Kumaha orok umur 3 bulan ngembang

Kumaha orok umur 3 bulan ngembang

Kumaha geulis orok nalika aranjeunna geus 3 bulan heubeul. Poé-poé parantos gancang, aya waktos anu sengit sareng anjeunna henteu lirén sadetik. Tapi dina umur ieu orok kudu dinikmati sabab geus mimiti nyirian salah sahiji tahap tumuwuhna.

Dina 3 bulan maranéhna geus ngawitan némbongkeun yén anjeun tumuwuh tur éta bisa ditempo dina gestures maranéhanana, gerakan sarta koordinasi. Sanajan masih teu ningali, aranjeunna geus sadar yen kolotna aya malah geus ngalakukeun niat néangan urang jeung niténan urang. Tapi mun ngobrol di leuwih jéntré ngeunaan sagalana yén orok umur ieu, anjeun tiasa maca handap sagalana yén anjeunna tiasa ngalakukeun atawa butuh.

Gerakan sareng koordinasi anjeun

orok geus mimiti meunang beuki loba kakuatan tur anjeun tiasa ningali kumaha eta flaps leungeun jeung suku na. Anjeun bakal tiasa niténan kumaha leungeun maranéhna leuwih kuat sarta nalika aranjeunna ngagolér nyanghareupan handap aranjeunna geus dimimitian pencét pikeun bisa gugah. Saeutik-saeutik bakal janten sikep yén aranjeunna bakal ngaéksekusi sareng ngalatih pikeun ngamimitian ngarayap.

Gerakan sirah anjeun Éta bakal langkung teguh, éta parantos tiasa nuturkeun obyék atanapi jalma anu gerak, sanaos lalaunan, sareng éta bakal gaduh kakuatan anu langkung ageung pikeun tetep nangtung.

Kaahlian motor halus leungeun anjeun moal paling tepat, tapi geus dimimitian nyoba noél objék, sakumaha anjeunna ngadalikeun nutup sarta muka leungeun-Na hadé tur hadé. Nu leutik objék nu bisa dicekel jeung dicekel aranjeunna bakal jadi solusi alus pikeun anjeun ngawitan meunang kaahlian. Salaku tambahan, anjeunna bakal mimiti nempatkeun leungeun-Na kana sungut, hiji hal anu anjeunna bakal ngalakukeun engké kalawan leuwih kasadaran.

Kumaha orok umur 3 bulan ngembang

Visi na

Panonna aranjeunna henteu gaduh visi total ningali sagalana jelas, tapi maranéhna geus dimimitian ningali objék pangleutikna sarta nuturkeun aranjeunna kalayan leungeun maranéhna, tanpa keur bisa nangkep aranjeunna acan. Tetempoan anjeun bakal dibenerkeun kana éta raray dalitsabab bakal tiasa kenal sareng aranjeunna. Anjeun bakal ngawitan ngakuan leungeun maranéhna jeung maranéhna bakal maén kalawan aranjeunna.

Ceuli anjeun sarta nyarita

Aranjeunna geus mimiti sadar noises, komo sora jalma séjén bisa ngaganggu saré maranéhna. Aranjeunna baris mimiti ngahurungkeun sirah maranéhna pikeun manggihan ti mana eta sora asalna.

Aranjeunna mikawanoh sora kolotna sarta aranjeunna malah mimiti seuri dina respon kana hiji sora. Sababaraha orok tiasa meniru sababaraha sora sareng bakal mimiti ngabarakatak.

Anjeun tiasa ngalatih ceuli anjeun Sareng pikeun ieu anjeun tiasa ngalebetkeun jinis kecap naon waé supados tiasa dieksekusi engké ku pidato anjeun. Anjeun bakal tiasa nyarios kaluar nyaring pikeun ngawitan familiarize diri jeung hal anu sarua bisa dipigawé pikeun kulawarga bilingual.

Impianna

Orok masih saré sababaraha jam. rutin saré anjeun babak poean antara 15 jeung 18 jam. Anjeun bakal tiasa bobo langkung seueur jam sakaligus dina wengi sareng sesa jam bakal dibagi kana saeutik sare waktu beurang. Dina raraga ngainduksi orok ka sare pikaresepeun, massages, mandi sepi atawa musik lemes bakal reureuh.

Kumaha orok umur 3 bulan ngembang

Awak orok umur 3 bulan

Dina bulan mimiti kahirupan orok bisa tumuwuh ngeunaan 3,5 cm jeung nambahan sababaraha 900 g beurat bulanan. Tangkorak ogé bakal tumuwuh antara 1 jeung 2 cm perimeter na. Sadaya murangkalih bakal tiasa nuturkeun pola pertumbuhan anu sami sareng bakal diatur ku pediatrician dina kunjunganna anu diatur. Upami anjeun dipasihan jalan-jalan dina kunjungan anjeun, anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan kumaha anjeun ngembangkeun.

Salila 3 bulan maranéhna bakal tetep diet dumasar susu anjeun, boh indung boh jijieunan. Ieu bakal sanggeus 4 bulan lamun pangan anyar kayaning gluten bébas cereals jeung sababaraha bungbuahan. Aya seueur parobihan anu tiasa disebatkeun ti umur ieu, upami anjeun resep terang langkung rinci anjeun tiasa lebetkeun link ieu sareng mendakan langkung seueur ngeunaan kamekaranana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.