Марија Хозе Алмирон

Јас се викам Марија Хозе, живеам во Аргентина и имам дипломирано комуникација, но пред се мајка на две деца кои ми го прават животот пошарен. Отсекогаш ми се допаѓале деца и затоа сум и наставник, така што ова е со деца за мене е лесно и пријатно. Сакам да пренесувам, да учам, да учам и да слушам. Особено кога станува збор за деца. Секако, исто така, вака пишувајќи е дека тука додавам пенкало за секој што сака да ме прочита.