Tips pikeun kabersihan anu saé di bumi sareng murangkalih

beberesih sareng murangkalih

Nalika aya murangkalih di bumi, bumi kami henteu deui tempat anu bersih sareng rapih. Dolanan, buku, bonéka ... aranjeunna nyerang bumi, urang henteu gaduh deui waktos sareng urang prihatin upami bumi bakal cukup bersih. Kami ngantunkeun anjeun tips pikeun kabersihan anu saé di bumi sareng murangkalih pikeun netelakeun sadaya kamungkinan mamang anjeun sareng ngabantosan anjeun pikeun ngahontal éta.

Beberesih sareng murangkalih

Nalika aya murangkalih anu paling aman nyaéta bumi anjeun rieut, ngabersihkeun henteu kedah liren janten salah sahiji prioritas anjeun. Budak leutik scamper dina lantai, leupaskeun barang-barang teras lebetkeun kana sungutna ... Urang moal tiasa ngabersihkeun sakumna bumi, ogé moal langkung saé sabab sistem imunitasna moal berkembang leres. Tapi upami urang tiasa nuturkeun sababaraha tips pikeun ngajaga bumi tetep bersih sareng tenang.

Pasti anjeun peryogi ngarobah rutinitas nalika beberesih, Kusabab anjeun moal gaduh waktos anu seueur. Organisasi penting pisan sahingga anjeun tiasa ngamangpaatkeun sakedik waktos anu anjeun ayeuna. Pembagian tugas di antara kolot, ngamangpaatkeun nalika aranjeunna bobo, bersih sakedik unggal dinten supados henteu akumulasi ... Ogé, nalika murangkalih ageung, urang kedah ngalebetkeunana kana rutinitas pangaturan sareng beberesih numutkeun umur sareng kamampuanna . Entong kantun tulisanana "Kumaha carana ngajar murangkalih anjeun berkolaborasi di bumi"Éta bakal ngabantosan anjeun pisan pikeun ngamimitian ngenalkeun padamelan alit di bumi.

Hal kahiji anu kedah urang lakukeun nyaéta terang anu mangrupakeun daérah bumi kami dimana barudak nyéépkeun waktos paling. Aya dimana urang kedah museurkeun kaseueuran tanaga urang supaya bersih sareng higienis.

Tips pikeun kabersihan anu saé di bumi sareng murangkalih

  • Lantai. Ieu mangrupikeun daérah anu paling kotor sareng tempat anu paling lami dianggo ku barudak, janten anjeun kedah jaga khusus sareng daérah ieu. Urang kedah ngabersihkeun sareng ngaresihan lantai sering pisan, ngurus khusus sareng karacunan produk disinféksi. Gumantung kana produkna, upami éta pisan toksik sapertos ngabodaskeun, langkung saé éncér na cai sareng ventilasi ogé, ngamangpaatkeun nalika murangkalih teu aya. Émut pikeun nempatkeun éta kaluar tina jangkauan barudak.

imah beberesih sareng murangkalih

  • Camas. Unggal dinten ngadamel ranjang sareng ngarapih kamar. Idéalna, nalika aranjeunna langkung sepuh, aranjeunna bakal janten anu nyiapkeun kamarna sateuacan bobo sareng nyéépkeun énjingna.
  • Kamar mandi. Biasana mangrupikeun tempat anu sibuk pikeun sakulawargi sahingga janten bersih sareng disinféksi ogé.
  • Ngurangan detil hiasan. Pasti anjeun bogoh ka aranjeunna nalika teu aya murangkalih, tapi hayu urang nyanghareupan éta aranjeunna ngumpulkeun seueur lebu sareng aranjeunna mangrupikeun résiko kumargi murangkalih tiasa ngarusak aranjeunna sareng nganyenyeri anjeun. Simpen sadayana anu rapuh, kantun kabutuhan anu penting sahingga anjeun bakal kirang bersih.
  • Anggo kotak atanapi lomari kanggo nyimpen barang-barang. Sacara visual sagalana bakal langkung seueur dikumpulkeun sareng mesen, anjeun moal ningali deui sadayana di tengahna. Éta bakal ngabantosan anjeun nalika beberesih pikeun tiasa nempatkeun sadaya cocooan dina hiji tempat.
  • Ngadamel perencanaan mingguan. Nyiptakeun perencanaan sareng sadayana padamelan rumah tangga sareng saha anu bakal ngalaksanakeun masing-masing bakal ngabantosan anjeun pisan pikeun ngarencanakeun. Janten masing-masing anggota bumi bakal terang naon anu kedah dilakukeun sareng sadayana bakal langkung gampang.
  • Sadayana anu tiasa anjeun laksanakeun dina 5 menit, lakukeun langsung saatos. Upami aya padamelan sapertos nyeuseuh piring, nyapu sapu, atanapi meresihan kaca spion anu tiasa dilakukeun dina 5 menit, laksanakeun. Kusabab upami anjeun ngantunkeun sadayana padamelan éta pikeun akhir minggu éta moal aya deui 5 menit, tapi bakal 2 jam pikeun sadayana 5 menit tugas anu anjeun antepkeun. Upami anjeun ngalakukeun sababaraha kali, pagawéanana moal akumulasi, sareng éta bakal langkung gampil dibersihkeun.

Kusabab émut ... tong setrés upami bumi anjeun henteu siga majalah anu teu nyata.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.