3 resep jus buah séhat pikeun ibu hamil

Awéwé hamil nyiapkeun jus

Kakandungan mangrupikeun waktos anu pangsaéna pikeun ngamimitian ngurus diri, ngaleungitkeun sababaraha kabiasaan henteu damang sareng ngenalkeun kabiasaan anu hadé. Utamana kusabab dina kasus éta, sagalana dilakukeun pikeun kahadéan orok sahingga, jaga diri bakal langkung ngamotivasi. Sakumaha anjeun bakal parantos terang upami anjeun hamil, tuang ngagaduhan peran penting dina ngembangkeun orok anjeun.

Tapi tuang saé sanés hartosna tuang kanggo dua, nyaéta salah sahiji mitos yén urang parantos ngusir ngeunaan kakandungan. Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta jaga diri anjeun duaan Ku cara kieu, anjeun bakal ngurus kaséhatan anjeun, kakandungan anjeun, pamekaran leres orok anjeun sareng ogé pamulihan fisik saatos dikandung. Sakumaha anjeun tiasa tingali, aranjeunna cekap alesan pikeun ngamimitian tuang kalayan cara anu langkung séhat.

Salah sahiji cara paling gampang pikeun nyandak seueur gizi sakaligus nyaéta ngaliwatan jus. Dina persiapan tunggal anjeun tiasa ngalebetkeun sadaya bahan anu diperyogikeun pikeun pasokan lengkep vitamin ésénsial sareng mineral nalika kakandungan. Naon deui, jus pisan nyugemakeun sareng séhat sareng ieu bakal ngabantosan anjeun ngontrol langkung beurat beurat nalika nuju kakandungan.

Mangpaat buah sareng sayuran jus

Buah sareng sayuran ngandung seueur mineral sareng vitamin sareng éta pisan gampang dicerna sabab beunghar ku cai sareng serat. Ieu kauntungan sanés sanés kanggo ibu hamil:

  • Anjeun tiasa nyandak seueur nutrisi dina waktos anu sami: Ku nyampur buah sareng sayuran anu béda, anjeun kéngingkeun manpaat masing-masing dina hiji shot.
  • Aranjeunna handap gajih: Penting pikeun ngendalikeun paningkatan beurat nalika kakandungan.
  • Aranjeunna saé pisan: Upami anjeun henteu resep pisan kana sayuran atanapi buah naon waé, anjeun bakal tiasa langkung gampang nyandak éta.
  • Aranjeunna ngabantosan anjeun jaga kulit anjeun: Hal anu penting kusabab nalika kakandungan kulit katerap seueur parobihan. Buah sareng sayuran beunghar ku antioksidan, penting pikeun perawatan kulit.

Resep jus pikeun ibu hamil

Sadaya buah sareng sayuran seueur manpaatna, tapi khususna sayuran daun héjo. Ieu kusabab kandunganana seueur asam folat, beusi sareng kalsium, gizi ésénsial pikeun pamekaran orok. Anjeun tiasa nyampur bubuahan sareng sayuran kanggo kéngingkeun rasa anu langkung saé, buah jeruk sapertos nanas, apel atanapi jeruk nipis sampurna dicampur sareng sayuran.

Ieu sababaraha resep, tapi anjeun tiasa ngadamel kombinasi nyalira unggal dinten. Langkung saé anjeun nyandak jus seger, pikeun ngamangpaatkeun sadaya pasipatanana. Akhirna, upami anjeun kedah ngamaniskeun salah sahiji na, anjeun tiasa nambihan séndok madu.

Jus Cranberry

Jus Cranberry

Blueberry ngandung unsur anu nyegah ngalawan inféksi saluran kemih, biasa pisan nalika kakandungan. Candak jus ieu énjing salaku pelengkap pikeun sarapan anjeun:

bahan:

  • 1 apel héjo
  • 2 sakeupeul kangkung seger ogé beresih
  • Cangkir leutik blueberry (aranjeunna tiasa beku upami anjeun langkung resep dina lemes)

Persiapan:

Persiapanana saderhana, anjeun kedah ngumbah kangkung kalayan saé pisan, mesék apel sareng dicampur sareng blueberry dina gelas adun. Campur rata dugi ka kéngingkeun krim entéhUpami anjeun kersa, anjeun tiasa nambihan sakedik cai supados henteu kentel teuing.

Jus nanas

Nanas sareng jus jahé

Nanas mangrupikeun buah anu diuretik pisan sabab beunghar ku serat sareng cai, pisan disarankeun pikeun nyegah ingetan cairan jadi biasa dina kakandungan. Salaku tambahan, digabungkeun sareng peterseli, anjeun bakal kéngingkeun seueur jinis B, C sareng asam folat.

bahan:

  • 1 cangkir nanas alami
  • Sapotong bonténg sareng kulitna
  • Séndok téh jahé bubuk
  • 3 ranting tina peterseli seger

Persiapan:

Campur sadaya bahan dina gelas adun sareng nambihan sakedik cai. Campur sadayana saé pisan dugi ka kéngingkeun konsistensi anu dipikahoyong, anjeun tiasa nambihan langkung seueur cai upami anjeun peryogi.

Jus héjo

Jus héjo

Cara anu gampang sareng lezat pikeun nyandak sadayana antioksidan, mineral, vitamin sareng nutrisi naon anu anjeun peryogikeun dina periode ieu.

bahan:

  • Kebat tina kangkung seger
  • Wortel
  • Seledri
  • 1 keureut tina nanas alami
  • 1/2 cau
  • jus jeruk nipis

Persiapan:

Ngumbah sadaya bahan kalayan saé pisan sareng gaul dina gelas adun. Campur sadayana pisan sareng nambihan cai upami anjeun hoyong na hiji atanapi dua sendok madu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.