Hal-hal ngeunaan kakandungan anu teu aya anu nyaritakeun anjeun

Gebeg nangtung

Aya hal-hal ngeunaan kakandungan anu teu aya anu nyaritakeun anjeun tapi bakal janten ide anu saé pikeun anjeun terang supados sahenteuna anjeun tiasa siap-siap naon anu bakal datang upami anjeun nembe hamil. Kakandungan mangrupikeun tahap magis anu awéwé untung hirup, sareng sana upami éndah sareng éndah tiasa nyiptakeun kahirupan dina diri urang, kanyataanna aya bagéan-bagéan kakandungan anu henteu saé pisan sareng aya hal-hal anu kedah didugikeun ka anjeun ... janten didieu kuring ngawartosan anjeun tina sagala hal éta!

Tapi ke heulaanan, kuring kedah ngawartosan anjeun yén kuring henteu hoyong hariwang teuing sabab sadaya "hal-hal" anu teu aya anu nyebatkeun anjeun nyaéta gangguan anu leres-leres ngagaduhan jalan kaluarna. Kusabab salian ti ngarareunah, anjeun ogé bakal ngagaduhan seueur kaunggulan anu janten hamil, contona kulit anjeun langkung geulis, rambut anjeun langkung kuat, anjeun tiasa bobo langkung sareng anjeun dipasihan korsi dina angkutan umum. Sanaos henteu sadayana éndah, anjeun kedah teras ningali bagian anu saé, sabab anu pangsaéna henteu acan sumping sareng éta saatos saatos pangiriman.

 

Anjeun teu kedah tuang dua

Nya, ieu mangrupikeun alesan pikeun seueur awéwé pikeun tiasa nyugemakeun laparna atanapi karepna nalika kakandungan. Leres éta henteu bakal aya anu nétélakeun ka awéwé hamil lirén tuang upami anjeunna lapar, tapi awéwé anu hamil anu kedah terang iraha sareng kumaha tuangeun. Tapi leres yén awéwé hamil sering nyarios yén aranjeunna tiasa tuang naon anu aranjeunna pikahoyong nalika ieu henteu leres.. Upami anjeun tuang naon anu anjeun pikahoyong atanapi pikir anjeun kedah tuang pikeun dua, anjeun ngan saukur bakal nambah beurat sareng nambihan beurat anu engké bakal ngarugikeun anjeun pisan pikeun ditingalkeun.

hal kakandungan

Anjeun kedah jelas yén nyandung hartosna ngagaduhan diet anu séhat, tuang sajumlah sakedik tuang tapi langkung kali salami siang ... tapi nuturkeun diet anu saimbang. Ngidinan henteu kunanaon sakali-sakali (ngidam kajantenan sabab anjeun peryogi anu khusus), tapi anjeun kedah ngendalikeun aranjeunna. Upami anjeun nyéépkeun kakandungan anjeun tuang coklat atanapi kurupuk, anjeun tiasa kéngingkeun gambaran ngeunaan pangaruhna kana kaséhatan anjeun sareng orok anjeun.

Baju matéri mahal

Baju bersalin mahal, ieu kanyataan tapi anjeun ogé peryogi. Anjeun teu kedah mésér seueur baju mitoha atanapi nyéépkeun seueur artos. Kakandungan tahan salapan bulan sareng baju hamil bakal disimpen dina lomari. Saenyana, anjeun kedah naros ka réréncangan atanapi ibu-ibu sanés upami aranjeunna ngagaduhan baju kakandungan anu tiasa diinjeumkeun anjeun salami sasih ieu, atanapi mésér baju dijual atanapi bahkan nganggo baju ukuran langkung ageung anu pas pikeun anjeun. Tapi hal anu kedah anjeun jelaskeun, nalika beuteung mimiti tumuh, tong nyobian nganggo baju biasa anjeun sabab salian ti teu raoseun anjeun tiasa nganyenyeri beuteung anjeun.

hal kakandungan

Kakandungan henteu gampang

Sanaos leres yén aya awéwé anu nyarios yén kakandunganana gampang sareng aranjeunna boro-boro merhatoskeunana, kanyataanna nyaéta pikeun seuseueurna awéwé di dunya, kakandungan tiasa ngagaduhan momen anu sesah. Nyeri otot, nalika gugah sareng lungguh janten tantangan, nalika anjeun kedah angkat ka kamar mandi 20 kali dina dua jam, nalika anjeun ngalaman gangguan pencernaan, nalika nyeri haté meh teu ngantep anjeun ngambekan, nalika anjeun bosen sadaya waktos, nalika hormon aranjeunna ngajantenkeun anjeun ngagaduhan suasana anu ambek sareng rada ngaganggu pikeun anjeun sareng batur ... sagalana tiasa janten gugusan momen anu sesah. Tapi anjeun kedah terang yén awak anjeun ngarobih sakapeung sareng peryogi énergi sareng seueur sumber pikeun ngahirupkeun.

Henteu aya waktos kedah anjeun mikir yén anjeun lemah kusabab nyeri anu ngaganggu anjeun atanapi kusabab anjeun pikir éta hésé teuing atanapi sesah. Kakandungan hésé sacara umum pikeun sadaya awéwé sareng moal aya anu tiasa ngaraosan unggal menit nalika kakandungan, bakal aya waktos anu langkung rumit tibatan anu sanés. Tapi hiji hal anu anjeun pasti, anjeun bakal mikanyaah orok anjeun sateuacan dilahirkeun sanaos anjeun henteu resep naon anu dialaman salami 9 bulan.

Anjeun moal tiasa ngagaduhan kahirupan anu cicing

Upami anjeun condong ngagaduhan hirup sedentary normal, anjeun kedah terang yén anjeun moal tiasa sok linggih upami anjeun hamil. Anjeun kedah olahraga sanaos jalan sajam sapoé, anjeun kedah siap-siap damel sareng kanggo ieu anjeun kedah séhat. Salaku tambahan, perlu anjeun henteu kéngingkeun langkung seueur tina akun kusabab éta tiasa nyababkeun masalah dina harga diri anjeun saatos ngagaduhan orok. Seueur ibu-ibu sesah pikeun nyimpen deui jeans ketatna sabab henteu tuang diét anu saimbang sareng kusabab henteu ngalih cukup nalika kakandungan. Dinten ayeuna anjeun tiasa ngalaksanakeun kagiatan anu diperyogikeun pikeun ibu hamil pikeun latihan sareng padamelan sareng postpartum tiasa janten saderhana tanpa aya masalah.

hal kakandungan

Ati-ati ku déprési postpartum

Déprési postpartum mangrupikeun kanyataan yén seueur awéwé sangsara nalika ngalahirkeun. Déprési postpartum biasana muncul dina dinten kadua atanapi katilu saatos ngalahirkeun sareng biasana tahan dugi ka dua minggu, tapi éta bakal gumantung ka unggal awéwé kusabab dina kasus anu langkung parna éta tiasa langkung sababaraha minggu bahkan bulan. Saatos ngalahirkeun, anjeun bakal janten roller coaster émosi sareng tiasa bahaya.

Aya ibu anu mikir yén aranjeunna henteu langsung bogoh ka orokna sareng ngaraos kaliru kana hal éta, anu sanés panginten éta sanés anu diarepkeun, aranjeunna panginten henteu tiasa janten indung, yén aranjeunna ngarasa lieur atanapi lieur, atanapi salakina aranjeunna mangrupikeun halangan ... sadayana ieu mangrupikeun pamikiran anu teu rasional kusabab déprési postpartum tiasa dikendali kalayan terang yén éta samentawis. Anjeun bakal ngagaduhan émosi anu teu terkendali, tapi ulah kabawa ku aranjeunna, pikir yén anjeun indung, yén saatos kerja keras kakandungan awak anjeun kedah balik deui ka normal sareng hormon anjeun ogé. Anjeun kuat sareng cinta anjeun pikeun orok anjeun langkung seueur deui.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.