Kumaha kuring nyaho lamun orok kuring geus meunang cukup dahar?

Kumaha terang upami orok kuring tuang saé

Barudak lahir sareng anjeun parantos hariwang ngeunaan masalah tuangeun. Éta mangrupikeun hal anu sering pisan sareng sapertos kitu, éta kajadian kusabab urang hayang nyaho lamun orok geus dahar cukup. Simkuring hoyong anjeunna tumuwuh nepi sehat sarta kuat, nu naha urang salawasna boga mamang hébat nu urang bade mupus nepi kiwari.

Duanana nyaho lamun orok geus meunang cukup dahar frékuénsi nembak hiji hal anu salawasna haunts sirah urang. Tapi urang bakal nempo yén dina prakna biasana leuwih basajan ti lamun urang ngabayangkeun eta. Pasti hiji saeutik ogé bakal nulungan urang decipher sakabeh proses ieu.

Kumaha kuring terang upami orok kuring tuang saé?

Munggaran sadaya, urang eureun nyebut lamun orok geus latching on ogé sarta lamun urang ngalakonan eta cara katuhu. Sanajan eta worries kami sarta kadangkala leres yen eta bisa nyandak sababaraha waktu, sakumaha aturan umum éta hal nurut naluri sarta yén kalawan saeutik kasabaran eta direngsekeun. Ngan enteng nyekel beuheung orok jeung mawa kana dada anjeun bakal jadi léngkah munggaran pikeun nyokot.. Kantun toél anjeunna enteng sareng anjeunna bakal muka sungutna. Duanana biwir handap jeung bagian gado bakal glued kana dada anjeun, ka wewengkon areola. Anjeun oge bakal aya bewara yen eta bener dina posisi katuhu. Anjeun oge bakal aya bewara kumaha orok mimiti bersantai jeung anjeun malah bisa ngarasakeun unggal inuman.

Kumaha carana ngabejaan lamun orok anjeun lapar

Naha orok tuang susu cekap?

Kadang-kadang urang henteu ngan hariwang ngeunaan naha anjeunna nyandak ogé, tapi naha jumlah anu anjeunna candak bakal cekap pikeun tuang anjeunna lengkep. Nya, kami bakal nyarioskeun ka anjeun ulah asa-asa sabab anjeunna ogé bakal nyarioskeun ka anjeun.

  • Di hiji sisi, urang geus katempo yén hiji saeutik, sanggeus didahar, manéhna anteng. Ieu mangrupikeun indikator yén anjeun parantos nampi dosis pinuh anjeun, anu leres-leres diperyogikeun dina waktos éta.
  • Di sisi séjén, urang ogé kudu nengetan husus ka diapers maranéhanana. Kusabab kira-kira urang tiasa nyarios kitu orok anu umurna sababaraha poé bakal soak ngeunaan 6 atawa 8 diapers sapoé kalawan cikiih. Urang terang yen kadang bisa jadi hal leuwih atawa saeutik kirang. Tapi sakumaha anu urang sebutkeun, éta gumantung kana dinten orok sareng éta sanés inohong anu pasti pikeun obsess éta.
  • Sakumaha anjeun terang, anjeun kedah Bawa anjeunna ka pamariksaan sareng dokter anak sareng anjeunna bakal ngira-ngira pertumbuhananaAnjeun bakal ningali kumaha anjeun kéngingkeun beurat sareng éta mangrupikeun indikasi yén diet nuturkeun jalanna. Saminggu saatos anjeunna dilahirkeun anjeunna parantos naék beurat.
  • Anjeun bakal aya bewara dada kirang dimuat sakumaha biasa. Kusabab éta mangrupikeun tanda anu sanés anu ogé nyarioskeun ka urang yén éta parantos dikosongkeun dugi ka sababaraha tingkat.
  • Jumlah aranjeunna nyandak ogé bisa rupa-rupa. Di hiji sisi, orok anu umurna sababaraha dinten, kira-kira saminggu, maranéhna bakal nginum ngeunaan 50 ml unggal waktu maranéhna rék dahar. Tapi ieu bakal naek unggal minggu. Lantaran kitu, dina yuswa 15 dinten, anjeunna tiasa nyandak antara 60 sareng 80 ml sakaligus.

Orok lapar

Tanda has yén maranéhna lapar

Memang kadang urang antosan ngan lila saméméh masihan eta shot salajengna. Tapi teu salawasna kudu cara kieu. Sanaos urang kedah konsultasi ka dokter anjeun, teu aya anu tiasa ngahalangan urang pikeun resep kana tanda-tanda budak leutik. Naha anjeun terang anu paling sering? Di hiji sisi nAnjeun bakal aya bewara yén manéhna mimitian nempel létah kaluar sarta yén lamun nempatkeun leungeun anjeun nutup, lajeng anjeunna bakal balik nepungan anjeunna sarta meunang kesel nalika anjeunna nilik yén éta téh lain dahareun. Sajaba ti éta, éta bakal mindahkeun rahang pilari dada malah bisa muka sungut na incessantly.

Tangtosna di sisi séjén, Tanda anu paling atra nyaéta ceurik sareng sénsitip umum. Kami moal nenangkeun éta ku cara anu saderhana sareng urang kedah ngalakukeunana, éta ngan ukur sababaraha detik. Kusabab ceurik bakal ngamimitian deui. Leres yén nalika sadaya tanda ieu kajantenan biasana nunjukkeun yén aya rasa lapar. Tapi kudu ati, sabab ieu teu salawasna kasus. Kadang-kadang aranjeunna tiasa nyedot, sakumaha anu urang nyarios sateuacanna ngeunaan panangan anu ku urang dideukeutkeun sareng éta henteu salawasna kusabab kalaparan. Tapi sikep éta tiasa nenangkeun aranjeunna. Tapi lamun urang ogé nambahan ka sadaya ieu yén waktu antara nyokot jeung nyokot geus kaliwat, mangka urang bisa disebutkeun yen eta perlu diet na.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)