ngajar nyarios

Kumaha carana ngajar murangkalih nyarios

Pikeun ngajar anak anjeun nyarios anjeun kedah merangsang anjeunna. Sadayana orok kedah diajak ngobrol. Sareng ayeuna urang nunjukkeun kumaha anjeun tiasa ngalaksanakeunana.

Putra abdi ngadamel carita

Putra abdi ngadamel carita

Upami anak anjeun nyusun carita, anjeunna nunjukkeun kreativitas sareng imajinasi anu hébat. Sanaos aya garis anu hadé antara carita sareng bohong.

jazz kulawarga

Kumaha mikaresep jazz salaku kulawarga

Pikeun ibu anu resep jazz, naon cara anu langkung saé tibatan nganikmati salaku kulawarga. Éta ogé tiasa janten alat pendidikan sareng dialog anu pikaresepeun pisan.

Putra abdi maénkeun nyalira

Putra abdi maénkeun nyalira

Barudak anu maénkeun nyalira sacara teras panginten peryogi bantosan ngembangkeun kamampuan sosial. Naha saur anjeun matak pikahariwangeun?

kode morse panemu

Kodeu Morse pikeun murangkalih

Kami ngawartosan anjeun sababaraha rasa panasaran ngeunaan kode Morse anu parantos nguntungkeun sareng dianggo dina komunikasi nalika abad ka-XNUMX sareng ka-XNUMX.

beurat orok sareng ukuran

Putra abdi leumpang dina cangkéng

Upami murangkalih anjeun mimiti leumpang sareng ngalakukeun kitu dina cangkéng, tong hariwang, éta nyaéta idiopathic toe leumpang, sareng éta lumangsung sacara simetris.

Anak kuring henteu hoyong diajar

Naha putra abdi henteu hoyong diajar?

Panggihan naon anu kedah dilakukeun nalika murangkalih henteu hoyong diajar, kumaha mendakan naon sababna sareng kumaha kaayaan kaayaan ieu ku cara anu pangsaéna.

Naha anak kuring mimiti gagap

Naha anak kuring mimiti gagap

Nalika anak anjeun gagap éta tiasa dibédakeun sareng masalah lemes nalika anjeunna ngulang sora atanapi suku kata. Pendakan bédana.

resep anu bergizi

5 resep bergizi pikeun postpartum

Kami masihan anjeun 5 resep anu bergizi sareng beunghar anu bakal ngabantosan anjeun pikeun kéngingkeun sosok anjeun deui, nalika anjeun bakal tuang saé, sareng ogé praktis pisan!

hak ngora

Hak di Spanyol pikeun jalma ngora

Hak-hak nonoman di Spanyol dibéré ku ciri-cirina. Aranjeunna mangrupikeun kelompok khusus anu gaduh nilai nyalira sareng peran sosial.

putra ngéléhkeun indung

Putra autis kuring pencét kuring

Upami anak autis anjeun pencét anjeun, anjeun kedah tetep tenang, kumaha waé kaayaan goréngna. Terang sababaraha alat anu tiasa anjeun anggo

Naha putra abdi nyarios bobo?

Naha putra abdi nyarios bobo?

Anjeun pastina hoyong terang kunaon anak anjeun nyarios dina bobo nalika anjeunna ngalamun. Meureun aya sababaraha alesan sareng di dieu kami nunjukkeun éta.

Anak kuring henteu hoyong diajar

Anak kuring henteu hoyong diajar

Nalika murangkalih henteu hoyong diajar, anjeun kedah milari alesan pikeun milarian solusi anu pangsaéna, ogé mendakan motivasi anjeun.

nyarios pisan

Kunaon putra abdi nyarios seueur?

Naha putra abdi nyarios seueur? Bisa jadi aya sabab anu béda-béda, anjeunna nungtut perhatian, anjeunna hoyong nganyatakeun dirina, anjeunna gugup. Kami ngawartosan anjeun naon anu anjeun tiasa laksanakeun.

Naon anu kudu dilakukeun lamun anak kuring diganggu

Aranjeunna pencét putra abdi di sakola

Aranjeunna pencét putra abdi di sakola sareng kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun. Mamang ieu tiasa janten umum di seueur ibu. Kami ngajukeun anjeun kumaha ngatur kaayaan ieu.

Barudak sareng bunderan poék

Naha anak kuring bunderan poék?

Barudak ogé tiasa sangsara ku bunderan anu ngaganggu. Pilarian terang kunaon éta kajantenan sareng pangubaran anu tiasa meruhkeun gejalana

olahraga sareng perdamaian

Olahraga salaku alat pikeun perdamaian

Olahraga ngamajukeun nilai-nilai perdamaian, sapertos toléransi, hormat, kaasup, dina tingkat individu sareng komunitas. Sareng éta ogé ngahasilkeun komitmen.

Gaya rambut budak lalaki klasik

Gaya rambut budak lalaki klasik

Di Ibu-ibu Dinten ayeuna kami parantos ngadamel pilihan gaya rambut klasik anu pangsaéna pikeun anggo barudak salami sadaya tahap.

Displasia hip

Displasia hip di murangkalih

Displasia hip disababkeun ku perkembangan abnormal tina sendi pinggul. Pilarian sabab anu tiasa disababkeun sareng pangobatan.

Ngaran mojang anéh

Ngaran mojang anéh

Kami parantos milih sababaraha nami langka pikeun budak awéwé, sahingga anjeun tiasa milih atanapi ngabayangkeun alternatif éndah kalayan sora anu saé.

Hak-hak pagawe rumah tangga

Hak-hak pagawe rumah tangga

Posisi pagawe rumah tangga mangrupikeun salah sahiji padamelan anu aya ayeuna sareng kalintang kalindungan. Pendakan hak anjeun.

kamekaran kreativitas anak

Kaulinan pikeun budak umur 4 taun

Aya seueur kaulinan pikeun barudak umur 4 taun, nalika aranjeunna mimiti niru sawawa sareng asup kana tahapanana. Urang masihan anjeun sababaraha ideu.

Alat musik buatan imah

Alat musik buatan imah pikeun barudak

Anjeun tiasa nyiptakeun alat musik buatan imah ku cara anu saderhana, kalayan bahan anu anjeun gaduh di bumi sareng héran barudak anjeun ku ideu ieu.

Brownie bébas gluten

Resep kulawarga: brownie bébas gluten

Brownie bébas gluten anu beunghar ieu sampurna pikeun saha waé anu kaserang panyakit celiac, kalebet murangkalih. Enak sareng gampang dilakukeun ku amis pikeun disiapkeun salaku kulawarga.

Resep zucchini anu dibabuk

Resep kulawarga: zucchini adonan

Resep ieu pikeun zucchini adonan sampurna pikeun disiapkeun salaku kulawarga. Gampang disiapkeun sareng anu paling saé, gampang didahar.

gangguan saré

9 gangguan bobo paling umum

Kami bakal ngubaran 9 gangguan bobo paling umum dina populasi umum. Aya ogé kamungkinan janten bias umur dimana aranjeunna paling umum.

atikan réprési

Naon pendidikan repressive?

Urang sadayana terang pendidikan anu neken taun 80an sareng 90an. Pendakan langkung seueur ngeunaan jinis pendidikan otoriter sareng tegas ieu.

ngungkulan sieun tina poék

5 tip pikeun ngungkulan sieun gelap

Ngaraos kasieunan atanapi hariwang kana gelap mangrupakeun réaksi alami pikeun barudak. Pilarian terang naon anu pangsaéna pikeun méréskeunana.

Naon anu kedah dipasihkeun ka kolot anjeun?

Naon anu kedah dipasihkeun ka kolot anjeun?

Naha anjeun ngagaduhan acara anu penting sareng anjeun henteu terang naon anu kedah dipasihkeun ka kolot anjeun? Di dieu kami masihan anjeun ideu praktis anu pangsaéna supaya anjeun tiasa pikaresepeun

Ngaran budak asli

Ngaran budak asli

Pendakan nami anu saé sareng asli pikeun kadatangan orok anyar anjeun. Anjeun hoyong terang asal usulna sareng kapribadian anu disumputkeun.

coed pendidikan kasaruaan gender

Kumaha ngadidik kasetaraan gender

Ngadidik kana kasetaraan gender bakal ngabasmi diskriminasi dumasar kana masalah gender di pikahareupeun. Coed pendidikan lumangsung di kelas sareng kulawarga

tenang colic orok

Kumaha nenangkeun kolik orok

Kolik orok mangrupikeun masalah anu matak hariwang ku seueur sepuh. Kami masihan anjeun kiat pangsaéna supaya anjeun tiasa nerapkeun sareng ningkatkeun karaharjaan

Gaya rambut klasik pikeun budak awéwé

Gaya rambut klasik pikeun budak awéwé

Nyiptakeun gaya rambut Palasik pikeun budak awéwé nyaéta cara pikeun nandaan anu paling cocog pikeun acara anu khusus. Kami nyarankeun anu paling sering dianggo.

pacifier anyar lahir

Dot anu pangsaéna pikeun orok

Henteu sadayana pacifier sami, kitu ogé: kumaha anjeun milih pacifier anu paling saé pikeun orok anjeun? Di dieu urang carioskeun

Iraha orok nginum cai

Iraha orok nginum cai

Nyaho iraha orok nginum cai penting pisan pikeun ngenalkeun kadaharan anu padet atanapi cair kana diét anu henteu saheulaanan.

Gaya rambut barudak asli

Gaya rambut barudak asli

Gaya rambut Palasik tiasa nyampur sareng cukuran aslina. Di dieu kami masihan anjeun usulan anu paling saé pikeun potongan rambut anu paling modéren

Warna panon orok

Naon warna panon orok anjeun?

Naon warna panon orok anjeun? Pikeun kanyahoan ieu kami masihan anjeun data anu pangsaéna pikeun ngitung warna panon orok caket anjeun.

Legume purees pikeun barudak

3 resep puree legum kanggo murangkalih

Resep puree legume ieu sampurna pikeun jalma leutik anu tuang langkung parah atanapi pikeun ngaraosan piring anu beunghar sareng bergizi salaku kulawarga.

Naon pin kolotna

Pin kolot nyaéta ukuran anu mana kulawarga tiasa mutuskeun eusi pelengkap anu ngagaduhan aksés budakna.

Kumaha carana ngajar orok ulah ngagorowok

Kumaha carana ngajar orok ulah ngagorowok

Kami terang yén ngendalikeun kaayaan henteu gampang pisan nalika budak mimiti ngagorowok, kami nawiskeun naséhat anu pangsaéna supados aranjeunna henteu ngalaksanakeunana.

Ideu kado komuni munggaran

Ideu kado komuni munggaran

Panggihan kado komuni munggaran anu pangsaéna sareng anu paling dipénta. Jaman parantos robih sareng téknologi dina puncakna.

Kostum unisex gampang

Kami masihan anjeun ideu ngeunaan kostum unisex anu gampang dilakukeun di bumi. Gumantung kana umur budak lalaki sareng awéwé, aranjeunna bakal ngabantosan anjeun sareng nyandak kaaslianana

Naha aya kusta budak leutik?

Naha aya kusta budak leutik?

Kusta masih kénéh aya panyakit anu masih kénéh nyebar di sababaraha nagara. Mangrupikeun kaayaan anu biasana mangaruhan daérah anu goréng.

dongéng

Daptar carita barudak populér

Carita barudak populér teras-terasan pikaresepeun pikeun barudak leutik, janten cara anu saé pikeun ngamajukeun seni maca

Pangsit panggang

Resep kulawarga: pangsit panggang

Nyiapkeun pangsit panggang ieu gampang, gancang sareng sababaraha menit anjeun bakal ngagaduhan piring anu beunghar, séhat sareng sampurna pikeun sakumna kulawarga.

Purees orok hipu

Naon mitoha?

Bersalin henteu langkung ti cara kolot ngobrol nalika ngobrol sareng murangkalihna.

Puree kangkung

6 resep sareng kangkung

Kami masihan anjeun resep anu gampang pisan sareng teu tahan ku kangkung. Sababaraha kamuflase sayuran ieu sareng anu sanés ningkatkeun warna na. Candak perhatosan anu saé!

Dolanan anu pangsaéna pikeun barudak

9 cocooan pangsaéna kanggo murangkalih

Teu gampang pikeun nangtukeun mana anu cocooan anu pangsaéna pikeun budak lalaki sareng budak awéwé. Kami nunjukkeun padagang anu pangalusna sareng paling saé dina taun ka tukang ieu.

Dahar botol

Botol orok disterilkeun tiis

Botol sterilisasi tiis mangrupikeun salah sahiji cara anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun ngajaga orok anjeun séhat. Kami ngajelaskeun naon diwangunna.

Carita pondok pikeun dibaca sateuacan bobo

Upami dinten na parantos lami, pikeun anjeun sareng barudak anjeun, kami nyarankeun anjeun maca sababaraha carita pondok. Tapi tong nyerah nyéépkeun waktos ieu sareng aranjeunna

Resep kulawarga: pure zucchini

Zucchini puree mangrupikeun salah sahiji cara anu paling saé sareng paling beunghar pikeun tuang sayuran, tuang anu séhat, murah sareng gampang nyiapkeun.

Purees orok hipu

Resep puree orok hipu

Nyiapkeun tuangeun pikeun orok anu pilih-pilih tiasa ngareureuwas, tapi ku resep anu murni ieu, kasuksésan ampir dijamin.

Resep puree pikeun orok ti 1 taun

Resep puree pikeun orok ti 1 taun

Ti taun umur orok, urang bakal neraskeun masak puree anu beunghar ieu supados aranjeunna tiasa ngarengsekeun tuangeunana, tapi nganggo bahan énggal.

Kaulinan kanggo dua

Kaulinan kanggo dua

Entong asa-asa milari kaulinan pikeun duaan, sabab seueur diantarana sareng éta sababna urang tiasa ngajarkeun anjeun sababaraha diantarana.

ngarayap

Naha ngorondang penting dina orok?

Crawling ngagaduhan akibat anu penting dina motor, intelektual sareng émosional pikeun orok. Kami nyaritakeun ngeunaan kauntungan ieu sareng kumaha memotivasi anjeun.

6 peran-peran maén salaku kulawarga

Kami hoyong ngabantosan anjeun milarian kaulinan anu hadé pikeun maén sareng kulawarga anjeun, sareng ogé nyarankeun komunitas virtual Familias Roleras.

Buku Remaja

Saran Buku Remaja

Upami murangkalih anjeun panasaran ngeunaan maca, anjeun tiasa teras nuturkeun saran buku rumaja.

Tip top pikeun kencan budak

Ieu mangrupikeun tips konci pikeun kaluar sareng murangkalih kalayan aman, nyingkahan insiden sareng sagala rupa kajadian anu teu disangka-sangka anu tiasa timbul.

Resep endog salju

Resep kulawarga: endog salju

Resep tradisional pikeun endog salju ieu sampurna pikeun disiapkeun salaku kulawarga sareng ngaraosan tuangeun tuangeun buatan enak saumur hirup.

nulis kaulinan pikeun murangkalih

5 kaulinan nyerat pikeun murangkalih

Maénkeun mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun diajar, kalayan kaulinan nyerat ieu aranjeunna pikaresepeun anu sampurna sareng ngabantosan ngamimitian literasi.

Nalika huntu kaluar

Nalika huntu kaluar

Dina kaseueuran kasus, huntu bitu antara umur 6 sareng 10 bulan. Sanaos tiasa maju atanapi ditunda dugi ka taun kahiji.

Kumaha cara ngadamel dasi bow

Kumaha cara ngadamel dasi bow

Diajar kumaha ngadamel dasi ruku kanggo masihan sentuhan anu elegan sareng benten pikeun tampilan naon, pikeun barudak boh déwasa.

Bal béas sareng kéju

Resep kulawarga: bola sangu

Resep ieu pikeun bola sangu sareng kéju sampurna pikeun disiapkeun salaku kulawarga. Barudak bakal gaduh waktos anu saé sareng ngararasakeun waktos anu unik.

gaduh perpustakaan di bumi

Latihan maca lengkep pikeun barudak

Maca henteu sami sareng ngartos naon anu dibaca. Sangkan anak anjeun tiasa ngalakukeun bacaan anu komprehensif, kami masihan anjeun sababaraha saran.

kuku corak

Gagasan kuku bermola

Kuku anu dicét pikeun déwasa parantos turun dina sajarah sareng ayeuna éta budak awéwé ogé nganggo gambar barudakna dina mode.

Tip kaamanan pikeun kumpulan Natal

Kami masihan anjeun sababaraha saran kaamanan pikeun rapat sareng réréncangan, dulur sareng kulawarga, tapi éta sadayana kedah ngurus diri sareng ngurus diri.

Kumaha Barudak Diajar Puisi

Puisi asalna alami pikeun barudak. Disarankeun supaya diajar aranjeunna janten pikaresepeun, ngalangkungan jalur aural sareng teras laun.

Jadwalkeun orok

Iraha ngamimitian ngajadwalkeun orok?

Nyetél jadwal ka orok dina dinten anjeun ka dinten mangrupikeun hal anu penting pikeun seueur kolot. Pilarian terang kumaha ngatur sasih mimiti hirupna.

Ideu asli pikeun ngabagjakeun Natal

Unggal taun urang ngagaduhan ide anu langkung asli pikeun ngabagjakeun Natal. Taun ayeuna urang ngajukeun anjeun salamet dina Tik Tok, sareng anu lucu pisan.

Kaulinan kartu pikeun nonoman

Kaulinan kartu pikeun nonoman

Kaulinan kartu mangrupikeun cara pikeun senang-seneng senang sareng kulawarga atanapi réréncangan. Pendakan anu paling lucu pikeun nonoman.

Naon anu kudu dilakukeun ku anak anu ceurik

Budak ceurik bakal ceurik pikeun naon waé, sadayana siga anu ngaganggu anjeunna, anjeunna henteu terang kumaha naroskeun tanpa nangis. Kami ngabantosan anjeun pikeun terang sabab anu dipikaterang sareng dipikaharti.

Karajinan Natal pikeun ngalakukeun sareng barudak

Karajinan Natal pikeun ngahias bumi

Ngadamel karajinan Natal pikeun ngahias bumi mangrupikeun cara anu kreatif, saderhana sareng pikaresepeun pikeun nyéépkeun waktos anu teu hilap sareng murangkalih.

Hak sato

Hak sato dijelaskeun ka barudak

Aya rébuan sato di dunya dikategorikeun kana spésiés, sareng sadayana, leres pisan sadayana, ngagaduhan hak pikeun dirawat kalayan hormat.