisa beda-beda.

Asil tes meteng

Cara maca tes kehamilan

Akeh wanita sing bisa entuk asil positif sing ringkih (kanthi tes sing lemes) amarga hormon kasebut isih katon. Yen sampeyan kelakon sampeyan bisa mbaleni tes meteng rong utawa telung dina mengko kanggo mriksa asil sing luwih akurat. Sanajan sampeyan ora kejawab wektu, sampeyan mikir bisa uga hamil amarga wis ora duwe proteksi ... bisa uga sampeyan ngandut lan yen ngalami surut amarga awak isih nggawe hCG.

Saliyane, yen sampeyan wis ngalami tes kehamilan sing positif nanging kanthi garis sithik banjur sawise rong utawa telung dina sampeyan mbaleni lan menehi negatif sing jelas banget, bisa uga sampeyan ngalami keguguran. Sayange, keguguran awal asring banget (20-30% meteng bisa uga keguguran).

Nanging yen sawise nindakake tes kehamilan kaping pirang-pirang, sampeyan ngira asile durung mesthi utawa garis tes ora jelas utawa sampeyan ora ngerti cara nafsirake kanthi bener (sanajan gampang ditafsirake), mesthine sampeyan bakal nemokake menyang dhokter.

Artikel sing gegandhengan:
Kepiye meteng sawise nyetop kontrasepsi?

Yen sampeyan menyang dhokter lan tes tes getih utawa uga tes urin ... dheweke bakal menehi katrangan kanthi nyata yen sampeyan pancen ngandhut utawa yen durung. Kanthi cara iki sampeyan bakal uwal saka keraguan.

Apa sing kudu ditindakake yen tes kehamilan positif

Goleki tes kehamilan kanggo nemokake yen sampeyan lagi ngandut

Yen sampeyan nganggep ngandut lan wis mutusake tes ... lan asile positif, selamat! Iki tegese sampeyan hamil lan yen kabeh bisa mlaku kanthi apik, ing sangang wulan sampeyan bakal duwe makhluk anyar ing tangan sampeyan. yen mengko dheweke bakal ngarani sampeyan ibu.

Nanging saiki sampeyan wis ngerti manawa tes kehamilan positif, sampeyan kudu ngerti babagan iki jinis meteng sing ana lan nindakake sawetara perkara sing penting banget:

  • Kandhani karo mitra sampeyan lan tuduhake kabungahan iki karo dheweke.
  • Janjian karo dhokter sanalika bisa. Saiki yen sampeyan hamil, pemeriksaan medis bakal diwiwiti lan meteng sampeyan bakal diawasi kanggo ngerti manawa kabeh bisa urip kanthi apik lan yen bisa ngerteni kelainan, dheweke kudu ngontrol luwih lengkap.
  • Aja ngombe obat sing bisa ngganggu perkembangan bayi.
  • Taruhan kanthi gaya urip sing sehat.
  • Aja langsung ngrokok utawa ngombe alkohol.
  • Miwiti njupuk asam folat lan vitamin yen perlu.
  • Mangan panganan sing sehat lan aja nganti ana sing mbebayani.
  • Ati-ati karo kucing nganti sampeyan dites kanggo toxoplasmosis (lan gumantung saka asile, sampeyan kudu ngati-ati lan luwih akeh yen sampeyan duwe kucing ing omah. Nanging kanthi langkah sing apik, ora ana sing ala).
  • Nuduhake warta karo kabeh kanca lan kulawarga!
Artikel sing gegandhengan:
Apa gejala aneh nalika meteng?

Ngendi tuku tes kehamilan?

Ora sabar ngenteni yen sampeyan lagi ngandut utawa durung? Banjur aja ragu-ragu: tuku tes meteng saka kene, pilih salah sawijining tes sing disaranake:

  • Deteksi dini awal Clearblue: iki tes sing hebat sing bisa sampeyan gunakake paling sethithik nganti 6 dina sawise tanggal sampeyan kudu diwiwiti. Nduwe reliabilitas 99%, lan regane 6,86 euro. Tuku kene.
  • Tes Kehamilan Ultrasensitif Babycolor - Set 5 unit: tes iki sensitif banget nganti bisa ndeteksi tingkat kurang saka hormon HCG: 10MIU / ml. Nanging uga, sajrone 3-6 menit sampeyan bakal bisa ngerti asile. 99% dipercaya Entuk paket limang rega 12,99 euro Kene.
  • Gampang @ Ngarep 20 Tes Kehamilan Ultrasensitif: sensitif banget marang hormon HCG, lan gampang ditafsirake, amarga yen ditandhani siji baris tegese sampeyan ora ngandut, lan sampeyan lagi loro. Entuk asil sing bisa dipercaya sawetara menit. Paket 20 regane 8,99 euro. Aja tetep tanpa dheweke.

Dadi saiki sampeyan ngerti, wiwit saiki sampeyan bisa njupuk tes kanthi bener supaya ora kesasar utawa bingung. Apa sampeyan duwe tes kehamilan sing positif? Ayo ngerti.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

123 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Ivonne duran ngandika

    Halo, aku wis nyoba, metu garis sing lemes banget, bias daklakoni maneh lan metu luwih kuwat. Matur suwun kawigatosan

    1.    soralda cruz ngandika

      Aku nyoba lan tes positif nanging siji corak metu luwih peteng tinimbang sing liyane, apa sing kudu daklakoni?

    2.    gianella ngandika

      HELLO STRIP KAPULAKU ORA KENEH TENUA KAYA 3 DINI MUNG KULU WARNA, MUNG NYAMU ORA

  2.   Ivonne ngandika

    Wingi aku ndeleng tes kasebut lan tesike padha persis karo sing ana ing foto, rong baris lan C luwih ditandhani, mula yen aku lan apa sing kudu ditindakake dhisik? menyang doc gelombang apa?

  3.   Ana V. ngandika

    Halo, wingi aku njupuk tes kehamilan, salah sawijining garis metu abang lan jambon liyane, tegese, aku hamil utawa ora, tulung wangsulan, iku penting ... matur nuwun

    1.    sushipoki ngandika

      Yen sampeyan lagi ngandut

  4.   anyar ngandika

    halo rong minggu kepungkur aku wis tes omah lan rong baris metu, siji luwih jelas tinimbang liyane, apa aku hamil utawa ora, apa sing kudu tak lakoni, aku arep menyang dokter

  5.   nena ngandika

    hello sewulan kepungkur aku duwe gejala meteng haha ​​aku wedi lan tes, mung ana garis abang sing kuwat metu ing garis kontrol, lan aku ujar supaya slamet aku, sewulan periodeku telat suwene 6 dina, nalika aku pas saben 28 dina, lan aku wedi, esuk aku mudhun lan matur nuwun, Gusti Allah, dheweke ngandhani yen aku bisa uga hamil sanajan bener? Aku ora pengin nyoba tes maneh, nanging aku kepengin ngerti manawa kasunyatane ... apa sing bisa sampeyan critakake ...

    1.    Stephanie ngandika

      Aku wis nyoba, aku entuk garis biru sing lemes lan asil liyane sing kuwat, apa aku hamil?

  6.   ALI ngandika

    Apik banget kanggo apa sing dikandhani dening dhokter, sanajan aku metu, amarga sampeyan meteng amarga HCG HORMONE kurang amarga ing dina pisanan meteng, mung kedadeyan lan bakal nambah
    LAN NAMUN SATU SATU SING DILUAR, KANGGO Kowe APA HAMIL. IKI SIMPLE IKI.

  7.   Vido1985 ngandika

    Dina iki aku wis nyoba lan metu kanthi pinggiran sing apik lan detik sing surem sing nuduhake foto iki, apa aku bakal ngandut ???

  8.   rosario ngandika

    x kanggo aku, iku padha karo warna abang sing pertama lan warna jambon liyane, apa tegese aku ngandheg? Tulung aku kudu ngerti

  9.   Danny ngandika

    Ana pitakon nalika 5 menit utawa mung sawetara baris ing c, nanging banjur aku ndeleng maneh utawa luwih mengko lan ana garis ing pungkasan c, apa tegese aku hamil utawa ora?

    1.    juliana ngandika

      Ami apik banget nalika metu ing c abang lan aku ora ngerti amarga aku ya amarga aku ora pengin anak

  10.   Betyy ngandika

    uga aku wis nyoba meteng ing omah, asile coretan karat lan jambon liyane nanging sampeyan ora bisa ndeleng, apa tegese yen aku ngandheg utawa ora?

  11.   Ruby murillo ngandika

    Apa sing bisa ditindakake ing kasus iki

    1.    Ascen Jiménez ngandika

      Hai Ruby,
      Sing paling apik yaiku sampeyan menyang dhokter. Dheweke bakal ngandhani langkah-langkah sing kudu sampeyan tindakake.
      Salam!

  12.   Cewek putih ngandika

    Wingi aku tes, udakara jam 4 sore kurang luwih, lan asile negatif, nanging .. Aku ora mbuwang, lan aku mriksa malana iki lan ana garis sing lemes banget, nanging yen sampeyan deloken .. opo artine? Apa aku bisa ngandut?

    1.    Jorge ngandika

      Guera, apa sampeyan pungkasane ngandut?

  13.   cecilia ngandika

    Hola

    Aku durung entuk haid .... Aku melu tes kehamilan telung dina kepungkur ... .. metu positif nanging aku lunga menyang dhokter lan dheweke nindakake ultrasonik intravaginal lan ora ana sing metu, kenapa iki?

    aku meteng opo ora?

  14.   nancy ngandika

    Aku wis telat 12 dina lan tes tes kehamilan ing omah aku banjur nggawa huruf T abang lan huruf pink C. Yen ngandut, tulung tulung aku

    1.    Yanina ngandika

      Tes kaping 2 saya positif, sing pertama baris sing lemes lan rong minggu mengko wis ditandhani kanthi apik. Saiki aku kudu golek dhokter? Aku ora pengen bungah, aku wis kalah loro

  15.   klaudya ngandika

    Halo, sugeng siang, wingi aku tes tes nganggo merek FARMACOM amarga telat minggu telung dina lan rong garis kasebut katon mawar sing rada kuwat .. yen meteng? lan kepiye asile asil iki?

  16.   pily ngandika

    Ing tes sing dakdeleng asile durung pati jelas kaya sing dakkarepake lan aku kepengin ngerti sebabe asil kasebut garis siji luwih intensitas lan liyane ora intens lan aku ora yakin ana wong sing bisa ngandhani yen asile positif utawa negatif amarga aku ora duwe pengalaman babagan iki lan wedi banget

    1.    Ascen Jiménez ngandika

      Hi pily. Luwih becik sampeyan takon karo dhokter. Sampeyan uga bisa ngenteni sawetara dina lan mbaleni tes, manawa asil bakal luwih jelas.
      Sugeng sareh!

  17.   Iris ngandika

    Iris
    Aku njupuk tes kehamilan, dheweke nglukis siji abang banget lan liyane dicet sethithik banget, ayo ngomong sing rada jambon, apa aku meteng utawa ora, tulung wangsulan

    1.    Mariel ngandika

      Hai…
      Aku nindakake tes kehamilan ing omah lan menehi kesan regeng lan tes sing entheng banget
      Aku telat 13 dina
      Apa aku bakal ngandut?
      Matur nuwun kanggo kabeh?

  18.   anak kucing ngandika

    Aku duwe mangu-mangu sing pengaruhe saka sisih endi garis rambut, utawa ora dadi masalah, mung yen mung siji

  19.   Alejandra Narvaez ngandika

    Halo, ami ami, mung ana garis cilik sing metu, meh ora katon, ing endi aku bakal ndeleng sing liyane, kayane udan udan lan sampeyan ndeleng noda jambon lan sampeyan mung bisa ndeleng garis kasebut.

  20.   danna paolla ngandika

    halo, aku wis tes kehamilan ing omah lan aku mung entuk garis abang lan ora ana c yen bakal ngandut, aku ora prelu nulungi aku kanthi fiis mangsuli

  21.   ivonne ngandika

    Halo, aku telat 23 dina, 3 dina kepungkur, ngalami pendarahan abang lan abang sing diiringi metu saka mbuwang putih. Kayane haidku nanging ora, aku duwe sawetara dina kanthi lara ing weteng, dhadhane lara lan abuh banget Aku uga wis keluwen, lan dina iki udakara jam 7:30 sore, aku tes tes lan aku entuk garis jambon sing cetha banget lan ing sisih liyane meh kabeh kabur nanging yen bisa ngerteni dheweke mikir bakal luwih becik njupuk tes getih?

  22.   Bladilenny ngandika

    Halo .. dina iki aku tes omah lan aku entuk coretan jambon banget lan corak sing luwih peteng .. Aku pengin ngerti yen aku hamil utawa ora, aku bingung amarga ora duwe pengalaman ing perkara kasebut .. tulung pliis ..

  23.   Cintia ngandika

    Halo, aku telat 18 dina, aku tes lan pisanan metu garis sing jelas banget, meh transparan, nanging yen abang nomer loro ditandhani, bisa uga aku hamil utawa ora ndesek

  24.   xiomara ngandika

    xiomara aku duwe
    kasep aku njupuk tes kehamilan apotek lan aku entuk garis rambut nanging aku ngerti yen negatif bakal metu ing ngarepe huruf t yen positif bakal metu ing surat aku ragu.

  25.   Merari Plancarte ngandika

    AZERET:
    Halo dina iki aku njupuk tes kehamilan lan mung ana titik jambon ing wiwitan, apa aku mbukak salah utawa aku meteng? Aku butuh pitulung

  26.   aridai ngandika

    Aku njupuk tes ing omah lan aku entuk garis abang sethithik lan sing liyane tenuous kaya jambon. Apa aku ngandut? Tulung

  27.   carla ngandika

    Halo, aku tes, aku entuk garis rambut kanthi warna sing kuat banget lan sing liyane meh wae ora ana warna .. Apa sing kedadeyan? Aku kudu ngerti kanthi cepet

    1.    claudia ngandika

      Sampeyan wis ngandut, sampeyan kudu nulis pitakon kanthi becik yen nandhang gejala lsp.

  28.   arelis ngandika

    Halo, aku umure 24 taun, aku nindakake tes loro ing omah kanthi asil sing padha, garis C jambon tuwa lan T cetha, lan aku duwe titik nanging aku ora getihe maneh, kenapa ngono? Apa aku bakal ngandut utawa ora

    1.    Sofa ngandika

      Halo, aku wis nindakake rong tes, siji tes umum lan tes digital sing ujar hamil lan luwih saka telung minggu positif aku bakal lunga menyang dokter.

  29.   Claudia ngandika

    Iki bakal dadi kehamilan nomer loro, sejatine, aku ora duwe bintik-bintik coklat lan tampoko jambon ... tanggal 26 Juli 2014 aku ngalami tes kehamilan sing positif lan aku tuku liyane nalika tanggal 7 Agustus, iki positif, nanging kaya fotone sing daktindakake 7 minggu suwene 5 minggu dheweke wis mual lan njijiki kabeh, sing dakrasakake nalika meteng kaping pisanan ing wulan kehamilan kaping loro (dudu amarga abot nanging gejala kehamilan nalika lagi ana) bocah luwih ringkih lan bocah-bocah wadon menehi mung 5 minggu nalika isih bocah wadon) ... Untunge bocah wadon cilik ora prelu ujian nalika 5 minggu luwih becik ujian nalika umure luwih saka 15 minggu amarga ing 5 minggu sampeyan ora bakal weruh apa-apa ...

  30.   cecak ngandika

    Aku nindakake rong tes kehamilan lan ing lasc 2 kedadeyan sing padha, baris pertama metu kanthi cetha lan aku uga ngandut sing kuwat

    1.    Amy cepet ngandika

      sampeyan ?? Perkara sing padha karo aku saiki .. wangsulan

  31.   lilibeth ngandika

    Halo, aku duwe pitakon, aku wis nyoba lan metu padha karo potret lan dina sesuk daklakokake banjur metu padha kaya sing kabukten

  32.   Jeny ngandika

    Ya, aku wis nyoba ing kontrol, metu baris sing ditandhani banget lan sing ora kuwat, meh ora katon, aku milih nggawe beta lan metu negatif, bakal amarga aku ndhisiki wektu, saiki wayahe aku mudhun 22 utawa 28 September lan aku nindakake 8 dina sadurunge aku budhal

  33.   denisse ngandika

    Wingi aku wis tes kehamilan ing omah lan aku entuk sithik saka mbuwang kuat apa sing sampeyan karepake saka kidul, mangga ana sing nerangake sebabe

  34.   Francisca ngandika

    Halo, dina iki aku wis tes kehamilan lan mung siji baris sing metu? Apa aku ngandut ????

  35.   pamela ngandika

    Halo ojlas wong m. Apa bisa mangsuli dina pasa aku entuk tes kehamilan sing ora mbukak asil nanging t lan c dipisah x setengah lan aku menehi tandha aksara murni T. Ana wong sing bisa ngomong apa sing kedadeyan

  36.   angelica ngandika

    Halo, aku wis tes kehamilan lan metu ing c, nanging butuh luwih saka sedina kanggo nemokake asil yen aku hamil utawa ora, aku wis telat rong wulan

  37.   Diana e ngandika

    Kabeh duwe sangsi yen siji baris luwih peteng tinimbang sing liyane, sing metu jambon. Ora ana sangsi yen lagi ngandut, sing duwe dilema iki.

  38.   Alejandra ngandika

    Hai Aku telat 4 dina. Aku biasa saben 30 dina. Wis 3 wulan ora ngontrol KB. Aku pisanan nyoba, lan tanpa ngerti aku wis ngenalake panah jambon ing cipratan, sing miturut instruksi durung rampung. Wiwitane ora ana garis, nanging sajrone 5 menit ora metu saka urin, 2 garis katon, siji luwih entheng tinimbang liyane. Aku meteng?

  39.   marisol ngandika

    Yen pancen nalika rong baris kasebut ditandhani malah rada entheng, yaiku meteng 98% manawa tes negatif mung siji baris ditandhani tandha liyane ora ditandhani ora ana apa-apa. Muga-muga komentarku bakal menehi komentar yen sampeyan ragu yen tes getih akeh luwih aman lan ngandhani suwene nalika dheweke ngandheg.

  40.   sabrina ngandika

    Wingi aku tes kehamilan lan aku entuk garis sing kuat lan sing liyane ditandhani nanging katon putih lan dak simpen lan jebule sing siji lan sing liyane metu luwih kuwat nanging tegese mbantu Matur nuwun

  41.   sih ngandika

    Halo, aku tes ing tanggal 23 Desember 2014 lan baris pertama metu saka cahya bn lan tandha peteng nomer loro. Apa sing aku hamil? Nulungi dheweke

  42.   Alexa ngandika

    Halo, aku wis tes kehamilan, aku entuk rong garis, siji abang lan siji liyane cahya jambon, sampeyan bisa ndeleng kalorone, nanging sing siji luwih jelas tinimbang gambar liyane sing rumangsa bingung, tulung tulung aku? Apa positif utawa ora?

  43.   manuk dara ngandika

    Kula nembe tes kehamilan, asile mirip karo gambar ing gambar, ana garis abang ing C lan garis pinkish ing T…. Pancen warna pink, sampeyan bisa ndeleng loro garis kasebut ... aku kudu ngerti apa sejatine positif utawa negatif ... ?? Tulung tulungana

  44.   Maria Jose ngandika

    Halo ... Aku wis nyoba kaping pisanan, garis abang banget metu lan sadurunge 5 menit ana garis jambon sing surem banget, nanging sampeyan bisa ndeleng ... apa aku bakal ngandut ??? Tulung aku, aku banget kuwatir

  45.   wani ngandika

    Halo wingi aku tes lan aku entuk rong baris nanging siji uga ditandhani c lan t ora bisa ditemokake nanging sing siji iki. ken bisa mbantu aku percaya yen positif. Aku dadi wong pertama ing perkara kasebut lan aku ora ngerti arep takon sapa maneh, tulung tulung aku

  46.   guerita ngandika

    Ami m padha karo kandel sampeyan, c metu luwih jambon nanging garis rambut dibagi dadi loro lan T metu kenthel nanging aku muntah warna pink nanging warna vajita kaya tinta disiram km banjur sing paling trep yaiku kanggo menyang gynecologist lan uga aku ngelu banget lan ngelu lan siji uga liyane, nanging aku ngerti yen kita meteng lan mung sawetara wektu, nanging yen ana wong bisa menehi saran, dheweke bakal matur nuwun lan butuh wektu supaya garis katon

  47.   liliana ngandika

    Ola dina iki aku njupuk tes kehamilan ing C, aku entuk garis abang sing kuwat, lan ing T aku entuk garis jambon, aku pusing lan nauceas esuk aku pengin ngerti yen aku hamil, nuli nanggapi kanthi cepet, aku kudu ngerti saiki yen ing endi dheweke makarya beresiko, mendesak xfaaaaa

  48.   ALIKIA ngandika

    Ora ana garis sing muncul ing tes negatif. Nalika wanita kasebut ora ngandut, jendhela asile tetep ora owah lan kosong.

    Yen ana garis sing ditampilake, sanajan pancen lemes, tes kasebut kudu diinterpretasikake kanthi positif.
    Tingkat hCG sing luwih dhuwur, garis sing luwih kuwat.
    Yen tes ditindakake ing tahap awal kehamilan, garis sing muncul ing jendela asil bisa uga lemes, angel uga bisa diidentifikasi.

  49.   Monica Cortes ngandika

    Halo dina iki aku duwe tes, garis ing c abang banget, nanging nada liyane metu ing sisih liyane, nanging sampeyan uga bisa ndeleng noda

  50.   cahya ngandika

    Halo tesku metu amarga gambar nuduhake sejatine aku gugup banget, aku ora ngerti yen aku ngandut yen ana wong bisa ngindhari keraguan aku bakal ngurmati .. ?????

  51.   cahya ngandika

    Halo wingi aku tes aku metu nalika gambar nuduhake sejatine aku gugup banget, aku ora ngerti yen aku ngandut yen ana wong sing bisa ngindhari keraguan aku bakal ngurmati .. ?????

  52.   madlena ngandika

    Halo, aku pengin takon, delengen, aku njupuk tes kehamilan lan aku metu loro garis, nanging siji luwih abang tinimbang liyane, kaya jambon, aku utawa ora meteng

    1.    Marilyn Perez Cartes ngandika

      sampeyan ana ing kono utawa ora ... kedadeyan sing padha karo aku

  53.   Marilyn Perez Cartes ngandika

    Halo, aku butuh pitulung, aku nyoba tes kaping pisanan garis C dadi jambon lan T wis dimuat banget amarga aku hamil; ??????

  54.   Karla ngandika

    Aku padha !! nganggo rong garis warna ... ana sing mangsuli ?? !!

  55.   jana ngandika

    Halo kanca, dina iki aku tes tes lan telat kurang saka 10 dina lan asil negatif lan meh kabeh gejala sing kudu daklakoni, tulungana

  56.   domi ngandika

    Hai, aku entuk tes kehamilan ing omah lan garis rambut biru lan jambon metu, nanging sampeyan ora ngerti, apa tegese, aku ngandheg?

  57.   Noelia ngandika

    Aku njupuk tes lan metu biru sing peteng, kothak liyane garis sing luwih cetha lan garis liyane sing luwih jelas, pamrentahane durung teka wulan Mei.

  58.   bojomu ngandika

    Halo bocah-bocah wadon, tulung aku, aku bakal ngandhani wulan iki aku entuk haid tanggal 3 Juni lan sawise 3 dina, aku mung noda sawise sesambungan udakara kaping telu sawise iku aku ora maneh, nanging duwe kram kaya-kaya arep mudhun lan ora ana apa-apa, weteng saya nggegirisi meh ora Ambre. Aku njupuk tes kehamilan lan garis rambut metu sing malah ora ilang, meh ora ngerti apa sing kudu ditindakake yaiku meise salah sawijining avuela saka sadurunge. metu klorin positif klorin sing wis ganti warna mengko lan minyak lan ledakan padha teka. Aku ora ngerti yen mikir pendarahan amarga aku ngalami haid lan meteng utawa apa sing mbantu, matur nuwun

  59.   bojomu ngandika

    Aku lali aku mung entuk haid ing sawijining dina tanggal 3 Juni

  60.   Sofi ngandika

    Halo bocah-bocah wadon, apa sing kedadeyan yen sampeyan lagi ngandut, critakake kedadeyan sing padha karo aku

    1.    Amy cepet ngandika

      ya bocah wadon mangsuli

  61.   angelina ngandika

    Halo, aku mung njupuk tes kehamilan lan ing sisih c ditandhani lan yen wis luwih jambon, apa aku ngandut? kaya sing katon ing foto

    1.    Amy cepet ngandika

      Babagan sing padha karo aku, mung yen aku tes getih lan tesku negatif

  62.   katherine ngandika

    Halo, aku duwe pitakon, periodeku kurang wiwit 3 Juni, muntah lan pusing lan ngidham-idhamake panganan, nanging aku mung duwe sawetara bintik-bintik mung rong dina. Aku tes omah lan siji metu abang lan liyane rada jelas, tulung tulungana aku!

  63.   nan ngandika

    halo aku melu tes kehamilan dina awan
    lan siji garis katon lan liyane sing ana lapangan kerja bisa dideleng, aku kepengin ngerti yen aku hamil, amarga aku lan bojoku duwe wektu nyoba meteng. Aku pengin ngerti manawa positif utawa ora

  64.   rembulan ngandika

    Wis, aku tes tes 3 dina kepungkur lan ana garis sing ditandhani banget lan sing liyane meh ora katon, nanging wingi aku nggawe liyane lan mung garis rambut sing metu, aku ora ngerti yen aku utawa ora, aku wis telat 3 minggu, tulung tanggap, luwih cepet ngerti

  65.   Mary Jane ngandika

    Halo, apa ana sing bisa nulungi aku? Aku ngerti yen aku ngandut, aku duwe aplikasi ing telpon lan mesthine aku duwe 4 minggu 2 dina lan aku duwe hubungan seks ing 29 Juli nanging uga ing tanggal 16 Agustus, mung tanggal 16 Agustus minangka dina sing subur miturut telponku nggawe tes ing omah lan garis kasebut surem banget suwene bisa entuk 4 minggu utawa 2 minggu aku bingung

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Coba tes maneh sawise sawetara dina, sampeyan ora kudu ngenteni suwene maneh.

  66.   michelle ngandika

    Halo, pitakon aku setengah kuatir dina esuk aku nindakake Evatest lan aku entuk garis setengah jambon sing ditarik, yaiku, katon apik lan sing liyane katon setengah jambon, apa bisa uga aku meteng opo ora? Tulung, penting banget !!!!!!! Matur nuwun

  67.   miimii ngandika

    Aku duwe wektu tundha lan aku nyoba lan aku entuk garis liyane luwih dicet tinimbang liyane banjur aku nggawe liyane lan metu negatif, apa tegese?

  68.   Ines ngandika

    Aku njupuk tes kehamilan lan menehi garis abang abang. Apa aku ngandut?

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Halo Inés, deleng pandhuan kanggo ngerti apa tegese simbol kasebut, amarga gumantung karo jinis tes yen sinyal tegese siji utawa liyane. Yen sampeyan ora ragu-ragu, coba coba tes maneh. Salam!

  69.   Marlen ngandika

    Halo, aku telat sewulan patang dina, aku nindakake rong tes ing omah, siji loro dina adoh saka liyane lan tesile positif metu uga kanthi garis sing meh ora katon. Pinggulku rada lara, aku ora ngerti, bojoku bakal mikir kepiye dheweke ora ngelingi garis kasebut, dheweke ngandhani yen negatif, nanging aku rumangsa meteng.

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Hai Marlen! Yen sampeyan telat sewulan patang dina, sampeyan bakal meteng. Yen sampeyan ora ngandel karo tes kasebut, sampeyan bisa menyang dhokter kulawarga kanggo tes getih lan bisa ngilangi keraguan. Salam!

  70.   gisela ngandika

    Halo, aku pengin ngerti yen aku ngandut, aku isih cilik. Apa ana sing nerangake! Aku entuk tes lan rong baris cilik metu, nanging siji ora katon apik. Aku pengin ngerti yen aku ana utawa ora? Tulungana aku

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Gumantung saka jinis tes, bisa uga tegese siji utawa liyane. Deleng pandhuane, lan elinga yen sampeyan duwe hubungan seks, sampeyan kudu nglindhungi. Salam!

  71.   Jessica Hernandez ngandika

    Wingi aku wis tes udakara jam 12:00 esuk lan ana garis abang sing ditandhani banget, nanging ana sing metu sing meh ora bisa dideleng, apa sampeyan bisa nulungi aku ngerti yen aku hamil utawa ora!

  72.   Jessica Hernandez ngandika

    Pdt: Aku wis mudhun nanging aku duwe kabeh gejala

    1.    Alfredo Montiel ngandika

      Halo, sampeyan wis kliwat pinten dina?

  73.   Pengarep ngandika

    Aku bakal nyritakake babagan pengalamanku, aku nindakake tes kehamilan apotek lan aku entuk rong garis, nanging salah sawijine garis kasebut meh ora katon nyatane ora katon kabeh, aku nindakake tes getih lan metu padha, banjur Aku Dr. nyaranake supaya aku nindakake tes kualitatif sing uga getih lan entuk 80.2 lan regane kanggo diagnosa meteng luwih saka 10, aku hamil banget lan seneng, mula bakal dakkandhani manawa tes apotek metu saka loro garis kasebut nanging sing meh ora bisa dideleng, nanging isih katon, dakkandhani yen dheweke lagi ngandut.
    Aku bocah wadon seneng banget

  74.   Magali ngandika

    Halo, aku entuk tes kehamilan lan siji baris apik banget lan liyane ora kuwat. sampeyan meh ora bisa ndeleng. Apa aku meteng?

  75.   yaime ngandika

    Halo, aku wis tes kehamilan lan aku entuk rong garis jambon sing kuwat lan jembar nanging nalika aku suwe, dheweke banjur mung ana siji garis jambon ... aku ora ngerti apa sing kedadeyan ... dheweke nerangake.

  76.   DJ ngandika

    halo ... aku melu tes kehamilan tanggal 1 Februari lan asile metu garis kaping 2 ora kuwat .. nanging awak saya suwe saya alon-alon .. dodo saya gedhe uga pinggul .. lan periodon yaiku ora Lan wiwit Desember yaiku periode pungkasan ... saiki aku ngerti yen aku ngandut ... lan kuwatir aku bakal kelangan maneh amarga lara cilik ing weteng sing dakalami wiwit sadurunge keguguran ... lan aku pengin duwe iki- ... apa sing kudu aku hindari kajaba apa sing kasebut ing dhaptar sampeyan ... salam

  77.   nataly rosmery ngandika

    Bocah-bocah wadon Olaa .. Aku pitutur marang kowe bab sing aneh banget sing nate kedadeyan ing minggu iki .. dina Setu kepungkur iki aku nganakake tes kehamilan .. lan ngenteni nganti 10 menit asil bakal metu lan ora ana apa-apa .. banjur aku nganggep ora ana apa-apa mesthi bakal metu amarga dina-dina kasebut kena infeksi urin .. Dadi dina iki aku mutusake tes maneh lan ngenteni suwe lan ora ana sing metu .. udakara seminggu kepungkur pikiranku ora kepenak .. apa maksudku .. nalika aku lungguh .. ibu aku mandheg lan dadi ireng .. lan nalika aku menyang kamar mandhi .. ing pungkasan kencing, bagean intim nubruk aku .. lan aku ora ngerti apa sing kudu aku lakoni .. ora entuk asil tes urin .. lan ora, aku pengin nggawe tes getih amarga larang banget kanggo aku ... lan aku ora cukup dhuwit

  78.   Paulina ngandika

    Halo, aku wis nindakake tes kehamilan ing omah, nanging ngalami rasa ora nyaman sacara kayata pembengkakan, mual, rasane ringkih lan konstipasi, aku dikandhani yen iki minangka kolitis akut, nanging aku ora pengin mandheg nindakake tes kasebut, ngombe obat kanggo kolitis, nanging ing tes aku entuk garis Bn sing ditandhani lan liyane ing sisih tengah lan luwih entheng, apa aku bisa ngandut?

  79.   Naty ngandika

    Halo, aku tes saiki lan aku kaget ndeleng garis pocitiba transparan banget lan saiki aku ndeleng pesen kasebut, aku ngerti yen aku ngandut, nanging ngalami getihen cilik: / Aku mikir ora apik

  80.   Eve ngandika

    Halo, sawetara minggu kepungkur, aku duwe sawetara hubungan karo pasangan tanpa proteksi, dina iki aku entuk tets, bagean kasebut metu entheng banget lan peteng c Aku macet Aku ngerti yen bakal meteng kisas, ndeleng iku rauh wektu kudu teka lan durung isih teka, matur nuwun

  81.   Cami ngandika

    Halo dina iki aku tes tes jam 8 esuk. Lan aku mung diwenehi huruf T lan instruksi ngandhakake yen diwenehi tandha C lan T yaiku xq aku ngandut, nanging yen C wae katon, aku ora duwe. . lan aku mung entuk huruf T ora ya ya aku bakal mrana amarga aku duwe bayi umur 3 wulan yen ana sing ngerti bakal mangsuli aku xfaaa

  82.   ngirim ngandika

    Aku nindakake tes kehamilan sawise seminggu telat ing menstruasi lan lara banget ing weteng, tes kasebut metu ing garis peteng lan peteng liyane lan miturut tes sing positif, nanging ing dina candhake teka, aku isih lara nanging sithik, kepiye?

  83.   APRIL SANTA ngandika

    Dino iki aku mung nggawe tes meteng, stripe metu banget abang lan sak lawase mung ndeleng, aku meteng, aku mung liwat aku ngajak….

  84.   erika ngandika

    HELLO MINGGU AKHIR AKU NGANGGO KACERA UJI HAMIL, AKU NGANGGO Loro Stripe SIJI PINK LAN LAINNE PINK APA Sithik Sithik

  85.   Tatiana acelas ngandika

    Halo dina iki aku nganakake tes kehamilan lan siji baris metu kanthi abang, nanging sing liyane cetha banget, dadi aku pengin sampeyan nulungi aku meteng utawa ora

    1.    carolina ngandika

      akhire kowe meteng ???

  86.   weteng patricia ngandika

    Aku nindakake tes kehamilan nalika garis kasebut katon, kalorone katon banjur siji ilang lan mung sisa sing ora ngandut
    aku meteng opo ora?

  87.   mery ngandika

    Hello!
    Aku butuh pitulung, wingi aku tes karo urin pertama lan aku entuk garis Clarita sing positif nanging katon lan dina esuke aku duwe konfirmasi liyane lan aku ora duwe garis putih, mung garis kontrol ...
    Aku ora ngerti kudu mikir apa?
    apa sampeyan mikir

  88.   Pekezu ngandika

    Sugeng dalu !! Wingi aku njupuk tes kehamilan sing ana rong garis, siji lemes banget. Dina iki aku mbaleni tes maneh lan mung siji sing metu. Apa bisa dadi dheweke menehi positip palsu?.

  89.   NJanette ngandika

    Aku wis nindakake tes kehamilan lan garis rambut phantom wis metu, nanging langsung metu ing tes urin, dina sabanjure aku nindakake getih lan wong sing tanggung jawab ora ngerti apa bakal nyoba positif utawa negatif amarga aku ngatasi piranti sing padha karo tes urin ing omah nanging getih lan garis hantu muncul maneh…. Aku mesthi ora teratur banget lan kita isih ana ing proses ngilangi kista amarga perawatan ovolasi sing ora bisa ditindakake lan mula kista katon, wiwit Agustus taun kepungkur aku ngobati penyisihan kista, ing wulan Januari aku njupuk DOSTINEX suwene 3 wulan ing permen karet siji ing dina 1 haid, iku diatur, sanajan sawise. Sawise rampung perawatan iki, haidku kudu teka wiwit 6 Juni lan durung teka, sawise wulan Juli lan durung tekan lan meh rong wulan….
    Aku ora ngerti apa sing kudu dakpikirake .. nalika aku takon langsung, dheweke ngandhani yen aku lan dheweke menehi ucapan selamat, nanging vdd manawa aku wedi emosional lan dadi negatif ...

    1.    Macarena ngandika

      Halo NJanette, yen sampeyan ilang saka 6 Juni, lan sampeyan lagi ngandut, sampeyan bakal kira-kira tanggal 20 Mei, cukup wektu kanggo bidan utawa gynecologist kanggo ndeleng sampeyan lan nindakake ultrasonik bawok. Yen garis rambut lemes, sampeyan kudu golek profesional. Salam.

  90.   Lorraine ngandika

    Halo dina iki aku nyoba lan aku entuk garis sing kenthel kaya dene rong garis sing cedhak banget. Apa positif utawa negatif ???

  91.   jessica ngandika

    Halo, kepiye saiki aku nggawe tes kehamilan lan metu positif, tegese, rong garis amarga ing tes kasebut ujar yen ana rong garis loreng, iku positif Lan ana rong garis peteng, aku nindakake amarga aku nindakake ora mudhun rong wulan, aku mung pengin ngerti apa bakal tes apotek sing andal .. matur nuwun

  92.   tami ngandika

    Halo, kepiye aku, garis C metu luwih peteng tinimbang garis T, katon apik banget. Aku pengin ngerti yen aku ngandut, aku wedi banget

  93.   Erika ngandika

    Halo wingi, Minggu, 5 November, aku wis tes kehamilan ing omah lan garis sing apik dicathet positif lan aku seneng banget, aku minangka wong anyar

  94.   Bella Webster ngandika

    Aku duwe wektu tundha menstruasi ing wulan Juli, ora teka ing wulan Agustus utawa ing wulan sabanjure, aku banjur menyang dokter, dheweke tes tes kehamilan ing laboratorium lan bali positif lan aku seneng banget amarga iki bayi nomer loro, sanajan aku ora duwe gejala sing padha kaya dhisik @

    1.    Fabiola ngandika

      Halo, wulan Februari aku telat seminggu, aku tes lan tesku metu negatif, banjur haidku mudhun, saiki haidku telat maneh, aku duwe seminggu sing durung teka, aku njupuk rong tes kehamilan lan dheweke teka positif, aku duwe sensitivitas ing puting, nanging aku ora ngerti yen amarga kuatir aku kudu meteng. Aku pengin ngilangi keraguan nanging kunjungan dokter lumpuh, aku ngenteni apa aku bisa ditiliki ing dokter

  95.   melissa torres ngandika

    Ing tanggal 21 Oktober aku njupuk tes amarga aku telat lan negatif. Aku ngenteni sawetara dina maneh lan nalika aku terus telat, aku njupuk tes liyane lan asile nalika semana negatif, seminggu mengko aku tekane Ya, ,,, suwene rong dina aku mutusake arep nyoba tes pungkasan lan asile liyane, asile nampilake garis abang sing dicet banget lan garis sing meh ora bisa dideleng nanging dianggep wis mangsaku nyedhiyakake dheweke dhewe. wektu iku aku nampa tes kasebut lan saiki aku telat ,,, apa ana sing nulungi aku ???

  96.   Rocio ngandika

    Halo, wong sing nulungi aku, aku ora ngerti yen negatif utawa ora valid

  97.   Debora ngandika

    Aku wis njupuk tes meteng "omah", nyelehake cipratan sethithik ing gelas lan diwutahake minyak, jarene yen tetes minyak teka, sampeyan bakal ngandut lan aku nindakake kaping pindho lan dheweke bakal bebarengan. Apa tes kasebut bisa dipercaya? Aku butuh kowe nulungi aku !!!

  98.   Liliana ngandika

    Halo, aku wis operasi ing jebakan, aku ora ngerti manawa dheweke ngethok aku, apa dheweke diikat utawa disabet ...
    Nanging udakara 2 minggu aku wiwit nuduhake gejala kehamilan sing wis dakalami wiwit duwe 5 anak ... lan aku entuk tes lan mung entuk garis sing tajem banget lan aku ora ngerti yen garis abu-abu sing lemes katon. sing meh ora katon ... mamang aku yen aku utawa ora ??? Apa ana sing nuntun aku utawa ana kedadeyan sing padha?

  99.   pink ngandika

    Halo, aku wis nyoba tes sawetara dina kepungkur, lan sawise udan, wiwit dadi jambon banjur jam loro langsung, sadurunge limang menit, iku tandhane apik banget, bener?