Наоми Фернандез

Имам диплома по биологија со интензивирање по клеточна и молекуларна биологија. Имам дополнителна обука по психологија и искуство во образованието како наставник на средно ниво. Како биолог и страстен за психологија, нема ништо што може да ме возбуди повеќе од работата за Мадрес Хој: местото каде што се спојуваат моите две страсти, бидејќи зборувањето за мајчинството зборува за животот во сите негови димензии.