Kado orok

Kado orok

Nalika milari kado pikeun orok, penting pikeun nyéépkeun waktos pikeun mikirkeun naon anu tiasa dilakukeun cocooan anu paling ngarangsang orok. Kusabab, salian ti dijantenkeun objék hiburan, seueur cocooan didesain kanggo ningkatkeun sababaraha bidang kamekaran orok. Ayeuna urang aya di tengah-tengah hadiahUpami anjeun kedah milari hadiah kanggo murangkalih, kami nawiskeun anjeun sababaraha ide upami anjeun peryogi inspirasi.

Simbut kagiatan

Éta mangrupikeun unsur anu kapaké pisan, ayeuna tiasa disimpen dina lantai sareng ngajaga orok dijaga nalika indung ngalaksanakeun kagiatan sanésna di sisina. Ogé, anu alit bakal dijaga bari lami sareng anjeun tiasa ngaraosan sagala rupa rangsangan. Jinis simbut kagiatan atanapi karpét ngandung elemen anu sanés anu ngagantung dina ring, supados orok tiasa maén ku pananganna pikeun néwak bonéka, ningkatkeun pandanganana pikeun ningali sagala rupa anu aya dina cocooan, salian ti konséntrasi damel.

Simbut Kegiatan Orok

Goyang ngaguruh

Tempat tidur gantung goyang sampurna pikeun ngajaga orok ngagolér, tapi dina waktos anu sasarengan kagabung. Supados si alit langkung raoseun, kumargi bidang visi na dilegakeun. Janten korsi goyang, tempat tidur gantung ogé tiasa dianggo sakedap. Sareng tangtosna, éta bakal janten cocooan anu pikaresepeun ku anjeun bakal nyéépkeun jam-jaman hiburan.

Di pasar anjeun tiasa mendakan tempat tidur gantung pikeun orok kalayan sagala jinis unsur hiburan, sapertos bonéka, musik kalayan wirahma binih, gerakan, sareng sajabana. Salaku tambahan, anjeun tiasa mendakan tempat tidur gantung kanggo orok tina sagala jinis harga, janten éta kado diluyukeun sareng saku anjeun.

Dolanan nganggo eunteung internal

Bonéka, boneka sasatoan sareng cocooan anu mawa unsur-unsur anu narik perhatian orok, sapertos kaca spion, mangrupikeun kado anu sampurna pikeun umur-umur ieu saprak ngarangsang panasaran sareng rasa paningal anjeun. Aranjeunna ogé biasana nganggo elemen anu mencolok sapertos lonceng anu disumputkeun, anu narik seueur perhatian ti orok sareng aranjeunna bakal nyéépkeun waktos anu hébat ku cocooanana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.