Karajinan Gampang Ngatur Meja Barudak

Karajinan pikeun méja

Nalika murangkalih kedah ngerjakeun PR, penting pisan aranjeunna ngagaduhan tempat anu cocog pikeun éta. Daérah diajar anjeun kedah hurungÉta ogé kedah teratur supados aranjeunna tiasa ngagaduhan naon anu diperyogikeun ku aranjeunna.

Tapi ogé, urang tiasa ngurus éta méja na pikeun PR sareng karajinan, pikaresepeun sareng pinuh ku unsur-unsur anu ngajantenkeun tempat anu pikaresepeun. Pikeun barudak éta bakal langkung narik sareng pastikeun yén aranjeunna bakal nganggo éta kalayan kirang seueur keluhan.

Meja sering dieusian ku kertas, patlot warna, PR sareng pasokan karajinan, buku, sareng seueur deui. Éta sababna penting gaduh wadah sareng asesoris anu pas tiasa ngajaga sadayana dina urutan.

Karajinan pikeun méja

Dinten ieu kuring nyandak anjeun ideu hébat ieu pikeun ngalakukeun sareng barudak, aranjeunna tiasa parantos sagala hal anjeun beres sareng ogé ngahias rohangan pribadi anjeun. Aranjeunna pastina bakal resep ngadamel karajinan méja ieu salaku kulawarga.

Batu beurat kertas

Batu beurat kertas

Sugan sadayana urang parantos ngalukis sababaraha batu anu dikumpulkeun di jalan dina sababaraha waktos dina kahirupan urang. Éta salah sahiji karajinan anu saderhana sareng pikaresepeun anu aya. Kasenangan dimimitian ku milarian batu anu sampurna. Yén aranjeunna ngagaduhan bentuk anu rata penting pikeun tiasa ngecétna ogé.

Maka bakal aya bersihkeun aranjeunna ogé nganggo sabun sareng cai sareng ngantepkeun hawa garing, sateuacan nempatkeun hiasan. Ku cara ieu urang bakal nyingkahan éta sésa-sésa kokotor atanapi kokotor anu tiasa ngarusak makalah anu badé dicekel.

Cara anu paling gampang pikeun ngalukisna nyaéta ku tempera sareng sikat. Barudak tiasa milih gambar anu aranjeunna paling resep atanapi masihan batu kana bentuk anu aranjeunna pikaresep. Éta tiasa ngadamel seueur modél anu sanés teras pasihkeun ka réréncangan sareng réréncangan tina kelas.

Panata méja

Panata méja

Ngalakonan sapertos panitia anu lengkep Sapertos anu ieu, méja murangkalih bakal lengkep dikumpulkeun. Mangrupikeun cara anu saderhana pisan pikeun di tangan, sadaya hal anu biasana anjeun anggo pikeun padamelan anjeun.

Anjeun ogé bakal didaur ulang kumargi anjeun peryogi gulungan kertas anu béda-béda, sapertos anu dianggo pikeun tisu toilét atanapi gulungan kertas dapur. Janten barudak bakal diajar yén kreasi anu hébat tiasa didamel ku hal-hal anu aya di bumi.

Pikeun dasar anjeun peryogi karton anu cukup tahan, pikeun kéngingkeun éta anjeun ngan ukur kedah témpél sababaraha kardus. Pasang barang beurat di luhur sahingga dasarna rada ipis. Sakali parantos garing, potong kana ukuran anu dipikahoyong.

Ngahias panitia ieu bakal janten tugas barudak, aranjeunna tiasa cet sadayana nganggo tempera atanapi watercolors. Éta ogé tiasa nambihan unsur hiasan anu sanés sapertos stiker, pita wasi, manik warna, atanapi hérang.

Panyekel catetan

Gantung pikeun catetan kalayan klip

Ku sababaraha baju baju kai saderhana, anjeun tiasa ngadamel gantungan catetan lucu. Anjeun ngan ukur kedah cet sareng ngahias sababaraha pinset. Teras, ngagantungkeun kabel atanapi strip lawon anu kokoh. Ngadamel semacam jepitan baju kanggo catetan.

Maka anjeun ngan ukur kedah ngantepkeun baju baju dina talina, sareng nalika murangkalih gaduh padamelan anu dilakukeun aranjeunna bakal tiasa nyerat sareng ngagantungkeun makalahna. A) Leres aranjeunna bakal ngagaduhan padamelan anu ngantosan langkung ti payun. Éta ogé bakal sampurna pikeun ngagantung poto atanapi catetan catetan anu anjeun tampi ti réréncangan.

Panitia palastik

Panitia palastik

Upami di bumi anjeun biasana nganggo botol ageung inuman lemes atanapi jus anu dibungkus dina plastik, anjeun tiasa nganggo kanggo ngadamel wadah ieu. Deui pilihan séjén ku obyék didaur ulang. Anjeun ngan ukur kedah motong botol di handapeun.

Ninggalkeun ukuran anu cekap, éta ibarat samacam mangkok. Bersih sareng garingkeun botol na pisan. Pastikeun ujung na leres diarsipkeun supados murangkalih henteu tiasa motong diri. Sangkan aranjeunna katingali langkung saé, tempatkeun pita perekat di pasisian, naha aya warna atanapi pita masking.

Saurna barudak bakal ngecét sadayana ku warna karesepna janten henteu janten masalah upami pita na henteu saé. Aranjeunna bakal langkung pikaresepeun upami anjeun nempatkeunana glitter atanapi stiker panon. Di bazaar sareng toko alat tulis anjeun tiasa mendakan seueur barang-barang anu pikaresepeun pikeun karajinan.

Ieu mangrupikeun sababaraha ide, kuring yakin anjeun tiasa mikir deui seueur deui. Anu anjeun pikaresep.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.