Naon anu kudu dipigawé dina sleepover rumaja

pésta slumber rumaja

Pesta piyama mangrupikeun salah sahiji momen anu paling diantisipasi pikeun unggal rumaja wajar. Momen anu pikaresepeun pikeun dibagikeun sareng réréncangan anjeun, rahasia, tantangan sareng seueur deui. Kusabab éta bakal janten soré atanapi wengi anu bakal jauh sareng upami anjeun mikir pikeun ngatur hiji, kami di dieu pikeun masihan anjeun ideu anu pangsaéna.

Pasti anjeun bakal gaduh sagampil loba fun sanajan éta ngan jeung organisasi éta. Kusabab pésta piyama peryogi sababaraha rinci anu diperyogikeun pikeun suksés. Kami bakal masihan anjeun sadayana anu anjeun peryogikeun supados anjeun badé ngulang deui pas sareng pésta tetep dina rétina anjeun salamina.

Ngahias jeung kaayaan kamar

Salah sahiji ide anu munggaran nyaéta nyiapkeun kamar atanapi tempat dimana pesta piyama bakal aya. Ieu bakal salawasna gumantung kana umur sémah, tapi éta leres yen decorating stasion sok salah sahiji jalma rinci nu teu bisa balik unnoticed. Anjeun tiasa nyebarkeun sababaraha bantal lega atanapi kasur di lantai, ngadamel jinis kabin tina lawon, atanapi nyaangan témbok nganggo lampu LED. Inget éta salah sahiji tembok boga fungsi minangka Photocall a. Janten di dinya anjeun kedah nempatkeun sababaraha jalur warna, sababaraha stiker atanapi pilih téma anu dipikaresep ku sadaya protagonis sareng ngahias daérah éta. Kusabab éta bakal janten tempat poto pikeun diinget.

Hidangan pikeun pésta piyama

Naon kagiatan jeung kaulinan do di sleepover a

  • Karaoke jeung koreografi: Musik mangrupikeun hal anu dipikaresep ku sadayana sareng sadayana umur. Janten, kanggo wengi sapertos kieu, teu aya anu sapertos mimiti nyanyi lagu-lagu anu paling ayeuna sareng ogé, urang tiasa nyiptakeun koreografi sareng ngalengkepan lagu kalayan tarianna.
  • Peuting pilem: Tangtu, éta pilihan sejen, najan ieu téh biasana hadé pikeun ngeureunkeun peuting. Leres yén anjeun kedah satuju kana téma pilem anu dimaksud. Pikasieuneun, romantis, komedi?
  • Parade kostum: Pantun sareng kostum tiasa ngahiji dina wengi sapertos kieu. Ku alatan éta, aya kreativitas masing-masing. Anu kedah dihontal nyaéta nyobian ngahijikeun jinis baju anu béda-béda, dandanan teras ngalakukeun parade kalayan sagala rupa baju.
  • Sesi kageulisan: Teu tiasa bolos. Bari fashion penting, kageulisan teu jauh balik. Ngalukis kuku anjeun kalayan desain asli, masker raray sareng urut ogé sok wilujeng sumping.
  • Truth or Dare?: Salah sahiji kaulinan nu paling dipénta, tapi bener nu salawasna kudu ngabejaan kaleresan pikeun eta boga dampak alus. Éta ngeunaan naroskeun patarosan Truth or Dare? pasangan anjeun sarta manehna bakal milih salah sahiji pilihan. Ayeuna émut yén patarosan anu anjeun naroskeun sareng tangtanganna kedah janten gélo.
  • Tebak karakterna: Hiji jalma nuliskeun ngaran hiji jalma kawentar dina salembar kertas sarta bakal nempelkeun dina dahi batur sakelas. Ieu kedah nebak karakter sareng patarosan tapi éta ngan ukur tiasa dijawab ku enya atanapi henteu.
  • Maén ténis nganggo pengering rambut: Gagasan aslina nyaéta nempatkeun dua korsi di bagian tengah saolah-olah éta jaring lapangan ténis. Ayeuna urang peryogi sababaraha balon sareng dua pengering rambut. Kalayan sadayana ieu, urang peryogi dua pamaén, masing-masing di bagian lapangan sareng naon anu kedah dihontal nyaéta ngarahkeun pengering ka arah balon anu aranjeunna henteu murag kana taneuh. Teu tiasa dilakukeun ti caket pisan. Saha anu éléh kudu nyaritakeun rahasia.
  • telepon poto: Éta teu tiasa sono sareng anjeun tiasa ngalakukeun sareng réréncangan anjeun atanapi parantos disiapkeun. Anjeun parantos terang yén anjeun tiasa nyitak séri gambar, nempelkeun kana kardus sareng motong aranjeunna, boh gambar sareng pesen. Inget pikeun nempatkeun iteuk pikeun nahan aranjeunna sarta voila. Bakal aya seueur poto-poto wengi buleud.

Kaulinan pihak piyama

Nyiapkeun appetizers paling variatif

Aya seueur pilihan sareng anu pangheulana, urang kedah naroskeun ka sadaya tamu ngeunaan raos supados leres-leres leres.

  • Jagong beledug: Salawasna hiji aperitif penting.
  • Nachos kalawan saos kéju.
  • Crepes boneka ham jeung kéju.
  • Skewers kalawan bungbuahan.
  • pizzas.
  • es krim
  • Aneka cookies sareng seueur coklat.
  • Smoothies tina sagala rasa, kitu ogé inuman lemes.
  • The pecking hirupna ogé bakal salah sahiji pilihan pangalusna sangkan ulah poho olives, croquettes atanapi pangsit.

Naha anjeun parantos ngatur seueur pésta piyama? Gagasan naon anu anjeun badé nyumbangkeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.