Gagasan pikeun ngagungkeun Hari Buyut salaku kulawarga

Nini-nini

Nini-nini, jalma-jalma anu pikaresepeun sareng resep anu seueur kulawarga mangrupikeun pilar dasar, ngagungkeun dintenna dinten ayeuna. Sareng éta, Kumaha urang henteu ngahargaan jalma anu masihan urang cinta sareng dukungan anu teu aya saratna dina kahirupan urang sadidinten?.

Nini-nini, salaku tambahan pikeun ngabantosan urang dina padamelan sadidinten sareng ngabantosan ngurus budak, nawiskeun ka urang kaadigungan sareng kaarifan, jaga urang sareng pastikeun yén urang bagja. Kanggo anu pang alitna di bumi, nini-nini mangrupikeun jalma anu kasabaran tanpa wates anu henteu bosen maénkeun atanapi nyarioskeun carita. Pikeun sadayana ieu sareng seueur deui, nini-nini pantas dinten anu khusus. Dinten pikeun hatur aranjeunna sareng ngaku peran penting anu aranjeunna lakukeun di kulawarga. 

Gagasan pikeun ngagungkeun Hari Buyut salaku kulawarga

kolot sareng nini-nini

Pasihan waktos aranjeunna

Iraha terakhir kali kulawarga ngariung di sekitar nini-nini ngan ukur resep nikmati perusahaanana? . Parkir telepon sélulér anjeun, TV sareng hariwang bari sareng calik sareng nini-nini anjeun ngobrol sareng ngupingkeun aranjeunna kalayan ati-ati. Mang waktos éta sareng kulawarga bakal ngajadikeun anjeun ngaraos dipikacinta sareng bakal nyebarkeun ka anjeun kumaha pentingna aranjeunna dina kahirupan anjeun. 

Host makan kulawarga

Cagar dinten ieu pikeun ngaraosan tuang kulawarga. Nini-nini bakal resep nyéépkeun sababaraha jam sareng murangkalih sareng incu. 

Tangtosna, tetep diémutan yén éta mangrupikeun dinten pikeun ngahargaan nini-nini, janten nanaon ngeunaan ninina masak. Upami anjeun seueur, anjeun tiasa ngatur supados masing-masing nyandak sapiring tuangeun atanapi tuang tuang. Ku cara ieu anjeun ngahémat waktos, artos sareng éta bakal janten tuangeun anu istimewa sareng rupa-rupa.

Kaluar sareng aranjeunna

Ari nini-nini sareng kulawarga

Kahirupan sadidinten ogé tiasa neken pikeun nini-nini. Salaku tambahan, ku sepuhna, ngurilingan kadang tiasa langkung rumit pikeun aranjeunna. Ngamangpaatkeun sareng nyingkirkeun aranjeunna tina rutinitas. Anjeun tiasa jalan-jalan, bioskop, bioskop atanapi paméran anu dipikaresep ku anjeun sadayana.

Pic nic sareng kulawarga

Usum panas mangrupikeun waktos anu saé pikeun ngatur piknik di padesaan atanapi di pantai. Salaku tambahan, kontak sareng alam bakal janten dongéng pikeun sadayana, khususna nini-nini anu tiasa bersantai terasrasakeun dinten kulawarga.

Riwayat kulawarga

Nini-nini mangrupikeun sumber kenangan sareng carita anu teu habis-habis. Naha henteu ngaraos soré ngempel di sakuliling "perang" anu saé anu ditingali ku sadayana nini-nini?. Aranjeunna bakal bagja bagikeun hal-hal ngeunaan jaman baheula sareng anjeun bakal diajar seueur perkawis sejarah kulawarga sareng kahirupan di jaman anu sanés.

Tingali poto lami

Ari Embah

Yakin éta nini-nini ngajaga seueur poto sareng kenangan hirupna. Entong sono kasempetan pikeun terasrasakeun sonten sareng kulawarga anjeun, marios kenangan éta sareng kenal sareng nini-nini anjeun sakedik deui. Aranjeunna bakal resep nunjukkeun anjeun bagéan kahirupan sareng terang yén aranjeunna penting pikeun anjeun.

Carita kulawarga

Sadaya nini-nini terang seueur carita sareng legenda anu bakal pikaresepeun barudak sareng déwasa. Ngamangpaatkeun ngararasakeun sababaraha jam implengan salaku kulawarga kalayan juru dongéng anu pangsaéna. 

Hadiah ku haté

Hayu barudak anjeun ngadamel karajinan atanapi nyerat téks kanggo masihan ka nini-nini. Poto khusus, sajak, gambar atanapi naon waé anu dilakukeun ku leungeun incu anjeun, aranjeunna bakal resep éta sareng éta pasti bakal nempatan tempat anu diutamakeun boh di bumi sareng di haténa.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, ngarayakeun Hari Buyut pisan saderhana. Hadiah anu pangsaéna bakal salawasna janten cinta anjeun sareng waktos anjeun Sareng, upami anjeun ogé nambihan sentuhan khusus, anjeun bakal ngajantenkeun dinten ieu kenangan anu saé pikeun aranjeunna.

Wilujeng Hari Buyut!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.