Karajinan pikeun barudak pikeun balik sakola ka karét eva

Kami aya dina bulan Séptember sareng éta hartosna éta parantos sumping Balik deui ka Sakola. Dina tulisan ieu kuring badé ngajarkeun anjeun 3 GAMPANG supados pasokan sakola anjeun paling asli di kelas anjeun: buku catetan, kotak patlot sareng wadah patlot diideuan ku sawah kalayan manuk leutik.

Bahan kanggo kerajinan sakola deui

  • Buku catetan
  • Karét eva warnaan
  • gunting
  • Lem
  • aturan
  • Pencil
  • Spidol permanén
  • Seleting
  • Soca mobile
  • Tongkat kai
  • Karét Eva ditinju

Prosedur ngadamel karajinan deui sakola

Sakumaha anu parantos Kuring bébéja dina tulisan ieu kuring bakal ngabawa anjeun tilu ideu supados balik deui ka sakola super cool sareng kéngingkeun peunteun anu saé pisan.

Hayu urang mimitian hiji-hiji kalayan step by step.

Buku catetan anu dihias

Pikeun ngamimitian anjeun peryogi buku catetan, Kuring parantos milih éta ukuran folio, A4.

  • Motong sagi opat tina karét eva biru jantenkeun sakitar satengah séntiméter langkung alit dina sadaya sisi tibatan panutup buku catetan.
  • Lemkeun busa karét dina luhur panutup buku catetan.
  • Melu strip karét eva kana satengah sareng mimitian motong paku kana ngawangun jujukutan. Panjangna kedah sami sareng lébar karét eva biru pikeun nutupan sakumna permukaan sareng jangkungna sakitar 6 séntiméter.
  • Sakali anjeun ngagaduhan gulma, lemkeun kana luhureun buuk biru di handapeun buku catetan.

  • Ayeuna urang badé ngawangun imah manuk. Nyiapkeun sadaya potongan ieu anu anjeun tingali dina poto.
  • Primero, nempatkeun siling dina luhur fasad bumi teras neukteuk barang anu tinggaleun tina sisi.
  • Pikeun ngawangun hateupna, tilep kana dua sareng potong dina garis lempeng, anjeun bakal ngagaduhan hateup anu atos sareng ayeuna, lemkeun kana bagian luhur bumi.
  • Di bagéan tengah imah kuring badé tempatkeun a komposisi haté Bodas sareng beureum.
  • Kalayan iteuk kai kuring badé nempatkeun dasar bumi sareng kuring bakal béréskeun sareng kembang karét eva sareng pusat ngagurilap anu bakal kuring tancep di luhur na.
  • Sangkan imahna siga anu nyangkut dina jukut Kuring badé nempatkeun éta ti tukang iteuk sate sareng kuring badé ngamankeun éta nganggo salembar karét eva.

Urang ngadamel bumi

Urang ngawangun manuk alit

  • Giliran anu dilakukeun manuk, pikeun ieu anjeun peryogi sadayana potongan ieu.
  • Lem beak kana awak manuk teras bulu jangjang sareng buntut.
  • Tuturkeun ku panon sareng jantenkeun anjeunna detil na kalayan spidol permanén dina penggir sareng dina bulu mata.

Komposisi bentang

  • Ayeuna kuring badé ngalaksanakeun komposisi sakabeh susunan.
  • Hal anu mimiti kuring badé lakukeun nyaéta témpél imah dina sisi kénca sampeu teras kuring gé témpél manuk siga anu ngalayang.
  • Teras kuring badé nambihan a awan sareng matahari.
  • Hiji manuk nyanyi sareng kuring bakal nganyatakeun éta ku sababaraha catetan musik kaluar tina cucuk na.
  • Sareng kusabab desain ieu lucu pisan, kuring badé nempel haté leutik dina warna pink sareng beureum ngalangkungan langit ngalayang.
  • Sareng urang parantos réngsé buku catetan ku bentang anu indah ieu.

Kasus

Upami urang balik deui ka sakola urang peryogi pasualan pikeun nempatkeun warna, karét, panyeukeutan patlot ... Ku alatan éta, ku cara saderhana ieu kuring bakal ngajar anjeun kumaha cara ngadamelna.

  • Pikeun ngamimitian anjeun peryogi a pasagi karét eva sareng ritsleting. Ukuran kuadrat kuring 24 x 24cm sareng ritsleting nyaéta 20 cm, tapi anjeun tiasa ngadamel sakumaha anu anjeun peryogikeun.
  • Melu busa kana satengah teras pencét ku panangan anjeun supados tetep dina posisi éta.
  • Tempatkeun seleting sakumaha anu anjeun tingali dina gambar teras pencét sahingga ditandaan dina karét eva. Salajengna, potong hiji sagi opat anu bakal ngantepkeun liang dimana seleting éta badé angkat.

  • Lemkeun seleting taliti pisan sahingga tiasa dibuka sareng ditutup sacara sampurna.
  • Sareng ayeuna, tutup sisi na luhur pasualan nganggo silikon panas atanapi lem.
  • Potong sapotong karét héjo héjo anu bakal janten jukut sareng lakukeun hal anu sami sareng notebook. Lem ka kadua sisi pasualan.

  • Ngadamel bumi anu langkung alit sapertos anu aya dina buku catetan sareng lemkeun kana payuneun kotak pensil.

  • Béréskeun hiasan ku panonpoé sareng sababaraha haté. Anjeun parantos gaduh kasus anjeun pikeun nyimpen warna anjeun.

Panyekel pensil

Pelengkap anu sampurna pikeun patlot Mangrupikeun hiasan anu katingalina saé sareng masihan sentuhan aslina, ieu kasus manuk alit urang.

  • Ngadamel manuk idéntik sareng anu aya dina buku catetan sareng ogé nyiapkeun awak anu teu dihias. Anjeun peryogi pasagi leutik karét eva biru.
  • Gulung busa karét di sakuriling potlot sareng pasang titik lem.
  • Lem sapotong ieu dina awak manuk anu henteu dihias sareng nimpulkeun manuk anu sanésna ku ukur ngempelkeun bagian buntut sareng sirah.
  • Sareng anjeun parantos nyiapkeun wadah patlot anjeun, Anjeun tiasa ngarobih kana pensil atanapi pulpén nalika nganggo.

Sareng ieu 3 IDEAS anjeun bakal gaduh sakola anu saé.

Upami anjeun hoyong karajinan sanés pikeun ngamimitian sakola, Kuring ngantepkeun usulan anu sanés, mugia anjeun resep pisan kana éta.

Kuring miharep anjeun resep proyék-proyék ieu, upami anjeun ngalakukeun salah sahiji, tong hilap ngirimkeun kuring poto liwat jaringan sosial kuring. Aduh !!!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.