Tip Supernnany pikeun tuangeun sareng murangkalih anjeun

Tip Supernnany pikeun tuangeun sareng murangkalih anjeun

Kadaharan sering janten alesan pikeun gelut di seueur kulawarga, sabab éta seueur murangkalih ngagaduhan masalah tuangeun saé. Ieu pikeun ibu-ibu, paduli kana tumuh, pamekaran sareng nutrisi barudak, nyaéta nyeri sirah anu tetep. Kusabab kitu, penting pisan pikeun netepkeun rutin sacara praktis ti saprak orok. Ku cara kieu, anjeun tiasa ngahontal kabiasaan anu séhat sareng awét sapanjang waktos.

Upami murangkalih anjeun salah sahiji jalma anu gelut dina unggal tuang, tong asa-asa, pastina anjeun bakal gancang tiasa ngarobih kaayaan ieu. Dinten ieu kami ngantepkeun anjeun sareng eTips ieu pikeun ngabantosan anjeun supados murangkalihna tuang langkung saé.

Kumaha carana meunang perang antara tuangeun sareng murangkalih anjeun

Ieu 5 tip kalayan anu anjeun bakal tiasa mendakan cara perang antara tuangeun sareng murangkalih anjeun dimeunangkeun ku tuangeun.

Ngadegkeun rutinitas dina waktos tuang

Budak awéwé nolak dahar

Sareng gancang anjeun ngamimitian, langkung saé. Nyaéta, upami anjeun masih dina waktos sareng anak anjeun masih orok, mimitian ngenalkeun rutinitas ti mimiti bubuka dahareun. Kabiasaan ieu kedah kalebet ritual anu bakal laun diwanohkeun, gumantung kana umur budakna. Salaku conto, sateuacan tuang, anjeun kedah ngumbah panangan, nyandak masing-masing barangna kana méja, murangkalih pangleutikna hal-hal saderhana sapertos serbet, contona.

Kabiasaan ieu bantosan murangkalih ngantisipasi naon anu bakal kajadian salajengna, anu ngabantosan anjeun ngaraos aman. Nalika murangkalih ageung, rutinitas ieu kedah robih sahingga budak leutik ngarasa yén éta mangrupikeun bagian mendasar tina kahirupan kulawarga sadidinten. Maka, budakna moal nampi waktos tuang salaku perang anu anyar.

Henteu kawajiban, teu hadiah ku tuangeun sareng murangkalih anjeun

Dina kaayaan teu kedah anjeun maksa budakna tuang, upami kasus na serius pisan sareng boro-boro nyandak tuangeun, Buka pediatrik supados babarengan anjeun tiasa milarian solusi anu pangsaéna. Tapi maksa budakna tuang ngan ukur bakal nyiptakeun pangaruh panolakan anu signifikan ka murangkalih, anu ngan ukur nguping yén éta téh waktos tuangeun bakal nyiapkeun diri nyalira pikeun merangan anjeun.

Di sisi séjén, anjeun teu kedah ngaganjar murangkalih nalika anjeunna tuang. Dahar diperyogikeun pikeun hirup, sareng murangkalih kedah waspada ku cara anu cocog sareng umur. Upami anjeun ngalebetkeun saréat nalika tuang, anjeunna ngan ukur badé tuang nalika tiasa nguntungkeun. Nyaéta, bodas anu ngegel buntutna kusabab anjeun moal masihan saréat unggal dinten atanapi unggal tuang.

Nyetél waktos sareng lilana kanggo tuang

Numutkeun ka para ahli, tuangeun henteu kedah lami kirang ti 20 menit supados murangkalih tiasa nyerna nyerna. Tapi éta ogé henteu kedah ngaleuwihan 40 menit, ti saprak éta budak kamungkinan ngagunakeun senjata manipulasi pikeun ngahindaran tuang.

Hal anu pas nyaéta unggal dinten anjeun nyobian ngadamel tuang dina waktos anu sami. Sareng éta pikeun tiap tuang, anjeun netepkeun a waktos lilana gumantung kana tuangeun pikeun dicandak. Salaku conto, sarapan henteu nyandak waktos anu sami sareng tuang siang siang.

Nawarkeun rupa-rupa nalika ngeunaan tuang

Lentil Burger

Rupa-rupa kadaharan diperyogikeun dina tingkat anu béda, mimitina kusabab diét anu séhat kedah saimbang sareng rupa-rupa, sakumaha anjeunna nunjukkeunpiramida dahareun. Tapi perlu ogé bénten-bénten dina piring anu anjeun masak, upami teu kitu budak bakal bosen sakumaha biasa. Henteu perlu anjeun janten ahli masak, atanapi anjeun nyiapkeun piring anu aheng atanapi rumit. Kalayan bahan utama anu sami, anjeun tiasa kéngingkeun seueur piring anu béda-béda ku ngan ukur ngarobah prosés panyedutan.

Contona, kacang polong tiasa disiapkeun ku sababaraha cara sanaos aranjeunna umumna asak dina stews. Anjeun tiasa nyiapkeun nikmat Lentil burger, sajaba ti seueur resep anu saderhana sareng saderhana anu anjeun tiasa mendakan dina tautan.

Ngalibetkeun murangkalih di dapur

Barudak resep masak, éta mangrupikeun salah sahiji pangalaman anu paling pikaresepeun pikeun barudak leutik, anu gaduh waktos anu hebat pikeun ngamanipulasi bahan-bahan sareng parabot dapur. Ménta murangkalih anjeun ngabantosan anjeun masak saageung kemampuanana, contona, aranjeunna tiasa nyeuseuh sayuran sateuacan masak atanapi ngabantosan anjeun ngahias piring.

Sareng anu paling penting, tong hilap éta anjeun kedah janten conto anu pangsaéna pikeun barudak anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.