Latihan naon anu kuring henteu kedah lakukeun nalika kakandungan?

Kami sering nyarioskeun olahraga, naha anjeun hamil atanapi henteu, éta séhat pisan pikeun kaséhatan anjeun, sareng upami anjeun hamil, éta bakal nguntungkeun pisan pikeun tumuh orok.

Tapi henteu sadayana kagiatan disarankeun dilakukeun nalika kakandungan. Olahraga kontak sapertos baskét, voli atanapi seni beladiri henteu disarankeun pikeun tahap ieu hirup anjeun, ogé kami henteu nyarankeun latihan atanapi olahraga dimana anjeun tiasa sangsara ragrag (tunggang kuda, langit, berselancar).

Olahraga dimana anjeun kedah neuleumkeun diri atanapi cicing dina cai teuing teu disarankeun ogé. Dina grup ieu kami kalebet kano atanapi teuleum. Ditelepkeun cukup luhur di luhur permukaan laut tiasa nganyenyeri orok.

Olahraga atanapi kagiatan fisik sanés anu anjeun henteu kedah lakukeun pikeun ngarusak sendi nyaéta: angkat beurat, aerobik berdampak tinggi, sit-up atanapi squats, lumpat kalayan gancang, jst.

Ieu ngan ukur sababaraha tips pikeun kagiatan fisik anu anjeun henteu kedah lakukeun nalika kakandungan. Nya kitu, urang salawasna nyarankeun yén anjeun konsultasi heula ka dokter kandungan anjeun anu bakal ngevaluasi kasus masing-masing khususna sareng bakal ngawartosan anjeun upami aya seueur latihan anu henteu anjeun kedah lakukeun atanapi upami anjeun diijinkeun sababaraha anu disebatkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.