Nalika linea alba muncul nalika kakandungan?

naon garis subuh

Pasti anjeun geus uninga countless kali ngeunaan linea alba. Éta mangrupikeun garis anu janten langkung katingali nalika kakandungan. Tapi leres pisan aya seueur awéwé anu henteu ngabédakeunana teuing sareng éta henteu matak pikahariwangeun. Sanajan disebutkeun yen penampilan na disababkeun ku hormon.

Janten, pastina éta mangrupikeun subjek anu dipikaresep ku anjeun sareng éta sanés kirang, sabab Anjeun bakal tiasa terang naon linea alba saleresna, nalika biasana muncul atanapi langkung intensif nalika kakandungan sareng sadaya data anu paling penting. Bakal ngaliwat awak anjeun sacara vertikal sareng ku kituna anjeun kedah terang langkung seueur ngeunaan éta. Pendakan!

naon garis subuh

Salaku urang geus maju, éta bener bagian tina témbok beuteung urang, dina bentuk struktur serat ogé tendons. Éta mana ti sternum ka pubis, ngagabung sareng otot daérah éta. Anjeun kedah terang yén sadayana gaduh linea alba, sanaos urang henteu tiasa ningali ku mata taranjang. Lantaran kitu, nalika kakandungan nalika éta poék, kusabab hormon sareng ngajantenkeun langkung jelas dina kulit urang. Bisa jadi rupa-rupa nuansa coklat sarta ku kituna kadang condong rada poék.

Iraha garis subuh kaluar

Naha garis ieu muncul?

Parobihan dina hal progesteron sareng éstrogén bakal nyababkeun tanda-tanda anu tangtu dina kulit urang sareng ieu mangrupikeun salah sahijina. Ku kituna, sakumaha geus kami disebutkeun, Hormon bakal jadi cukang lantaranana. Janten, urang tiasa nyarioskeun parobahan kulit anu henteu penting sareng urang henteu kedah milarian solusi pikeun ngaleungitkeun éta, sabab éta mangrupikeun hal anu paling alami. Éta henteu tiasa diminimalkeun sareng éta ogé moal nyababkeun anjeun teu ngarareunah, janten kami bakal ngantepkeun kakandungan sareng parobihanana ogé.

Nalika linea alba muncul nalika kakandungan?

Memang bener teu kabeh awéwé anu sarua lamun datang ka ngawangkong ngeunaan garis ieu. Kusabab sababaraha henteu kaluar sareng anu sanésna moal poék teuing. Salaku aturan, linea alba bakal mimiti nyieun penampilan na sabudeureun bulan kaopat atawa rada salila kalima. Dina basa sejen, dina trimester kadua kakandungan anjeun bakal tiasa ningali kumaha eta intensifies leuwih. Sababaraha awéwé ogé geus noticed eta geus di trimester panungtungan, jadi sakumaha urang tiasa ningali, teu hiji elmu pasti. Tangtu, coba mun teu ngalaan eta teuing ka panonpoé sarta lamun bade buka pantai atawa kolam renang, teras nganggo panyalindungan alus tur salawasna ngajaga kulit Anjeun ogé hidrasi. Leuwih ti nanaon sabab bisa jadi bagian tina kahirupan urang alatan paparan panonpoé.

garis subuh

Leungitna garis

Salaku geus kami ngomong, éta lain hal anu urang kudu salempang ngeunaan dina slightest. Tapi éta ogé leres yen loba awéwé heran lamun garis bodas bakal ngaleungit. Pikeun sakali urang ngalahirkeun, garis bakal ngaleungit saeutik demi saeutik. Éta moal janten hal anu tiasa urang tingali ti hiji dinten ka dinten salajengna, janten kasabaran bakal janten senjata anu pangsaéna. Tangtosna, sakali urang gaduh orok dina panangan urang, urang bakal hilap sagala jinis garis sareng pigmentasi kulit. Tanpa ragu, nalika periode laktasi réngsé, pasti moal aya sésa-sésa linea alba. Salaku urang nyebutkeun, Anjeun kudu salawasna ngurus husus jeung kulit jeung leuwih dina hal ieu, jeung wewengkon beuteung jadi teu aya jenis noda ditinggalkeun balik.

Sababaraha mitos ngeunaan merek ieu

Kakandungan sok dikurilingan ku mitos atawa legenda. Éta pisan sababna naha dina hal ieu éta moal jadi kirang sarta éta teu aya nanaon dibuktikeun dina cara konkrit tapi ceuk nu Upami anjeun gaduh linea alba anu paling poék dina luhureun bujal anjeun, maka orokna bakal awéwé. Sedengkeun lamun dimimitian ti bujal nepi ka pubis sarta éta tempat dianggap poék, mangka éta budak. Naha anjeun terang detail ieu?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.